|
|
| נשלח ב-12/10/2020 01:31 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | מסובך :/ הפחד הגדול שנחזור אחרי הרבה זמן ונסיונות עם בני זוג אחרים למרות שיכולנןו להיות נשואים ומאושרים כבר עכשיובס"דקייט, צריך לזכור שהכול בידי שמיים חוץ מיר"ש... כך שאם נגזר על מישהי סיפור כזה? כך היה צריך להיות מלכתחילה!וגם הדרך הזו מביאה לתהליך וללמידה שתורמת כשהם חוזרים לבסוף... להוקיר אחד את השניה יותר, כך שלפעמים זה טוב...בכל מקרה לדעתי, גבר צריך לחזר אחרי אישה ואם הוא לא חושב שאת שווה אתזה? אין לך מה לבזבז את זמנך על חשיבה עליו!אם הוא באמת מעריך אותך? מניסיוני, הוא בסוף יחזור מיוזמתו... תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:05:44 לדעתי גברים חרדיים לא חונכו לחזר אחר אישה - לפחות לא בדרכים המקובלות, אז אני לא מצפה ובשידוכים יש עניין של "פן יקדימנו אחר" אז כן, זה מפחיד לפספסבס"דתראי זה נמצא לדעתי בדי.אן.אי של הגברים, כמו שלא חינכו אותם להימשך אחרי האישה והם נמשכים... אז אכן הם אולי לא יודעים לחזר בדרכים "מקוריות", אך גבר שמעריך מישהי באמת? מוצא את הדרכים הצנועות לכך...אתן לך דוגמאות לחיזור חרדי קלאסי, שקרה לי עם 3 בחורים!אחד שלח שליחים מכל הכיוונים, הלך לגיסי, לאחי ולאבי ולבסוף שלח שדכנית, כדי להחזיר את השידוך...השני, אימו מצאה שכנה, שהגיעה בתור "שדכנית" ובעצם עקפה אותי בכך שדיברה ישירות עם אימי....השלישי כיבד את רצוני להיפרד, אך ניסה לחזור אלי אחרי שהתגרש...בכך שהשיג בדרך כלשהי את המס' של קרובת משפחתי שעזרה לי בשידוכים, באותה תקופה... הרביעי, אומנם לא שוחח איתי בדייט, הוא היה בחור ליטאי ממשפחה איכותית(בן של דיין), ראה אותי באיזה חתונה ואהב את הסגנון, כך שבדיוק כשנכנסתי לבקש שתיה מהמלצר במטבח, בסוף האירוע, אף הוא הגיע למטבח "לקחת משהו" והציע בעדינות לעזור לי ...אך אני סירבתי בנימוס "והסתדרתי" לבד...לאחר מכן הוא ניגש לאימו והיה נראה שמשוחח עלי... יום לאחר מכן, הם כבר השיגו את אבי והציעו אותו לשידעך עבורי+ חצי דירה (כשכמובן הורי צריכים להביא חצי שני...בחלומות... למרות שאבי התחיל לדון איתם דווקא על דירה...כנראה התלהב כ"כ מההצעה שהיה מוכן לקבל התקף לב בשבילי... )אני סירבתי כמובן, אפילו שציינו שהוא מקורב לחב"ד וכו'... (באותה תקופה שמעתי רק על חבדניק 100%)אך העיקר הוא...שמכל סיפורים אלו נלמד דבר אחד, הגבר הדוסי ביותר! אם הוא ירצה מישהי באמת? הוא ימצא את כל הדרכים הכשרותוהצנועות להחזיר את השידוך/להשיג שידוך שהוא ממש רוצה.נקודה.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/10/2020 00:59:31 |
|
נשמע כייף.. חבל שאף אחד מאלה לא מתאים לך |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 01:59 |
|
| |
בס"ד
חחחח כנראה אתם צריכים דולר של הרבי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 02:07 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | מסובך :/ הפחד הגדול שנחזור אחרי הרבה זמן ונסיונות עם בני זוג אחרים למרות שיכולנןו להיות נשואים ומאושרים כבר עכשיובס"דקייט, צריך לזכור שהכול בידי שמיים חוץ מיר"ש... כך שאם נגזר על מישהי סיפור כזה? כך היה צריך להיות מלכתחילה!וגם הדרך הזו מביאה לתהליך וללמידה שתורמת כשהם חוזרים לבסוף... להוקיר אחד את השניה יותר, כך שלפעמים זה טוב...בכל מקרה לדעתי, גבר צריך לחזר אחרי אישה ואם הוא לא חושב שאת שווה אתזה? אין לך מה לבזבז את זמנך על חשיבה עליו!אם הוא באמת מעריך אותך? מניסיוני, הוא בסוף יחזור מיוזמתו... תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:05:44 לדעתי גברים חרדיים לא חונכו לחזר אחר אישה - לפחות לא בדרכים המקובלות, אז אני לא מצפה ובשידוכים יש עניין של "פן יקדימנו אחר" אז כן, זה מפחיד לפספסבס"דתראי זה נמצא לדעתי בדי.