בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/8/2020 00:54 לינק ישיר 
חייכנית770

סטאטית כתב:
היי חבר'ה...
אז כמו שהבטחתי, אני מעדכנת שב"ה החלמתי, אני יוצאת מחר מבידוד...
כל בני המשפחה שלי כבר החלימו ב"ה...
הייתי הראשונה לחלות והאחרונה להבריא..
תודה לכולכם/ן על הדאגה וההתעניינות לאורך כל תקופת הבידוד!!!

בס"ד

שבוע טובמה נשמע?

אני כ"כ שמחה לשמוע את הבשורה המשמחת שאת וכל משפחתך הבריאה
אני מאחלת שתהיי תמיד בריאה, חזקה ומאושרת בחיים...  אני שמחה שלפחות הספקתי לספר חצי סיפור,כי היה מתאים לי לעבור את ה"קורונה" שלך ואז לספר

נו ספרי חוויות...מה הדבר הראשון שעשית? ומה עם התוכנית לירושלים?

אגב, יפה לך שאת לומדת הוראה....שיהיה לך בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2020 01:21 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"דמבאס...המעטפה של ויזה כאל חזרה להיות בצבע כחול- תכלת...בתקופת הגל הראשון של הקורונה, זה היה ורודשמתם לב?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/08/2020 02:22:10

חחחח זה מבאס אותך   דרך אגב אני במקס יש להם כרטיס הטבה עם הנחה של 16.5 אחוז בהרבה חנויות בקניון , אולי תבדקי אם החברה שאת עובדת בה גם משתתפת בזה ?

https://www.max.co.il/cards/registration/eligibility-form?cardId=2209

בס"ד

חחח כן לא שולחים לי מכתבים מעניינים...רק כל מיני חברות/בנקים... פעם הייתי מתלהבת ששמי רשום על המעטפה, שנשלחה במיוחד עבורי....

עד שהבנתי שזה רק מידע משעמם/חיובים....אז לפחות צבע המעטפה מגוון ועושה טוב על הלב כשפוגשים אותו...
סוג של "הנה בחרנו לכבודך לפחות  צבע שאת אוהבת"

אאמממ במקס זה יש משהו מחשיד... למה שישראלים יחלקו לך מתנות בחינם? יש כאן עוקץ...
.אבל אין מה להגיד... הפרסומת האחרונה שלהם, מאד מוזיקאית ושובבה...

נ.ב
אני כמעט לא משתמש בהנחות/קופונים חוץ מכמה כרטיסי חברי מועדון שיש לי....
שמעתי יש כאלה שמומחים לנושא...אולי את אחת מאלה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2020 01:41 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דמבאס...המעטפה של ויזה כאל חזרה להיות בצבע כחול- תכלת...בתקופת הגל הראשון של הקורונה, זה היה ורודשמתם לב?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/08/2020 02:22:10

חחחח זה מבאס אותך   דרך אגב אני במקס יש להם כרטיס הטבה עם הנחה של 16.5 אחוז בהרבה חנויות בקניון , אולי תבדקי אם החברה שאת עובדת בה גם משתתפת בזה ?https://www.max.co.il/cards/registration/eligibility-form?cardId=2209בס"דחחח כן לא שולחים לי מכתבים מעניינים...רק כל מיני חברות/בנקים... פעם הייתי מתלהבת ששמי רשום על המעטפה, שנשלחה במיוחד עבורי....עד שהבנתי שזה רק מידע משעמם/חיובים....אז לפחות צבע המעטפה מגוון ועושה טוב על הלב כשפוגשים אותו...סוג של "הנה בחרנו לכבודך לפחות  צבע שאת אוהבת"אאמממ במקס זה יש משהו מחשיד... למה שישראלים יחלקו לך מתנות בחינם? יש כאן עוקץ....אבל אין מה להגיד... הפרסומת האחרונה שלהם, מאד מוזיקאית ושובבה...נ.באני כמעט לא משתמש בהנחות/קופונים חוץ מכמה כרטיסי חברי מועדון שיש לי....שמעתי יש כאלה שמומחים לנושא...אולי את אחת מאלה?

