בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/11/2020 21:03 לינק ישיר 
חייכנית770

רציף כתב:
בתתימן כתבה:

אני מסתכלת סביבי ורואה שהרבה בנות ממשיכות לעבוד גם אחרי לידה של 4 ילדים.. כמובן שאם רוצים להאריך חופשת לידה צריך להתכונן לכך מראש עם חסכונות בצד.. יכולים להיות בחיים הרבה מקרים של הוצאה כספית בלתי צפויה כמו בעיה רפואית/נזק לדירה/טיפול לילד וכו' לכן צריך מראש לחסוך סכום בצד על כל צרה שלא תבוא... 

באמת קשה להתפרנס משכר מינימום, אבל אני מתארת לעצמי שמדובר היה בתקופה של חודשיים-שלש... שזה באמת קשה. יכול  להיות שהוא כעס עליה שהיא בוחרת לנוח בזמן שאין להם מספיק כסף כדי לחיות. אין לי פתרון בשבילם, זה מצב שיכול לקרות וקורה לאלפי זוגות.. הבחירה ביד הבעל אם להטיל את האשמה על זוגתו או לנסות לשאת בעול לבד.
בכל אופן אני לא אמורה להכניס את ראשי לדאגות שעדיין לא קיימות.. אני לא ארצה ככה להתחתן לעולם.
אולי נדבר על אופציות יותר מפחידות כמו לידה של ילד עם נכות שזקוק לטיפולים יקרים? או מחלה שצצה פתאום אצל אחד מבני הזוג? צריך להבין ששום דבר לא וודאי בחיים האלו ואנחנו מתמודדים עם כל דקה ושניה בפני עצמה ולא נתמודד כעת עם מה שיקרה מחר.

זה לא שאני עומדת עכשו לפני בחירת דירה, אני מתלבטת אם כדאי לי לקנות או לחכות אולי ירדו המחירים.
ואם כדאי לי אז אם דירה להשקעה או למגורים. ואם כן אז איפה ובכמה. ואם אני לא עושה טעות ולא מרמים אותי וכו' 
וכמובן יש את העניין עם המסמכים שהוא גדול ומורכב ואין לי חשק להתחיל לנסות איך הדברים עובדים.

בתתימן, בקשר להשקעה,
תחפשי אדם עם ראש גדול,
אדם כזה ידע גם מתי שחייבים יעוץ.
בגדול משתלם לקנות כעת קניה טובה
ולא לחכות למחר.
צריך לבדוק מה יש לך,
ומהם האפשרויות.
חייכנית צודקת שחייבים היום
עוגן כלכלי,
די מהר האישה כבר לא יכולה לפרנס, היוקר האמיר, ההורים כבר לא יכולים לעזור כל כך.
אז תמצאי בחור עם הרבה שכל כמוך, שיהיה מוכן ללמוד מקצוע תיכף אחרי החתונה,
אין לך כמובן בעיה עם בחור שלומד כבר להיות רב ורואה ברכה בעמלו.
שיהיה בחור עם עוגן כלכלי,
ואת בחורה על רמה, אז מגיע לך

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

אכן כתבת דברים חכמים....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2020 21:14 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

בכל מקרה סתם בחור, מה אמרת בצחוק, ש"הגעת לכאן כדי "לחנך" אותי"... רציתי להגיד שבהחלט הצלחת

איני יודעת איך... אבל למדתי על עצמי כ"כ המון בזכותך... נשלחת כמו מלאך משמים ואני מאד מקווה שזה יעזור לי בהמשך החיים...

אבל מה שמסקרן אותי, מאיפה ישלך כזה הבנה וידע נרחב, בעולם הרגשות?

ואם אתה כ"כ מבין באנשים למה אינך לומד את התחום כדי לעזור לעוד אנשים? ישלך אתזה...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 16:21:01

וואו חייכנית נכנסתי לתומי לפורום ולא צפיתי לראות כזו מחמאה ענקית! תודה.
מחמאה גוררת מחמאה:) גם את לימדת אותי הרבה על מה אני מחפש ומה חשוב לי. יש לי עוד כברת דרך ארוכה אבל זה הרבה יותר רחוק מנקודת ההתחלה.
בכל מקרה. מה דעתך, אני צריך לייעץ ליועץ של רציף?