אן.אי של הגברים, כמו שלא חינכו אותם להימשך אחרי האישה והם נמשכים... אז אכן הם אולי לא יודעים לחזר בדרכים "מקוריות", אך גבר שמעריך מישהי באמת? מוצא את הדרכים הצנועות לכך...אתן לך דוגמאות לחיזור חרדי קלאסי, שקרה לי עם 3 בחורים!אחד שלח שליחים מכל הכיוונים, הלך לגיסי, לאחי ולאבי ולבסוף שלח שדכנית, כדי להחזיר את השידוך...השני, אימו מצאה שכנה, שהגיעה בתור "שדכנית" ובעצם עקפה אותי בכך שדיברה ישירות עם אימי....השלישי כיבד את רצוני להיפרד, אך ניסה לחזור אלי אחרי שהתגרש...בכך שהשיג בדרך כלשהי את המס' של קרובת משפחתי שעזרה לי בשידוכים, באותה תקופה... הרביעי, אומנם לא שוחח איתי בדייט, הוא היה בחור ליטאי ממשפחה איכותית(בן של דיין), ראה אותי באיזה חתונה ואהב את הסגנון, כך שבדיוק כשנכנסתי לבקש שתיה מהמלצר במטבח, בסוף האירוע, אף הוא הגיע למטבח "לקחת משהו" והציע בעדינות לעזור לי ...אך אני סירבתי בנימוס "והסתדרתי" לבד...לאחר מכן הוא ניגש לאימו והיה נראה שמשוחח עלי... יום לאחר מכן, הם כבר השיגו את אבי והציעו אותו לשידעך עבורי+ חצי דירה (כשכמובן הורי צריכים להביא חצי שני...בחלומות... למרות שאבי התחיל לדון איתם דווקא על דירה...כנראה התלהב כ"כ מההצעה שהיה מוכן לקבל התקף לב בשבילי... )אני סירבתי כמובן, אפילו שציינו שהוא מקורב לחב"ד וכו'... (באותה תקופה שמעתי רק על חבדניק 100%)אך העיקר הוא...שמכל סיפורים אלו נלמד דבר אחד, הגבר הדוסי ביותר! אם הוא ירצה מישהי באמת? הוא ימצא את כל הדרכים הכשרותוהצנועות להחזיר את השידוך/להשיג שידוך שהוא ממש רוצה.נקודה. תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/10/2020 00:59:31 |
| נשמע כייף.. חבל שאף אחד מאלה לא מתאים לך |
|
|
|
אין לי מזל 
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 02:08 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| קיייט כתב: |  | מסובך :/ הפחד הגדול שנחזור אחרי הרבה זמן ונסיונות עם בני זוג אחרים למרות שיכולנןו להיות נשואים ומאושרים כבר עכשיובס"דקייט, צריך לזכור שהכול בידי שמיים חוץ מיר"ש... כך שאם נגזר על מישהי סיפור כזה? כך היה צריך להיות מלכתחילה!וגם הדרך הזו מביאה לתהליך וללמידה שתורמת כשהם חוזרים לבסוף... להוקיר אחד את השניה יותר, כך שלפעמים זה טוב...בכל מקרה לדעתי, גבר צריך לחזר אחרי אישה ואם הוא לא חושב שאת שווה אתזה? אין לך מה לבזבז את זמנך על חשיבה עליו!אם הוא באמת מעריך אותך? מניסיוני, הוא בסוף יחזור מיוזמתו... תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:05:44 לדעתי גברים חרדיים לא חונכו לחזר אחר אישה - לפחות לא בדרכים המקובלות, אז אני לא מצפה ובשידוכים יש עניין של "פן יקדימנו אחר" אז כן, זה מפחיד לפספס |
| בס"דתראי זה נמצא לדעתי בדי.אן.אי של הגברים, כמו שלא חינכו אותם להימשך אחרי האישה והם נמשכים... אז אכן הם אולי לא יודעים לחזר בדרכים "מקוריות", אך גבר שמעריך מישהי באמת? מוצא את הדרכים הצנועות לכך...אתן לך דוגמאות לחיזור חרדי קלאסי, שקרה לי עם 3 בחורים!אחד שלח שליחים מכל הכיוונים, הלך לגיסי, לאחי ולאבי ולבסוף שלח שדכנית, כדי להחזיר את השידוך...השני, אימו מצאה שכנה, שהגיעה בתור "שדכנית" ובעצם עקפה אותי בכך שדיברה ישירות עם אימי....השלישי כיבד את רצוני להיפרד, אך ניסה לחזור אלי אחרי שהתגרש...בכך שהשיג בדרך כלשהי את המס' של קרובת משפחתי שעזרה לי בשידוכים, באותה תקופה... הרביעי, אומנם לא שוחח איתי בדייט, הוא היה בחור ליטאי ממשפחה איכותית(בן של דיין), ראה אותי באיזה חתונה ואהב את הסגנון, כך שבדיוק כשנכנסתי לבקש שתיה מהמלצר במטבח, בסוף האירוע, אף הוא הגיע למטבח "לקחת משהו" והציע בעדינות לעזור לי ...