בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/10/2020 01:11 לינק ישיר 
חייכנית770

אדם_ה1 כתב:
מה ההגיון התורני באשת יפת תואר?

בס"ד

שהיא גם יפה וגם עם תואר...

אדם... בלי שיחות על דברים כאלה... תכבדו בבקשה את רצוני... לדעתי קצת גלשנו יותר מדי....

נ.ב

אבל אתה יכול בכיף לפתוח דיון עלזה בפורום המרכזי...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/10/2020 23:19:01

דיברתי לרציף, לא אלייך..
כשאתם מדסקסים באריכות על אמצעי מניעה וכו' אני לא מתערב לכם..

בס"ד

בסיידר אדם סליחה שהתערבתי... פשוט זה מפריע לי כשמשוחחים על הנושאים האלו ולכן ביקשתי התחשבות...  ואם גם לך מפריע נושא מסוים? אתה יכול להגיד לי...
אך בכל מקרה אנא סלח לי על עווני הרב כלפיך... איך אוכל לכפר על כך?

ואגב, דווקא דיברתי ממש בקצרה על כך(כשהמטרה היא לטובת הכלל), אבל אם ממש תרצה אוכל להרחיב....

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/10/2020 01:32:36

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2020 01:31 לינק ישיר 

בס"ד

בתימן אז מקודם כל מזל טוב ענקי לרגל יום הולדתך....

מאחלת שבעז"ה יתגשמו כל משאלות ליבך לטובה ולברכה בקרוב...

אנלא מאמינה ששמו לב במקום נידח והביאו דו"חזה ממש מבאס שיוא....

תגידי ולפחות כשאכלתן הסכימו להוריד מסכות? איך החוק עכשיו?

ואיפה את עושה את הדייטים? אי אפשר להוריד מסכה בספסל...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2020 01:39 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

בתימן אז מקודם כל מזל טוב ענקי לרגל יום הולדתך....

מאחלת שבעז"ה יתגשמו כל משאלות ליבך לטובה ולברכה בקרוב...

אנלא מאמינה ששמו לב במקום נידח והביאו דו"חזה ממש מבאס שיוא....

תגידי ולפחות כשאכלתן הסכימו להוריד מסכות? איך החוק עכשיו?

ואיפה את עושה את הדייטים? אי אפשר להוריד מסכה בספסל...

פעם אחרונה שנפגשתי ישבנו בספסל בפארק, הורדנו את המסיכות, לא עברו שם שוטרים, אבל יכול להיות שאם היו עוברים היו נותנים לנו קנס.. זה בעיה.

אני מורידה חלק מהמסיכה הרבה פעמים... לא ראיתי אף פעם שוטר באיזור שלי עדיין.. אבל את יודעת איך זה, זה עניין של מזל.

תודה על האיחולים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2020 01:40 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

סתם בחור,

בקשר לחשש שלך שהבחורה בסכנה להיות לצידך יותר מאשר בחור אחר? אין זה נכון. עם כל בחור יש לה סיכון לסיים כגרושה ולאו דווקא איתך!

בכל מקרה בדקתי היום לעומק בספר "אדם רגיש מאד" ודווקא ההיפך. כתוב שסוג זה נקשר חזק ועוצמתי יותר לבת זוג שלצידו, אומנם קשה לו לקבל החלטה מכיוון שהוא "בריקוד שלא נגמר" (של כן ולא...)

אבל בקשר עצמו? כאדם רגיש? אין לך שום סיכון להיפרד במהירות ההיפך, אתה הכי נקשר ויש סיכון אפילו לפיתוח תלות ולכן הינך צריך לא לתת לבת זוג את כל המושכות/אחריות בנושא מסוים שאתה חושש ממנו, כדי שתמיד תחליט להישאר ממקום אוהב ולא ממקום של "אין ברירה"/ "אני לא יכול להסתדר בלעדיה"...

