בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/10/2020 23:40 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
מסובך :/ הפחד הגדול שנחזור אחרי הרבה זמן ונסיונות עם בני זוג אחרים למרות שיכולנןו להיות נשואים ומאושרים כבר עכשיו

בס"ד

קייט, צריך לזכור שהכול בידי שמיים חוץ מיר"ש... כך שאם נגזר על מישהי סיפור כזה? כך היה צריך להיות מלכתחילה!
וגם הדרך הזו מביאה לתהליך וללמידה שתורמת כשהם חוזרים לבסוף... להוקיר אחד את השניה יותר, כך שלפעמים זה טוב...

בכל מקרה לדעתי, גבר צריך לחזר אחרי אישה ואם הוא לא חושב שאת שווה אתזה? אין לך מה לבזבז את זמנך על חשיבה עליו!
אם הוא באמת מעריך אותך? מניסיוני, הוא בסוף יחזור מיוזמתו...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:05:44

לדעתי גברים חרדיים לא חונכו לחזר אחר אישה - לפחות לא בדרכים המקובלות, אז אני לא מצפה 

ובשידוכים יש עניין של "פן יקדימנו אחר" אז כן, זה מפחיד לפספס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 23:41 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

הנה ואני מוצאת זמן להגיב על הודעות עבר

אדם, ידוע לי שאתה יודע להכין גם עוגיות עם פצפוצי שוקולד ולא רק עוגה בחושה...אז אני ממליצה לך לנסות לצפות אותן בשוקולד/לנסות משהו חדש... זה ייתן לך טעם חדש לחיים...

סתם בחור, בקשר לדבריך על התובנות שלי בנושא הזוגי, אני חושבת שתמיד דיברתי על נתינה נשית, אך התכוונתי בדברי שתמיד צריך לחזק עוד נושאים, שגורמים לזוגיות להיות טובה יותר ע"י למידה... כמו על תקשורת נכונה ובונה ועוד המון נושאים חשובים, שחשוב לרענן... 

קייט, מה שעוזר לדעתי למחוק גברים כאלו מהמוח זה פשוט לחפש תעסוקה שאת מאד אוהבת ונהנית לעשות וכמובן לצאת עם בחורים חדשים בקרוב...

בתימן, בקשר למה שאמרת באשכול הקורונה על משקה הלוורה, אנלא יודעת איך את מסוגלת לסבול תקופה ארוכה, עד שהסתגלת לטעם, אני לא יכולתי לסבול זאת שבוע... את באמת גיבורה

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:11:41

אבל אני לא רוצה למחוק אותו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 23:45 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
קיייט כתב:
אממ אני לא יודעת בדיוק מה קרה ביניכם.. אבל אני מכירה ממש הרבה סיפורים על זוגות שנפגשו, נפרדו ואחרי הרבה זמן/שנים נפגשו שוב והתחתנו... לא יודעת למה מפריע הניסיונות עם בני זוג אחרים..נכון גם אני מכירה הרבה סיפורים כאלה , הכוונה שלי שחבל על הזמן. היינו יכולים לסיים עם הרווקות יותר מוקדם. וביננו רווקות זה לא כיף כשמתבגרים
באמת זה חבל, אני לא יודעת כמה זמן עבר מהשידוך הזה.. אבל אם עדיין את זוכרת את זה אחרי שעבר כל כך הרבה זמן אז אולי את צריכה לנסות להחזיר את זה.... 
נראה לי אם היא הייתה חושבת שזה פשוט היא הייתה מנסה לבד להחזיר אותו:) לדעתי היא סובלת מהחץ השני שמוזכר בסוטרת החץנשלח מהאנדרואיד שלי
לא מכירה את סוטרת החץ.. אני רק חושבת שאסור להשאיר ככה דברים פתוחים. צריך למצוא פתרון...