אך אני סירבתי בנימוס "והסתדרתי" לבד...לאחר מכן הוא ניגש לאימו והיה נראה שמשוחח עלי... יום לאחר מכן, הם כבר השיגו את אבי והציעו אותו לשידעך עבורי+ חצי דירה (כשכמובן הורי צריכים להביא חצי שני...בחלומות... למרות שאבי התחיל לדון איתם דווקא על דירה...כנראה התלהב כ"כ מההצעה שהיה מוכן לקבל התקף לב בשבילי... )אני סירבתי כמובן, אפילו שציינו שהוא מקורב לחב"ד וכו'... (באותה תקופה שמעתי רק על חבדניק 100%)אך העיקר הוא...שמכל סיפורים אלו נלמד דבר אחד, הגבר הדוסי ביותר! אם הוא ירצה מישהי באמת? הוא ימצא את כל הדרכים הכשרותוהצנועות להחזיר את השידוך/להשיג שידוך שהוא ממש רוצה.נקודה.
|
|
|
נכון, אבל קצת פחות...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 02:24 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | מסובך :/ הפחד הגדול שנחזור אחרי הרבה זמן ונסיונות עם בני זוג אחרים למרות שיכולנןו להיות נשואים ומאושרים כבר עכשיובס"דקייט, צריך לזכור שהכול בידי שמיים חוץ מיר"ש... כך שאם נגזר על מישהי סיפור כזה? כך היה צריך להיות מלכתחילה!וגם הדרך הזו מביאה לתהליך וללמידה שתורמת כשהם חוזרים לבסוף... להוקיר אחד את השניה יותר, כך שלפעמים זה טוב...בכל מקרה לדעתי, גבר צריך לחזר אחרי אישה ואם הוא לא חושב שאת שווה אתזה? אין לך מה לבזבז את זמנך על חשיבה עליו!אם הוא באמת מעריך אותך? מניסיוני, הוא בסוף יחזור מיוזמתו... תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:05:44 לדעתי גברים חרדיים לא חונכו לחזר אחר אישה - לפחות לא בדרכים המקובלות, אז אני לא מצפה ובשידוכים יש עניין של "פן יקדימנו אחר" אז כן, זה מפחיד לפספסבס"דתראי זה נמצא לדעתי בדי.אן.אי של הגברים, כמו שלא חינכו אותם להימשך אחרי האישה והם נמשכים... אז אכן הם אולי לא יודעים לחזר בדרכים "מקוריות", אך גבר שמעריך מישהי באמת? מוצא את הדרכים הצנועות לכך...אתן לך דוגמאות לחיזור חרדי קלאסי, שקרה לי עם 3 בחורים!אחד שלח שליחים מכל הכיוונים, הלך לגיסי, לאחי ולאבי ולבסוף שלח שדכנית, כדי להחזיר את השידוך...השני, אימו מצאה שכנה, שהגיעה בתור "שדכנית" ובעצם עקפה אותי בכך שדיברה ישירות עם אימי....השלישי כיבד את רצוני להיפרד, אך ניסה לחזור אלי אחרי שהתגרש...בכך שהשיג בדרך כלשהי את המס' של קרובת משפחתי שעזרה לי בשידוכים, באותה תקופה... הרביעי, אומנם לא שוחח איתי בדייט, הוא היה בחור ליטאי ממשפחה איכותית(בן של דיין), ראה אותי באיזה חתונה ואהב את הסגנון, כך שבדיוק כשנכנסתי לבקש שתיה מהמלצר במטבח, בסוף האירוע, אף הוא הגיע למטבח "לקחת משהו" והציע בעדינות לעזור לי ...אך אני סירבתי בנימוס "והסתדרתי" לבד...לאחר מכן הוא ניגש לאימו והיה נראה שמשוחח עלי... יום לאחר מכן, הם כבר השיגו את אבי והציעו אותו לשידעך עבורי+ חצי דירה (כשכמובן הורי צריכים להביא חצי שני...בחלומות... למרות שאבי התחיל לדון איתם דווקא על דירה...כנראה התלהב כ"כ מההצעה שהיה מוכן לקבל התקף לב בשבילי... )אני סירבתי כמובן, אפילו שציינו שהוא מקורב לחב"ד וכו'... (באותה תקופה שמעתי רק על חבדניק 100%)אך העיקר הוא...שמכל סיפורים אלו נלמד דבר אחד, הגבר הדוסי ביותר! אם הוא ירצה מישהי באמת? הוא ימצא את כל הדרכים הכשרותוהצנועות להחזיר את השידוך/להשיג שידוך שהוא ממש רוצה.נקודה.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/10/2020 00:59:31
נשמע כייף.. חבל שאף אחד מאלה לא מתאים לך |
|
בס"ד
אכן זה נשמע כייף... וכשאני חושבת עלזה עכשיו? זה אפילו מחמיא במקצת...