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

למי שמגיע מגיע ואני בהחלט מודה לך...
וכמובן לכולם כאן וכמובן לאדם ורציף היקרים, לימדתם אותי המון על עצמי ועל החיים...וזה מאד תורם לי לחיי ב"ה

תודה על המחמאה... כיף לדעת שזה הדדי  נאמר ש"אין אסיר מתיר עצמו מבית האסורים", כך שאני חושבת שיחד עם חכמתך ויכולתך לעזור לאחרים, עדיין 
כדי לזרז תהליכים תמיד טוב אדם חכם שיעזור לך להתקדם לעבר היעדים שהבנת שאתה צריך להשתפר בהם...

רק שאלה לי אליך מניסיונך האישי, ראיתי שיש כמה דברים שאני אכן צריכה לעבוד עליהם לפי מה שיצא בתוצאות של האניאגרם...
אך אני חוששת מאידך שזה ייקח לי הרבה זמן... האם נראה לך שניתן יחד עם זאת לצאת לדייטים ולהתקדם בחיים?
או שחייבים לתקן הכול כדי להיות "מוכנים" ו"משופצים" לגמרי לפני שאני מכירה מישהו?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 21:16:11

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2020 21:22 לינק ישיר 
חייכנית770

אדם_ה1 כתב:
אדם_ה1 כתב:

חייכנית770 כתב:
זה למה אני לא מבקשת תמונה מראש ובודקת בעיקר מידות טובות, יר"ש והתאמה בסיסית...

את הולכת לדייטים עיוורים?

באנגלית זה נשמע יותר טוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא יכול להסכים יותר..

בס"ד

חחחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2020 21:25 לינק ישיר 
חייכנית770

רציף כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

אכן אתה צודק סתם בחור, הכי חכם זה להגיע בגישה פתוחה לחיים ואתזה? לומדים רק עם הזמן

זה למה אני לא מבקשת תמונה מראש ובודקת בעיקר מידות טובות, יר"ש והתאמה בסיסית... כי אני מאמינה שאין תחליף לדייט שבו רואים ו"מרגישים" אם זה מתאים וכמובן שאיני רוצה לפספס יהלומים נדירים בגלל רושם ראשוני מוטעה...

הכל לפי מה שמתאים לנו.
את לא מבקשת תמונה
כי מראה זה לא קריטי אצלך

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

אממ דווקא אני בחורה שאוהבת יופי וכו'...
אך עדיין חושבת שאופי יותר חשוב מיופי ובעיקר חשוב לי אופי טוב...וכמובן מראה נאה, לא דוחה ושימשוך אותי וכו'....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2020 21:33 לינק ישיר 
חייכנית770

רציף כתב:
סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

בכל מקרה סתם בחור, מה אמרת בצחוק, ש"הגעת לכאן כדי "לחנך" אותי"... רציתי להגיד שבהחלט הצלחת

איני יודעת איך... אבל למדתי על עצמי כ"כ המון בזכותך... נשלחת כמו מלאך משמים ואני מאד מקווה שזה יעזור לי בהמשך החיים...

אבל מה שמסקרן אותי, מאיפה ישלך כזה הבנה וידע נרחב, בעולם הרגשות?

ואם אתה כ"כ מבין באנשים למה אינך לומד את התחום כדי לעזור לעוד אנשים? ישלך אתזה...

וואו חייכנית נכנסתי לתומי לפורום ולא צפיתי לראות כזו מחמאה ענקית! תודה.
מחמאה גוררת מחמאה:) גם את לימדת אותי הרבה על מה אני מחפש ומה חשוב לי. יש לי עוד כברת דרך ארוכה אבל זה הרבה יותר רחוק מנקודת ההתחלה.
בכל מקרה. מה דעתך, אני צריך לייעץ ליועץ של רציף?

אתם 2 דמויות חמודות שיש להם
את אותם לבטים ופחדים, אז אתם מפרים אחד את השני

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחח יש בזה משהו....

אבל יותר מזה... שהוא מוכן להודות שהוא בחור רגיש מאד, זה מצריך ביטחון עצמי רב בעולם שמעריך רק חוזק ועוצמה וכו'...