אני מסכים איתך. מה שמוזכר בסוטרת החץ זה שיש שני חיצים שפוגעים באדם בעת כאב. הראשון זה הכאב עצמו והוא מוגבל בכמות. השני זה כל הנלווה לכאב ואיך אדם מפרש אותו. החץ השני בלתי מוגבל ויכול להכאיב לאין סוף. לכן צריך לדעת לחלק בין שני החיצים כי הראשון בלתי נמנע אבל מהשני אפשר להימנע

נשלח מהאנדרואיד שלי

לפי מה שאתה אומר היא סובלת מהפרשנות שלה.. לכן חשוב שהיא תעשה משהו לבדוק מה הצד השני באמת חושב.

פרשנות על מה?

כי אין לי פרשנות לגבי היחס שלו לגבי, יש לי פרשנויות לגבי העזיבה ומה מידת האשמה שלי 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 00:10 לינק ישיר 
חייכנית770

קיייט כתב:
מסובך :/ הפחד הגדול שנחזור אחרי הרבה זמן ונסיונות עם בני זוג אחרים למרות שיכולנןו להיות נשואים ומאושרים כבר עכשיו

בס"ד

קייט, צריך לזכור שהכול בידי שמיים חוץ מיר"ש... כך שאם נגזר על מישהי סיפור כזה? כך היה צריך להיות מלכתחילה!
וגם הדרך הזו מביאה לתהליך וללמידה שתורמת כשהם חוזרים לבסוף... להוקיר אחד את השניה יותר, כך שלפעמים זה טוב...

בכל מקרה לדעתי, גבר צריך לחזר אחרי אישה ואם הוא לא חושב שאת שווה אתזה? אין לך מה לבזבז את זמנך על חשיבה עליו!

לדעתי גברים חרדיים לא חונכו לחזר אחר אישה - לפחות לא בדרכים המקובלות, אז אני לא מצפה 

בס"ד

תראי זה נמצא לדעתי בדי.אן.אי של הגברים, כמו שלא חינכו אותם להימשך אחרי האישה והם נמשכים...

אז אכן הם אולי לא יודעים לחזר בדרכים "מקוריות", אך גבר שמעריך מישהי באמת? מוצא את הדרכים הצנועות לכך...
אתן לך דוגמאות לחיזור חרדי קלאסי, שקרה לי עם 3 בחורים!
אחד שלח שליחים מכל הכיוונים, הלך לגיסי, לאחי ולאבי ולבסוף שלח שדכנית, כדי להחזיר את השידוך...
השני, אימו מצאה שכנה, שהגיעה בתור "שדכנית" ובעצם עקפה אותי בכך שדיברה ישירות עם אימי....

השלישי כיבד את רצוני להיפרד, אך ניסה  לחזור אלי אחרי שהתגרש...בכך שהשיג בדרך כלשהי את המס' של קרובת משפחתי שעזרה לי בשידוכים, באותה תקופה...

הרביעי, אומנם לא שוחח איתי בדייט, הוא היה בחור ליטאי ממשפחה איכותית(בן של דיין), ראה אותי באיזה חתונה ואהב את הסגנון, כך שבדיוק כשנכנסתי לבקש שתיה מהמלצר במטבח, בסוף האירוע, אף הוא הגיע למטבח "לקחת משהו" והציע בעדינות לעזור לי ...
אך אני סירבתי בנימוס "והסתדרתי" לבד...
לאחר מכן הוא ניגש לאימו והיה נראה שמשוחח עלי... יום לאחר מכן, הם כבר השיגו את אבי והציעו אותו לשידעך עבורי+ חצי דירה (כשכמובן הורי צריכים להביא חצי שני...בחלומות... למרות שאבי התחיל לדון איתם דווקא על דירה...כנראה התלהב כ"כ מההצעה שהיה מוכן לקבל התקף לב בשבילי... )
אני סירבתי כמובן, אפילו שציינו שהוא מקורב לחב"ד וכו'... (באותה תקופה שמעתי רק על חבדניק 100%)