אבל זה כ"כ היה עם המון בלאגן רגשי באותה תקופה... שבכלל לא חשבתי על כך... ואכן חבל שכך...בוא נגיד שהייתי מעדיפה להתחתן עם בחור מתאים ואהוב, מאשר לחוות את כל ה"כיף" הזה...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/10/2020 02:41:03
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 02:29 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | מסובך :/ הפחד הגדול שנחזור אחרי הרבה זמן ונסיונות עם בני זוג אחרים למרות שיכולנןו להיות נשואים ומאושרים כבר עכשיובס"דקייט, צריך לזכור שהכול בידי שמיים חוץ מיר"ש... כך שאם נגזר על מישהי סיפור כזה? כך היה צריך להיות מלכתחילה!וגם הדרך הזו מביאה לתהליך וללמידה שתורמת כשהם חוזרים לבסוף... להוקיר אחד את השניה יותר, כך שלפעמים זה טוב...בכל מקרה לדעתי, גבר צריך לחזר אחרי אישה ואם הוא לא חושב שאת שווה אתזה? אין לך מה לבזבז את זמנך על חשיבה עליו!אם הוא באמת מעריך אותך? מניסיוני, הוא בסוף יחזור מיוזמתו... תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:05:44 לדעתי גברים חרדיים לא חונכו לחזר אחר אישה - לפחות לא בדרכים המקובלות, אז אני לא מצפה ובשידוכים יש עניין של "פן יקדימנו אחר" אז כן, זה מפחיד לפספסבס"דתראי זה נמצא לדעתי בדי.אן.אי של הגברים, כמו שלא חינכו אותם להימשך אחרי האישה והם נמשכים... אז אכן הם אולי לא יודעים לחזר בדרכים "מקוריות", אך גבר שמעריך מישהי באמת? מוצא את הדרכים הצנועות לכך...אתן לך דוגמאות לחיזור חרדי קלאסי, שקרה לי עם 3 בחורים!אחד שלח שליחים מכל הכיוונים, הלך לגיסי, לאחי ולאבי ולבסוף שלח שדכנית, כדי להחזיר את השידוך...השני, אימו מצאה שכנה, שהגיעה בתור "שדכנית" ובעצם עקפה אותי בכך שדיברה ישירות עם אימי....השלישי כיבד את רצוני להיפרד, אך ניסה לחזור אלי אחרי שהתגרש...בכך שהשיג בדרך כלשהי את המס' של קרובת משפחתי שעזרה לי בשידוכים, באותה תקופה... הרביעי, אומנם לא שוחח איתי בדייט, הוא היה בחור ליטאי ממשפחה איכותית(בן של דיין), ראה אותי באיזה חתונה ואהב את הסגנון, כך שבדיוק כשנכנסתי לבקש שתיה מהמלצר במטבח, בסוף האירוע, אף הוא הגיע למטבח "לקחת משהו" והציע בעדינות לעזור לי ...אך אני סירבתי בנימוס "והסתדרתי" לבד...לאחר מכן הוא ניגש לאימו והיה נראה שמשוחח עלי... יום לאחר מכן, הם כבר השיגו את אבי והציעו אותו לשידעך עבורי+ חצי דירה (כשכמובן הורי צריכים להביא חצי שני...בחלומות... למרות שאבי התחיל לדון איתם דווקא על דירה...כנראה התלהב כ"כ מההצעה שהיה מוכן לקבל התקף לב בשבילי... )אני סירבתי כמובן, אפילו שציינו שהוא מקורב לחב"ד וכו'... (באותה תקופה שמעתי רק על חבדניק 100%)אך העיקר הוא...שמכל סיפורים אלו נלמד דבר אחד, הגבר הדוסי ביותר! אם הוא ירצה מישהי באמת? הוא ימצא את כל הדרכים הכשרותוהצנועות להחזיר את השידוך/להשיג שידוך שהוא ממש רוצה.נקודה. תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/10/2020 00:59:31 |
|
אין לי מזל  |
|
בס"ד
חחחח איך הבנת כך? הרי בסוף שנינו באותה נקודה. ממתינות לנסיך אלמוני...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 02:29 |
|
| |
