|
|
| נשלח ב-16/8/2020 04:02 |
|
| |
בס"ד בכל מקרה לא דיברנו על הבדלים בין משכנתא לשכירות. אלא על רווחיות ההשקעה לעומת קנית דירה. אז השאלה היא האם הקרן של ההון ההתחלתי בטוח נשמר? והאם בטוח שאחוזי הרווח בקופת גמל יעלו על הוצאות השכירות, עד שפודים את הקופה? שהרי משתלם ללכת לנתיב כזה רק אם ערך הכסף בטוח ב100% עולה. יותר מההוצאות של המשכנתא על קנית הבית ואף יוצא יותר מעליית ערך הנכס,אם היה נקנה,שערכו בד"כ עולה בישראל  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/08/2020 04:24:00
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2020 18:47 |
|
| |
בס"ד שמעו קטע מצחיק  עכשיו הרופאי משפחה אצלנו מקבלים רק בשיחות טלפון מטופלים... הייתה לי איזה שאלה קטנה וקבעתי תור...  בדיוק כשהגיע מועד התור, הפלאפון כבה בגלל מחסור בסוללה...(ישלי בזמן האחרון תקלות עם הסוללה,נגמרת מהר מדי;)) ואני?לא שמתי לב לשעה ובכלל שרתי לי איזה שיר...   כשנזכרתי שהרופאה אמורה להתקשר אלי... כבר פיפסתי את התור ב5 דק'  המתנתי ליד הפלאפון.אך התקווה שלי שהם לא יהיו ייקים מדי...לא צלחה  היכנו לעידן המודרני.חייבים להיות עם סוללה וייקים. _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/08/2020 19:10:50
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2020 19:16 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד שמעו קטע מצחיק  עכשיו הרופאי משפחה אצלנו מקבלים רק בשיחות טלפון מטופלים... הייתה לי איזה שאלה קטנה וקבעתי תור...  בדיוק כשהגיע מועד התור, הפלאפון כבה בגלל מחסור בסוללה...(ישלי בזמן האחרון תקלות עם הסוללה,נגמרת מהר מדי;)) ואני?לא שמתי לב לשעה ובכלל שרתי לי איזה שיר...   כשנזכרתי שהרופאה אמורה להתקשר אלי... כבר פיפסתי את התור ב5 דק'  המתנתי ליד הפלאפון.אך התקווה שלי שהם לא יהיו ייקים מדי...לא צלחה  היכנו לעידן המודרני.חייבים להיות עם סוללה וייקים. _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
חחחחחחח מעניין מה השאלה , אפשר לשאול את גוגל 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2020 19:40 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-16/8/2020 19:47 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד שמעו קטע מצחיק  עכשיו הרופאי משפחה אצלנו מקבלים רק בשיחות טלפון מטופלים... הייתה לי איזה שאלה קטנה וקבעתי תור...  בדיוק כשהגיע מועד התור, הפלאפון כבה בגלל מחסור בסוללה...(ישלי בזמן האחרון תקלות עם הסוללה,נגמרת מהר מדי;)) ואני?לא שמתי לב לשעה ובכלל שרתי לי איזה שיר...   כשנזכרתי שהרופאה אמורה להתקשר אלי... כבר פיפסתי את התור ב5 דק'  המתנתי ליד הפלאפון.אך התקווה שלי שהם לא יהיו ייקים מדי...לא צלחה  היכנו לעידן המודרני.חייבים להיות עם סוללה וייקים. _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
