|
|
| נשלח ב-17/8/2020 02:27 |
|
| |
בס"ד סטאטית ובתימן...גם אתן מוזמנות לשתף איזה סיפור של נסיך-נסיכה...הכי אהוב עליכן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/8/2020 11:46 |
|
| |
סיפור סינדרלה נוסף , אהבתי אותו בתור מתבגרת 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2020 12:17 |
|
| |
אני אהבתי את רבקי עם הצמות השחורות והחיוך האגדי, מאיזה חוברת לילדים, יש לי פנטזיה למצוא את החוברות והסיפורים של פעם, הם היו מאוד קסומים. היה חוברת בשם אקטוברינה.. בהמשך קראתי את ליהמן ועוד קראתי המון המון גם ספרי קודש, היום אני קורא עיתונים מעניין אותי פוליטיקה ומה קורה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2020 15:51 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד סטאטית ובתימן...גם אתן מוזמנות לשתף איזה סיפור של נסיך-נסיכה...הכי אהוב עליכן נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2020 21:12 |
|
| |
בס"ד הנסיך הקטן היה מאוהב במישהי?  קראתי שהייתה לו שושנה שטיפל בה...או שיש עוד גירסה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/8/2020 21:15 |
|
| |
בס"ד ו...לא תאמינו!אדם גורם לי עכשיו להשלים פערי ילדות;)...  ידעתי בכללית מחברות ותקצירים על היפה והחיה ועל גסטון...אבל לא הבנתי את העלילה הרומנטית בדיוק  עכשיו השגתי קישור לסרט הנשגב...בוא נראה מה זה ילמד אותי על חיי הרומטיקה...  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/08/2020 21:16:18
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2020 01:44 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד אמממ בכל השקעה יש סיכון מסויים  ובסולידי?הרווח בהתאם.ככל שאחוזי הסיכון עולים כך אחוזי הרווח עולים. אתה יכול לתת דוגמא ל"סולידי"? נשלח מהאנדרואיד שלי _________________
|
|
חוזרים להרוויח: בדקו מה עשתה קרן ההשתלמות שלכם ביולי בתי ההשקעות חזרו לתשואות חיוביות בחודש יולי, ובראשם מיטב דש ואנליסט עם 2.57%; קרן ההשתלמות של מור בתחתית עם 1.57%, אבל עם התשואה הגבוהה ביותר מתחילת השנה בתי ההשקעות חזרו להציג תשואות חיוביות בקרנות ההשתלמות ביולי. מיטב דש ואנליסט סיימו את החודש עם התשואה הגבוהה ביותר, שעמדה על 2.57%. הקרן של בית ההשקעות מור סגרה את טבלת התשואות מלמטה עם תשואה של 1.57%.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2020 08:57 |
|
| |
בתתימן
| אדם_ה1 כתב: |  | בס"דאמממ בכל השקעה יש סיכון מסויים  ובסולידי?הרווח בהתאם.ככל שאחוזי הסיכון עולים כך אחוזי הרווח עולים.אתה יכול לתת דוגמא ל"סולידי"? נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ חוזרים להרוויח: בדקו מה עשתה קרן ההשתלמות שלכם ביולי בתי ההשקעות חזרו לתשואות חיוביות בחודש יולי, ובראשם מיטב דש ואנליסט עם 2.57%; קרן ההשתלמות של מור בתחתית עם 1.57%, אבל עם התשואה הגבוהה ביותר מתחילת השנה בתי ההשקעות חזרו להציג תשואות חיוביות בקרנות ההשתלמות ביולי. מיטב דש ואנליסט סיימו את החודש עם התשואה הגבוהה ביותר, שעמדה על 2.57%. הקרן של בית ההשקעות מור סגרה את טבלת התשואות מלמטה עם תשואה של 1.57%. |
|
אני בכלל השתלמות , מה זה אומר ?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2020 10:55 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד אמממ בכל השקעה יש סיכון מסויים  ובסולידי?הרווח בהתאם.ככל שאחוזי הסיכון עולים כך אחוזי הרווח עולים. אתה יכול לתת דוגמא ל"סולידי"? נשלח מהאנדרואיד שלי _________________
|
|
חוזרים להרוויח: בדקו מה עשתה קרן ההשתלמות שלכם ביולי99 בתי ההשקעות חזרו לתשואות חיוביות בחודש יולי, ובראשם מיטב דש ואנליסט עם 2.57%; קרן ההשתלמות של מור בתחתית עם 1.57%, אבל עם התשואה הגבוהה ביותר מתחילת השנה99 בתי ההשקעות חזרו להציג תשואות חיוביות בקרנות ההשתלמות ביולי. מיטב דש ואנליסט סיימו את החודש עם התשואה הגבוהה ביותר, שעמדה על 2.57%. הקרן של בית ההשקעות מור סגרה את טבלת התשואות מלמטה עם תשואה של 1.57%.
|
|
חודש אחד שהם מרויחים קצת זה לא משקף. כמה הם הפסידו בשנה האחרונה ? השקעות כאלה מומלצים לטווח ארוך של שנים, ודאי לא בימים טרופים אלה, ככה אמר לי מומחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2020 11:29 |
|
| |
| בתתימן כתב: |  | | אני בכלל השתלמות , מה זה אומר ? |
|
בכלל עשו מתחילת השנה 2.25%, ובשלושת השנים האחרונות כמעט 10%. אני אישית באלטשולר, שם יש תשואה של יותר מ16% בשלושת השנים האחרונות.
(וכל זה כולל הקורונה)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2020 19:25 |
|
| |
אומרים על אלטשולר שמאוד קשה לצאת משם, האמנם ? הבאת שורה של תוכניות, בחרת בתוכניות שיצאו ברווח ?.. או זה מה יש בכלל אלטשולר וכדומה ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2020 22:03 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  | אומרים על אלטשולר שמאוד קשה לצאת משם, האמנם ? הבאת שורה של תוכניות, בחרת בתוכניות שיצאו ברווח ?.. או זה מה יש בכלל אלטשולר וכדומה ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה הכוונה קשה לצאת , זה לא עובד שאחרי שש שנים אפשר אוטומטית לפדות את הקרן ??
|
|
|
|
|