| קיייט כתב: |  | מסובך :/ הפחד הגדול שנחזור אחרי הרבה זמן ונסיונות עם בני זוג אחרים למרות שיכולנןו להיות נשואים ומאושרים כבר עכשיובס"דקייט, צריך לזכור שהכול בידי שמיים חוץ מיר"ש... כך שאם נגזר על מישהי סיפור כזה? כך היה צריך להיות מלכתחילה!וגם הדרך הזו מביאה לתהליך וללמידה שתורמת כשהם חוזרים לבסוף... להוקיר אחד את השניה יותר, כך שלפעמים זה טוב...בכל מקרה לדעתי, גבר צריך לחזר אחרי אישה ואם הוא לא חושב שאת שווה אתזה? אין לך מה לבזבז את זמנך על חשיבה עליו!אם הוא באמת מעריך אותך? מניסיוני, הוא בסוף יחזור מיוזמתו... תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:05:44 לדעתי גברים חרדיים לא חונכו לחזר אחר אישה - לפחות לא בדרכים המקובלות, אז אני לא מצפה ובשידוכים יש עניין של "פן יקדימנו אחר" אז כן, זה מפחיד לפספס |
| בס"דתראי זה נמצא לדעתי בדי.אן.אי של הגברים, כמו שלא חינכו אותם להימשך אחרי האישה והם נמשכים... אז אכן הם אולי לא יודעים לחזר בדרכים "מקוריות", אך גבר שמעריך מישהי באמת? מוצא את הדרכים הצנועות לכך...אתן לך דוגמאות לחיזור חרדי קלאסי, שקרה לי עם 3 בחורים!אחד שלח שליחים מכל הכיוונים, הלך לגיסי, לאחי ולאבי ולבסוף שלח שדכנית, כדי להחזיר את השידוך...השני, אימו מצאה שכנה, שהגיעה בתור "שדכנית" ובעצם עקפה אותי בכך שדיברה ישירות עם אימי....השלישי כיבד את רצוני להיפרד, אך ניסה לחזור אלי אחרי שהתגרש...בכך שהשיג בדרך כלשהי את המס' של קרובת משפחתי שעזרה לי בשידוכים, באותה תקופה... הרביעי, אומנם לא שוחח איתי בדייט, הוא היה בחור ליטאי ממשפחה איכותית(בן של דיין), ראה אותי באיזה חתונה ואהב את הסגנון, כך שבדיוק כשנכנסתי לבקש שתיה מהמלצר במטבח, בסוף האירוע, אף הוא הגיע למטבח "לקחת משהו" והציע בעדינות לעזור לי ...אך אני סירבתי בנימוס "והסתדרתי" לבד...לאחר מכן הוא ניגש לאימו והיה נראה שמשוחח עלי... יום לאחר מכן, הם כבר השיגו את אבי והציעו אותו לשידעך עבורי+ חצי דירה (כשכמובן הורי צריכים להביא חצי שני...בחלומות... למרות שאבי התחיל לדון איתם דווקא על דירה...כנראה התלהב כ"כ מההצעה שהיה מוכן לקבל התקף לב בשבילי... )אני סירבתי כמובן, אפילו שציינו שהוא מקורב לחב"ד וכו'... (באותה תקופה שמעתי רק על חבדניק 100%)אך העיקר הוא...שמכל סיפורים אלו נלמד דבר אחד, הגבר הדוסי ביותר! אם הוא ירצה מישהי באמת? הוא ימצא את כל הדרכים הכשרותוהצנועות להחזיר את השידוך/להשיג שידוך שהוא ממש רוצה.נקודה.
|
|
|
נכון, אבל קצת פחות... |
|
שום פחות ושום כלום. אם בחורה נמשכת לגבר במאה אחוז היא תראה לו את זה באינספור דרכים. ויש לנשים הרבה דרכים להראות שהן נלהבות על מישהו. החל מצחקוק על דברים לא מצחיקים ועד הסמקה וכו' אני לא צריך להרחיב. זה בדי אן איי של נשים ולא צריך ללמד אותן את זה. אם בחור לא רואה אחרי כמה זמן סימנים שהבחורה נלהבת עליו כל כולה אז למה לו להמשיך? יש מיליארד בנות בחוץ. אולי גבר יותר יתמקד בחיזור החיצוני של המחוות אבל האישה מתמקדת לא פחות בחיזור הפנימי של תוך השיחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 02:30 |
|
| |
|
|
|
אין לי מזל  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 02:35 |
|
| |
חייכנית770
| קיייט כתב: |  | בס"ד
הנה ואני מוצאת זמן להגיב על הודעות עבר
אדם, ידוע לי שאתה יודע להכין גם עוגיות עם פצפוצי שוקולד ולא רק עוגה בחושה... אז אני ממליצה לך לנסות לצפות אותן בשוקולד/לנסות משהו חדש... זה ייתן לך טעם חדש לחיים...