אני רק לא מבינה איך כבחור רגיש אתה אוהב חיים עמוסים ועבודה עם המון "אקשן"? זלא גורם לך לאי נוחות ועוררות יתר?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/10/2020 01:47:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2020 01:52 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770
בתתימן כתב:
מה ההגיון התורני באשת יפת תואר?בס"דשהיא גם יפה וגם עם תואר...אדם... בלי שיחות על דברים כאלה... תכבדו את רצוני... לדעתי קצת גלשנו יותר מדי....נ.באבל אתה יכול בכיף לפתוח דיון עלזה בפורום המרכזי...חחח חמוד, לא חשבתי על תואר 
בס"דחחחחמה נשמע איתך בתימן? מה חדש? איך מרגישה בקשר  לכאבי גב- ידיים?
אם כבר מדברים על כאבים, המושב ברכב הורגגגג אותינשלח מהאנדרואיד שלי
אולי תקנה כרית למושב? קניתי לאחרונה כרית לכסא באמזון.. אולי תחפש משהו דומה?אם לא תטפל בזה עכשו זה רק יחמיר, ראה הוזהרת!

זה רכב חדש אז אני צריך להתרגל. קניתי כרית, צריך להתרגל גם אליה. הבעיה בכריות אורטופדיות שיש להם בליטה משני הצדדים והכתפיים שלי רחבות מידי עבורן

נשלח מהאנדרואיד שלי

וואלה תתחדש, ספר לנו איזה רכב.. אתה יכול גם להעלות תמונה שלו 
זה באמת בעיה להתאים לגודל את הכסא... 

תודה. אני שונא את הרכב הזה. כנראה אמכור אותו בקרוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

למה שונא? מה הוא עשה לך?

אגב, אם קשה לך עם הריפוד? פשוט תרפד ישירות את הכתפיים עם ספוג...

נ.ב

אם לא תמצא קונה? תמסור לי, זה יביא חשק להוציא רישיון...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/10/2020 01:53:13

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2020 04:43 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:

המוצר שאני הכי ממליץ, זה אני בעצמי. יש לי נטיה להעלות חיוך על פני אנשים וכו' וכו':)

יש לי זכויות יוצרים על המשפט הזה...  

נכון אבל עלי זה מתלבש יותר טבעי

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחחח

נראה אותך גורם לי לצחוק/ לחייך במשך 5 דק' לפחות...

בשביל זה תצטרכי לראות את זיו פני הקדושות

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחח הפתעת אותי... הייתי בטוחה שתביא סרטון של מיסטר בין...

רציני שאתה בחור שאוהב לחייך ולהצחיק? היה נשמע פעם שאתה מחכה למות... או שתפסנו אותך ביום רע...

חחח לא זוכר שאני מחכה למות. אני לא טיפוס שאוהב להצחיק בכלל. אני כן טיפוס שאוהב להעלות חיוך לאנשים ולתת להם הרגשה טובה ונינוחה (לא בויכוחים איתך בפורום:). מיסטר בין זה יותר הקטע של אדם נראה לי

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחח כן ישלי איזה משהו שאוהבים להתווכח דווקא איתי...

יפה לך שחשוב לך להיות כך בחיים...זה חשוב מאד לתת לאנשים שסביבך להרגיש נעים בחברתך...

האמת? שלא ממש אמרת שרוצה למות אלא שהיית מעדיף לא להיוולד שזה סוג של...
אבל לכול אדם יש רגעים בחיים שהוא שואל את עצמו למה נולדתי? ומה ה' רוצה ממני בניסיון X למשל?
אך עדיין לדעתי חשוב לאהוב את החיים...
ולכן אני שמחתי לשמוע שאתה גם יודע ליהנות מהדברים הקטנים והגדולים (לטוס לחופשה לדוג') זה חשוב...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/10/2020 04:44:34

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2020 10:50 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
היום קרה לי משהו חמוד חברה בקשה ממני לחפש מישהי בשביל אח שלה, הצעתי לה איזה חברה מהסמינר, היא שאלה את אח שלה והתברר שהוא נפגש איתה לפני שלש שבועות  התלהבתי שהצלחתי למצוא התאמה כל כך מהר... ולא מדובר באנשים במעגלי חברה קרובים שהיו סיכויים גבוהים שהם יפגשו בס"דשדכנית שאת...איזה צחוקים...ומה עם השדכנית של ה"תרומה" שלך?

