|
|
| נשלח ב-30/10/2020 01:11 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
בסיידר אדם סליחה שהתערבתי... פשוט זה מפריע לי כשמשוחחים על הנושאים האלו ולכן ביקשתי התחשבות... ואם גם לך מפריע נושא מסוים? אתה יכול להגיד לי... אך בכל מקרה אנא סלח לי על עווני הרב כלפיך... איך אוכל לכפר על כך?
ואגב, דווקא דיברתי ממש בקצרה על כך(כשהמטרה היא לטובת הכלל), אבל אם ממש תרצה אוכל להרחיב....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/10/2020 01:32:36
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 11:01 |
|
| |
וואלה מעניין אני כנראה צריך לקרוא את הספר שוב. לא הבנתי מה הכוונה לא לתת לבחורה את המושכות. את האמת זה כנראה נכון שאני נותן אמון מלא אחרי שבחרתי וגם יש לי אופי מרצה אז כנראה היא תקבל מה שהיא רוצה לרוב. תכלס עכשיו אני חושב על זה וכנראה אהיה בעל מושלם כל עוד אני במיטבי והיא לא עשתה משהו כדי לשבור את האמון. תודה חייכנית עכשיו אני רק צריך למצוא בחורה שראויה לי ולא רק בחורה שמסכימה לקבל אותי:) לגבי מה ששאלת. כולנו מכורים לדופמין באיזושהי צורה. זה מה שגורם להתמכר לאלכוהול, לסמים, לסיגריות או אפילו לדיבור (אצל בנות מופרש דופמין כשהן מדברות). בקיצור, רגעי ההיי לא גורמים לנו להתרחק אלא לנסות שוב כדי לשחזר את החוויה. בתור אדם רגיש, סף הרגש של ההיי נמוך יותר אבל לא מונע את עשייתו לכן אני אוהב לרוץ מאתגר לאתגר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 11:04 |
|
| |
זה רכב פחות נוח מהרכב הקודם אז מניח שצריך זמן להתרגל. קניתי בכוונה רכב פשוט יותר כי הרגשתי שהעולם הזה מתחיל לתפוס אצלי יותר מידי מקום מתוך הרגל אז רציתי לאפס את ההרגל. מתברר שזה קשה נ.ב. אשקול את הצעתך:) למה באמת אין לך רישיון? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 11:06 |
|
| |
לא זוכר את גם את זה. אלא אם אמרתי שרוב החיים מורכבים מסבל וכמות ההנאה בקושי עולה על אחוז. אם כן, אני עומד מאחורי זה בתוקף. הבעיה שמי שנמצא בזמן כיפי, מתקשה לחשוב על זה כי אנחנו לא רציונליים. רק כשהוא בדאון הוא פתאום רואה את זה (אין כאן סתירה) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 11:07 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 13:50 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  |
זה רכב פחות נוח מהרכב הקודם אז מניח שצריך זמן להתרגל. קניתי בכוונה רכב פשוט יותר כי הרגשתי שהעולם הזה מתחיל לתפוס אצלי יותר מידי מקום מתוך הרגל אז רציתי לאפס את ההרגל. מתברר שזה קשה נ.ב. אשקול את הצעתך:) למה באמת אין לך רישיון? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח חמוד שרצית להרגיל את עצמך לחיי צניעות 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2020 19:48 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | מה ההגיון התורני באשת יפת תואר? |
|
תמיד יש הגיון תורני, לפעמים הוא נסתר, כמו פרה אדומה,, וזה כיף לגלות את הטעם של כל מצוה, ולכן הפרשנים תמיד עוסקים בזה. באשת יפת תואר, התורה רצתה לאפשר לאדם שיחשוב שוב ושוב לפני שהוא מתחתן עם מישהי רק כי היא יפה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|