| נשלח ב-2/11/2020 07:10 |
|
| |
בתתימן
חחח כן קלטתי את זה, אני אתרגם לך מקווה שאני לא אעשה טעויות..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 11:54 |
|
| |
חחח מדליק, אבל נראה לי חייכנית צריכה משהו יותר בוגר:)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 12:05 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | מי שלא משקיע ברכב לא קונה ב-50, זה נחשב הרבה יחסית.. אפשר לקנות יותר קרוב ל-30 וירידת הערך לא יותר מ10%.. רשיון רכב 1000 גג, וצד ג' על כזה אוטו.
25 אלף קילומטר בשנה? יש לי את האוטו שלי 5 שנים ועוד לא הגעתי למספר הזה חחח, אתה כנראה חורש איתו מחוץ לעיר. בחורה שצריכה אוטו מהבית לעבודה בתוך העיר לא צריכה יותר מטנק או 2 בחודש, וטיפול אחד בשנה יספיק..
|
|
אמממ חמישים זה היה אחרי הלא להשקיע:) אני באמת נוסע הרבה בין ירושלים לעבודה. מתדלק כחמש פעמים בחודש. מן הסתם יש כאלו שיוכלו להסתדר בפחות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 12:06 |
|
| |
אני חושב שאם תמצאי רכב וורוד עם ציורי פרחים אז הבעלים ישלם לך שתיקחי אותו ממנו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 12:17 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
אמממ חמישים זה היה אחרי הלא להשקיע:) אני באמת נוסע הרבה בין ירושלים לעבודה. מתדלק כחמש פעמים בחודש. מן הסתם יש כאלו שיוכלו להסתדר בפחות
|
|
אם אתה קונה רכב בחמישים, תוסיף עוד 10 ותקנה פיקנטו חדשה, 3 שנים בלי טסט ואחריות יצרן.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 12:20 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  |
אני חושב שאם תמצאי רכב וורוד עם ציורי פרחים אז הבעלים ישלם לך שתיקחי אותו ממנו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח אבל המצב הוא שהרבה נשים אוהבות רכב וורוד רק לפעמים הם מתביישות בזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 12:28 |
|
| |
בתתימן
אני מתרגמת לך את הפזמון.. רק בשביל שתביני את הרעיון המרכזי של השיר 
מה דעתך?
אני יודע שאמרתי שלום (goodby) מותק, את אמרת את זה גם. אבל כשאני נוגע בה אני מרגיש כאילו אני בוגד בך. חשבתי שאני אהיה יותר טוב כשמצאתי מישהי חדשה. אבל כשאני נוגע בה אני מרגיש כאילו אני בוגד בך.
|
|
|
|
|