כך שאני כבחורה רגישה, מרגישה כמו 2 ישראלים שנפגשים בארץ ניכר... 

למרות שלדעתי יש כאן עוד רגישים...אבל אף אחד לא מוכן להודות בכך ולדון על ה"אתגרים" שזה מביא...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 21:41:54

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2020 22:01 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:
אדם_ה1 כתב:
חייכנית770 כתב:
זה למה אני לא מבקשת תמונה מראש ובודקת בעיקר מידות טובות, יר"ש והתאמה בסיסית...
את הולכת לדייטים עיוורים?
באנגלית זה נשמע יותר טובנשלח מהאנדרואיד שלי
לא יכול להסכים יותר..

חחח מצחיקים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 22:03 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770בס"דבכל מקרה סתם בחור, מה אמרת בצחוק, ש"הגעת לכאן כדי "לחנך" אותי"... רציתי להגיד שבהחלט הצלחתאיני יודעת איך... אבל למדתי על עצמי כ"כ המון בזכותך... נשלחת כמו מלאך משמים ואני מאד מקווה שזה יעזור לי בהמשך החיים...אבל מה שמסקרן אותי, מאיפה ישלך כזה הבנה וידע נרחב, בעולם הרגשות?ואם אתה כ"כ מבין באנשים למה אינך לומד את התחום כדי לעזור לעוד אנשים? ישלך אתזה...

וואו חייכנית נכנסתי לתומי לפורום ולא צפיתי לראות כזו מחמאה ענקית! תודה.מחמאה גוררת מחמאה:) גם את לימדת אותי הרבה על מה אני מחפש ומה חשוב לי. יש לי עוד כברת דרך ארוכה אבל זה הרבה יותר רחוק מנקודת ההתחלה.בכל מקרה. מה דעתך, אני צריך לייעץ ליועץ של רציף?נשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דלמי שמגיע מגיע ואני בהחלט מודה לך...וכמובן לכולם כאן וכמובן לאדם ורציף היקרים, לימדתם אותי המון על עצמי ועל החיים...וזה מאד תורם לי לחיי ב"התודה על המחמאה... כיף לדעת שזה הדדי  נאמר ש"אין אסיר מתיר עצמו מבית האסורים", כך שאני חושבת שיחד עם חכמתך ויכולתך לעזור לאחרים, עדיין כדי לזרז תהליכים תמיד טוב אדם חכם שיעזור לך להתקדם לעבר היעדים שהבנת שאתה צריך להשתפר בהם...רק שאלה לי אליך מניסיונך האישי, ראיתי שיש כמה דברים שאני אכן צריכה לעבוד עליהם לפי מה שיצא בתוצאות של האניאגרם...אך אני חוששת מאידך שזה ייקח לי הרבה זמן... האם נראה לך שניתן יחד עם זאת לצאת לדייטים ולהתקדם בחיים?או שחייבים לתקן הכול כדי להיות "מוכנים" ו"משופצים" לגמרי לפני שאני מכירה מישהו?

עוד פעם התכנון המוגזם שלך??
את באמת חושבת שאת צריכה להגיע מושלמת לחיי הנישואין??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 22:15 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
זה למה אני לא מבקשת תמונה מראש ובודקת בעיקר מידות טובות, יר"ש והתאמה בסיסית...את הולכת לדייטים עיוורים?

גם אני הולכת תמיד לדייטים עיוורים, כי הסיכוי שאני הוריד על תמונה הוא גבוה מאד. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 22:18 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:

אני לא מרגישה שאין לי הרבה ברירות, זה הציבור שגדלתי בו ולכן זה חלק מהחיים שלי.. לא יתאים לי עכשו מישהו מציבור אחר, חוצניק או חבדניק.. ככה זה בכל ציבור יש את הבעיות שלו.. אני בכל אופן לא מוטרדת מהחלק הזה בציבור שלי אלא מדברים אחרים לגמרי.

לא הייתי משתמשת במונח יתקפל, אין היום כמעט רבנים בטח לא ספרדים שיגידו לגבר להמשיך לשבת ללמוד בשעה שהוא אמור לפרנס את משפחתו. ובכלל אני לא מתייעצת עם רבנים בכאלה נושאים, יפריע לי אם בעלי יהיה כרוך אחרי רב במידה והוא יתחשב ברב שלו ולא בצרכים שלי, זה נשמע מחריד בעיני, אנחנו לא חסידים, אצלינו רב הוא בעיקר פוסק הלכות.

