|
|
| נשלח ב-23/7/2020 02:56 |
|
| |
בס"ד נ.ב מתנצלת אם לא הגבתי בפרטי... מחר בעז"ה  מאחלת לכולם לילה טוב ושמח מלא בחלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-23/7/2020 09:55 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 10:56 |
|
| |
בס"ד חחחחח  בגללך בבוקר קיבלתי רגליים קרות...פתאום כאב לי הראש...  אז החלטתי שאין מנוס...אלא לדחות את הטיפול. ופלא, הכאבי ראש פסקו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-23/7/2020 11:23 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחחח  בגללך בבוקר קיבלתי רגליים קרות...פתאום כאב לי הראש...  אז החלטתי שאין מנוס...אלא לדחות את הטיפול. ופלא, הכאבי ראש פסקו נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 11:39 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | בנפול שן אויבך אל תשמח..
(ובלי קשר, טיפולים לא חיוניים הייתי דוחה לאחרי המגפה) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 11:42 |
|
| |
בס"ד חחחחח  בגללך בבוקר קיבלתי רגליים קרות...פתאום כאב לי הראש...  אז החלטתי שאין מנוס...אלא לדחות את הטיפול. ופלא, הכאבי ראש פסקו נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
אמממ חייכנית הדחייה הזו מצטרפת לדחייה שלך של שידוכים ולחששות שלך מלעבוד יותר מידי בנישואין. את חושבת שזה מראה על משהו שכדאי לעבוד עליו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 13:13 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 14:35 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
בס"ד חחחחח הצחקת אותי חחחח  גם זה לא ממש בטוח...כמעט נחנקתי...צריכה מאכלים פחות מסוכנים  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-23/7/2020 22:03 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
יותר בטוח שיהיה לחייכנית כאב ראש ותשאר בבית לאכול בורגול..
|
|
בס"ד חחחחח הצחקת אותי חחחח  גם זה לא ממש בטוח...כמעט נחנקתי...צריכה מאכלים פחות מסוכנים  נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 22:09 |
|
| |
חייכנית, יש 3 כללים חשובים. א) מהזהירות שלא תרבה להזהר (חובות הלבבות) ב) אנחנו לא מבינים בענייני בריאות, במשרד הבריאות מבינים ומתעמקים בעניין, אז מצייתים להוראות, בלי להתחכם. ג) כדי להיות מחוסנים חשוב שניהיה במצב רוח טוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2020 01:27 |
|
| |
|
| נשלח ב-24/7/2020 01:28 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| סתםבחור כתב: |  | | אדם_ה1 כתב: |  | בנפול שן אויבך אל תשמח..
(ובלי קשר, טיפולים לא חיוניים הייתי דוחה לאחרי המגפה) |
|
|
|
בתקופת הקורונה אתה מתכוון? קשה לי להאמין שמנקים את כל המושבים והידיות אחרי כל פציינט, ובכלל קשה להאמין ששום דבר לא קפץ מהפה של החולה לבגדים של הרופא עם כל הפעילות שלו בטיפול.
|
|
|
|