בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/10/2020 04:08 לינק ישיר 
חייכנית770

סטאטית כתב:
בס"דשמחה לשמוע גם אצלי ב"ה מקסים(=זה נדחה או כך היה מלכתחילה? זכור לי שאמרת שאת ממש בלחץ למצוא שמלה...כי עוד מעט החתונה...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/10/2020 02:37:47

אני מלווה של חברה עוד שבוע וחצי, בגלל זה הייתי בלחץ... 

בס"ד

אהה הבנתי... העיקר שיהיה במזל טוב...(=

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/10/2020 04:22 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

זו שאלה קשה.... כי גם לסנן מראש על משהו, כשאתה נמצא במצב הרוחני הזה באותו הרגע? זה לא קל רגשית...
במיוחד שאלו רוב ההצעות, כך שיש חשש להישאר בלי כלום!

מה גם שיתכן שבחורות החזקות ממך רוחנית, גם "יורידו" אותך מראש או לאחר שישמעו שאתה בדרגה נמוכה מהן בדיעבד... והן דווקא תרצנה אחד כמוהן ...
כך שיש לך סיכון להיות קירח משני הכיוונים...

אני חושבת שבמצבך, לא הייתי פוסלת מראש אלא מציינת מראש, שרוצה רק אחת ששאיפתה להתחזק בעתיד ביחד...ובפגישה תראה עד כמה היא באמת מעוניינת בכך...
איפה בעיקר הראש שלה מונח...

על איזה פרמטרים תפסול מראש? על קווים אדומים שלך ביר"ש/מידות/ צניעות(שאתה בעצמך "בסדר" בזה)... נגיד אם ידוע שהבחורה הולכת בחוסר צניעות/ חצאית מעל הברך ואינך מעוניין בכך? לדעתי תפסול מראש

בכללית, מה שהכי חשוב זה לדעת מה גורם ליהודי/ה לרצון להתחזק יותר...
וזה לימוד תורה/ שיעור תורה...כך שאם הבחורה חולמת/רוצה ללכת לשיעור תורה פעם בשבוע/ שבועיים או מעוניינת לשמוע איתך ביחד בבית מדיסק/ יוטיוב? אתם כבר בכיוון הנכון...

מסופר בתורה, על אישה יהודיה אחת שהתחנה עם גבר ברמה רוחנית ממש ירודה, אך עשתה איתו הסכם לפני החתונה...
שילמד רק שעה אחת ביום תורה עם חברותא...זהו...

הוא הסכים לכך. ולאחר תקופה ארוכה שלמד כך? הוא החל להתחזק יותר ויותר עד שנהיה ברמה רוחנית ממש גבוהה.
כך שהיא לא הציקה/ ניסתה לשנות אותו "בפרטי המצוות/ האיסורים"
אלא הלכה על מקור "הכוח" לשינוי...

אני חושבת שיש הרבה מה ללמוד מהסיפור הזה... אומנם לא לצפות יותר מדי...(ולא לקחת פרויקטים)
אך לדעת שזה חשוב ומשמר מצב רוחני וכמובן עוזר "להתקדם" יותר... הן לגברים והן לנשים....

(כמובן שיחד עם השתדלות שההתקדמות תהיה עם המון סבלנות, הבנה, עידוד הדדי ואהבה ללא תנאי...)

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/10/2020 02:04:24

אוקיי מעניין. זה בהחלט הגיוני לחפש בחורה בתהליך עליה. אם כי לא רואה מה יגרום לה לעלות יותר. אולי שיעור תורה אבל אין אפשרות לעשות לזה תנאי. יש עניין אחר שהבעל מביא דיברי תורה שמושכים את הלבב אולי זה יכול לעזור.
מה לגבי בחורה שחברות שלה אומרות שהיא מקפידה על צניעות בסיס חוץ מגרביים (שלא אכפת לי) אבל אני רואה ברשת החברתית תמונה שלה לא צנועה (יכול לקרות בטעות)? האמת שאני רוצה לצאת איתה כי היא יפה מאוד ואיכותית מאוד אבל יש איזה קול שצועק לי בראש שזה בסוף ירד אז חבל על האנרגיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן אין אפשרות לעשות על תנאי, שיעור תורה... אך כן לראות האם היא "בקטע" בכללית... לפחות לשמוע איתך ביחד הרצאה דרך היוטיוב פעם בשבוע/ שבועיים... זה גם טוב... או ללמוד איתך כל יום/מדי פעם מספר מחזק/ הלכות...