אהבתי מה שכתבת. שכל בריא

נשלח מהאנדרואיד שלי

תודה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 22:19 לינק ישיר 
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן כתבה:

זה באמת מבאס הסיפור עם השדכנית הזאת.. מצד שני אני מבינה שהיא כנראה חנוקה בכסף ואין לה הרבה ברירות..

נראה לי שדברנו על זה, לא משנה לי בדיוק אם הוא עובד/לומד.. יותר חשוב לי כמה היראת שמיים שלו וכמה הוא מחובר לתורה.. מה שקשה למצוא אצל בחורים צעירים שעובדים, אבל יכול להיות שבתור אדם בוגר שיוצא לעבוד זה לא מעיד על פחות עניין בתורה אלא אילוצי החיים.

את שוכחת את הבדלי האופי ביננו.. אני חושבת בערך יומיים קדימה ואת מדברת איתי על לתכנן הבטחת הכנסה למקרה שהבית יתמוטט.. את צריכה להבין שאין לי תא במוח לעוד 5 שנים קדימה.. לזמן הזה אין לי אפילו לא תכנון אחד.

אני רגילה לחיים מלאי הפתעות ושינויים, אני לא מתכננת שום דבר לעתיד ולביטחוני האישי.. מה שכן אני מנסה לתכנן בצורה מעשית איך אני קונה דירה בלי לקחת יותר מדי משכנתא, אני מרגישה שאני צריכה בן זוג שיעזור לי בבירורים/התלבטויות... קשה לי להחליט לבד על נושאים כאלה.

בתתימן,
נראה לי בזמננו מה שקורה
שאין ממש ביטוח,
זה יכול להיות אחד שכאילו לומד
וכאילו מחובר לתורה---
בעוד שמצד שני יכול להיות
אחד שעובד חצי יום, ומשקיע יפה
בלימודים, חרוץ וירא שמיים,
הרי המחשבה של קושי החיים של השנים האחרונות מחלחל כבר,
ויש כאלה שמבינים שמצוה לעבוד
וחובה לעבוד במקצוע עם עתיד,
חייבים המון כסף כדי לחיות,
ואפילו לפרנס משפחה קטנה של חמש נפשות זה ים של כסף.
אז ההגדרה היא בחור ירא שמיים מקסים
וחרוץ, טוב לב.
ובחור שמבין שמצוה לפרנס.
אני מסכים אתך שבחור צעיר
מוגן יותר בין כותלי הישיבה,
הוא צריך להיות בחור עם אופק ברור של פרנסה, או שהוא כבר מצליח במשהו, או שהוא לומד מקצוע רציני,
כל זה בחור בגיל שאת מחפשת, עשרים ושבע בערך..

נשלח מהאנדרואיד שלי

נכון, אתה צודק..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 22:50 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770בס"דבכל מקרה סתם בחור, מה אמרת בצחוק, ש"הגעת לכאן כדי "לחנך" אותי"... רציתי להגיד שבהחלט הצלחתאיני יודעת איך... אבל למדתי על עצמי כ"כ המון בזכותך... נשלחת כמו מלאך משמים ואני מאד מקווה שזה יעזור לי בהמשך החיים...אבל מה שמסקרן אותי, מאיפה ישלך כזה הבנה וידע נרחב, בעולם הרגשות?ואם אתה כ"כ מבין באנשים למה אינך לומד את התחום כדי לעזור לעוד אנשים? ישלך אתזה...