אך העיקר הוא...שמכל סיפורים אלו נלמד דבר אחד, הגבר הדוסי ביותר! אם הוא ירצה מישהי באמת? הוא ימצא את כל הדרכים הכשרות
והצנועות להחזיר את השידוך/להשיג שידוך שהוא ממש רוצה.נקודה.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/10/2020 00:59:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2020 00:26 לינק ישיר 

בס"ד

העניין של "פן יקדימנו אחר", הכוונה שאם בן אדם לא עושה השתדלות, האחר יכול "לקחת" את זיווגו ע"י תפילה...
קראתי באיזה ספר של שידוכים, שאם אחד מהצדדים לא רצה, זה סימן שזה לא זה (לפחות באותו הרגע)
תאמיני לי שאם הוא היה האחד, הוא היה גורם לך להשתחרר ולא להיות מאופקת לידו, בלי שתרצי בכך...

כך שאין לך מה לחשוב שאם היית נוהגת כך או כך זה היה אחרת!
טוב ללמוד להבא מטעויות...
אך בכללית?בחור שבאמת מעריך מישהי? לא מוותר עליה מהר בד"כ...

בכל מקרה אם את ממש מרגישה שזה "תוקע" אותך, לדעתי עדיף שתתייעצי עם רב שאת מעריכה ואם יגיד לך לנסות, את יכולה לשלוח שדכנית שכאילו "במקרה" מציעה אותך, כדי לראות איך יגיב והאם הוא מראה נכונות/ געגוע קל...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2020 00:32 לינק ישיר 
חייכנית770

קיייט כתב:
בס"ד

אדם, ידוע לי שאתה יודע להכין גם עוגיות עם פצפוצי שוקולד ולא רק עוגה בחושה...אז אני ממליצה לך לנסות לצפות אותן בשוקולד/לנסות משהו חדש... זה ייתן לך טעם חדש לחיים...

סתם בחור, בקשר לדבריך על התובנות שלי בנושא הזוגי, אני חושבת שתמיד דיברתי על נתינה נשית, אך התכוונתי בדברי שתמיד צריך לחזק עוד נושאים, שגורמים לזוגיות להיות טובה יותר ע"י למידה... כמו על תקשורת נכונה ובונה ועוד המון נושאים חשובים, שחשוב לרענן... 

קייט, מה שעוזר לדעתי למחוק גברים כאלו מהמוח זה פשוט לחפש תעסוקה שאת מאד אוהבת ונהנית לעשות וכמובן לצאת עם בחורים חדשים בקרוב...

בתימן, בקשר למה שאמרת באשכול הקורונה על משקה הלוורה, אנלא יודעת איך את מסוגלת לסבול תקופה ארוכה, עד שהסתגלת לטעם, אני לא יכולתי לסבול זאת שבוע... את באמת גיבורה

בס"ד

אהה אוקי... זה תמיד טוב שיש דמות דמיונית לבינתיים...כך לפחות לא מרגישים לגמרי לבד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2020 00:43 לינק ישיר 
חייכנית770

אדם_ה1 כתב:
בכל מקרה בשימוש של מוצרי בריאות כדאי לבדוק את המרכיבים ושזה מאושר ע"י משרד הבריאות, כבר היו מקרים שמשרד הבריאות הוציא אזהרות נגד מוצרי אלוורה למיניהם..

בס"ד

וואו תודה רבה ד"ר אדם... היה לי אחד דומה לזה פעם, נגד כוויות ועקיצות... מעניין למה זה בעייתי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2020 00:48 לינק ישיר 
חייכנית770

אדם_ה1 כתב:
בכל מקרה, בכל מה שקשור לאכילה/שתיה הייתי נזהר שבעתיים, כל עוד זה רק לשימוש חיצוני זה הרבה פחות בעייתי..

בס"ד

אכן. במיוחד אם זלא טעים...

למרות שגם מראה חיצוני חשוב לבני האדם ובמיוחד לבנות האדם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2020 00:54 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"ד

חחחח כן אבל לא יודעת אם זה עדיף על למות...

מה נשמע איתך? איך מסתדרת עם הסגר?

