|
|
| נשלח ב-1/9/2020 15:21 |
|
| |
בתתימן
אותיות איתן ? מה זה ? טעויות כתיב זה בהחלט מראה על אינטלגנציה, אם יש יותר מדי שגיאות כתיב גם אני הייתי מורידה..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 16:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 16:25 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | |
|
חחח כנראה זה חלק שולי ממש בדקדוק למי שלומד את ההטיות של הפעלים בלי דרכים מטופשות לזכור אותן.....
אותיות אית"ן הן האותיות א,י,ת,נ. אותיות אלה מופיעות בתחילת הפועל ומעידות על זמן עתיד.
אם מישהו כותב לי אני ישלח לך אני כותבת לו בתגובה *אשלח.
תוקן על ידי בתתימן ב- 01/09/2020 16:25:31
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 16:46 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
|
חחח כנראה זה חלק שולי ממש בדקדוק למי שלומד את ההטיות של הפעלים בלי דרכים מטופשות לזכור אותן.....
אותיות אית"ן הן האותיות א,י,ת,נ. אותיות אלה מופיעות בתחילת הפועל ומעידות על זמן עתיד.
|
|
כן. זה פחות או יותר הדבר היחיד שהן זוכרות מהדיקדוק והן מורידות על זה בלי בעיה. רמה גבוהה בקיצור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 17:44 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן| סתםבחור כתב: |  | |
| חחח כנראה זה חלק שולי ממש בדקדוק למי שלומד את ההטיות של הפעלים בלי דרכים מטופשות לזכור אותן.....אותיות אית"ן הן האותיות א,י,ת,נ. אותיות אלה מופיעות בתחילת הפועל ומעידות על זמן עתיד.אם מישהו כותב לי אני ישלח לך אני כותבת לו בתגובה *אשלח. תוקן על ידי בתתימן ב- 01/09/2020 16:25:31
|
|
כן. זה פחות או יותר הדבר היחיד שהן זוכרות מהדיקדוק והן מורידות על זה בלי בעיה. רמה גבוהה בקיצור נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח מצחיק.... לדעתי גם את זה הם לא זוכרות... .
תוקן על ידי בתתימן ב- 01/09/2020 18:11:45
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 20:56 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 20:59 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| רציף כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | כן ראיתי שהם גבו לי עמלה רצינית,אני בקושי משתמשת בכרטיס הזה...קונה לרוב במזומן...לדעתי הם צריכים לחייב לפי שימוש ולא את כולם באותו סכום... דייט בספארי עם שימפנזה זה בהחלט מקורי מאד |
| את חייבת לטפל בנושא הזה .. יש המון כרטיסי אשראי בלי עמלות בכלל... יש הרבה כרטיסי אשראי שיש עמלה דווקא אם את לא משתמשת בכרטיס  |
|
בקשר לקטע האחרון, את רצינית ? וגם, האם אני רשאי להצטרף אך ורק לכרטיס אשראי שהבנק שלי מציע לי ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כן , בטח שאני רצינית , הם מרוויחים על השימוש בכרטיס , ואתה רשאי להצטרף לאיזה כרטיס אשראי שאתה רוצה..
יש לי שאלה לא קשורה , למה את עושה אנטר באמצע משפט ?? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 00:58 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
חחחח אולי הן חוששות שבסוף ה"מושלמות" שלהן תפגע כשהאב יכתוב מכתב למורה בשגיאות
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 01:01 |
|
| |
חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
|
|
|
כן. זה פחות או יותר הדבר היחיד שהן זוכרות מהדיקדוק והן מורידות על זה בלי בעיה. רמה גבוהה בקיצור נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחחח לגמרי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 01:15 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
זהו שלי היה עוד לפני זה "עבר" במתיחות(שביצעתי עם חברות/אחיות)לכל מיני חברות במשק כמו אורנג' וכו' כך שהגעתי מוכנה
יפה לך ששרדת בגנים... אני? אולי עבדתי יום אחד בגן...אחרי גיל 18? עבדתי בעיקר בעבודות משרדיות...כמוכרת בחנות?שרדתי רק חודש וברחתי משם...זה היה בדיוק בתקופת החורף ונכנס רוח וקור לחנות וזה קירר אותי, הרגשתי שם כמו בובת שלג...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2020 01:17:30
|
|
|
|
|