בלי קשר למצבה הרוחני, אף בחורה חזקה חייבת אתזה לעצמה, שהרי גם אחרי חתונה ניתן "להתקלקל" אם לא משתדלים להקפיד ללמוד לפעמים הלכות וללכת להרצאות וכו'...זה חשוב לכולם...

בקשר לבחורה ההיא? נשמע שאתה מעוניין בה יותר בגלל היופי ופחות בקטע הרוחני, אך מנסה "להעלות אותה לכף זכות" בכוח...
מה שבטוח שבחורה חרדיה קלאסית, שלא שמה גרביים היא לא סגנון של וולף ואף לא של לוסטיג, אלא אולי סגנון של בחורה שלא סיימה סמינר...
לא שאני באה לשפוט אותה, יתכן שהיא איכותית מבחינת המידות ואולי אף רוחנית... אבל מבחינת צניעות? כחרדיה? אין מצב שבחורה תוריד גרביים!

מה גם שזה מסמל משהוא עליה... כי סתם? בחורה לא תחליט לא לשים גרביים בתור בת "בית יעקב"... כך שיתכן שהיא "מרשה לעצמה" עוד דברים שחרדיה קלאסית לא הייתה מרשה לעצמה...
ואם ציינת שהיא יפה מאד ועוד מודרנית? רוב הסיכויים שאף יש לה "ניסיונות" רבים עם גברים... יתכן מאד שכמו שהיא התירה לעצמה "לפרוץ" גבולות בנושא הצניעות היא אף לא שומרת נגיעה ואולי גם עם ידידים וכו'....

ואין דבר כזה תמונה לא צנועה בטעות.... היא זאת ששלחה זאת לרשת ולא איזה אקר סיני...

כל זה מדובר בחרדיה קלאסית ישראלית, לגבי בחורות מחו"ל? איני מבינה מה רמת הדת שם בנושא...
וכמובן שאם היא דתיה לאומית תורנית? זה שונה!יכולה להיות שם בת צדקת ועדינה אך בלי גרביים, כי כך שם המנהג!

אך אצל החרדים הקלאסיים? אין בחורה בלי גרביים ויתכן שגם לא יקבלו את הילדים שלך למוסדות חרדיים קלאסיים, אם ייוודע להם שכך היא נוהגת...

בכל מקרה, מוזר לי קצת שאתה טוען ש"לא אכפת" לך שהיא נוהגת כך, שהרי אם אתה חולם על מישהי כמו וולף? הייתי מצפה לזעזוע קל...

שהרי לא בת מוולף ולא בת קלאסית מלוסטיג, הייתה נוהגת כך...

ת

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/10/2020 04:32:16

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/10/2020 11:49 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

זו שאלה קשה.... כי גם לסנן מראש על משהו, כשאתה נמצא במצב הרוחני הזה באותו הרגע? זה לא קל רגשית...

מה גם שיתכן שבחורות החזקות ממך רוחנית, גם "יורידו" אותך מראש או לאחר שישמעו שאתה בדרגה נמוכה מהן בדיעבד... והן דווקא תרצנה אחד כמוהן ...

אני חושבת שבמצבך, לא הייתי פוסלת מראש אלא מציינת מראש, שרוצה רק אחת ששאיפתה להתחזק בעתיד ביחד...ובפגישה תראה עד כמה היא באמת מעוניינת בכך...

על איזה פרמטרים תפסול מראש? על קווים אדומים שלך ביר"ש/מידות/ צניעות(שאתה בעצמך "בסדר" בזה)... נגיד אם ידוע שהבחורה הולכת בחוסר צניעות/ חצאית מעל הברך ואינך מעוניין בכך? לדעתי תפסול מראש

וזה לימוד תורה/ שיעור תורה...כך שאם הבחורה חולמת/רוצה ללכת לשיעור תורה פעם בשבוע/ שבועיים או מעוניינת לשמוע איתך ביחד בבית מדיסק/ יוטיוב? אתם כבר בכיוון הנכון...