ברור שזה עדיף על למות... יסורים יותר קשים עדיפים על פני מוות.

אני לא חושבת שאני מסתדרת עם הסגר  מחכה שייגמר...

בס"ד

שלא נדע מזה... שיהיה רק בריאות ונחת לך, לי ולכל העולם...

כן זה מתחיל להרגיש כמו שבת אחת ארוכה...שלא נגמרת לעולם...

גם אני מחכה שהבידוד יגמר, מקווה מאד שנעבור אתזה בשלום ושאף אחד לא נדבק באמת....(חוץ מאחי כמובן(;)

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/10/2020 00:55:08

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2020 01:12 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
מסובך :/ הפחד הגדול שנחזור אחרי הרבה זמן ונסיונות עם בני זוג אחרים למרות שיכולנןו להיות נשואים ומאושרים כבר עכשיובס"דקייט, צריך לזכור שהכול בידי שמיים חוץ מיר"ש... כך שאם נגזר על מישהי סיפור כזה? כך היה צריך להיות מלכתחילה!וגם הדרך הזו מביאה לתהליך וללמידה שתורמת כשהם חוזרים לבסוף... להוקיר אחד את השניה יותר, כך שלפעמים זה טוב...בכל מקרה לדעתי, גבר צריך לחזר אחרי אישה ואם הוא לא חושב שאת שווה אתזה? אין לך מה לבזבז את זמנך על חשיבה עליו!אם הוא באמת מעריך אותך? מניסיוני, הוא בסוף יחזור מיוזמתו...

לדעתי גברים חרדיים לא חונכו לחזר אחר אישה - לפחות לא בדרכים המקובלות, אז אני לא מצפה ובשידוכים יש עניין של "פן יקדימנו אחר" אז כן, זה מפחיד לפספסבס"דתראי זה נמצא לדעתי בדי.אן.אי של הגברים, כמו שלא חינכו אותם להימשך אחרי האישה והם נמשכים...אז אכן הם אולי לא יודעים לחזר בדרכים "מקוריות", אך גבר שמעריך מישהי באמת? מוצא את הדרכים הצנועות לכך...אתן לך דוגמאות לחיזור חרדי קלאסי, שקרה לי עם 3 בחורים!אחד שלח שליחים מכל הכיוונים, הלך לגיסי, לאחי ולאבי ולבסוף שלח שדכנית, כדי להחזיר את השידוך...השני, אימו מצאה שכנה, שהגיעה בתור "שדכנית" ובעצם עקפה אותי בכך שדיברה ישירות עם אימי....השלישי כיבד את רצוני להיפרד, אך ניסה  לחזור אלי אחרי שהתגרש...בכך שהשיג בדרך כלשהי את המס' של קרובת משפחתי שעזרה לי בשידוכים, באותה תקופה...הרביעי, אומנם לא שוחח איתי בדייט, הוא היה בחור ליטאי ממשפחה איכותית(בן של דיין), ראה אותי באיזה חתונה ואהב את הסגנון, כך שבדיוק כשנכנסתי לבקש שתיה מהמלצר במטבח, בסוף האירוע, אף הוא הגיע למטבח "לקחת משהו" והציע בעדינות לעזור לי ...אך אני סירבתי בנימוס "והסתדרתי" לבד...לאחר מכן הוא ניגש לאימו והיה נראה שמשוחח עלי... יום לאחר מכן, הם כבר השיגו את אבי והציעו אותו לשידעך עבורי+ חצי דירה (כשכמובן הורי צריכים להביא חצי שני...בחלומות... למרות שאבי התחיל לדון איתם דווקא על דירה...כנראה התלהב כ"כ מההצעה שהיה מוכן לקבל התקף לב בשבילי... )אני סירבתי כמובן, אפילו שציינו שהוא מקורב לחב"ד וכו'... (באותה תקופה שמעתי רק על חבדניק 100%)אך העיקר הוא...שמכל סיפורים אלו נלמד דבר אחד, הגבר הדוסי ביותר! אם הוא ירצה מישהי באמת? הוא ימצא את כל הדרכים הכשרותוהצנועות להחזיר את השידוך/להשיג שידוך שהוא ממש רוצה.נקודה.

