|
|
| נשלח ב-22/10/2020 16:33 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | יש לי 15 ימי מחלה במצטבר, אני רוצה לקחת בהזדמנות שבועיים חופש. יש לכם רעיון איזה תירוץ אפשרי לספר בשביל לקחת את המחלה הזאת? |
|
בס"ד
ישלי רעיון טוב אמרת שכואב לך הידיים בגלל המחשב נכון?
תפני לרופאת משפחה ותספרי שקשה לך לעבוד וקשה לך להירדם בלילה מרוב כאבים...ושכל הגוף "תפוס" וכו'... מה גם שזלא כזה רחוק מהמציאות... וכך היא תביא לך לפחות 10 ימי מחלה ויותר, תלוי כמה "תנפחי" את הבעיה...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/10/2020 16:43:58
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 16:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 16:44 |
|
| |
בירה שחורה כבר טעמת ? הכי טעים זה עם התוית האדומה, הכחולה פחות משובח. חיפשתי ב"אושר עד" את ה"עוגיות של חייכנית" ולא מצאתי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 16:49 |
|
| |
חייכנית770
| רציף כתב: |  |
בירה שחורה כבר טעמת ? הכי טעים זה עם התוית האדומה, הכחולה פחות משובח. חיפשתי ב"אושר עד" את ה"עוגיות של חייכנית" ולא מצאתי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
זכור לי שטעמתי.. בעיקר את התכלת... אבל אם אתה אומר שיש שוני? אני באמת צריכה לעשות "מבחן טעימות", כדי לראות מה ההבדלים...
חחחח איזה כייף לשמוע שהצלחתי לשכנע אותך לחפש... זה נמצא ברשת "יש"
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 19:20 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
בכל אופן נראה שאצל גברים האהבה שלהם תלויה במראה של האישה וביופיה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 19:34 |
|
| |
בס"ד
נראה לי שגם התאהבות זה מילה "עמוקה" יותר...
אולי זה יותר מתקרב ל"תאווה"
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 19:59 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 20:40 |
|
| |
חייכנית770
| אדם_ה1 כתב: |  | |
|
בס"ד
נו אתה מוזמן לפתוח אשכול... 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/10/2020 20:41:00
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 20:40 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
בס"ד
אכן. אך יתכן שהייתה בוחרת להביא רק אחד(כפי שהרבה נשים בעולם בוחרות) ובמסגרת המשפחה, לפעמים זה בעיקר עבור הגבר (במיוחד אצל החרדים/ דתיים, שמשדרים לאישה שאסור לה למנוע, כל עוד אין בעיה. ובכללית גם מסורתיים/דתיים מצפים מהאישה ליותר מ1, כך שברור שאם האישה תסרב, זה עלול להוביל לפרידה, כך שייתכן שיש נשים שלמען שלום בית, מוכנות לסבול יותר/ להסתכן בעיקר עבורו/ בגלל שכנוע מסיבי שלו...(ושמעתי על המון סיפורים כאלו...) ו...זה גם אהבה שתלויה בדבר , כי אם האישה תסרב? האם יאהב אותה כך?
בכל מקרה צריך להעריך את האישה על ההקרבה והסיכון שלוקחת על עצמה, אף אם זה רצון משותף... כי בשורה התחתונה היא זו שמסתכנת וסובלת למען הרצון המשותף!
גם בעת מלחמה זה רצון משותף והגבר גם מעוניין לסכן את חייו למען אישתו וזלא נעשה בכפייה ועדיין זה מוכיח את אהבתו אליה, כך גם אצל האישה, זה מוכיח את אהבתה...
זלא סותר, אני יכולה לשאוף לאהוב ללא תנאי! ומאידך לחלום ולצפות שאזכה לגבר אוהב ומפנק, שיודע להביע את אהבתו אלי בהמון שפות....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/10/2020 16:26:17 |
|
לפעמים זה כך ולפעמים הגבר לא רוצה והאישה רוצה ומכריחה אותו עד כדי גניבת. סיפורים לא משנים אפילו אם שמעת הרבה. בסופו של דבר, לומר שאישה מביאה ילדים בשביל הגבר זה אבסורד. על אישה שהביאה ילדים לבד בלי גבר שמעתי אבל על גבר זה נדיר. אישה מביאה ילדים בשביל *עצמה* בלבד אלא אם היא מסונוורת מאהבה לגבר. זה מה שמפריע לי עם הרבה בנות שאני יוצא איתן שאומרות לי שהן מתחתנות בשביל ילדים. כאילו אני רק מכונה שעוזרת להן להגיע ליעד. זה קורה בעיקר אצל נשים חרדיות ודתיות. ומה שכתבת שאם הוא מבקש והיא תסרב, זה לא קשור דווקא חזה. לפעמים גבר רוצה גלידה ואם היא מסרבת אז הוא קצת מתעצב אל ליבו. השאלה האם תמיד גבר רוצה גלידה. בכל מקרה אני מבין שאנחנו חלוקים בעצם. את חושבת שהגבר רוצה ילד ואילו את לא רוצה (או רוצה אבל ממש מפחדת) ולכן את רואה בזה כאילו את נותנת משהו לגבר. אני חושב שגבר יכול לפעמים לרצות ילד אבל מכיוון שהבחורה רוצה ממילא אז זה לא נחשב שהיא נתנה לו, אלא נתנה לעצמה ובמקרה גם הוא נהנה מזה. זה כמו שבחורה תאמר שהיא מטפחת את עצמה בשביל בעלה. על מי את עובדת? את מטפחת את עצמך בשביל עצמך. במקרה גם הבעל נהנה. לא הבנתי איך את רוצה אהבה ללא תנאי אבל את מציבה תנאים לאהבה? אם בטל הדבר, בטלה האהבה? נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 20:44 |
|
| |
|
|
|
|