סתם בחור, בקשר לדבריך על התובנות שלי בנושא הזוגי, אני חושבת שתמיד דיברתי על נתינה נשית, אך התכוונתי בדברי שתמיד צריך לחזק עוד נושאים, שגורמים לזוגיות להיות טובה יותר ע"י למידה... כמו על תקשורת נכונה ובונה ועוד המון נושאים חשובים, שחשוב לרענן... 
קייט, מה שעוזר לדעתי למחוק גברים כאלו מהמוח זה פשוט לחפש תעסוקה שאת מאד אוהבת ונהנית לעשות וכמובן לצאת עם בחורים חדשים בקרוב...
בתימן, בקשר למה שאמרת באשכול הקורונה על משקה הלוורה, אנלא יודעת איך את מסוגלת לסבול תקופה ארוכה, עד שהסתגלת לטעם, אני לא יכולתי לסבול זאת שבוע... את באמת גיבורה
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:11:41
אבל אני לא רוצה למחוק אותו!!! |
|
בס"ד
אהה אוקי... זה תמיד טוב שיש דמות דמיונית לבינתיים...כך לפחות לא מרגישים לגמרי לבד... |
|
|
|
בס"ד
חחחח אותי מסקרן רק מי זו "השותפה הנסתרת" של אדם... לא נשמע שהוא נפגש עם מישהי בתקופה האחרונה....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 02:40 |
|
| |
חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
העניין של "פן יקדימנו אחר", הכוונה שאם בן אדם לא עושה השתדלות, האחר יכול "לקחת" את זיווגו ע"י תפילה... קראתי באיזה ספר של שידוכים, שאם אחד מהצדדים לא רצה, זה סימן שזה לא זה (לפחות באותו הרגע) תאמיני לי שאם הוא היה האחד, הוא היה גורם לך להשתחרר ולא להיות מאופקת לידו, בלי שתרצי בכך...
כך שאין לך מה לחשוב שאם היית נוהגת כך או כך זה היה אחרת! טוב ללמוד להבא מטעויות... אך בכללית?בחור שבאמת מעריך מישהי? לא מוותר עליה מהר בד"כ...
בכל מקרה אם את ממש מרגישה שזה "תוקע" אותך, לדעתי עדיף שתתייעצי עם רב שאת מעריכה ואם יגיד לך לנסות, את יכולה לשלוח שדכנית שכאילו "במקרה" מציעה אותך, כדי לראות איך יגיב והאם הוא מראה נכונות/ געגוע קל... |
|
נו נו כל הסימנים האלו הם ממש אופיום להמונים. בסופו של דבר אין שום סימנים משמיים ואנחנו צריכים לגלות הכל לבד בשכלנו. גם הבחור שהכי ירצה אותה בעולם, אם לא ירגיש שהיא גם מעוניינת אז בסופו של דבר הוא יאבד עניין בפרט אצל האשכנזים. לטעון שלא משנה איך תתנהגי, אם זה שלל זה יגיע זה בדיוק כמו לטעון שבואו נסתגר במגדל כמו בת שלמה המלך. בכל מקרה קייט, זאת גם טקטיקה אם את רוצה לעודד את עצמך. אישית אני חושב שלמרות כל הכאב, יש לך כוחות להתמודד עם זה. ועדיף באמת לפגוש עוד בחור או שניים לפני שמחזירים את ההצעה. ככה זה נותן לו זמן להתגעגע וגם נותן לך עוד ניסיון יקר ערך עם בני המין השני נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
הבנתי שאם שני בני הזוג מתאימים שכלית וגם מעריכים אחד את השניה+ שיש משיכת הלב, זה מראה שזה זה...
אתה צודק שגם אם זה השידוך, צריך להתנהג בהתאם ובנימוס וכמובן להראות נכונות וכו' כדי שהצד השני ירגיש בנוח וכו'...
אני רק אומרת שלפי ניסיוני, היו בחורים שהרגשתי "פתוח" לשוחח איתם והיו כאלה ש"סגרו" אותי, כך שזלא שהאשמה בי, אלא בכימיה ביני לבינו....