נשמע כייף.. חבל שאף אחד מאלה לא מתאים לך  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 01:20 לינק ישיר 

קיייט כתבה:

בתתימן כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
קיייט כתב:
אממ אני לא יודעת בדיוק מה קרה ביניכם.. אבל אני מכירה ממש הרבה סיפורים על זוגות שנפגשו, נפרדו ואחרי הרבה זמן/שנים נפגשו שוב והתחתנו... לא יודעת למה מפריע הניסיונות עם בני זוג אחרים..נכון גם אני מכירה הרבה סיפורים כאלה , הכוונה שלי שחבל על הזמן. היינו יכולים לסיים עם הרווקות יותר מוקדם. וביננו רווקות זה לא כיף כשמתבגרים
באמת זה חבל, אני לא יודעת כמה זמן עבר מהשידוך הזה.. אבל אם עדיין את זוכרת את זה אחרי שעבר כל כך הרבה זמן אז אולי את צריכה לנסות להחזיר את זה.... 
נראה לי אם היא הייתה חושבת שזה פשוט היא הייתה מנסה לבד להחזיר אותו:) לדעתי היא סובלת מהחץ השני שמוזכר בסוטרת החץנשלח מהאנדרואיד שלי
לא מכירה את סוטרת החץ.. אני רק חושבת שאסור להשאיר ככה דברים פתוחים. צריך למצוא פתרון...

אני מסכים איתך. מה שמוזכר בסוטרת החץ זה שיש שני חיצים שפוגעים באדם בעת כאב. הראשון זה הכאב עצמו והוא מוגבל בכמות. השני זה כל הנלווה לכאב ואיך אדם מפרש אותו. החץ השני בלתי מוגבל ויכול להכאיב לאין סוף. לכן צריך לדעת לחלק בין שני החיצים כי הראשון בלתי נמנע אבל מהשני אפשר להימנע

נשלח מהאנדרואיד שלי

לפי מה שאתה אומר היא סובלת מהפרשנות שלה.. לכן חשוב שהיא תעשה משהו לבדוק מה הצד השני באמת חושב.

פרשנות על מה?

כי אין לי פרשנות לגבי היחס שלו לגבי, יש לי פרשנויות לגבי העזיבה ומה מידת האשמה שלי 

לזה בדיוק אני מתכוון. את סובלת מכל שהקשר הסתיים. זה הגיוני וסביר בפרט עם נפגשתם לאורך זמן שאז לסיים את הקשר זה כמו גמילה מסמים כי הגוף התרגל להפריש דופמין. אבל מעבר לקושי הזה את גם סובלת מהפרשנויות שלך על המקרה. את חוששת מה יקרה אם תחזרו ואת חוששת מה יקרה אם לא תחזרו ומה יקרה עם הבחור הבא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 01:22 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

קיייט כתב:

בס"ד

בס"ד

תראי זה נמצא לדעתי בדי.אן.אי של הגברים, כמו שלא חינכו אותם להימשך אחרי האישה והם נמשכים...

אז אכן הם אולי לא יודעים לחזר בדרכים "מקוריות", אך גבר שמעריך מישהי באמת? מוצא את הדרכים הצנועות לכך...
אתן לך דוגמאות לחיזור חרדי קלאסי, שקרה לי עם 3 בחורים!
אחד שלח שליחים מכל הכיוונים, הלך לגיסי, לאחי ולאבי ולבסוף שלח שדכנית, כדי להחזיר את השידוך...
השני, אימו מצאה שכנה, שהגיעה בתור "שדכנית" ובעצם עקפה אותי בכך שדיברה ישירות עם אימי....

השלישי כיבד את רצוני להיפרד, אך ניסה  לחזור אלי אחרי שהתגרש...בכך שהשיג בדרך כלשהי את המס' של קרובת משפחתי שעזרה לי בשידוכים, באותה תקופה...

