בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/11/2020 18:23 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:

אמממ חמישים זה היה אחרי הלא להשקיע:) אני באמת נוסע הרבה בין ירושלים לעבודה. מתדלק כחמש פעמים בחודש. מן הסתם יש כאלו שיוכלו להסתדר בפחות

אם אתה קונה רכב בחמישים, תוסיף עוד 10 ותקנה פיקנטו חדשה, 3 שנים בלי טסט ואחריות יצרן..

התפשרתי כבר על רכב לא מושקע. אני לא מידרדר לפיקנטו:) תכלס אתה צודק. כמה ירידת ערך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

עזוב ירידת ערך... תקנה רכב טוב ואיכותי ותהנה איתו, עד שהוא מת...

אם תרצה עוד? מקסימום יהיה לך אוסף של רכבים בחצר...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/11/2020 18:25:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/11/2020 18:45 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

מקדישה לכם חברוסעי...שיר מתוק שמתקן את השיר שהקדשתי בלילה...

מקווה שכאן המילים משמחות יותר... מדבר משהו על אהבה וכו'...

הקצב מדליק, קול יפה ועם המון אנרגיה טובה... 

נ.ב

חשוב לציין שזה נועד רק למי ששומע גם לועזי בין כה...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/11/2020 19:14:18

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/11/2020 20:30 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
חייבת לשתף אתכם שקניתי עכבר ארגונומי של לוג'יטק, עלה לי בערך 400, אבל השימוש בו פשוט תענוג ממולץ בס"דמגניב! תתחדשי!אז איך זה מרגיש? מה שונה בו מהרגיל?

זה העכבר עצמו:www.ivory.co.il/catalog.php?id=28805&gclid=CjwKCAiA-f78BRBbEiwATKRRBFY5pP1ixOaymmrKWsv7r_OuXK4LigV-aPI6PgU7TAoyvAtrQGpROhoCiksQAvD_BwE

זה כאילו את מניחה את היד שלך ולא צריכה להתאמץ בשביל להזיז, הוא ממש קל וזז בקלות על השולחן. משהו ממש מגניב.. דור 5 של עכברים  פתאום אני מבינה כמה זה עוזר לעבוד עם ציוד איכותי, מה גם שאולי אני אצליח לקבל על זה החזרי מס בסוף שנה, אני צריכה לשאול את היועצת מס...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 20:31 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770
אדם_ה1 כתב:
מי שלא משקיע ברכב לא קונה ב-50, זה נחשב הרבה יחסית.. אפשר לקנות יותר קרוב ל-30 וירידת הערך לא יותר מ10%.. רשיון רכב 1000 גג, וצד ג' על כזה אוטו.25 אלף קילומטר בשנה? יש לי את האוטו שלי 5 שנים ועוד לא הגעתי למספר הזה חחח, אתה כנראה חורש איתו מחוץ לעיר.בחורה שצריכה אוטו מהבית לעבודה בתוך העיר לא צריכה יותר מטנק או 2 בחודש, וטיפול אחד בשנה יספיק..
בס"דכן אבל שכחת שיש לו כתפיים שחייבות ריפוד טוב...אז אתה אומר שלפי החישוב שלך,  החלום שלי לרכב ורוד עם ציורי פרחים, זה אפשרי ולא יקר מדי?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/11/2020 03:38:54

אני חושב שאם תמצאי רכב וורוד עם ציורי פרחים אז הבעלים ישלם לך שתיקחי אותו ממנונשלח מהאנדרואיד שלי
חחח אבל המצב הוא שהרבה נשים אוהבות רכב וורוד  רק לפעמים הם מתביישות בזה..
גם קשה מאוד למכור אותונשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דאני דווקא חושבת שכול אישה שתראה אותי תתגרה ותרצה גם...אבל אני לא אחת שמוכרת דברים שאני אוהבת... (גם אם אקנה משהו חדש בהמשך)... כך שגם אם יציעו לי המון כסף לא בטוח שאסכים...

אני גם לא אוהבת למכור דברים שאני אוהבת.... זה קשר ריגשי כזה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 20:37 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דחחח אויש איזה בושות! אני מחפשת תרגום לשיר ולא מוצאת...אבל תרגמתי וקלטתי שהשם של השיר זה "בוגד בך" אוי גיוועלדלא ידעתי שזה התרגום... מקווה שהוא לא אומר שם שטויות...תוכלי לתרגם בערך על מה שר?אני פשוט לא ממש מתעסקת במילים אלא במנגינה ובאווירה בכללית חחחח....

