|
|
| נשלח ב-1/9/2020 10:22 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
חחח את באמת מתחקרת במקצועיות.. אף פעם לא עבדתי בטלפונים .. בדכ עבדתי בגנים , אפילו היו כמה פעמים שגיהצתי וקיפלתי לאישה שהייתה חולה בסרטן.. היה לי קשה לחשוב על להטריד אנשים בטלפונים , גם ככה אני טיפוס שלא נעים לה.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 10:40 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | כן ראיתי שהם גבו לי עמלה רצינית,אני בקושי משתמשת בכרטיס הזה...קונה לרוב במזומן...לדעתי הם צריכים לחייב לפי שימוש ולא את כולם באותו סכום... דייט בספארי עם שימפנזה זה בהחלט מקורי מאד |
|
את חייבת לטפל בנושא הזה .. יש המון כרטיסי אשראי בלי עמלות בכלל... יש הרבה כרטיסי אשראי שיש עמלה דווקא אם את לא משתמשת בכרטיס 
|
|
בקשר לקטע האחרון, את רצינית ? וגם, האם אני רשאי להצטרף אך ורק לכרטיס אשראי שהבנק שלי מציע לי ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 13:11 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | כן ראיתי שהם גבו לי עמלה רצינית,אני בקושי משתמשת בכרטיס הזה...קונה לרוב במזומן...לדעתי הם צריכים לחייב לפי שימוש ולא את כולם באותו סכום... דייט בספארי עם שימפנזה זה בהחלט מקורי מאד |
| את חייבת לטפל בנושא הזה .. יש המון כרטיסי אשראי בלי עמלות בכלל... יש הרבה כרטיסי אשראי שיש עמלה דווקא אם את לא משתמשת בכרטיס  |
|
בקשר לקטע האחרון, את רצינית ? וגם, האם אני רשאי להצטרף אך ורק לכרטיס אשראי שהבנק שלי מציע לי ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כן , בטח שאני רצינית , הם מרוויחים על השימוש בכרטיס , ואתה רשאי להצטרף לאיזה כרטיס אשראי שאתה רוצה..
יש לי שאלה לא קשורה , למה את עושה אנטר באמצע משפט ??
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 13:55 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| את חייבת לטפל בנושא הזה .. יש המון כרטיסי אשראי בלי עמלות בכלל... יש הרבה כרטיסי אשראי שיש עמלה דווקא אם את לא משתמשת בכרטיס  |
|
בקשר לקטע האחרון, את רצינית ? וגם, האם אני רשאי להצטרף אך ורק לכרטיס אשראי שהבנק שלי מציע לי ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כן , בטח שאני רצינית , הם מרוויחים על השימוש בכרטיס , ואתה רשאי להצטרף לאיזה כרטיס אשראי שאתה רוצה..
יש לי שאלה לא קשורה , למה את עושה אנטר באמצע משפט ?? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 14:19 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  |
|
|
חחח תודה, אני אנסה לשים לב לדבר הזה, אפילו שזה מכוער ככה צמוד..
|
|
|
|
|