הרביעי, אומנם לא שוחח איתי בדייט, הוא היה בחור ליטאי ממשפחה איכותית(בן של דיין), ראה אותי באיזה חתונה ואהב את הסגנון, כך שבדיוק כשנכנסתי לבקש שתיה מהמלצר במטבח, בסוף האירוע, אף הוא הגיע למטבח "לקחת משהו" והציע בעדינות לעזור לי ...
אך אני סירבתי בנימוס "והסתדרתי" לבד...
לאחר מכן הוא ניגש לאימו והיה נראה שמשוחח עלי... יום לאחר מכן, הם כבר השיגו את אבי והציעו אותו לשידעך עבורי+ חצי דירה (כשכמובן הורי צריכים להביא חצי שני...בחלומות... למרות שאבי התחיל לדון איתם דווקא על דירה...כנראה התלהב כ"כ מההצעה שהיה מוכן לקבל התקף לב בשבילי... )
אני סירבתי כמובן, אפילו שציינו שהוא מקורב לחב"ד וכו'... (באותה תקופה שמעתי רק על חבדניק 100%)

אך העיקר הוא...שמכל סיפורים אלו נלמד דבר אחד, הגבר הדוסי ביותר! אם הוא ירצה מישהי באמת? הוא ימצא את כל הדרכים הכשרות
והצנועות להחזיר את השידוך/להשיג שידוך שהוא ממש רוצה.נקודה.

כל מה שכתבת תקף לאישה בדיוק אותו הדבר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 01:27 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

העניין של "פן יקדימנו אחר", הכוונה שאם בן אדם לא עושה השתדלות, האחר יכול "לקחת" את זיווגו ע"י תפילה...
קראתי באיזה ספר של שידוכים, שאם אחד מהצדדים לא רצה, זה סימן שזה לא זה (לפחות באותו הרגע)
תאמיני לי שאם הוא היה האחד, הוא היה גורם לך להשתחרר ולא להיות מאופקת לידו, בלי שתרצי בכך...

כך שאין לך מה לחשוב שאם היית נוהגת כך או כך זה היה אחרת!
טוב ללמוד להבא מטעויות...
אך בכללית?בחור שבאמת מעריך מישהי? לא מוותר עליה מהר בד"כ...

בכל מקרה אם את ממש מרגישה שזה "תוקע" אותך, לדעתי עדיף שתתייעצי עם רב שאת מעריכה ואם יגיד לך לנסות, את יכולה לשלוח שדכנית שכאילו "במקרה" מציעה אותך, כדי לראות איך יגיב והאם הוא מראה נכונות/ געגוע קל...

נו נו כל הסימנים האלו הם ממש אופיום להמונים.
בסופו של דבר אין שום סימנים משמיים ואנחנו צריכים לגלות הכל לבד בשכלנו.
גם הבחור שהכי ירצה אותה בעולם, אם לא ירגיש שהיא גם מעוניינת אז בסופו של דבר הוא יאבד עניין בפרט אצל האשכנזים. לטעון שלא משנה איך תתנהגי, אם זה שלל זה יגיע זה בדיוק כמו לטעון שבואו נסתגר במגדל כמו בת שלמה המלך.
בכל מקרה קייט, זאת גם טקטיקה אם את רוצה לעודד את עצמך.
אישית אני חושב שלמרות כל הכאב, יש לך כוחות להתמודד עם זה. ועדיף באמת לפגוש עוד בחור או שניים לפני שמחזירים את ההצעה. ככה זה נותן לו זמן להתגעגע וגם נותן לך עוד ניסיון יקר ערך עם בני המין השני

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 01:28 לינק ישיר 

בכל מקרה אהבתי את העצה של השדכנית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 01:29 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

קיייט כתב:
בס"ד

בס"ד

אהה אוקי... זה תמיד טוב שיש דמות דמיונית לבינתיים...כך לפחות לא מרגישים לגמרי לבד...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 121 122 123 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.