|
|
| נשלח ב-4/8/2020 23:19 |
|
| |
חחח איזה אנשים מוזרים
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2020 23:35 |
|
| |
בס"ד חחחחח  אדם אבל הן לא ממש צנועות...תוכל למחוק ושוב לצרף אחרי שתקשקש על המקומות ה"בעיתיים"? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-4/8/2020 23:51 |
|
| |
בס"ד תגיד אדם, ידוע לך למה יש מחסור בספלנדיד 70%? כשרציתי לקנות אתמול היה רק 90%...וכך גם בעבר... וזה מוזר.מה גם שאומרים שבעתיד יתכן שיהיה מחסור בפולי קקאו, אם כך דווקא הם צריכים ל"התקמצן" על הקקאו ולא לשווק דווקא את ה90%...  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/08/2020 00:01:59
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 00:39 |
|
| |
אולי כי חייכנית אכלה את כל המלאי.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 01:58 |
|
| |
|
| נשלח ב-9/8/2020 03:42 |
|
| |
בס"ד שבוע טוב חברוסעי  ספרו איך עברה שבת?איך החיים? סטאטית?איך התסמינים עכשיו?ספרי איך זה להיות בבידוד...מה עושה בחדר יום שלם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-9/8/2020 03:44 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד שבוע טוב חברוסעי  ספרו איך עברה שבת?איך החיים? סטאטית?איך התסמינים עכשיו?ספרי איך זה להיות בבידוד...מה עושה בחדר יום שלם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 03:51 |
|
| |
בס"ד וואו באמת לא נעים...רפואה שלמה בקרוב  ומה עם סעודות שבת וכזה?עשית קידוש לבד או מה?  אולי תשמעי גם מוזיקה?זה מביא אנרגייה טובה... גם קצת התעמלות...זה טוב... ולפתוח חלון ולהביט החוצה ולנשום אוויר טוב,לפחות חצי שעה ביום זה חשוב לדעתי מבחינה רגשית  מה את אומרת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-9/8/2020 04:09 |
|
| |
האמת שהדבקתי את שתי אחיות שלי, שמתחתיי, אז היינו ביחד בסעודות, אבל זה היה עשר דקות כזה וחוזרים לחדרים... אכלנו בחוץ, במרפסת... מוזיקה- אני שומעת כל היום, התעמלות- אני חלשה מידי בשביל זה, והנוף בחלון אותו הדבר.. אני גרה בבית פרטי, ככה שאין הרבה מה לראות... עצים, שמיים...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 05:05 |
|
| |
יאללה עפתי לישון.. לילה טוב לכולם/ן
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 11:35 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | יאללה עפתי לישון.. לילה טוב לכולם/ן |
|
סטאטית, קשה לייעץ לך מה לעשות, זו הזדמנות כעת שתעשי משהו מיוחד שאת אוהבת, הנה, האחיות שלך גם בבידוד, זו הזדמנות, בורא עולם לא מכה בשתי הידיים.. אולי תלמדו איזה ספר קדוש ?... אולי בגן האמונה ? אולי ספר תומר דבורה שזו סגולה גדולה ? יש ביוטיוב קליפים של מדיטציה שיכול מאוד להרגיע. יש ספרים על זוגיות. טוב שיהיה מספיק מים חמים וקרים בחדר. (וגיפלטע.. :) סטאטית, העיצה הכי טובה לרפואה זה הודיה לבורא עולם, הודיה מגביר את האמונה שיש על מי לסמוך, את מודה על כל הטוב שיש לך עדיין, זוהיא עבודה גדולה בעבודת ה', וזה מביא שפע וחיוניות. ובהמשך את מתקדמת בעבודה הנשגבה הזאת ומודה לבורא על קשיים שיש/היו לך ומודה לבורא על כל הטוב שיש בקושי, וככה את מייפה את הקושי, ואת תראי שיהיה יותר טוב, בעבודה הזאת משלמים במזומן, יש ספר נפלא של הרב ארוש על הודיה ; "בגן הניסים, אמרתי תודה ונושעתי" זה סיפורים והדרכה. וגם מי יודע מה התיקון שלנו בקורונה המעצבנת הזאת ?, אולי התיקון שלנו זו הכנעה. אני מאחל לכן בריאות איתנה עכשיו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 22:35 |
|
| |
בס"ד וואו 3 אחיות? דווקא זה נחמד אם תצאו 3 יחד לחופשה ע"ח המדינה  אבל איך שמרגישה... בקשר לנוף? העיקר זה לנשום אוויר טוב בין אם במרפסת/מול החלון... חצי שעה/20 דק' ביום...לדעתי זה חשוב רגשית לאיוורור ושיחרור פנימי... וגורם לך פחות להרגיש בודדה... לי זה מאד עזר כשהייתי בבידוד יזום, בגלל שחששתי מאבי שהלך ל"התוועדות" לפני פסח,למרות שהיה אסור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 22:36 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| סטאטית כתבה: |  | יאללה עפתי לישון.. לילה טוב לכולם/ן |
|
סטאטית, קשה לייעץ לך מה לעשות, זו הזדמנות כעת שתעשי משהו מיוחד שאת אוהבת, הנה, האחיות שלך גם בבידוד, זו הזדמנות, בורא עולם לא מכה בשתי הידיים.. אולי תלמדו איזה ספר קדוש ?... אולי בגן האמונה ? אולי ספר תומר דבורה שזו סגולה גדולה ? יש ביוטיוב קליפים של מדיטציה שיכול מאוד להרגיע. יש ספרים על זוגיות. טוב שיהיה מספיק מים חמים וקרים בחדר. (וגיפלטע.. :) סטאטית, העיצה הכי טובה לרפואה זה הודיה לבורא עולם, הודיה מגביר את האמונה שיש על מי לסמוך, את מודה על כל הטוב שיש לך עדיין, זוהיא עבודה גדולה בעבודת ה', וזה מביא שפע וחיוניות. ובהמשך את מתקדמת בעבודה הנשגבה הזאת ומודה לבורא על קשיים שיש/היו לך ומודה לבורא על כל הטוב שיש בקושי, וככה את מייפה את הקושי, ואת תראי שיהיה יותר טוב, בעבודה הזאת משלמים במזומן, יש ספר נפלא של הרב ארוש על הודיה ; "בגן הניסים, אמרתי תודה ונושעתי" זה סיפורים והדרכה. וגם מי יודע מה התיקון שלנו בקורונה המעצבנת הזאת ?, אולי התיקון שלנו זו הכנעה. אני מאחל לכן בריאות איתנה עכשיו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
| נשלח ב-10/8/2020 00:28 |
|
| |
היי חבר'ה... רציף! תודה רבה על הדברים ועל החיזוק.. חייכנית, לצערי, המצב לא הולך ומשתפר, להיפך... מרגישה יותר גרוע.. אבל כמו שרציף אמר- מודה לה' על כל מה שעובר עליי... כפרת עוונות...
|
|
|
|
|