חחחחחחח מעניין מה השאלה , אפשר לשאול את גוגל  |
|
בס"ד חחח ישלי פצע קטן (בגודל של גרגיר אורז)ליד הציפורן בכף הרגל... וזה כאב לי קצת...(עכשיו פחות) התחלתי כבר להריץ סרטים שזה עלול לגרום לי לזיהום ואם לא אטפל מהר זה עלול לטפס ולטפס... וח"ו יש כאלה שבסוף כורתים להם רגליים בגלל זיהומים...ומה יאה עלי גיוועלד!  מי ירצה מישהי בשידוכים, בלי כף רגל ח"ו?  אז הזדרזתי לטבול את כף רגלי בגיגית מים עם כמויות של מלח... ובלילה שמתי אלכוג'ל על הפצע וכו'... בבוקר קמתי ו...הפלא ופלא.ראיתי שהפצע הקטן מגליד מעט... שזה כבר סימן טוב  אז בינתיים?התור הבא בעוד שבוע... ישלי מעט סבלנות...כי אחרי הכל נראה שהצלתי ב"ה את כף רגלי היפה   _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/08/2020 20:11:27
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2020 19:51 |
|
| |
בס"ד את יודעת..אם לסינדרלה לא הייתה כף רגל...הנסיך לא היה מוצא אותה  חשוב לשמור על כפות הרגליים  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/08/2020 20:14:23
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2020 20:10 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"דשמעו קטע מצחיק  עכשיו הרופאי משפחה אצלנו מקבלים רק בשיחות טלפון מטופלים...הייתה לי איזה שאלה קטנה וקבעתי תור...  בדיוק כשהגיע מועד התור, הפלאפון כבה בגלל מחסור בסוללה...(ישלי בזמן האחרון תקלות עם הסוללה,נגמרת מהר מדי;))ואני?לא שמתי לב לשעה ובכלל שרתי לי איזה שיר...   כשנזכרתי שהרופאה אמורה להתקשר אלי...כבר פיפסתי את התור ב5 דק'  המתנתי ליד הפלאפון.אך התקווה שלי שהם לא יהיו ייקים מדי...לא צלחה  היכנו לעידן המודרני.חייבים להיות עם סוללה וייקים. _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/08/2020 19:10:50
|
| חחחחחחח מעניין מה השאלה , אפשר לשאול את גוגל  |
|
בס"ד חחח ישלי פצע קטן (בגודל של גרגיר אורז)ליד הציפורן בכף הרגל... וזה כאב לי קצת...(עכשיו פחות) התחלתי כבר להריץ סרטים שזה עלול לגרום לי לזיהום ואם לא אטפל מהר זה עלול לטפס ולטפס... וח"ו יש כאלה שבסוף כורתים להם רגליים בגלל זיהומים...ומה יהא עלי גיוועלד!  מי ירצה מישהי בשידוכים בלי כף רגל ח"ו?  אז טבלתי את כף רגלי בגיגית מים עם כמויות של מלח... ובלילה שמתי אלכוג'ל על הפצע וכו'... בבוקר קמתי ו...הפלא ופלא.ראיתי שהפצע הקטן מגליד מעט... שזה כבר סימן טוב  אז בינתיים?התור הבא בעוד שבוע... ישלי מעט סבלנות...כי אחרי הכל נראה שהצלתי את כף רגלי היפה   _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/08/2020 19:54:01
|
|
חחח מעניין מה הרופאים חושבים על השאלות האלה ??? 