מסופר בתורה, על אישה יהודיה אחת שהתחנה עם גבר ברמה רוחנית ממש ירודה, אך עשתה איתו הסכם לפני החתונה...

הוא הסכים לכך. ולאחר תקופה ארוכה שלמד כך? הוא החל להתחזק יותר ויותר עד שנהיה ברמה רוחנית ממש גבוהה.

אני חושבת שיש הרבה מה ללמוד מהסיפור הזה... אומנם לא לצפות יותר מדי...(ולא לקחת פרויקטים)
אך לדעת שזה חשוב ומשמר מצב רוחני וכמובן עוזר "להתקדם" יותר... הן לגברים והן לנשים....

(כמובן שיחד עם השתדלות שההתקדמות תהיה עם המון סבלנות, הבנה, עידוד הדדי ואהבה ללא תנאי...)

אוקיי מעניין. זה בהחלט הגיוני לחפש בחורה בתהליך עליה. אם כי לא רואה מה יגרום לה לעלות יותר. אולי שיעור תורה אבל אין אפשרות לעשות לזה תנאי. יש עניין אחר שהבעל מביא דיברי תורה שמושכים את הלבב אולי זה יכול לעזור.
מה לגבי בחורה שחברות שלה אומרות שהיא מקפידה על צניעות בסיס חוץ מגרביים (שלא אכפת לי) אבל אני רואה ברשת החברתית תמונה שלה לא צנועה (יכול לקרות בטעות)? האמת שאני רוצה לצאת איתה כי היא יפה מאוד ואיכותית מאוד אבל יש איזה קול שצועק לי בראש שזה בסוף ירד אז חבל על האנרגיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן אין אפשרות לעשות על תנאי, שיעור תורה... אך כן לראות האם היא "בקטע" בכללית... לפחות לשמוע איתך ביחד הרצאה דרך היוטיוב פעם בשבוע/ שבועיים... זה גם טוב... או ללמוד איתך כל יום/מדי פעם מספר מחזק/ הלכות...

בלי קשר למצבה הרוחני, אף בחורה חזקה חייבת אתזה לעצמה, שהרי גם אחרי חתונה ניתן "להתקלקל" אם לא משתדלים להקפיד ללמוד לפעמים הלכות וללכת להרצאות וכו'...זה חשוב לכולם...

בקשר לבחורה ההיא? נשמע שאתה מעוניין בה יותר בגלל היופי ופחות בקטע הרוחני, אך מנסה "להעלות אותה לכף זכות" בכוח...
מה שבטוח שבחורה חרדיה קלאסית, שלא שמה גרביים היא לא סגנון של וולף ואף לא של לוסטיג, אלא אולי סגנון של בחורה שלא סיימה סמינר...
לא שאני באה לשפוט אותה, יתכן שהיא איכותית מבחינת המידות ואולי אף רוחנית... אבל מבחינת צניעות? כחרדיה? אין מצב שבחורה תוריד גרביים!

מה גם שזה מסמל משהוא עליה... כי סתם? בחורה לא תחליט לא לשים גרביים בתור בת "בית יעקב"... כך שיתכן שהיא "מרשה לעצמה" עוד דברים שחרדיה קלאסית לא הייתה מרשה לעצמה...
ואם ציינת שהיא יפה מאד ועוד מודרנית? רוב הסיכויים שאף יש לה "ניסיונות" רבים עם גברים... יתכן מאד שכמו שהיא התירה לעצמה "לפרוץ" גבולות בנושא הצניעות היא אף לא שומרת נגיעה ואולי גם עם ידידים וכו'....

ואין דבר כזה תמונה לא צנועה בטעות.... היא זאת ששלחה זאת לרשת ולא איזה אקר סיני...

כל זה מדובר בחרדיה קלאסית ישראלית, לגבי בחורות מחו"ל? איני מבינה מה רמת הדת שם בנושא...
וכמובן שאם היא דתיה לאומית תורנית? זה שונה!יכולה להיות שם בת צדקת ועדינה אך בלי גרביים, כי כך שם המנהג!

