|
|
| נשלח ב-30/8/2020 01:41 |
|
| |
בתתימן
חח לא זה לא עוקץ , יש חברות שנותנות הטבות לעובדים , כרטיס נטען מראש שיש בו הנחה של 16.5 .. נתתי לך לינק , תבדקי אם החברה שלך נותנת את ההטבה הזאת... אני לא מהמומחים לנושא ... אחותי היא מהמומחים , היא הזכירה לי לעשות את זה ..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 11:43 |
|
| |
"גנבות" - לא נסחפת.. בהרבה דברים משלמים עמלה קבועה גם אם לא משתמשים, כמו חשמל, גז וטלפון ואפילו בנקים..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 13:21 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | "גנבות" - לא נסחפת.. בהרבה דברים משלמים עמלה קבועה גם אם לא משתמשים, כמו חשמל, גז וטלפון ואפילו בנקים.. |
|
לדעתי זה נובע מגישה של פעם. היום גם חלק מהבנקים מבינים את זה ומציעים חשבון בלי עמלות למעבירי משכורת מסויימת ואותו דבר בכרטיסי אשראי יש הרבה שלא גובים תשלום בכלל. חשמל זה תשתית לעומת כרטיס אשראי שזה כלום ואין שום סיבה לגבות עמלה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 13:30 |
|
| |
למה נראה לך שכרטיס אשראי אין תשתית? הם לא צריכים לדאוג לתקשורת של השרתים שלהם? להגן מפני פריצות סייבר? מעקבים אחרי תשלומים חשודים? מערכות ליצירת דוחות וחשבוניות? זה לא סתם כרטיס לתהילים השכונתי..
אבל אפשר לעשות שמשימוש מסויים ומעלה יש הנחה/פטור מתשלום חודשי, ויש חברות שמיישמות את זה כבר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 18:37 |
|
| |
בתתימן
אני גם חושבת שאסור לשלם כסף לחברות האשראי , ממה שראיתי עד היום חברות האשראי הן אלה שרודפות אחרי ולא להפך .. יש כרטיסי אשראי ממש שווים לפעמים , עכשו עשיתי את מולטי עזריאלי , בוא נראה אם הוא ישתלם לי:)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 19:21 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
אני גם חושבת שאסור לשלם כסף לחברות האשראי , ממה שראיתי עד היום חברות האשראי הן אלה שרודפות אחרי ולא להפך .. יש כרטיסי אשראי ממש שווים לפעמים , עכשו עשיתי את מולטי עזריאלי , בוא נראה אם הוא ישתלם לי:)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 23:00 |
|
| |
| בתתימן כתב: |  | | אני בקושי קונה אונליין... |
|
עוד לא נפלת ברשת..