ואכן,אני חושבת שיתכן ש"ניסוי בת שלמה במגדל", זו הסגולה שמראה הכי אמונה בה' שישלח עד לשם... הייתי ממליצה לנסות איזה שבוע/ שבועיים לעשות כך...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 02:43 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770| קיייט כתב: |  | מסובך :/ הפחד הגדול שנחזור אחרי הרבה זמן ונסיונות עם בני זוג אחרים למרות שיכולנןו להיות נשואים ומאושרים כבר עכשיובס"דקייט, צריך לזכור שהכול בידי שמיים חוץ מיר"ש... כך שאם נגזר על מישהי סיפור כזה? כך היה צריך להיות מלכתחילה!וגם הדרך הזו מביאה לתהליך וללמידה שתורמת כשהם חוזרים לבסוף... להוקיר אחד את השניה יותר, כך שלפעמים זה טוב...בכל מקרה לדעתי, גבר צריך לחזר אחרי אישה ואם הוא לא חושב שאת שווה אתזה? אין לך מה לבזבז את זמנך על חשיבה עליו!אם הוא באמת מעריך אותך? מניסיוני, הוא בסוף יחזור מיוזמתו... תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:05:44 לדעתי גברים חרדיים לא חונכו לחזר אחר אישה - לפחות לא בדרכים המקובלות, אז אני לא מצפה ובשידוכים יש עניין של "פן יקדימנו אחר" אז כן, זה מפחיד לפספס |
| בס"דתראי זה נמצא לדעתי בדי.אן.אי של הגברים, כמו שלא חינכו אותם להימשך אחרי האישה והם נמשכים... אז אכן הם אולי לא יודעים לחזר בדרכים "מקוריות", אך גבר שמעריך מישהי באמת? מוצא את הדרכים הצנועות לכך...אתן לך דוגמאות לחיזור חרדי קלאסי, שקרה לי עם 3 בחורים!אחד שלח שליחים מכל הכיוונים, הלך לגיסי, לאחי ולאבי ולבסוף שלח שדכנית, כדי להחזיר את השידוך...השני, אימו מצאה שכנה, שהגיעה בתור "שדכנית" ובעצם עקפה אותי בכך שדיברה ישירות עם אימי....השלישי כיבד את רצוני להיפרד, אך ניסה לחזור אלי אחרי שהתגרש...בכך שהשיג בדרך כלשהי את המס' של קרובת משפחתי שעזרה לי בשידוכים, באותה תקופה... הרביעי, אומנם לא שוחח איתי בדייט, הוא היה בחור ליטאי ממשפחה איכותית(בן של דיין), ראה אותי באיזה חתונה ואהב את הסגנון, כך שבדיוק כשנכנסתי לבקש שתיה מהמלצר במטבח, בסוף האירוע, אף הוא הגיע למטבח "לקחת משהו" והציע בעדינות לעזור לי ...אך אני סירבתי בנימוס "והסתדרתי" לבד...לאחר מכן הוא ניגש לאימו והיה נראה שמשוחח עלי... יום לאחר מכן, הם כבר השיגו את אבי והציעו אותו לשידעך עבורי+ חצי דירה (כשכמובן הורי צריכים להביא חצי שני...בחלומות... למרות שאבי התחיל לדון איתם דווקא על דירה...כנראה התלהב כ"כ מההצעה שהיה מוכן לקבל התקף לב בשבילי... )אני סירבתי כמובן, אפילו שציינו שהוא מקורב לחב"ד וכו'... (באותה תקופה שמעתי רק על חבדניק 100%)אך העיקר הוא...שמכל סיפורים אלו נלמד דבר אחד, הגבר הדוסי ביותר! אם הוא ירצה מישהי באמת? הוא ימצא את כל הדרכים הכשרותוהצנועות להחזיר את השידוך/להשיג שידוך שהוא ממש רוצה.נקודה. תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/10/2020 00:59:31 |
|
|
| נכון, אבל קצת פחות... |
|
שום פחות ושום כלום. אם בחורה נמשכת לגבר במאה אחוז היא תראה לו את זה באינספור דרכים. ויש לנשים הרבה דרכים להראות שהן נלהבות על מישהו. החל מצחקוק על דברים לא מצחיקים ועד הסמקה וכו' אני לא צריך להרחיב. זה בדי אן איי של נשים ולא צריך ללמד אותן את זה. אם בחור לא רואה אחרי כמה זמן סימנים שהבחורה נלהבת עליו כל כולה אז למה לו להמשיך? יש מיליארד בנות בחוץ. אולי גבר יותר יתמקד בחיזור החיצוני של המחוות אבל האישה מתמקדת לא פחות בחיזור הפנימי של תוך השיחה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח מצחיק.. אני מקווה שהסימנים שלי לא יהיו כאלה מביכים.. נראה לי לא הסמקתי כבר כמה שנים. יש גברים שמרב שהם נלהבים הם מוכנים לחכות גם הרבה מאד זמן עד שהבחורה תאהב אותם. זה נכון שאישה מתמקדת בחיזור פנימי.. לכן אתה צריך ללמוד לשים לב אם הבחורה מתלהבת עליך:)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 02:44 |