אך אצל החרדים הקלאסיים? אין בחורה בלי גרביים ויתכן שגם לא יקבלו את הילדים שלך למוסדות חרדיים קלאסיים, אם ייוודע להם שכך היא נוהגת...

בכל מקרה, מוזר לי קצת שאתה טוען ש"לא אכפת" לך שהיא נוהגת כך, שהרי אם אתה חולם על מישהי כמו וולף? הייתי מצפה לזעזוע קל...

ת

יכול להיות שאני באמת מנסה להעלות אותה לכף זכות. הבעיה שמעל ההצעות שיש לי היא היחידה שמעניינת אותי כי היא גבוהה. היא יפה אבל לא לגמרי בטעם שלי. דווקא ביררנו עליה ושמענו שיש לי קירבה לדת ברמה שלא פגשתי אצל בנות אחרות.
לגבי הגרביים, זה לא חשוב לי כי אין לי מושג אף פעם מה הניסיון שם. חצאית ושרוולים אני מבין אבל גרביים אני פחות מתחבר ופחות נחשפתי לזה שזה בעייתי.
בכל מקרה נראה לי היא עונה על הקטגוריה של בת עלייה עם התמודדות. בדיוק כמו שלי יש התמודדות ואני לא מתפלל כמעט במניין אבל אני רוצה להתחזק.

אגב לא מבין למה כתבת שזה לא לוסטיג. יש שם בנות ממש מודרניות שלא חושב שיש יותר אחד שהחצאית מגיעה אליהם אפילו לברך נראה לי. זה תלוי בבחורה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2020 11:49 לינק ישיר 

רציף כתב:

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

למה נראה לך שזה ירד ?

בכל מקרה התפקיד שלך כרגע
זה להתייעץ

זה מה שאני עושה כאן:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2020 15:00 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

נשלח מהאנדרואיד שלי

ת

יכול להיות שאני באמת מנסה להעלות אותה לכף זכות. הבעיה שמעל ההצעות שיש לי היא היחידה שמעניינת אותי כי היא גבוהה. היא יפה אבל לא לגמרי בטעם שלי. דווקא ביררנו עליה ושמענו שיש לי קירבה לדת ברמה שלא פגשתי אצל בנות אחרות.
לגבי הגרביים, זה לא חשוב לי כי אין לי מושג אף פעם מה הניסיון שם. חצאית ושרוולים אני מבין אבל גרביים אני פחות מתחבר ופחות נחשפתי לזה שזה בעייתי.
בכל מקרה נראה לי היא עונה על הקטגוריה של בת עלייה עם התמודדות. בדיוק כמו שלי יש התמודדות ואני לא מתפלל כמעט במניין אבל אני רוצה להתחזק.

אגב לא מבין למה כתבת שזה לא לוסטיג. יש שם בנות ממש מודרניות שלא חושב שיש יותר אחד שהחצאית מגיעה אליהם אפילו לברך נראה לי. זה תלוי בבחורה

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

צהריים טובים...

האמת שאיני יודעת איך הלוסטיג של עכשיו... אבל ידוע לי שיש שם מגוון, אולי אחרי שהן מסיימות סמינר הרבה מהן יורדות ברמה הרוחנית...איני יודעת...

בכל מקרה לדעתי לא ניתן להשוות בין תפילה במניין לגרביים! תוכל להשוות את ההתמודדות שלך לבחורה רוחנית, שקשה לה להתפלל!

אך גרביים? כל בחורה חרדית קלאסית שמה!(גם הבנות שרואות לפעמים סרטים/ שומעות מוזיקה לועזית...)

ההבדל זה באחוזי האטימות! בעוד בוולף, הבנות שמות 40 דנייר ומעלה, המודרניות יותר 20 דנייר!
בחב"ד למשל? רבני חב"ד קבעו שזה בסדר 20 דנייר אך לא פחות ומי שמוסיפה? זה מהודר!

אך בלי גרביים?  אין דבר כזה אצל חרדיה/ חבדניקית ישראלית, ברמה רוחנית סבירה!
ואני כבחורה? מבינה יותר ממך בדקויות הללו...
אף המודרניות שהולכות עם חצאית "גבולית"/ מעט מעל הברך לרוב שמות(אולי 15/10דנייר, אבל שמות)! מי שמחליטה להוריד? זה בד"כ הממש ממש מודרניות...

