|
|
| נשלח ב-19/8/2020 01:12 |
|
| |
לא ישר...חחחח... את יודעת, עולה עם השנים, בהתאמה לגיל 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2020 01:14 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | סיפור סינדרלה נוסף , אהבתי אותו בתור מתבגרת  |
|
בס"ד העיקר שהשלמת פערים בסוף  חחח כן גם אני אהבתי...במיוחד אתזה שהנסיך חיפש אותה בסוף ובכלל את כל החגיגה וה'לוק' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-19/8/2020 01:16 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | לא ישר...חחחח... את יודעת, עולה עם השנים, בהתאמה לגיל  |
|
בס"ד ואימך כבר לא מפקחת עלייך?  חחח בהתאמה לגיל?אבל חסר לך הבסיס...זה מסכן את כל הפירמידה;)...אצלנו הסכימו בעיקר סרטים ממוצא חרדי/מצוייר, כך שאין לאן לעלות...(וגם מעדיפה שכך;))  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/08/2020 01:17:25
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/08/2020 01:20:25
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2020 01:22 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
אני אהבתי את רבקי עם הצמות השחורות והחיוך האגדי, מאיזה חוברת לילדים, יש לי פנטזיה למצוא את החוברות והסיפורים של פעם, הם היו מאוד קסומים. היה חוברת בשם אקטוברינה.. בהמשך קראתי את ליהמן ועוד קראתי המון המון גם ספרי קודש, היום אני קורא עיתונים מעניין אותי פוליטיקה ומה קורה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד יפה לך...אין כמו סיפורי ילדות  אגב,עכשיו אני מבינה למה אתה אוהב בחורות בהירות עם שיער כהה  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/08/2020 01:23:09
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2020 01:25 |
|
| |
ואימך כבר לא מפקחת עלייך?  חחח בהתאמה לגיל?אבל חסר לך הבסיס...זה מסכן את כל הפירמידה;)...אצלנו הסכימו בעיקר סרטים ממוצא חרדי/מצוייר, כך שאין לאן לעלות...(וגם מעדיפה שכך;))  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/08/2020 01:20:25
[/quote]
האמת שהיא כבר די נותנת לי לשים גבולות לעצמי... אחרי הכל אני כבר בת 19.5... אבל היא יודעת פחות או יותר מה אני רואה... להגיד לך שהיא מרוצה מזה? לא הכי בעולם, אבל היא מבינה את הצורך ואם היא רואה שאני נסחפת לפעמים יותר מידי, היא עוצרת אותי...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2020 01:28 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | שמתי לב שלאחרונה ספלנדיד מוס נעלם משופרסל. מצד שני יש ספלנדיד רגיל עם אותם אחוזי קקאו, נבדוק אם שווה..

|
|
בס"ד ככה זה...מעלימים כל דבר טוב...כדי למרר את חיינו  נו אז איך זה היה בסוף?  ומה עם ה70%?אתה מוצא אותו?  אגב?טעמת את שוקולד רובי?ישלי תחושה שטעמו כטעם האוכמניות,אבל ממש בעדין יותר...  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/08/2020 01:35:24
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2020 01:34 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
ואימך כבר לא מפקחת עלייך?  חחח בהתאמה לגיל?אבל חסר לך הבסיס...זה מסכן את כל הפירמידה;)...אצלנו הסכימו בעיקר סרטים ממוצא חרדי/מצוייר, כך שאין לאן לעלות...(וגם מעדיפה שכך;))  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/08/2020 01:20:25 [/quote]
האמת שהיא כבר די נותנת לי לשים גבולות לעצמי... אחרי הכל אני כבר בת 19.5... אבל היא יודעת פחות או יותר מה אני רואה... להגיד לך שהיא מרוצה מזה? לא הכי בעולם, אבל היא מבינה את הצורך ואם היא רואה שאני נסחפת לפעמים יותר מידי, היא עוצרת אותי... |
|
בס"ד אהה הבנתי  אז איך את רואה סרטים ומאידך לא יכולה לפתוח קישור שלי?אולי מהמחשב כן תוכלי?  נ.ב אני עדיין ממליצה לך לראות סרט מצוייר אחד בחיים... זה ממש פיספוס  ממליצה על "חיים בזרם" או "גשם של פלאפל"  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/08/2020 01:39:19
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2020 01:41 |
|
| |
לא צריך קישורים בשביל זה..חחח... יש חברות שמעבירות ... כן ראיתי סרטים מצוירים, אבל לא הרבה בכלל... ממש כמה בודדים, ולא זוכרת איך קוראים להם...חח
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2020 01:49 |
|
| |
בס"ד אהה כאילו עדיין בעידן הדיסקים וזה?  פעם הברחתי סרט הביתה,בנערותי... נתפסתי בסוף ע"י הקג"ב(ההורים)  חחחח יפה העיקר ראית  את רואה מזה? ואני כמעט לא זוכרת את שמות הסרטים "הרציניים" שראיתי(מעט(;) בחיי.... איזה סיגנון סרטים אוהבת?קומדיה/אקשן/רומן?  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/08/2020 01:58:48
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2020 01:56 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד אהה כאילו עדיין בעידן הדיסקים וזה?  פעם הברחתי סרט הביתה,בנערותי... נתפסתי בסוף ע"י הקג"ב(ההורים)  חחחח יפה העיקר ראית  את רואה מזה? ואני לא כמעט לא זוכרת את שמות הסרטים "הרציניים" שראיתי(מעט(;) בחיי.... איזה סיגנון סרטים אוהבת?קומדיה/אקשן/רומן?  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/08/2020 01:52:18
|
|
אני אוהבת דרמות קוריאניות ... או אמריקאי קצת , אוהבת גם דוקו... ותוכניות ריאליטי.. בשבילי סרטים מצוירים זה נטו ילדים , אבל יפה שאת אוהבת ..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2020 01:58 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| בתתימן כתב: |  | | אני בכלל השתלמות , מה זה אומר ? |
|
בכלל עשו מתחילת השנה 2.25%, ובשלושת השנים האחרונות כמעט 10%. אני אישית באלטשולר, שם יש תשואה של יותר מ16% בשלושת השנים האחרונות.