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/11/2020 04:40:27

חחח כן קלטתי את זה, אני אתרגם לך  מקווה שאני לא אעשה טעויות..אני מתרגמת לך את הפזמון.. רק בשביל שתביני את הרעיון המרכזי של השיר מה דעתך?
אני יודע שאמרתי שלום (goodby) מותק, את אמרת את זה גם.
אבל כשאני נוגע בה אני מרגיש כאילו אני בוגד בך.
חשבתי שאני אהיה יותר טוב כשמצאתי מישהי חדשה.
בס"דוואו טוב נרגעתי שהוא לא אמר דברים גרועים יותר...תודה רבה על התרגום...באמת פעם הרגשתי כך... הייתי אחרי "פרידה" משידוך די ארוך והמשכתי הלאה בשידוכים ופשוט הרגשתי שאני כאילו  "בוגדת בו" אם אני ארגיש כלפי מישהו אחר משהו... היה לי קשה להשתחרר מהרגש הזה המון זמן... ככה אני, אם מישהו קצת נכנס לי ללב? קשה לי "להשתחרר" מזה...גם את פעם הרגשת כך?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/11/2020 18:32:37

חחח אם הרגשת כאלה רגשות עזים למה עזבת אותו?
ולא, זה לא קורה לי הסיפורים שקורים לך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 22:52 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

בכל מקרה סתם בחור, מה אמרת בצחוק, ש"הגעת לכאן כדי "לחנך" אותי"... רציתי להגיד שבהחלט הצלחת

איני יודעת איך... אבל למדתי על עצמי כ"כ המון בזכותך... נשלחת כמו מלאך משמים ואני מאד מקווה שזה יעזור לי בהמשך החיים...

אבל מה שמסקרן אותי, מאיפה ישלך כזה הבנה וידע נרחב, בעולם הרגשות?

ואם אתה כ"כ מבין באנשים למה אינך לומד את התחום כדי לעזור לעוד אנשים? ישלך אתזה...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 16:21:01

וואו חייכנית נכנסתי לתומי לפורום ולא צפיתי לראות כזו מחמאה ענקית! תודה.
מחמאה גוררת מחמאה:) גם את לימדת אותי הרבה על מה אני מחפש ומה חשוב לי. יש לי עוד כברת דרך ארוכה אבל זה הרבה יותר רחוק מנקודת ההתחלה.
בכל מקרה. מה דעתך, אני צריך לייעץ ליועץ של רציף?

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

למי שמגיע מגיע ואני בהחלט מודה לך...
וכמובן לכולם כאן וכמובן לאדם ורציף היקרים, לימדתם אותי המון על עצמי ועל החיים...וזה מאד תורם לי לחיי ב"ה

תודה על המחמאה... כיף לדעת שזה הדדי  נאמר ש"אין אסיר מתיר עצמו מבית האסורים", כך שאני חושבת שיחד עם חכמתך ויכולתך לעזור לאחרים, עדיין 
כדי לזרז תהליכים תמיד טוב אדם חכם שיעזור לך להתקדם לעבר היעדים שהבנת שאתה צריך להשתפר בהם...

רק שאלה לי אליך מניסיונך האישי, ראיתי שיש כמה דברים שאני אכן צריכה לעבוד עליהם לפי מה שיצא בתוצאות של האניאגרם...
אך אני חוששת מאידך שזה ייקח לי הרבה זמן... האם נראה לך שניתן יחד עם זאת לצאת לדייטים ולהתקדם בחיים?
או שחייבים לתקן הכול כדי להיות "מוכנים" ו"משופצים" לגמרי לפני שאני מכירה מישהו?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 21:16:11

את חייבת לעבוד רק על העיכובים
שלך להתחתן, ויפה שעה אחת קודם.
לגבי כל מה שאת רוצה לשפר אז
יש לך זמן אחרי החתונה.
אולי יש עוד מעט דברים שחשוב
שתעבדי עליהם עכשיו, גם אם אין לזה קשר ישיר לחתונה, אבל
הם מציקים ברקע.

תבדקי עם איש מקצוע
אם יש לך פחדים וסיבוכים
שמובילים אותך לקשר לא נכון,
כי נשמע שאת מפחדת וחוששת,
ואני מכיר אותך עוד כשהיית
ילדה קטנה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 23:09 לינק ישיר 

אגב, אם מישהו נכנס ללב
לא צריך להוציא אותו,
עושים לו פינה חמודה בצד הלב
וחושבים עליו לפעמים.

אותו הדבר עם מחשבה מגונה,
לא זורקים אותו, כי אי אפשר
להעיף מחשבה מגונה, ואין צורך
להעיף שום מחשבה, מתידדים איתו,
מעבדים אותו, מבינים אותו,
מחכים שהמחשבה תדעך.

מי שרוצה להיות קדוש
שיעסוק בתורה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 23:16 לינק ישיר 

אגב, לי יש דמויות חמודות בלב, שאני מחבב או אוהב, וחושב עליהם לעיתים,
כל דמות עשתה לי משהו
ואני ידיד שלה,
זיכרון זה משהו שמשמרים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 23:27 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דחחח אויש איזה בושות! אני מחפשת תרגום לשיר ולא מוצאת...אבל תרגמתי וקלטתי שהשם של השיר זה "בוגד בך" אוי גיוועלדלא ידעתי שזה התרגום... מקווה שהוא לא אומר שם שטויות...תוכלי לתרגם בערך על מה שר?אני פשוט לא ממש מתעסקת במילים אלא במנגינה ובאווירה בכללית חחחח....

