|
|
| נשלח ב-19/10/2020 02:59 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
נ.ב
חחח כן תמיד טוב לספר לי דברים.... לפעמים יש הפתעות... כמו עם מוצרי פוראוובר שעוזרים לך וכו'....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2020 02:59:02
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 03:25 |
|
| |
חייכנית770
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
מה נשמע חברוסעי? לא שומעים אתכם.... |
|
יש לי עוד חידוש, יש מה שנקרא פתיחה בספר קודש, פתיחה בספר קדושת לוי נותן תוצאה טובה ומבארת יפה דברים, כי זה ספר קודש שכתוב ברור, לא הייתי קובע לפי זה דברים, לפעמים מעניין להבין יותר, מבקשים מבורא עולם, ואז אומרים שאני מבקש תשובה בספר, בצד ימין, וזה קורה, הספר מסביר יפה את הנושא של השאלה ששאלתי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
יפה... לא ידעתי שחוץ מחב"ד יש "ספרי קודש" במגזרים אחרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 07:13 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"דו... מה מומלץ לטיפול?תראי איני יודעת מה "עזר יותר"... כי שניהם חשובים!בשיטת אלכסנדר היא לימדה אותי איך יושבים נכון ועשתה לי תרגילי "שיחרור שרירים"...ובפיזותרפייה? היא לימדה אותי סוגי תנועות, להתעמלות בבית לחיזוק השרירים, שזה בעצם שיטת פילאטיס, (כך שאם את עובדת מול המחשב המון שעות? כדאי לך מאד ללכת להתעמל פילאטיס פעמיים בשבוע....) ולימדה אותי התעמלות ספציפית שלאחר כל שעת עבודה מול מחשב, אני צריכה לעשות, ולבסוף הגישה דף מיוחד עם ציורי התנועות...כך שרק בשביל זה שווה ללכת לפיזותרפיה...את יכולה לקבוע תור... ועד אז? להתעמל לפי שיטת פילאטיס(יש ספר מפורט של דניס אוסטין/ שניתן להשיג ביוטיוב בנט שיעורים מקצועיים להתעמלות מהבית...) וכמובן ללכת לכמה טיפולים בשיטת אלכסנדר...יש היום אתזה דרך הקופה... כך שזה במחיר נעים יותר...(אני אישית? הלכתי למישהי פרטית...)אגב, טוב שתטפלי בזה עכשיו... כי אח"כ בהחלט שזה יכול להגיע לכאב שקשה להירדם ואפילו שמעתי שיכול להגיע ח"ו לניתוח... כך שחשוב לשמור על הבריאות ולהשקיע בעצמך טוב....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2020 02:48:35 |
|
וואו רק דברנו והתעוררתי באמצע הלילה מרב כאבים של גב תפוס  עכשו הבנתי למה לא הצלחתי להיפטר מהכאב כבר שבוע.. פשוט חצי גוף היה תפוס וזה השליך עד סוף הידיים... באמת הבטחתי לעצמי ללכת להתעמלות מיד כשיתפתחו המכוני כושר. מקווה שאני אעמוד בזה  יפה לך שככה את משקיעה בעצמך עד הסוף.. אני לא תיארתי לעצמי שאני בכלל יכולה להגיע לכזה מצב.. ככה זה שנזהרים רק מקורונה 
מוצר שאני ממש ממליצה עליו למסאז' בגב :
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 10:26 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
|
יש לי עוד חידוש, יש מה שנקרא פתיחה בספר קודש, פתיחה בספר קדושת לוי נותן תוצאה טובה ומבארת יפה דברים, כי זה ספר קודש שכתוב ברור, לא הייתי קובע לפי זה דברים, לפעמים מעניין להבין יותר, מבקשים מבורא עולם, ואז אומרים שאני מבקש תשובה בספר, בצד ימין, וזה קורה, הספר מסביר יפה את הנושא של השאלה ששאלתי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
יפה... לא ידעתי שחוץ מחב"ד יש "ספרי קודש" במגזרים אחרים... |
|
זה התחיל ככה, הנכד של הנועם אלימלך סיפר לי את הסגולה הזאת על הספר נועם אלימלך, ואני שדרגתי אותו על הספר קדושת לוי. מדהים איך שזה עובד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 10:37 |
|
| |
לא סתם היקר, יתכן שהתמונה הלא הכי צנועה שלה היה מתי שהיא היתה בבית ?... יש מתירים לאישה ללכת בלי גרביים. תנסה להשלים עם זה שהיא לא ממש מושלמת במראה, יתכן שבמציאות היא מקסימה. יש לך ודאי נקודות טובות, תתחזק במה שכן יש לך לא הייתי קורא לזה שאתה בן עליה, כי אתה לא בן עליה, קוראים לזה נשמה גבוהה, או שאיפות, אשריך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 15:40 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
לא סתם היקר, יתכן שהתמונה הלא הכי צנועה שלה היה מתי שהיא היתה בבית ?... יש מתירים לאישה ללכת בלי גרביים. תנסה להשלים עם זה שהיא לא ממש מושלמת במראה, יתכן שבמציאות היא מקסימה.