(וכל זה כולל הקורונה)
|
|
בס"ד יפה לך  בחור מסודר.אין ספק... אבל תסכים איתי שזה עדיין לא משכנע כדי להשקיע הון התחלתי ולשלם שכירות במשך שנים וכו'... "התחילו להרוויח"- משמע זלא יציב. אבל זה נחמד למי שיש לו כסף מיותר כמובן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-19/8/2020 02:04 |
|
| |
בס"ד שמעו קטע מצחיק...  אחותי הלכה לקניות...אז ביקשתי ממנה שתקנה גם עבורי על הדרך... כמה דברים,במבה ושוקולד,כמובן  עם מה היא חזרה?עם במבה ובמבה במילוי שוקולד...  (לא שמעה אותי טוב כנראה...) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-19/8/2020 02:04 |
|
| |
אני אוהבת דרמות קוריאניות ... או אמריקאי קצת , אוהבת גם דוקו... ותוכניות ריאליטי..בשבילי סרטים מצוירים זה נטו ילדים , אבל יפה שאת אוהבת .. [/quote]
ואוו בת תימן את ממש כמוני... חייכנית- אני יותר בקטע של רומן, אקשן ויריות וכו' לא ממש בשבילי... מתחברת לקוריאני, למרות שלא יצא לי עדיין לראות סדרה שלמה, רק סרטונים קצרים... ואני ממש לא בעידן הדיסקים,חח... יש דיסקאונקי או מייל...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2020 02:18 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד אהה כאילו עדיין בעידן הדיסקים וזה?  פעם הברחתי סרט הביתה,בנערותי... נתפסתי בסוף ע"י הקג"ב(ההורים)  חחחח יפה העיקר ראית  את רואה מזה? ואני לא כמעט לא זוכרת את שמות הסרטים "הרציניים" שראיתי(מעט(;) בחיי.... איזה סיגנון סרטים אוהבת?קומדיה/אקשן/רומן?  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/08/2020 01:52:18
|
|
אני אוהבת דרמות קוריאניות ... או אמריקאי קצת , אוהבת גם דוקו... ותוכניות ריאליטי.. בשבילי סרטים מצוירים זה נטו ילדים , אבל יפה שאת אוהבת .. |
|
בס"ד יפה לך...מה יש בדרמות הקוריאניות ששונות מדרמות של החיים במדינות אחרות?  נ.ב תראי לא אשקר, ברור שסרטים לא דתיים מושכים.במיוחד בגלל השקעה הרבה.הסאונד.התפאורה וכו'... אז בהתחלה לא ראיתי כמעט, למרות שרציתי... בגלל פיקוח הורי. אח"כ זה כבר היה הרצון שלי מתוך התחזקות ורצון לבנות בית חזק רוחנית, ללא פשרות  עד כדי כך הייתי קיצונית, בעבר כשלא היה לי נט בפלאפון... שאם אחותי הייתה נכנסת לחדרי כדי "לפתות" אותי לראות איתה סרט בפלאפון... הייתי אומרת לה "אל תהי לי כמו יצר הרע.צאי עם הפלאפון או שאני זורקת אותו מהחלון" היא ברחה ועזבה אותי לנפשי  כיום? אני משתדלת לא לראות(מתוך עיקרון וגם חושבת שזה ביזבוז זמן להביט בחיים של אחרים...;)) אבל יותר סלחנית כלפי אחותי  בקשר לסרטים מצויירים?אהבתי את השמחה,הרעיונות,היצירתיות והאומנותיות שיש שם... כשזה כמעט נטול דם,מוות ו"בעיות" של החיים... סרט רואים כדי להירגע ולצחוק קצת ולא כדי "לסבול" מחיים של אחרים  ומי הכי נהנה בחיים?ילדים. כך שיש מה ללמוד מהם וממה שהם רואים  חוצמזה שהיום יש סרטים מצויירים, ברמה מאד גבוהה ועם המון הומור,שובבות ואקשן  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/08/2020 02:26:24
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2020 02:22 |
|
| |
שלא תביני ממני שאני חיה על סרטים חח... ממש לא... ואני לא ראיתי רק קוריאני, יצא לי לראות עוד כמה, אבל אני לא מאלו שזוכרים בדיוק מה שם הסרט, אני רואה וממשיכה הלאה... יש לי חברות שטוחנות את כל העניין של הסרטים, השחקנים וכו', אני רואה נטו כדי להעביר את הזמן..
תוקן על ידי סטאטית ב- 19/08/2020 02:26:34
|
|
|
|
|