וואו חייכנית נכנסתי לתומי לפורום ולא צפיתי לראות כזו מחמאה ענקית! תודה.מחמאה גוררת מחמאה:) גם את לימדת אותי הרבה על מה אני מחפש ומה חשוב לי. יש לי עוד כברת דרך ארוכה אבל זה הרבה יותר רחוק מנקודת ההתחלה.בכל מקרה. מה דעתך, אני צריך לייעץ ליועץ של רציף?נשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דלמי שמגיע מגיע ואני בהחלט מודה לך...וכמובן לכולם כאן וכמובן לאדם ורציף היקרים, לימדתם אותי המון על עצמי ועל החיים...וזה מאד תורם לי לחיי ב"התודה על המחמאה... כיף לדעת שזה הדדי  נאמר ש"אין אסיר מתיר עצמו מבית האסורים", כך שאני חושבת שיחד עם חכמתך ויכולתך לעזור לאחרים, עדיין כדי לזרז תהליכים תמיד טוב אדם חכם שיעזור לך להתקדם לעבר היעדים שהבנת שאתה צריך להשתפר בהם...רק שאלה לי אליך מניסיונך האישי, ראיתי שיש כמה דברים שאני אכן צריכה לעבוד עליהם לפי מה שיצא בתוצאות של האניאגרם...אך אני חוששת מאידך שזה ייקח לי הרבה זמן... האם נראה לך שניתן יחד עם זאת לצאת לדייטים ולהתקדם בחיים?או שחייבים לתקן הכול כדי להיות "מוכנים" ו"משופצים" לגמרי לפני שאני מכירה מישהו?

עוד פעם התכנון המוגזם שלך??
את באמת חושבת שאת צריכה להגיע מושלמת לחיי הנישואין??

בס"ד

חחחח כמעט מושלמת...

ישלי אהבת ישראל ואני רוצה שהבן זוג שיחיה לצידי בעז"ה יהנה איתי עד בלי די...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2020 23:09 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

עכשיו מוצאת זמן להגיב על מה ששאלתם... (אתמול כאב לי הראש...)

רציף, בין כך ובין כך אני הבטחתי לעשות את ניסוי בת שלמה במגדל, כך שאיך אשמע על הצעות שידוכים "רגילות" לפני?

סתם בחור, יפה לך ששמת לב ואומר שמקודם צריכה להתרגל לצאת יותר מהבית, זה נכון... בגלל הקורונה וכול ההתנהגות הברוטלית של השוטרים, אין לי ממש חשק לצאת לפארקים...
וכמובן שבגלל שעובדת מהבית, אני פחות יוצאת כי אין כ"כ לאן... אבל בהחלט חייבת להתרגל לצאת יותר... אפילו כדי לקנות סתם שטויעס...

בקשר לרכב? תודה על נדיבותך חחח
אין לי רישיון בגלל הסיבות הללו:

1) אם אין לי רכב אין לי חשק להוציא...וחונכתי שבחורה לא קונה רכב לפני חתונה... 

2) הייתי עסוקה באתגרים והגשמת חלומות אחרים, שהיו נראים לי חשובים יותר...

3) אבי אמר שמקודם זוג צריך לקנות בית ואח"כ רכב ו"שהדור הזה מפונק ומוציא המון הוצ' על שטויות ולכן קשה להם לקנות בית"- כך שהחינוך לא בעד להוציא כסף על נושא זה לפני שיש בית. 

4) חישוב כלכלי עתידי, איני רוצה להתרגל לרכב, מכיוון שלדעתי 2 רכבים בבית אחד זה הוצאה ענקית ומעדיפה להשאיר את האופציה הזו פתוחה, עד שאראה איך המצב הכלכלי ואז אחליט ביחד עם בן זוגי...(וכפי שאמרתי אם אין לי יעד לקנות רכב לפני חתונה. אז אין חשק להתאמץ למען הרישיון)

5) זה נראה לי מאד רומנטי שהבן זוג לפעמים מסיע אותי וכו'...

6) הרבי אומר שבגלל שלאמא יש אחריות יותר על נפש ילדיה, חשוב שלא תיסע בכבישים בין עירוניים, שהם מסוכנים יותר ומסכנים אותה במוות... (וגם אני חושבת כך וחוששת מנסיעות אלו)
אם כך? נשאר לי רק נסיעה בעיר...אני כשלעצמי? אוהבת ללכת בתוך העיר ובד"כ לא ממש ישלי סבלנות לחכות לאוטובוס/ לחפש חניה...

כך שרואה את הרכב כמשהו שהוא יותר תחביב (ומשהו שאולי יעזור לי כאמא לילדים בעז"ה), אך כרגע זלא ממש נצרך ולכן לא מתאמצת באמת להשיגו...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 23:44:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/11/2020 00:08 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

בתימן, אגב בקשר למה שנאמר אתמול... אל תחשבי שאמרתי את דבריי מתוך התייהרות ח"ו...

