|
|
| נשלח ב-23/10/2020 02:20 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | חייכנית. את לא חושבת שיש דימיון בין הלחץ שלך מהקורונה והשלכותיה לבין הלחץ שלך מלידה והשלכותיה? אגב מה את מציעה לבחור שלא רוצה ילדים ומפחד מילדים אבל מאוד רוצה זוגיות וחינכו אותו מגיל קטן שאם מתחתנים חייבים להביא ילדים. ואם יאמר לבחורה שלא מעוניין בילדים היא לא תרצה להתחתן אותו או שתעזוב אותו בהמשך? אגב לדעתי גם ילדים הגבר לא "דורש". אני חושב שזה רק בהרגשה שלך. אף אחד לא דורש כלום מאף אחד. אנחנו מחפשים מישהו שמעוניין בזה מראש ולא צריך לדרוש ממנו כלום. את לא מעוניינת בבחור שהאופי שלו מסויים אבל את דורשת ממנו משהו אחר. את מעוניינת בבחור שזה האופי שלו ומספיק רק לבקש. עם דרישות, מגיעים בסוף לחוקים הזויים שבהם בית המשפט מתערב בתא המשפחתי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם בחור לא רוצה ילדים הוא צריך להודיע את זה לפני הנישואין, האישה צריכה להיות מודעת לזה. גם אני לא חושבת שמישהו דורש מהאישה להביא ילדים, כל אחת יכולה לעשות מה שהיא רוצה. אנחנו לא חיים בכת ולא בדיקטטורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2020 02:28 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
חחחחח
זה רק בגלל שיש לנו "משיכה על טבעית" לחצי נשמתנו...
ובקשר לסבל של הריון ולידה? זה אך ורק בגלל שיש איזה חזון לחבוק בסוף ילדה קטנה מחייכת ב"תוצרת עצמית"
הרצון ללידות נוספות, למרות הסבל? אם זה מרצון משותף של 2 בני הזוג? זה בעיקר מאהבה לילדים וחזון לראות שולחן שבת מלא, מצווה של "פרו ורבו", ושמחנכים ילדים לשמור תורה ומצוות וכמובן הרצון לתת פינוק חום ואהבה לדור ההמשך... וגם מחשש שאם יקרה משהו לילד הראשון? אז שיהיה עוד אחד/יותר "למזכרת" וכמובן שכל אחד היה רוצה שכזקן/ה? שיהיה לו משפחה שתדאג לו/לארח/להתארח והרצון להיות "כמו כולם" ולא "עוף מוזר" בקהילה...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/10/2020 03:16:43
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2020 02:32 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | חייכנית. את לא חושבת שיש דימיון בין הלחץ שלך מהקורונה והשלכותיה לבין הלחץ שלך מלידה והשלכותיה? אגב מה את מציעה לבחור שלא רוצה ילדים ומפחד מילדים אבל מאוד רוצה זוגיות וחינכו אותו מגיל קטן שאם מתחתנים חייבים להביא ילדים. ואם יאמר לבחורה שלא מעוניין בילדים היא לא תרצה להתחתן אותו או שתעזוב אותו בהמשך? אגב לדעתי גם ילדים הגבר לא "דורש". אני חושב שזה רק בהרגשה שלך. אף אחד לא דורש כלום מאף אחד. אנחנו מחפשים מישהו שמעוניין בזה מראש ולא צריך לדרוש ממנו כלום. את לא מעוניינת בבחור שהאופי שלו מסויים אבל את דורשת ממנו משהו אחר. את מעוניינת בבחור שזה האופי שלו ומספיק רק לבקש. עם דרישות, מגיעים בסוף לחוקים הזויים שבהם בית המשפט מתערב בתא המשפחתי נשלח מהאנדרואיד שלי
אם בחור לא רוצה ילדים הוא צריך להודיע את זה לפני הנישואין, האישה צריכה להיות מודעת לזה. גם אני לא חושבת שמישהו דורש מהאישה להביא ילדים, כל אחת יכולה לעשות מה שהיא רוצה. אנחנו לא חיים בכת ולא בדיקטטורה. |
|
בס"ד
זה רק בגלל שאת רוצה להביא 7-8 ילדים... כשתתחילי לדבר אחרת? תראי בדיוק איזה תגובות יש... ברור שיש כאלו שלא דורשים, זה רק בגלל שהם חושבים שזה מובן מאליו! כמו ששומרים שבת וכו'...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/10/2020 02:33:40
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2020 02:58 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
אני חושבת? שלא כולן כאלה כמו שלא כל הגברים כאלו... יש ויש...
אני למשל? אוהבת כפי מה שכתבת על הסגנון הגברי...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2020 03:16 |
|
| |
מבחינת אדם, אדם הוא הכלל וטובתו תמיד חשובה לו.
נ.ב. זאת לא מראה מאחורה, אלא תמונה של מישהו שאדם מאוד מעריץ...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2020 03:34 |
|
| |
יש לי דברים יותר חשובים מאשר להתעסק בזוטות כאלה.. (כמו למשל להתבונן במראה שעל הקיר)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2020 03:38 |
|
| |
חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  |
|
|
בס"ד
אויש זה נראה בקבוק של שתיינים בושות לרכוש דבר כזה!איפה ניתן להשיג אתזה? אפשרי גם במכולת?
איך קוראים לזה? שוקולד ספלדיד של עלית... אני רוצה שתנסה או 85/90 אחוז! ורק אם אין אז 70 אחוז! איפה ניתן להשיג? בסופר מרקט/ מיני מרקט ועוד...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/10/2020 03:51:54
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2020 03:52 |
|
| |
התשובה די ברורה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2020 04:09 |
|
| |
שיטה יעילה? בלתי אפשרי, אין מישהו שיכול להיות כמוני חוץ ממני..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2020 04:18 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
חחחח גם נכון... בכל אדם, יש משהו מיוחד וקסם אישי שרק בו יש
נ.ב
אני מתלבטת איזה סרט מצויר לראות לכבוד סופ"ש... ישלך המלצה טובה?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/10/2020 04:24:39
|
|
|
|
|