ספרתי לך בפרטי איזה שידוך היא הציעה לי...
נתתי לה מאז עוד תרומה לפני שבוע וחצי..

אתמול היא מתקשרת אלי, כולה נופת צופים.. מה נשמע בתתימן מה שלומך? יש לך משהו עכשו על הפרק? לא?? למה את לא משגעת אותי.. תתקשרי אלי תגידי לי חוה יש לך מישהו להציע לי אל תתביישי תרגישי כמו הבת שלי בלה בלה בלה..
ואז מה היא אומרת? אני יכולה לשאול אותך עוד שאלה אבל אל תפגעי?? אמרתי לה כן בטח.. 
אז היא אומרת .. יש לך עוד מעשרות לתת לנו??? 
....

אויש זה מצב קצת לא נעים כי אין כל כך דרך יציאה. מה ענית לה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2020 11:01 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

סתם בחור,

בקשר לחשש שלך שהבחורה בסכנה להיות לצידך יותר מאשר בחור אחר? אין זה נכון. עם כל בחור יש לה סיכון לסיים כגרושה ולאו דווקא איתך!

בכל מקרה בדקתי היום לעומק בספר "אדם רגיש מאד" ודווקא ההיפך. כתוב שסוג זה נקשר חזק ועוצמתי יותר לבת זוג שלצידו, אומנם קשה לו לקבל החלטה מכיוון שהוא "בריקוד שלא נגמר" (של כן ולא...)

אבל בקשר עצמו? כאדם רגיש? אין לך שום סיכון להיפרד במהירות ההיפך, אתה הכי נקשר ויש סיכון אפילו לפיתוח תלות ולכן הינך צריך לא לתת לבת זוג את כל המושכות/אחריות בנושא מסוים שאתה חושש ממנו, כדי שתמיד תחליט להישאר ממקום אוהב ולא ממקום של "אין ברירה"/ "אני לא יכול להסתדר בלעדיה"...

אני רק לא מבינה איך כבחור רגיש אתה אוהב חיים עמוסים ועבודה עם המון "אקשן"? זלא גורם לך לאי נוחות ועוררות יתר?

תוקן על ידי חייכנית770 30/10/2020 01:47:04

וואלה מעניין אני כנראה צריך לקרוא את הספר שוב. לא הבנתי מה הכוונה לא לתת לבחורה את המושכות.
את האמת זה כנראה נכון שאני נותן אמון מלא אחרי שבחרתי וגם יש לי אופי מרצה אז כנראה היא תקבל מה שהיא רוצה לרוב. תכלס עכשיו אני חושב על זה וכנראה אהיה בעל מושלם כל עוד אני במיטבי והיא לא עשתה משהו כדי לשבור את האמון. תודה חייכנית
עכשיו אני רק צריך למצוא בחורה שראויה לי ולא רק בחורה שמסכימה לקבל אותי:)

לגבי מה ששאלת. כולנו מכורים לדופמין באיזושהי צורה. זה מה שגורם להתמכר לאלכוהול, לסמים, לסיגריות או אפילו לדיבור (אצל בנות מופרש דופמין כשהן מדברות). בקיצור, רגעי ההיי לא גורמים לנו להתרחק אלא לנסות שוב כדי לשחזר את החוויה. בתור אדם רגיש, סף הרגש של ההיי נמוך יותר אבל לא מונע את עשייתו לכן אני אוהב לרוץ מאתגר לאתגר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2020 11:04 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770
בתתימן כתב:
מה ההגיון התורני באשת יפת תואר?בס"דשהיא גם יפה וגם עם תואר...אדם... בלי שיחות על דברים כאלה... תכבדו את רצוני... לדעתי קצת גלשנו יותר מדי....נ.באבל אתה יכול בכיף לפתוח דיון עלזה בפורום המרכזי...חחח חמוד, לא חשבתי על תואר 
בס"דחחחחמה נשמע איתך בתימן? מה חדש? איך מרגישה בקשר  לכאבי גב- ידיים?
אם כבר מדברים על כאבים, המושב ברכב הורגגגג אותינשלח מהאנדרואיד שלי
אולי תקנה כרית למושב? קניתי לאחרונה כרית לכסא באמזון.. אולי תחפש משהו דומה?אם לא תטפל בזה עכשו זה רק יחמיר, ראה הוזהרת!