בכל מקרה אתה נשמע לי עקשן להיפגש איתה... אז אולי רק תבדוק שיש לה רצון לעלות ביחד איתך רוחנית...

בהצלחה בדייט, יש משהו כיפי רק מלהפגש עם דוגמנית!תהנה מהחוויה....

אני מנחשת? שאם אתה חולם באמת על אחת בסגנון של וולף?70% שלא תרצה בסוף(אולי אחרי כמה דייטים) בגלל הרמה הרוחנית. נחייה ונראה.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/10/2020 15:43:54

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/10/2020 20:03 לינק ישיר 

בס"ד

מה נשמע חברוסעי? לא שומעים אתכם....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/10/2020 22:52 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

יש לי עוד חידוש,
יש מה שנקרא פתיחה בספר קודש,
פתיחה בספר קדושת לוי
נותן תוצאה טובה
ומבארת יפה דברים,
כי זה ספר קודש שכתוב ברור,
לא הייתי קובע לפי זה דברים,
לפעמים מעניין להבין יותר,
מבקשים מבורא עולם,
ואז אומרים שאני מבקש תשובה
בספר, בצד ימין,
וזה קורה, הספר מסביר יפה
את הנושא של השאלה ששאלתי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2020 23:18 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

מה נשמע?

אני כמעט לא מגיבה כי חטפתי כאבים בידיים מישיבה ממושכת מול המחשב... רק עכשו אני מתחילה להחלים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 01:39 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

אוו מסכנה...מקודם כל רפואה שלימה לך

את מזכירה לי את התקופה הזו... היה לי אפילו קשה להירדם מרוב כאבים...

מה לא עשיתי? קניתי כפפה אורטופדית מיוחדת ליד הכואבת...
הלכתי למאמנת אישית בשיטת אלכסנדר, שתעזור לי ללמוד איך לשבת נכון ואיך לשחרר כאבים...
דיקור סיני...
וולטרן ג'ל נגד כאבים...
מאמנת אישית לפיזותרפיה, כמה מפגשים...

ואחרון חביב משחת על לעיסוי מקומי...

בסוף זה עזר... מאז? למדתי לקח... אני משתדלת לשבת כמו רובוט עם גב ישר מול המחשב וכמובן לקום כל שעה כדי לצעוד קצת ולעשות התעמלות קלה בנוחיות(בעבודה)...וכמובן משתדלת לא לעבוד המון שעות מול המחשב....

אני ממליצה לך לנסות את וולטרן ג'ל... הוא מהמם וכמובן משחת עיסוי...חשוב גם לעסות מהכתפיים... כי הכול מתחיל משם...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2020 01:47:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2020 02:07 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דאוו מסכנה...מקודם כל רפואה שלימה לךאת מזכירה לי את התקופה הזו... היה לי אפילו קשה להירדם מרוב כאבים...מה לא עשיתי? קניתי כפפה אורטופדית מיוחדת ליד הכואבת...הלכתי למאמנת אישית בשיטת אלכסנדר, שתעזור לי ללמוד איך לשבת נכון ואיך לשחרר כאבים...דיקור סיני...וולטרן ג'ל נגד כאבים...מאמנת אישית לפיזותרפיה, כמה מפגשים...ואחרון חביב משחת על לעיסוי מקומי...בסוף זה עזר... מאז? למדתי לקח... אני משתדלת לשבת כמו רובוט עם גב ישר מול המחשב וכמובן לקום כל שעה כדי לצעוד קצת ולעשות התעמלות קלה בנוחיות(בעבודה)...וכמובן משתדלת לא לעבוד המון שעות מול המחשב....אני ממליצה לך לנסות את וולטרן ג'ל... הוא מהמם וכמובן משחת עיסוי...חשוב גם לעסות מהכתפיים... כי הכול מתחיל משם...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2020 01:47:19