כל פעם שיש לי נעליים חדשות יש לי פצעים חדשים ... לא צריך להתרגש .. מדי פעם עושים טיפול להסרת עור מת והרגליים נהיות כמו של תינוק... בכל מקרה את יכולה לדעת אם יש זיהום לפי הצבע , אם יש צבע צהוב בפצע פתוח זה אומר שיש זיהום , לפעמים האיזור מתחמם כי הגוף נלחם בזיהום (מה שקרה לי לא מזמן כשנפלתי וקבלתי שפשוף עמוק בברך...)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2020 20:11 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד את יודעת..אם לסינדרלה לא היתה כף רגל...הנסיך לא היה מוצא אותה  חשוב לשמור על כפות הרגליים  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/08/2020 19:51:18
|
|
אם סינדרלה הייתה קיימת כמו שהכף רגל שלה הייתה קיימת ... רק אז היינו מבינים כמה חשוב לשמור על כפות רגלינו 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2020 20:39 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"דשמעו קטע מצחיק  עכשיו הרופאי משפחה אצלנו מקבלים רק בשיחות טלפון מטופלים...הייתה לי איזה שאלה קטנה וקבעתי תור...  בדיוק כשהגיע מועד התור, הפלאפון כבה בגלל מחסור בסוללה...(ישלי בזמן האחרון תקלות עם הסוללה,נגמרת מהר מדי;))ואני?לא שמתי לב לשעה ובכלל שרתי לי איזה שיר...   כשנזכרתי שהרופאה אמורה להתקשר אלי...כבר פיפסתי את התור ב5 דק'  המתנתי ליד הפלאפון.אך התקווה שלי שהם לא יהיו ייקים מדי...לא צלחה  היכנו לעידן המודרני.חייבים להיות עם סוללה וייקים. _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/08/2020 19:10:50
|
| חחחחחחח מעניין מה השאלה , אפשר לשאול את גוגל  |
|
בס"ד חחח ישלי פצע קטן (בגודל של גרגיר אורז)ליד הציפורן בכף הרגל... וזה כאב לי קצת...(עכשיו פחות) התחלתי כבר להריץ סרטים שזה עלול לגרום לי לזיהום ואם לא אטפל מהר זה עלול לטפס ולטפס... וח"ו יש כאלה שבסוף כורתים להם רגליים בגלל זיהומים...ומה יהא עלי גיוועלד!  מי ירצה מישהי בשידוכים בלי כף רגל ח"ו?  אז טבלתי את כף רגלי בגיגית מים עם כמויות של מלח... ובלילה שמתי אלכוג'ל על הפצע וכו'... בבוקר קמתי ו...הפלא ופלא.ראיתי שהפצע הקטן מגליד מעט... שזה כבר סימן טוב  אז בינתיים?התור הבא בעוד שבוע... ישלי מעט סבלנות...כי אחרי הכל נראה שהצלתי את כף רגלי היפה   _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/08/2020 19:54:01
|
|
חחח מעניין מה הרופאים חושבים על השאלות האלה ??? 
כל פעם שיש לי נעליים חדשות יש לי פצעים חדשים ... לא צריך להתרגש .. מדי פעם עושים טיפול להסרת עור מת והרגליים נהיות כמו של תינוק... בכל מקרה את יכולה לדעת אם יש זיהום לפי הצבע , אם יש צבע צהוב בפצע פתוח זה אומר שיש זיהום , לפעמים האיזור מתחמם כי הגוף נלחם בזיהום (מה שקרה לי לא מזמן כשנפלתי וקבלתי שפשוף עמוק בברך...)
|
|
בס"ד חחחח זהו אצלך זה נשמע פשוט...  אבל אצלי זה פעם ראשונה...אף פעם לא זכור לי פצע בכפות הרגליים  אולי קצת אדמומיות ושיפשוף קל בקרסוליים,כשיש נעליים חדשות... כך שכל דבר שהוא פעם ראשונה?זה מלחיץ יותר...  אהה טוב לדעת.אצלי אין שום צהוב רק את צבע האודם  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/08/2020 20:42:46
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2020 20:42 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד את יודעת..אם לסינדרלה לא היתה כף רגל...הנסיך לא היה מוצא אותה  חשוב לשמור על כפות הרגליים  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/08/2020 19:51:18
|
|
אם סינדרלה הייתה קיימת כמו שהכף רגל שלה הייתה קיימת ... רק אז היינו מבינים כמה חשוב לשמור על כפות רגלינו  |
|
בס"ד חחחח כתוב שתורה זה מלשון הוראה.  כך להבדיל אגדות עם. כל סיפור יש בו משהו שניתן ללמוד כהוראה לגבינו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-16/8/2020 20:50 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
אצלינו מארחים חופשי קרובי משפחה מחג שבועות, כי אז משרד הבריאות התיר וככה זה נשאר תקוע, לא עזר מה שאמרתי, אני תפקידי לשתוק ולחייך, אני יודע שהסיכון הוא מזערי.