חח לא זה לא עוקץ , יש חברות שנותנות הטבות לעובדים , כרטיס נטען מראש שיש בו הנחה של 16.5 .. 
נתתי לך לינק , תבדקי אם החברה שלך נותנת את ההטבה הזאת...
אני לא מהמומחים לנושא ... אחותי היא מהמומחים , היא הזכירה לי לעשות את זה .. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 01:56 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח אני אגיד לך מה העוקץ

1) הם עושים זאת כדי להגדיל מכירות, שישראלי שומע הנחה של 16.5%(שזה בערך המע"מ על המוצר)זה בשבילו כמו דיוטי פרי וכך הוא רוכש יותר...

2) או שהם מעלים את מחיר המוצר ב16.5% ואז אומרים שיש "הנחה" וכך זה מעלה להם את מחזור ההכנסות...כשכולם מנסים לממש את ההטבה...

מה את אומרת? לאיזה קבוצה הם שייכים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2020 02:24 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

חחחח אני אגיד לך מה העוקץ

1) הם עושים זאת כדי להגדיל מכירות, שישראלי שומע הנחה של 16.5%(שזה בערך המע"מ על המוצר)זה בשבילו כמו דיוטי פרי וכך הוא רוכש יותר...

2) או שהם מעלים את מחיר המוצר ב16.5% ואז אומרים שיש "הנחה" וכך זה מעלה להם את מחזור ההכנסות...כשכולם מנסים לממש את ההטבה...

מה את אומרת? לאיזה קבוצה הם שייכים?

זה לא הנחה חד פעמית , זאת הנחה קבועה. מה שאומר שאת לא להוטה לקנות בגללה יותר , וגם ההנחה היא רק למחזיקי הכרטיס הזה , כך שהם לא יעלו את המחיר רק בשביל קבוצה קטנה של אנשים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 02:30 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח נכון אבל זה מעודד אנשים לרכוש יותר... אז כנראה זה משתייך למס 1

ועכשיו נעבור לסקר...

האם את רכשת משהו שלפני זה לא חשבת לקנות רק בעקבות ההנחה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2020 11:23 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

ועכשיו נעבור לסקר...

חברות אשראי שגובות כסף עסור כרטיס הם פשוט גנבות. הם מקבלות אחוזים מכל עיסקה שאת משתמשת בכרטיס שלהם ולכן הם צריכים לשלם לך כסף על זה שאת משתמשת בכרטיס שלהם! יש חברות יותר הוגנות ויש פחות אבל לרוב הם "משלמים" לך בצורת הטבות וככל שאת משתמשת בכרטיס יותר, יהיה לך יותר הטבות. אני אישית לא קניתי בחיים כמעט בגלל הנחה אפילו כשנסעתי לאילת:) אבל במקס יש הטבות ממש שוות לאטרקציות שאת רוצה ממילא ללכת לדוגמה דייט בספארי וכדומה יעלה לך חצי מחיר בגלל זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 11:43 לינק ישיר 

"גנבות" - לא נסחפת..
בהרבה דברים משלמים עמלה קבועה גם אם לא משתמשים, כמו חשמל, גז וטלפון ואפילו בנקים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2020 13:21 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

"גנבות" - לא נסחפת..
בהרבה דברים משלמים עמלה קבועה גם אם לא משתמשים, כמו חשמל, גז וטלפון ואפילו בנקים..