וואי, מעודד לשמוע שגם את עברת את זה  אני רואה שיש לי תקווה.
לא קשה לי להירדם מרב כאבים... פשוט נהיה לי קשה מדי לעבוד.
בנתיים מה שנשאר לי זה בעיקר כאבים בשריר עצמו ולא ביד או באצבעות.. ככה שאני מתעודדת.
בינתיים ניסיתי את האלו היט לושן שהוא באמת מעביר את רב הכאב, הבעיה שהכל חוזר אחרי שאני מתחילה לעבוד, אני מתלבטת אם לקנות עכבר ארגונומי של לוג'יטק שעולה 500 שקל. 
אולי באמת אני אנסה פיזותרפיה או מאמנת אישית.. על מה את ממליצה? מה עזר יותר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 02:23 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

חחח כן זה בהחלט מעודד.... הלוואי והיה לי עם מי להתייעץ... אני פחדתי מכל זה...

אמממ תראי מקודם כל אני ממליצה לך לקנות וולטרן ג'ל, זה יעזור לך מאד...תנסי לפחות

אני חושבת שיותר חשוב שהבסיס לעכבר יהיה ארגונומי... שזה אומר ששורש כף היד תהייה בקו ישר לכיוון העכבר ולא במצב שהיד מתרוממת... מה שעושה בעיות בשרירי שורש כף ביד....
אז לי מאד עזר שקניתי משהו שדומה לזה למשל...CjwKCAjwz6_8BRBkEiwA3p02Vc7mjIZiVrHho8K7_PHAyePkgFVt6p0Pcb6eLwafDPEDbhRF_WfpchoCKdYQAvD_BwE

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2020 02:24:48

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2020 02:26 לינק ישיר 

CjwKCAjwz6_8BRBkEiwA3p02Vc7mjIZiVrHho8K7_PHAyePkgFVt6p0Pcb6eLwafDPEDbhRF_WfpchoCKdYQAvD_BwE

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2020 02:27 לינק ישיר 

בס"ד

אולי זה יעבוד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2020 02:31 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

אולי זה יעבוד...

יש לי משהו דומה השארתי אותו בעבודה.. הבעיה שנהיה לי כאבים מכל מתיחה קטנה של היד, אני רוצה למצוא דרך להחלים.. אולי אני אלך מחר לקנות וולטרן ג'ל.. אולי זה יעזור  
חבל שלא ספרתי לך בתחילת שבוע, זה כבר מיום ראשון שעבר. הייתי בטוחה שזה יעבור תוך יום יומיים עכשו אני רואה שזה משהו עקשן. לא קשה לך לשבת זקוף כל הזמן מול המחשב? זה המון מאמץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 02:37 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

ו... מה מומלץ לטיפול?
תראי איני יודעת מה "עזר יותר"... כי שניהם חשובים!
בשיטת אלכסנדר היא לימדה אותי איך יושבים נכון ועשתה לי תרגילי "שיחרור שרירים"...

ובפיזותרפייה? היא לימדה אותי סוגי תנועות, להתעמלות בבית לחיזוק השרירים, שזה בעצם שיטת פילאטיס, (כך שאם את עובדת מול המחשב המון שעות? כדאי לך מאד ללכת להתעמל פילאטיס פעמיים בשבוע....)
 ולימדה אותי התעמלות ספציפית שלאחר כל שעת עבודה מול מחשב, אני צריכה לעשות, ולבסוף הגישה דף מיוחד עם ציורי התנועות...
כך שרק בשביל זה שווה ללכת לפיזותרפיה...

את יכולה לקבוע תור... ועד אז? להתעמל לפי שיטת פילאטיס(יש ספר מפורט של דניס אוסטין/ שניתן להשיג ביוטיוב בנט שיעורים מקצועיים להתעמלות מהבית...) וכמובן ללכת לכמה טיפולים בשיטת אלכסנדר...
יש היום אתזה דרך הקופה...כך שזה במחיר נעים יותר...
(אני אישית? הלכתי למישהי פרטית...)

אגב, טוב שתטפלי בזה עכשיו... כי אח"כ בהחלט שזה יכול להגיע לכאב שקשה להירדם ואפילו שמעתי שיכול להגיע ח"ו לניתוח... כך שחשוב לשמור על הבריאות ולהשקיע בעצמך טוב....

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2020 02:48:35

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 129 130 131 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.