|
|
| נשלח ב-19/10/2020 23:22 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
אין דבר כזה בזבוז זמן! אם אתה מגיע באנרגיה הלא נכונה ובלי שמחה לדייט? זה נכשל מראש!
אם אתה מרגיש שאתה עם אנרגיות חיוביות ושמחה? לך על זה... ואל תחלום על כמה שבועות... בחורות לא מחליטות כזה מהר בד"כ...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2020 23:22:41
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2020 01:10 |
|
| |
מורה הדרך הכי טוב הוא קהלת..
כַּאֲשֶׁר יָצָא מִבֶּטֶן אִמּוֹ עָרוֹם יָשׁוּב לָלֶכֶת כְּשֶׁבָּא וּמְאוּמָה לֹא יִשָּׂא בַעֲמָלוֹ שֶׁיֹּלֵךְ בְּיָדוֹ. וְגַם זֹה רָעָה חוֹלָה כָּל עֻמַּת שֶׁבָּא כֵּן יֵלֵךְ וּמַה יִּתְרוֹן לוֹ שֶׁיַּעֲמֹל לָרוּחַ. גַּם כָּל יָמָיו בַּחֹשֶׁךְ יֹאכֵל וְכָעַס הַרְבֵּה וְחָלְיוֹ וָקָצֶף. הִנֵּה אֲשֶׁר רָאִיתִי אָנִי טוֹב אֲשֶׁר יָפֶה לֶאֶכוֹל וְלִשְׁתּוֹת וְלִרְאוֹת טוֹבָה בְּכָל עֲמָלוֹ שֶׁיַּעֲמֹל תַּחַת הַשֶּׁמֶשׁ מִסְפַּר יְמֵי חיו [חַיָּיו] אֲשֶׁר נָתַן לוֹ הָאֱלֹהִים כִּי הוּא חֶלְקוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2020 01:36 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
אז בעצם לאכול, לשתות ולראות טובה בכל העמל שיעמול תחת השמש, בכל ימי חייו?
ז"א עבודה שמתנהלת דווקא בשטח פתוח? ואיזה עמל אתה כמורה ופרשן של קהלת חושב שצריכים "ההולכים עפ"י דרכך", לעמול בעיקר?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/10/2020 01:40:36
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2020 01:53 |
|
| |
שוב, אני לא מורה דרך, אבל אני מקשיב לחכם מכל אדם שכבר חקר וניסה הכל..
כנראה שיעמול מה שהוא צריך לחיות, לא יותר מזה. וְרָאִיתִי כִּי אֵין טוֹב מֵאֲשֶׁר יִשְׂמַח הָאָדָם בְּמַעֲשָׂיו כִּי הוּא חֶלְקוֹ כִּי מִי יְבִיאֶנּוּ לִרְאוֹת בְּמֶה שֶׁיִּהְיֶה אַחֲרָיו
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2020 02:47 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
כן אכן הכי חכם זה לעשות השתדלות סבירה ולשמוח ממה שיש לנו בהווה, מאשר לחשוב על העתיד יותר מדי, שהרי אף אחד לא יודע מה יהיה
נ.ב
בהנאה עם הפיצה...אל תשכח לשלוח לנו משולשים...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/10/2020 03:02:19
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2020 03:18 |
|
| |
חייכנית770
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
נכון...
סמנטיקה...זה כבר גורם לתחושת בן עלייה...מילה גבוהה שמשדרת יוקרה, לכל מי שמשתמש בה...
רציף, נו גם אתה רוצה לנסות לרקוד בלט? |
|
חחח חייכנית, את ממש משמחת אותי, יש לי תרגילי מתיחות שאני עושה לפעמים. איזה חכמה את, תפגשי כבר עם בתתימן היא גזעית מתוקה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
תודה... אני שמחה שכך...
בעז"ה בעתו ובזמנו כניצולות המגיפה... ניפגש להרצאה משותפת בנושא "התמודדות נכונה בזמני משבר עולמיים"
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2020 21:54 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
מה נשמע חברוסעי? לא שומעים אתכם.... |
|
יש לי עוד חידוש, יש מה שנקרא פתיחה בספר קודש, פתיחה בספר קדושת לוי נותן תוצאה טובה ומבארת יפה דברים, כי זה ספר קודש שכתוב ברור, לא הייתי קובע לפי זה דברים, לפעמים מעניין להבין יותר, מבקשים מבורא עולם, ואז אומרים שאני מבקש תשובה בספר, בצד ימין, וזה קורה, הספר מסביר יפה את הנושא של השאלה ששאלתי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
יפה... לא ידעתי שחוץ מחב"ד יש "ספרי קודש" במגזרים אחרים... |
|
זה התחיל ככה, הנכד של הנועם אלימלך סיפר לי את הסגולה הזאת על הספר נועם אלימלך, ואני שדרגתי אותו על הספר קדושת לוי. מדהים איך שזה עובד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
נשמע מעניין
נו מה נשמע איתך עכשיו? התרפאת? איך חש עם כל התקופה הזו? סגר- פגר...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2020 21:02:30 |
|
כבר כשבוע שהתקררתי, מה זה הדבר הזה ?! ויש לי איזה תיסכול בעבודה, אני לא יודע אם להשאר או לעזוב.. ועוד קטע לא נעים.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אולי זה מיני "קורונה"?
אז קודם כל רפואה שלימה צודיק... שולחת בלונים ועוגה עד לחדר...  
באמת לא נעים לחוות קושי בעבודה, בתקופה כזו לא ברורה ולחוות את החשש לעזוב... מרגיש כמו מלכודת... מקווה שה' יעזור לך בקרוב.... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2020 22:06 |
|
| |
נ. ב. חייכנית, הייתי אצל הרופא היום, הוא בדק אותי והגיב ; הכל בסדר, בקשר להתקררות, זה יעבור, הוא הציע לי שאקח זנגוויל, הוא חסיד של רפואה משלימה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
|