לדעתי זה נובע מגישה של פעם. היום גם חלק מהבנקים מבינים את זה ומציעים חשבון בלי עמלות למעבירי משכורת מסויימת ואותו דבר בכרטיסי אשראי יש הרבה שלא גובים תשלום בכלל. חשמל זה תשתית לעומת כרטיס אשראי שזה כלום ואין שום סיבה לגבות עמלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 13:30 לינק ישיר 

למה נראה לך שכרטיס אשראי אין תשתית? הם לא צריכים לדאוג לתקשורת של השרתים שלהם? להגן מפני פריצות סייבר? מעקבים אחרי תשלומים חשודים? מערכות ליצירת דוחות וחשבוניות? זה לא סתם כרטיס לתהילים השכונתי..

אבל אפשר לעשות שמשימוש מסויים ומעלה יש הנחה/פטור מתשלום חודשי, ויש חברות שמיישמות את זה כבר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2020 18:35 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

ועכשיו נעבור לסקר...

כנראה שקניתי הרבה דברים בעקבות ההנחה , לפעמים אני מוכנה לשלם על משהו 83.5 שקלים ולא 100 
אבל זה לא סיבה לא להשתמש בכרטיס הנחה... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 18:37 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

ועכשיו נעבור לסקר...

חברות אשראי שגובות כסף עסור כרטיס הם פשוט גנבות. הם מקבלות אחוזים מכל עיסקה שאת משתמשת בכרטיס שלהם ולכן הם צריכים לשלם לך כסף על זה שאת משתמשת בכרטיס שלהם! יש חברות יותר הוגנות ויש פחות אבל לרוב הם "משלמים" לך בצורת הטבות וככל שאת משתמשת בכרטיס יותר, יהיה לך יותר הטבות. אני אישית לא קניתי בחיים כמעט בגלל הנחה אפילו כשנסעתי לאילת:) אבל במקס יש הטבות ממש שוות לאטרקציות שאת רוצה ממילא ללכת לדוגמה דייט בספארי וכדומה יעלה לך חצי מחיר בגלל זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני גם חושבת שאסור לשלם כסף לחברות האשראי , ממה שראיתי עד היום חברות האשראי הן אלה שרודפות אחרי ולא להפך .. יש כרטיסי אשראי ממש שווים לפעמים , עכשו עשיתי את מולטי עזריאלי , בוא נראה אם הוא ישתלם לי:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 19:21 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

ועכשיו נעבור לסקר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני גם חושבת שאסור לשלם כסף לחברות האשראי , ממה שראיתי עד היום חברות האשראי הן אלה שרודפות אחרי ולא להפך .. יש כרטיסי אשראי ממש שווים לפעמים , עכשו עשיתי את מולטי עזריאלי , בוא נראה אם הוא ישתלם לי:)

ישתלם לך כרטיס עם החזר בקנייה אונליין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 20:57 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
בס"דחחחח נכון אבל זה מעודד אנשים לרכוש יותר... אז כנראה זה משתייך למס 1ועכשיו נעבור לסקר...האם את רכשת משהו שלפני זה לא חשבת לקנות רק בעקבות ההנחה?
חברות אשראי שגובות כסף עסור כרטיס הם פשוט גנבות. הם מקבלות אחוזים מכל עיסקה שאת משתמשת בכרטיס שלהם ולכן הם צריכים לשלם לך כסף על זה שאת משתמשת בכרטיס שלהם! יש חברות יותר הוגנות ויש פחות אבל לרוב הם "משלמים" לך בצורת הטבות וככל שאת משתמשת בכרטיס יותר, יהיה לך יותר הטבות. אני אישית לא קניתי בחיים כמעט בגלל הנחה אפילו כשנסעתי לאילת:) אבל במקס יש הטבות ממש שוות לאטרקציות שאת רוצה ממילא ללכת לדוגמה דייט בספארי וכדומה יעלה לך חצי מחיר בגלל זהנשלח מהאנדרואיד שלי

ישתלם לך כרטיס עם החזר בקנייה אונליין

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני בקושי קונה אונליין... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 23:00 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
אני בקושי קונה אונליין... 

עוד לא נפלת ברשת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 50 51 52 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.