|
|
| נשלח ב-2/11/2020 18:23 |
|
| |
חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  |
התפשרתי כבר על רכב לא מושקע. אני לא מידרדר לפיקנטו:) תכלס אתה צודק. כמה ירידת ערך? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
עזוב ירידת ערך... תקנה רכב טוב ואיכותי ותהנה איתו, עד שהוא מת...
אם תרצה עוד? מקסימום יהיה לך אוסף של רכבים בחצר...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/11/2020 18:25:30
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 18:45 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
מקדישה לכם חברוסעי...שיר מתוק שמתקן את השיר שהקדשתי בלילה...
מקווה שכאן המילים משמחות יותר... מדבר משהו על אהבה וכו'...
הקצב מדליק, קול יפה ועם המון אנרגיה טובה...
נ.ב
חשוב לציין שזה נועד רק למי ששומע גם לועזי בין כה...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/11/2020 19:14:18
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 20:37 |
|
| |
בתתימן
חחח אם הרגשת כאלה רגשות עזים למה עזבת אותו? ולא, זה לא קורה לי הסיפורים שקורים לך...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 22:52 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  |
וואו חייכנית נכנסתי לתומי לפורום ולא צפיתי לראות כזו מחמאה ענקית! תודה. מחמאה גוררת מחמאה:) גם את לימדת אותי הרבה על מה אני מחפש ומה חשוב לי. יש לי עוד כברת דרך ארוכה אבל זה הרבה יותר רחוק מנקודת ההתחלה. בכל מקרה. מה דעתך, אני צריך לייעץ ליועץ של רציף? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
למי שמגיע מגיע ואני בהחלט מודה לך... וכמובן לכולם כאן וכמובן לאדם ורציף היקרים, לימדתם אותי המון על עצמי ועל החיים...וזה מאד תורם לי לחיי ב"ה
תודה על המחמאה... כיף לדעת שזה הדדי נאמר ש"אין אסיר מתיר עצמו מבית האסורים", כך שאני חושבת שיחד עם חכמתך ויכולתך לעזור לאחרים, עדיין כדי לזרז תהליכים תמיד טוב אדם חכם שיעזור לך להתקדם לעבר היעדים שהבנת שאתה צריך להשתפר בהם...
רק שאלה לי אליך מניסיונך האישי, ראיתי שיש כמה דברים שאני אכן צריכה לעבוד עליהם לפי מה שיצא בתוצאות של האניאגרם... אך אני חוששת מאידך שזה ייקח לי הרבה זמן... האם נראה לך שניתן יחד עם זאת לצאת לדייטים ולהתקדם בחיים? או שחייבים לתקן הכול כדי להיות "מוכנים" ו"משופצים" לגמרי לפני שאני מכירה מישהו?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 21:16:11 |
|
את חייבת לעבוד רק על העיכובים שלך להתחתן, ויפה שעה אחת קודם. לגבי כל מה שאת רוצה לשפר אז יש לך זמן אחרי החתונה. אולי יש עוד מעט דברים שחשוב שתעבדי עליהם עכשיו, גם אם אין לזה קשר ישיר לחתונה, אבל הם מציקים ברקע. תבדקי עם איש מקצוע אם יש לך פחדים וסיבוכים שמובילים אותך לקשר לא נכון, כי נשמע שאת מפחדת וחוששת, ואני מכיר אותך עוד כשהיית ילדה קטנה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 23:09 |
|
| |
אגב, אם מישהו נכנס ללב לא צריך להוציא אותו, עושים לו פינה חמודה בצד הלב וחושבים עליו לפעמים. אותו הדבר עם מחשבה מגונה, לא זורקים אותו, כי אי אפשר להעיף מחשבה מגונה, ואין צורך להעיף שום מחשבה, מתידדים איתו, מעבדים אותו, מבינים אותו, מחכים שהמחשבה תדעך. מי שרוצה להיות קדוש שיעסוק בתורה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 23:16 |
|
| |
אגב, לי יש דמויות חמודות בלב, שאני מחבב או אוהב, וחושב עליהם לעיתים, כל דמות עשתה לי משהו ואני ידיד שלה, זיכרון זה משהו שמשמרים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 23:27 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
חחח אם הרגשת כאלה רגשות עזים למה עזבת אותו? ולא, זה לא קורה לי הסיפורים שקורים לך... |
|
כן נראה לי חייכנית פגשה את האחד שלה אצל חמש בחורים שונים. היא לא מבינה שאם חצי ממה שקורה אצלה עם בחור אחד, כולנו היינו מתחתנים כבר:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 23:30 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
אגב, אם מישהו נכנס ללב לא צריך להוציא אותו, עושים לו פינה חמודה בצד הלב וחושבים עליו לפעמים.
אותו הדבר עם מחשבה מגונה, לא זורקים אותו, כי אי אפשר להעיף מחשבה מגונה, ואין צורך להעיף שום מחשבה, מתידדים איתו, מעבדים אותו, מבינים אותו, מחכים שהמחשבה תדעך.
מי שרוצה להיות קדוש שיעסוק בתורה
|
|
אני מסכים עם רוח הדברים אבל לא עם מה שכתבת שטוב לחשוב עליהם לפעמים. הפעמים היחידות שתחשוב בערגה על מישהי מהעבר, זה כשלא טוב לך בהווה. מה שמוכיח שלא טוב לחשוב עליהם בכלל. אני כן מסכים עם רוח הדברים שזה בסדר אם זה קורה ולא צריך לנסות להילחם בזה כי זה רק יתגבר אבל לא חושב שיש עניין לעודד. אני מקווה שהעתיד שלי יהיה יותר נפלא מהעבר אז אם כבר אני שומר פינה חמודה בלב, לעתיד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 23:59 |
|
| |
אולי הוא לא מסכים לעשות ספונג'ה כשאשתו בהריון.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2020 00:01 |
|
| |
בתתימן
| אדם_ה1 כתב: |  | אולי הוא לא מסכים לעשות ספונג'ה כשאשתו בהריון..  |
|
זה באמת לא בסדר.. סיבה מוצדקת.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2020 00:22 |
|
| |
לא יודע מה הסיבה ולא ממהר לפרש כי אני לא באמת מכיר אותה. כן מפריע לי זה שהיא נפגשת כל כך הרבה זמן כי הרציונל בשידוכים זה לקחת את התקופה הראשונית שממש מאוהבים ולהפוך אותה ישר לזוגיות ולא כמו אצל החילונים שמחכים כד לבדוק התאמה לפני שמתחייבים ואז מגלים שכבר עברו מזמן את שלב ההתאהבות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2020 00:39 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | הרציונל בשידוכים זה לקחת את התקופה הראשונית שממש מאוהבים ולהפוך אותה ישר לזוגיות ולא כמו אצל החילונים שמחכים כדי לבדוק התאמה לפני שמתחייבים ואז מגלים שכבר עברו מזמן את שלב ההתאהבות
|
|
הפוך גוטה, הפוך. חשבתי שהרציונל בשידוכים זה לבדוק התאמה לפני שמתחילים עם מישהו שנדלקים עליו.. אתה רוצה לגלות למחרת בבוקר שהנה היא לאה?
|
|
|
|
|