חחח כן קלטתי את זה, אני אתרגם לך  מקווה שאני לא אעשה טעויות..אני מתרגמת לך את הפזמון.. רק בשביל שתביני את הרעיון המרכזי של השיר מה דעתך?
בס"דוואו טוב נרגעתי שהוא לא אמר דברים גרועים יותר...תודה רבה על התרגום...באמת פעם הרגשתי כך... הייתי אחרי "פרידה" משידוך די ארוך והמשכתי הלאה בשידוכים ופשוט הרגשתי שאני כאילו  "בוגדת בו" אם אני ארגיש כלפי מישהו אחר משהו... היה לי קשה להשתחרר מהרגש הזה המון זמן... ככה אני, אם מישהו קצת נכנס לי ללב? קשה לי "להשתחרר" מזה...גם את פעם הרגשת כך?

חחח אם הרגשת כאלה רגשות עזים למה עזבת אותו?
ולא, זה לא קורה לי הסיפורים שקורים לך...

כן נראה לי חייכנית פגשה את האחד שלה אצל חמש בחורים שונים. היא לא מבינה שאם חצי ממה שקורה אצלה עם בחור אחד, כולנו היינו מתחתנים כבר:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 23:30 לינק ישיר 

רציף כתב:

אגב, אם מישהו נכנס ללב
לא צריך להוציא אותו,
עושים לו פינה חמודה בצד הלב
וחושבים עליו לפעמים.

אותו הדבר עם מחשבה מגונה,
לא זורקים אותו, כי אי אפשר
להעיף מחשבה מגונה, ואין צורך
להעיף שום מחשבה, מתידדים איתו,
מעבדים אותו, מבינים אותו,
מחכים שהמחשבה תדעך.

מי שרוצה להיות קדוש
שיעסוק בתורה

אני מסכים עם רוח הדברים אבל לא עם מה שכתבת שטוב לחשוב עליהם לפעמים. הפעמים היחידות שתחשוב בערגה על מישהי מהעבר, זה כשלא טוב לך בהווה. מה שמוכיח שלא טוב לחשוב עליהם בכלל. אני כן מסכים עם רוח הדברים שזה בסדר אם זה קורה ולא צריך לנסות להילחם בזה כי זה רק יתגבר אבל לא חושב שיש עניין לעודד.
אני מקווה שהעתיד שלי יהיה יותר נפלא מהעבר אז אם כבר אני שומר פינה חמודה בלב, לעתיד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 23:53 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:

חחח אם הרגשת כאלה רגשות עזים למה עזבת אותו?ולא, זה לא קורה לי הסיפורים שקורים לך...

כן נראה לי חייכנית פגשה את האחד שלה אצל חמש בחורים שונים. היא לא מבינה שאם חצי ממה שקורה אצלה עם בחור אחד, כולנו היינו מתחתנים כבר:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

נכון, וזה מה שגורם לי לחשוב שהתאורים שלה חוטאים לאמת.. איך יתכן שהיא מתאהבת במישהו ועוזבת אותו סתם ככה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 23:59 לינק ישיר 

אולי הוא לא מסכים לעשות ספונג'ה כשאשתו בהריון..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/11/2020 00:01 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
אולי הוא לא מסכים לעשות ספונג'ה כשאשתו בהריון..

זה באמת לא בסדר.. סיבה מוצדקת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 00:22 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:

חחח אם הרגשת כאלה רגשות עזים למה עזבת אותו?ולא, זה לא קורה לי הסיפורים שקורים לך...

נשלח מהאנדרואיד שלי

נכון, וזה מה שגורם לי לחשוב שהתאורים שלה חוטאים לאמת.. איך יתכן שהיא מתאהבת במישהו ועוזבת אותו סתם ככה..

לא יודע מה הסיבה ולא ממהר לפרש כי אני לא באמת מכיר אותה. כן מפריע לי זה שהיא נפגשת כל כך הרבה זמן כי הרציונל בשידוכים זה לקחת את התקופה הראשונית שממש מאוהבים ולהפוך אותה ישר לזוגיות ולא כמו אצל החילונים שמחכים כד לבדוק התאמה לפני שמתחייבים ואז מגלים שכבר עברו מזמן את שלב ההתאהבות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 00:39 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
הרציונל בשידוכים זה לקחת את התקופה הראשונית שממש מאוהבים ולהפוך אותה ישר לזוגיות ולא כמו אצל החילונים שמחכים כדי לבדוק התאמה לפני שמתחייבים ואז מגלים שכבר עברו מזמן את שלב ההתאהבות

הפוך גוטה, הפוך. חשבתי שהרציונל בשידוכים זה לבדוק התאמה לפני שמתחילים עם מישהו שנדלקים עליו..
אתה רוצה לגלות למחרת בבוקר שהנה היא לאה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 165 166 167 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.