זה רכב חדש אז אני צריך להתרגל. קניתי כרית, צריך להתרגל גם אליה. הבעיה בכריות אורטופדיות שיש להם בליטה משני הצדדים והכתפיים שלי רחבות מידי עבורן

נשלח מהאנדרואיד שלי

וואלה תתחדש, ספר לנו איזה רכב.. אתה יכול גם להעלות תמונה שלו 
זה באמת בעיה להתאים לגודל את הכסא... 

תודה. אני שונא את הרכב הזה. כנראה אמכור אותו בקרוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

למה שונא? מה הוא עשה לך?

אגב, אם קשה לך עם הריפוד? פשוט תרפד ישירות את הכתפיים עם ספוג...

נ.ב

אם לא תמצא קונה? תמסור לי, זה יביא חשק להוציא רישיון...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/10/2020 01:53:13

זה רכב פחות נוח מהרכב הקודם אז מניח שצריך זמן להתרגל. קניתי בכוונה רכב פשוט יותר כי הרגשתי שהעולם הזה מתחיל לתפוס אצלי יותר מידי מקום מתוך הרגל אז רציתי לאפס את ההרגל. מתברר שזה קשה

נ.ב. אשקול את הצעתך:) למה באמת אין לך רישיון?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2020 11:06 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:

המוצר שאני הכי ממליץ, זה אני בעצמי. יש לי נטיה להעלות חיוך על פני אנשים וכו' וכו':)

יש לי זכויות יוצרים על המשפט הזה...  

נכון אבל עלי זה מתלבש יותר טבעי

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחחח

נראה אותך גורם לי לצחוק/ לחייך במשך 5 דק' לפחות...

בשביל זה תצטרכי לראות את זיו פני הקדושות

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחח הפתעת אותי... הייתי בטוחה שתביא סרטון של מיסטר בין...

רציני שאתה בחור שאוהב לחייך ולהצחיק? היה נשמע פעם שאתה מחכה למות... או שתפסנו אותך ביום רע...

חחח לא זוכר שאני מחכה למות. אני לא טיפוס שאוהב להצחיק בכלל. אני כן טיפוס שאוהב להעלות חיוך לאנשים ולתת להם הרגשה טובה ונינוחה (לא בויכוחים איתך בפורום:). מיסטר בין זה יותר הקטע של אדם נראה לי

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחח כן ישלי איזה משהו שאוהבים להתווכח דווקא איתי...

יפה לך שחשוב לך להיות כך בחיים...זה חשוב מאד לתת לאנשים שסביבך להרגיש נעים בחברתך...

האמת? שלא ממש אמרת שרוצה למות אלא שהיית מעדיף לא להיוולד שזה סוג של...
אבל לכול אדם יש רגעים בחיים שהוא שואל את עצמו למה נולדתי? ומה ה' רוצה ממני בניסיון X למשל?
אך עדיין לדעתי חשוב לאהוב את החיים...
ולכן אני שמחתי לשמוע שאתה גם יודע ליהנות מהדברים הקטנים והגדולים (לטוס לחופשה לדוג') זה חשוב...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/10/2020 04:44:34

לא זוכר את גם את זה. אלא אם אמרתי שרוב החיים מורכבים מסבל וכמות ההנאה בקושי עולה על אחוז. אם כן, אני עומד מאחורי זה בתוקף. הבעיה שמי שנמצא בזמן כיפי, מתקשה לחשוב על זה כי אנחנו לא רציונליים. רק כשהוא בדאון הוא פתאום רואה את זה (אין כאן סתירה)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2020 11:07 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
היום קרה לי משהו חמוד חברה בקשה ממני לחפש מישהי בשביל אח שלה, הצעתי לה איזה חברה מהסמינר, היא שאלה את אח שלה והתברר שהוא נפגש איתה לפני שלש שבועות  התלהבתי שהצלחתי למצוא התאמה כל כך מהר... ולא מדובר באנשים במעגלי חברה קרובים שהיו סיכויים גבוהים שהם יפגשו בס"דשדכנית שאת...איזה צחוקים...ומה עם השדכנית של ה"תרומה" שלך?