בשישי בערב אני מגיש את הסלטים, אחרי הסעודה אני מעיף לפח מה שנשאר ונשאר קצת. אני רומז לאבא שלי בסיום הקידוש שימזוג לנו עוד לפני שהוא שותה מהגביע. אבל שישו ושימחו מה שהולך, שמחים עם מה שיש, ועם הנכד הילדון הקטן והמתולתל שמתחיל כבר לדבר..
|
|
בס"ד חחח כן אני מבינה...יפה שניסת לפחות להסביר ולעזור  גם אצלנו עד עכשיו שישו ושימחו... אבל אני עושה את ההשתדלות שלי... ישר כשכולם נכנסו,אחרי הקבלת פנים הגשתי להם חומר חיטוי... אני תמיד מדגישה "אין ברירה ...זלא ממש נעים לי אבל קורונה"...וכולם מבינים... וכך גם היה כשכל האחיינים ישבו לסדנא מתוקה שעשיתי לכבודם... כבר בהתחלה חומר חיטוי וכמובן אני עם מסכה  אז משתדלים להינות ביחד למרות הניסיון להשמר ולהתרחק  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/08/2020 21:05:36
|
|
כל הכבוד על תעצומות הנפש !
|
|
בס"ד חחח תודה...זה באמת לא פשוט לעמוד על המשמר  _________________
|
|
בא לי להשתתף בסדנא של חייכנית..
|
|
בס"ד חחחחח בשמחה  מה תרצה לעשות?  _________________
|
|
לשבת בצד ולצפות בך מנהלת את הסדנא, זה נראה לי ממש מרתק..
|
|
בס"ד חחחחח  זה מה שגיסי עשה... קצת התביישתי... אבל אין ברירה הוא עזר לי קצת עם אחייניתי הפיצפונת.עוד לא בת 3 אך כבר יצרה טבלת שוקולד מקצועית נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
חייכנית מנופפת עם הידיים ומכריזה ; כל הבנות לשבת עם ידיים משולבות, הנה, כמו חיה מושקה הצדיקה, חייכנית תספר לכן סיפור על 3 גמדים ותוכי - - - - - מי שתשב יפה תקבל הפתעה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2020 22:03 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"דאת יודעת..אם לסינדרלה לא היתה כף רגל...הנסיך לא היה מוצא אותה  חשוב לשמור על כפות הרגליים  _________________ נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/08/2020 19:51:18
|
| אם סינדרלה הייתה קיימת כמו שהכף רגל שלה הייתה קיימת ... רק אז היינו מבינים כמה חשוב לשמור על כפות רגלינו  |
|
בס"ד חחחח כתוב שתורה זה מלשון הוראה.  כך להבדיל אגדות עם. כל סיפור יש בו משהו שניתן ללמוד כהוראה לגבינו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2020 22:06 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אז יחיו בשכירות, מה קרה? אין מצוה לדאוג שמישהו יחיה בדירה משלו, אולי גם לתרום לו לאוטו כי לא נוח לו באוטובוס? |
|
בס"ד יש מצווה שכתוב "ותחוסו על נפש חבירכם"... תחוסו.מלשון מחסה. מה נפקמינא לומר מחסה קבע ולא ארעי. שאם אתה היית גבר עם המון ילדים היית רוצה לחיות בדירת קבע. ומכאן שצריך אתה להיות יהודי כשר ולדאוג לחברך. במיוחד שידוע שהיום הבנקים מקשים מאד על הרוצים לקנות בית. אם ה' בירך אותך בכסף? תפתח את ידך ותעזור כתרומה ,בכמה אלפים למי שנזקק לעזרה נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
|
|
|
|
|