בציבור החב"די?
לפעמים זה יותר גרוע. הבחורים הממש חסידיים רוצים לפתוח בית חב"ד, כך שזלא ממש הכנסה
אלא הוצאה ענקית שהזוג צריך להתמודד כמעט לבד/ תרומות...
כך שלפעמים זה יותר קשה מלפרנס אברך שלפחות מכניס כמה אלפים...

חשוב שתדעי שלא באתי להגיד שאצלנו הכול ורוד, אלא שכול אחת צריכה להתמודד עם המגזר שלה בחכמה!
ובכללית? יש לי המון הערכה כלפייך שאת מוכנה להתמסר לכך ורואה בזה ערך רב!
ושלא תביני לא נכון, אני מלאת הערכה והתפעלות כלפי נשים שמוכנות לחיות כך למרות הקושי... 

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/11/2020 00:42:56

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/11/2020 00:59 לינק ישיר 

רציף כתב:

סתםבחור כתב:

רציף כתב:

סתםבחור כתב:

רציף כתב:

סתםבחור כתב:

רציף כתב:

סתםבחור כתב:

רציף כתב:

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

רציף כתב:
סתםבחור כתב:

אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:

המוצר שאני הכי ממליץ, זה אני בעצמי. יש לי נטיה להעלות חיוך על פני אנשים וכו' וכו':)

יש לי זכויות יוצרים על המשפט הזה...  

נכון אבל עלי זה מתלבש יותר טבעי

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחחח

נראה אותך גורם לי לצחוק/ לחייך במשך 5 דק' לפחות...

בשביל זה תצטרכי לראות את זיו פני הקדושות

יש לך פרצוף מצחיק עד כדי כך?

יש לי פרצוף מחוייך עד כדי כך(••)

תוקן על ידי סתםבחור ב- 29/10/2020 15:27:16

לא סתם + חייכנית - נשמע לי שהם מתאימים.. הם יגורו יחד במערה נפרדת, יגדלו דובדבנים ופירות יער,
ויצחיקו זה את זו :)
חייכנית הרי מתעניינת בטיפוסים מעניינים ומורכבים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחח הצחקת אותי חחח

אהבתי את התיאורים חחח מה עם לגדל בננות?

אכן..אך הוא לא לגמרי שונה ומורכב עדיין... 

אם הוא היה עובד כארכאולוג עם כובע טמבל ומתבודד בהרים עם חליל צד... זה אישיות שונה ומורכבת 

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/10/2020 23:34:31

אין בעיה,
הוא יהיה ארכיאולוג
אם יתחשק לך !
הוא גם יתחפש למיסטר טראמפ
או לג'ארד קושנר
אם בא לך..

חשוב לי להבהיר ש"לא סתם"
הוא אחלה אדם מקסים, רגיש,
יש אצלו שאלות פתוחות,
זה הכל

תוקן על ידי רציף ב- 31/10/2020 20:45:43

חחח תודה רציף. מעניין שאתה מסכם אותי בתור אדם עם שאלות לא פתורות:)

כן, נכון, זה מה שהתרשמתי,
ונתתי הגדרה עדינה..
אתה לא ממש יודע איזה בחורה
מושכת אותך, זה נשמע תמוה ואפילו מדאיג משהו, וכן כל מיני פחדים..

אוי נו באמת...
בכל אופן למה זה תמוה?

זה קצת נדיר,
גבר שלא יודע למה הוא נמשך..
טוב, נו,
העיקר תתייעץ כבר,
אני רואה בזה הכרח,
ויש לך הרי אמצעים, אז בכבוד

רציף *אף אחד* לא יודע למה הוא נמשך. אדם יכול לומר שיש מישהי שמשכה אותו אבל מה בדיוק משך אותו כמעט ואי אפשר לדעת. והראיה שתיקח אישה אחרת עם אותן תכונות אבל עם קצת שינוי אדרת ואופה אתה כבר לא נמשך לזה. ואין לי בעיה ללכת לייעוץ אם תמצא לי מישהו על רמה

כל גבר כמעט יודע אם הוא
מחפש גבוהה או נמוכה
רזה או בריאה וכו'.