|
| |
חייכנית770
|
|
|
אין לי מזל  |
|
|
|
בס"ד
לפחות הם ניסו ויכולים להגיד "עשינו את כל ההשתדלות"... וכמובן שרובם זכו לדייטים נוספים איתי... שזה כבר זכות...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 02:45 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן| חייכנית770 כתב: |  | מסובך :/ הפחד הגדול שנחזור אחרי הרבה זמן ונסיונות עם בני זוג אחרים למרות שיכולנןו להיות נשואים ומאושרים כבר עכשיובס"דקייט, צריך לזכור שהכול בידי שמיים חוץ מיר"ש... כך שאם נגזר על מישהי סיפור כזה? כך היה צריך להיות מלכתחילה!וגם הדרך הזו מביאה לתהליך וללמידה שתורמת כשהם חוזרים לבסוף... להוקיר אחד את השניה יותר, כך שלפעמים זה טוב...בכל מקרה לדעתי, גבר צריך לחזר אחרי אישה ואם הוא לא חושב שאת שווה אתזה? אין לך מה לבזבז את זמנך על חשיבה עליו!אם הוא באמת מעריך אותך? מניסיוני, הוא בסוף יחזור מיוזמתו... תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:05:44 לדעתי גברים חרדיים לא חונכו לחזר אחר אישה - לפחות לא בדרכים המקובלות, אז אני לא מצפה ובשידוכים יש עניין של "פן יקדימנו אחר" אז כן, זה מפחיד לפספסבס"דתראי זה נמצא לדעתי בדי.אן.אי של הגברים, כמו שלא חינכו אותם להימשך אחרי האישה והם נמשכים... אז אכן הם אולי לא יודעים לחזר בדרכים "מקוריות", אך גבר שמעריך מישהי באמת? מוצא את הדרכים הצנועות לכך...אתן לך דוגמאות לחיזור חרדי קלאסי, שקרה לי עם 3 בחורים!אחד שלח שליחים מכל הכיוונים, הלך לגיסי, לאחי ולאבי ולבסוף שלח שדכנית, כדי להחזיר את השידוך...השני, אימו מצאה שכנה, שהגיעה בתור "שדכנית" ובעצם עקפה אותי בכך שדיברה ישירות עם אימי....השלישי כיבד את רצוני להיפרד, אך ניסה לחזור אלי אחרי שהתגרש...בכך שהשיג בדרך כלשהי את המס' של קרובת משפחתי שעזרה לי בשידוכים, באותה תקופה... הרביעי, אומנם לא שוחח איתי בדייט, הוא היה בחור ליטאי ממשפחה איכותית(בן של דיין), ראה אותי באיזה חתונה ואהב את הסגנון, כך שבדיוק כשנכנסתי לבקש שתיה מהמלצר במטבח, בסוף האירוע, אף הוא הגיע למטבח "לקחת משהו" והציע בעדינות לעזור לי ...אך אני סירבתי בנימוס "והסתדרתי" לבד...לאחר מכן הוא ניגש לאימו והיה נראה שמשוחח עלי... יום לאחר מכן, הם כבר השיגו את אבי והציעו אותו לשידעך עבורי+ חצי דירה (כשכמובן הורי צריכים להביא חצי שני...בחלומות... למרות שאבי התחיל לדון איתם דווקא על דירה...כנראה התלהב כ"כ מההצעה שהיה מוכן לקבל התקף לב בשבילי... )אני סירבתי כמובן, אפילו שציינו שהוא מקורב לחב"ד וכו'... (באותה תקופה שמעתי רק על חבדניק 100%)אך העיקר הוא...שמכל סיפורים אלו נלמד דבר אחד, הגבר הדוסי ביותר! אם הוא ירצה מישהי באמת? הוא ימצא את כל הדרכים הכשרותוהצנועות להחזיר את השידוך/להשיג שידוך שהוא ממש רוצה.נקודה. תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/10/2020 00:59:31 |
| אין לי מזל בס"דחחחח איך הבנת כך? הרי בסוף שנינו באותה נקודה. ממתינות לנסיך אלמוני... |
|
חח זה לא משנה.. אני יודעת שאין לי מספיק מזל.. אם היה לי יותר מזל לא הייתי צריכה להסתבך ככה בשידוכים.
 |
|
|
|
|
|