|
|
| נשלח ב-30/10/2020 00:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 00:21 |
|
| |
חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  | | אדם_ה1 כתב: |  |
יש לך פרצוף מצחיק עד כדי כך?  |
|
יש לי פרצוף מחוייך עד כדי כך(••)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי סתםבחור ב- 29/10/2020 15:27:16 |
|
בס"ד
עכשיו באמת מסקרן לראות תמונה של זיו פניך....
בטח אתה מחייך מאוזן לאוזן כמו הבחורצ'יק שקנה את אל על...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/10/2020 00:24:48
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 00:23 |
|
| |
בתתימן
וואלה תתחדש, ספר לנו איזה רכב.. אתה יכול גם להעלות תמונה שלו  זה באמת בעיה להתאים לגודל את הכסא...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 00:26 |
|
| |
חחח זה מעניין. את יודעת שבתור תינוק לא צחקתי בכלל? אמא שלי טוענת שלא חייכתי בכלל אלא תמיד הייתי מסתכל על אנשים ברצינות קשובה (כמעט כמו עם המשקפיים). אני מניח שזה הגיוני בהתחשב במנת משכל שלי ובכך שאני רגיש מאוד (לפי הפסיכולוגים, יכול להיות תינוק שכנולד הוא רואה את אמא שלו סובלת והוא ישר מקשר את עצמו לסבל הזה ומרגיש שהוא אחראי עליו(!) וכו'). היום אני אומנם לא טיפוס עליז אבל יש לי חוש הומור מעולה ויכולת להעלות לאנשים חיוך בקלות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 00:32 |
|
| |
דיברתי לרציף, לא אלייך.. כשאתם מדסקסים באריכות על אמצעי מניעה וכו' אני לא מתערב לכם..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 00:32 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  |
חחח זה מעניין. את יודעת שבתור תינוק לא צחקתי בכלל? אמא שלי טוענת שלא חייכתי בכלל אלא תמיד הייתי מסתכל על אנשים ברצינות קשובה (כמעט כמו עם המשקפיים). אני מניח שזה הגיוני בהתחשב במנת משכל שלי ובכך שאני רגיש מאוד (לפי הפסיכולוגים, יכול להיות תינוק שכנולד הוא רואה את אמא שלו סובלת והוא ישר מקשר את עצמו לסבל הזה ומרגיש שהוא אחראי עליו(!) וכו'). היום אני אומנם לא טיפוס עליז אבל יש לי חוש הומור מעולה ויכולת להעלות לאנשים חיוך בקלות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
וואלה מעניין תינוק שלא צוחק... איך אני אוהבת תינוקות....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 01:06 |
|
| |
חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  |
חחח זה מעניין. את יודעת שבתור תינוק לא צחקתי בכלל? אמא שלי טוענת שלא חייכתי בכלל אלא תמיד הייתי מסתכל על אנשים ברצינות קשובה (כמעט כמו עם המשקפיים). אני מניח שזה הגיוני בהתחשב במנת משכל שלי ובכך שאני רגיש מאוד (לפי הפסיכולוגים, יכול להיות תינוק שכנולד הוא רואה את אמא שלו סובלת והוא ישר מקשר את עצמו לסבל הזה ומרגיש שהוא אחראי עליו(!) וכו'). היום אני אומנם לא טיפוס עליז אבל יש לי חוש הומור מעולה ויכולת להעלות לאנשים חיוך בקלות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
מעניין לדעת... כן גם בפורום שאתה רוצה, ישלך יציאות מצחיקות(;
שאני חושבת עלזה? גם לי אין כמעט תמונה שאני מחייכת בתור תינוקת... אלא יותר כשגדלתי נגיד בגיל 3 וכו'...
אולי נבהלתי מהפלש של המצלמה....
תמונה אחת רואים אותי עם עיניים גדולות פעורות לרווחה, כשאני שמה יד קטנה על ספר "גלגולים ונשמות"
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/10/2020 01:22:26
|
|
|
|
|