ספרתי לך בפרטי איזה שידוך היא הציעה לי...
נתתי לה מאז עוד תרומה לפני שבוע וחצי..

אתמול היא מתקשרת אלי, כולה נופת צופים.. מה נשמע בתתימן מה שלומך? יש לך משהו עכשו על הפרק? לא?? למה את לא משגעת אותי.. תתקשרי אלי תגידי לי חוה יש לך מישהו להציע לי אל תתביישי תרגישי כמו הבת שלי בלה בלה בלה..
ואז מה היא אומרת? אני יכולה לשאול אותך עוד שאלה אבל אל תפגעי?? אמרתי לה כן בטח.. 
אז היא אומרת .. יש לך עוד מעשרות לתת לנו??? 
....

כשנותנים אצבע..
הכי טוב לענות שכל פעם מביאים למשפחה אחרת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2020 13:30 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
סתםבחור כתב:

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
ספרתי לך בפרטי איזה שידוך היא הציעה לי...נתתי לה מאז עוד תרומה לפני שבוע וחצי..אתמול היא מתקשרת אלי, כולה נופת צופים.. מה נשמע בתתימן מה שלומך? יש לך משהו עכשו על הפרק? לא?? למה את לא משגעת אותי.. תתקשרי אלי תגידי לי חוה יש לך מישהו להציע לי אל תתביישי תרגישי כמו הבת שלי בלה בלה בלה..ואז מה היא אומרת? אני יכולה לשאול אותך עוד שאלה אבל אל תפגעי?? אמרתי לה כן בטח.. אז היא אומרת .. יש לך עוד מעשרות לתת לנו??? ....

כשנותנים אצבע..
הכי טוב לענות שכל פעם מביאים למשפחה אחרת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אמרתי לה שאין לי כרגע וזה היה חד פעמי... מה שבאמת נכון  גם אם אני ארצה לעזור לה אני לא אוכל לתת לה יותר מכמה מאות בחודש.. לא סכום מדי משמעותי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2020 13:50 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:

זה רכב פחות נוח מהרכב הקודם אז מניח שצריך זמן להתרגל. קניתי בכוונה רכב פשוט יותר כי הרגשתי שהעולם הזה מתחיל לתפוס אצלי יותר מידי מקום מתוך הרגל אז רציתי לאפס את ההרגל. מתברר שזה קשה

נ.ב. אשקול את הצעתך:) למה באמת אין לך רישיון?

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח חמוד שרצית להרגיל את עצמך לחיי צניעות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2020 16:04 לינק ישיר 

בס"ד

חחח כן אני גם לא אתפלא אם אשמע שהוא ישן על מיטת מסמרים...

באמת שהפורום הזה מלא בצדיקים נסתרים...

אגיב על הכול בעז"ה במוצ"ש...

מאחלת לכולם שבת שלום ומבורך! שבת מלאה בהנאה רוחנית וגשמית

באהבה,

חייכנית

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/10/2020 19:48 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

מה ההגיון התורני באשת יפת תואר?

תמיד יש הגיון תורני,
לפעמים הוא נסתר,
כמו פרה אדומה,,
וזה כיף לגלות את הטעם
של כל מצוה,
ולכן הפרשנים תמיד עוסקים בזה.
באשת יפת תואר,
התורה רצתה לאפשר לאדם
שיחשוב שוב ושוב
לפני שהוא מתחתן
עם מישהי רק כי היא יפה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 156 157 158 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.