יש לך ודאי נקודות טובות, תתחזק במה שכן יש לך
לא הייתי קורא לזה שאתה בן עליה, כי אתה לא בן עליה, קוראים לזה נשמה גבוהה, או שאיפות, אשריך.
|
|
נ. ב. לא קוראים לזה בן עליה, קוראים לזה אדם רוחני או רגשי, נראה שאתה במדריגה גבוהה, מכיון שהיית עושה יותר אם יכולת לעשות יותר, חשוב לקבוע עיתים לתורה בבית הכנסת, ובלימוד גמרא, כל העוסק בתורה הרי הוא מתעלה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 19:57 |
|
| |
רציף אני חושב שזה סמנטיקה. בן עלייה זה מי שחותר לעלות כל הזמן לפי יכולתו לא לפי מה שהוא עושה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 20:52 |
|
| |
חייכנית770
| רציף כתב: |  | לא סתם היקר, יתכן שהתמונה הלא הכי צנועה שלה היה מתי שהיא היתה בבית ?... יש מתירים לאישה ללכת בלי גרביים. תנסה להשלים עם זה שהיא לא ממש מושלמת במראה, יתכן שבמציאות היא מקסימה. יש לך ודאי נקודות טובות, תתחזק במה שכן יש לך לא הייתי קורא לזה שאתה בן עליה, כי אתה לא בן עליה, קוראים לזה נשמה גבוהה, או שאיפות, אשריך. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אכן יש המתירים... דיברתי גם על נורמות חברתיות
כפי שלא מקובל שבחור ישיבה ילך עם גופיה ברחוב/ ללא חולצה, למרות שזה מותר הלכתית...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2020 21:00:54
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:00 |
|
| |
חייכנית770
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
|
|
בס"ד
יפה... לא ידעתי שחוץ מחב"ד יש "ספרי קודש" במגזרים אחרים... |
|
זה התחיל ככה, הנכד של הנועם אלימלך סיפר לי את הסגולה הזאת על הספר נועם אלימלך, ואני שדרגתי אותו על הספר קדושת לוי. מדהים איך שזה עובד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
נשמע מעניין
נו מה נשמע איתך עכשיו? התרפאת? איך חש עם כל התקופה הזו? סגר- פגר...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2020 21:02:30
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:07 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בס"דמה נשמע חברוסעי? לא שומעים אתכם.... |
|
יש לי עוד חידוש,יש מה שנקרא פתיחה בספר קודש,פתיחה בספר קדושת לוינותן תוצאה טובה ומבארת יפה דברים,כי זה ספר קודש שכתוב ברור,לא הייתי קובע לפי זה דברים,לפעמים מעניין להבין יותר,מבקשים מבורא עולם,ואז אומרים שאני מבקש תשובהבספר, בצד ימין,וזה קורה, הספר מסביר יפהאת הנושא של השאלה ששאלתי נשלח מהאנדרואיד שלי |
| בס"דיפה... לא ידעתי שחוץ מחב"ד יש "ספרי קודש" במגזרים אחרים... |
|
זה התחיל ככה,הנכד של הנועם אלימלךסיפר לי את הסגולה הזאתעל הספר נועם אלימלך,ואני שדרגתי אותועל הספר קדושת לוי.מדהים איך שזה עובד. נשלח מהאנדרואיד שלי בס"דנשמע מעניין נו מה נשמע איתך עכשיו? התרפאת? איך חש עם כל התקופה הזו? סגר- פגר...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2020 21:02:30 |
|
חחחח אהבתי את סגר-פגר יכולה להזדהות.
|
|
|
|
|