כמה פעמים קראתי את הלבטים שלך, ואמרתי לעצמי יוו יש לו בעיה בבסיס, ואתה חייב יעוץ מקצועי

חחח אוקיי. בהתחלה גם לי הייתה רשימת מכולת של מה אני רוצה. ככל שגדלתי, למדתי שיופי ומשיכה מגיעים בכל הגדלים והצורות כך שאי אפשר אף פעם להתקבע. אבל אני מניח לעצמי שיש אנשים שקשה להם עם יותר מידי אופציות אז הם מקבעים את עצמם למשהו ספציפי בלי הגיון העיקר לתת לעצמם אשליה כאילו הם יודעים מה הם רוצים (הם משיגים בדיוק ההיפך).

אגב זה מזכיר לי בחורה שיצאתי איתה ואמרה לי שכל הכבוד שעזבתי את הישיבה והלכתי לעבוד כי זה אומר לי שאני יודע מה אני רוצה מעצמי. חחח זה היה נשמע כאילו היא מאמינה שלא יכול להיות מישהו שיודע מה הוא רוצה מעצמו ושהוא רוצה להמשיך ללמוד בישיבה

נתוני גוף הם לא רשימת מכולת,
זו תחושה חזקה אצל הרבה גברים, ואף אתה דברת על הנושא הזה שרחבה מושכת אותך וכו',
רוב הגברים יש להם נטיה או נטיה חזקה לנתוני גוף מסוימים,
גם כמוך זה בסדר, אם זה באמת אתה, כי הדיעה שלך לא היתה מבוססת, אז אני כבר לא בטוח שאתה סגור על עצמך.
בקשר לאופי, אני אתך,
זה לא טוב שיהיה לנו רשימת מכולת, מעבר לזה שתיהיה טובת לב אסטתית ונתונים הכרחיים.
יש גברים שהם נמשכים לרוב הנשים
והם לא סגורים על גוף מסוים בדווקא, גם זה מעולה, הכל מעולה.
יש הרבה שנמשכים על נתוני אופי כמו ביטחון עצמי ושמחה ועוד,

אין לי עניין לצער אותך, אני כותב לטובתך, שאצלך אתה צריך תיקון גדול, ככה זה נראה

רציף תודה. אני יודע שאתה מנסה לעזור. אקח לתשומת ליבי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 01:05 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דבתימן, אגב בקשר למה שנאמר אתמול... אל תחשבי שאמרתי את דבריי מתוך התייהרות ח"ו...בציבור החב"די? לפעמים זה יותר גרוע. הבחורים הממש חסידיים רוצים לפתוח בית חב"ד, כך שזלא ממש הכנסהאלא הוצאה ענקית שהזוג צריך להתמודד כמעט לבד/ תרומות... כך שלפעמים זה יותר קשה מלפרנס אברך שלפחות מכניס כמה אלפים...חשוב שתדעי שלא באתי להגיד שאצלנו הכול ורוד, אלא שכול אחת צריכה להתמודד עם המגזר שלה בחכמה!ובכללית? יש לי המון הערכה כלפייך שאת מוכנה להתמסר לכך ורואה בזה ערך רב! ושלא תביני לא נכון, אני מלאת הערכה והתפעלות כלפי נשים שמוכנות לחיות כך למרות הקושי... 

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/11/2020 00:42:56

לא חשבתי שאת מתייהרת, אל תדאגי. אני יודעת שבכל ציבור יש בעיות אחרות. בכללי אני יותר דואגת לעצמי ופחות מנסה לפתור את כלל הבעיות של הציבור.. אני רק מקווה שאני אמצא מישהו עם מידות טובות וחינוך נכון.

אני בהחלט מוכנה להשקיע הרבה בשביל לקבל בחור יותר איכותי ויותר ירא שמים, אבל לא תמיד הכל קשור להשקעה שלנו:) 
את צריכה גם להבין שלא לכל הנשים זה קשה באותה מידה, יש נשים שממש אוהבות לעבוד, ויש נשים אידיאלסטיות שפינוק וחיי רווחה לא מדברים אליהם.. לכן אי אפשר להשוות בין אחד לשני.. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 161 162 163 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.