|
|
| נשלח ב-8/9/2020 11:32 |
|
| |
רוצים לשדל המונים שיעשו חיסון לשפעת... גם לא נראה לי הדבר הזה... יש קטע של אנשים שהקפידו על מסיכה ושאר פירות וירקות וחלו בקורונה, כנראה עקב החרדות, וגם חתונות ואירועים סגורים זה מאוד מדבק, גם מסעדות ובתי קפה זה קטע מדביק גדול מסתבר, כי מורידים מסיכה ואוכלים. אני לא ממש מבין למה מחייבים מסיכה במקום פתוח נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 12:27 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
רוצים לשדל המונים שיעשו חיסון לשפעת... גם לא נראה לי הדבר הזה...
יש קטע של אנשים שהקפידו על מסיכה ושאר פירות וירקות וחלו בקורונה, כנראה עקב החרדות, וגם חתונות ואירועים סגורים זה מאוד מדבק, גם מסעדות ובתי קפה זה קטע מדביק גדול מסתבר, כי מורידים מסיכה ואוכלים.
אני לא ממש מבין למה מחייבים מסיכה במקום פתוח
|
|
מה הקשר מקום פתוח למסיכה? אם מישהו מדבר מולך הוא יורק עליך מבלי לשים לב בין במקום פתוח ובין במקום סגור. בכל מקרה, אם יביאו חיסון אני בטוח לא יתחסן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 17:06 |
|
| |
גיל 24 ורישיון כמה שנים לפחות. בכל מקרה חשבתי שאת רק בת 21:) את יודעת שעם גג פתוח, תעופי יותר רחוק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 17:12 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
יש קטע של אנשים שהקפידו על מסיכה ושאר פירות וירקות וחלו בקורונה, כנראה עקב החרדות, וגם חתונות ואירועים סגורים זה מאוד מדבק, גם מסעדות ובתי קפה זה קטע מדביק גדול מסתבר, כי מורידים מסיכה ואוכלים.
|
|
מה הקשר מקום פתוח למסיכה? אם מישהו מדבר מולך הוא יורק עליך מבלי לשים לב בין במקום פתוח ובין במקום סגור. בכל מקרה, אם יביאו חיסון אני בטוח לא יתחסן
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 17:30 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | גיל 24 ורישיון כמה שנים לפחות. בכל מקרה חשבתי שאת רק בת 21:) את יודעת שעם גג פתוח, תעופי יותר רחוק נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יווווו אתה יודע כמה פעמים אמרתי לך ספצפית בת כמה אני ?? לא נורא עוד שבוע נזכיר לך שוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 18:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 19:06 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | גיל 24 ורישיון כמה שנים לפחות. בכל מקרה חשבתי שאת רק בת 21:) את יודעת שעם גג פתוח, תעופי יותר רחוק נשלח מהאנדרואיד שלי
יווווו אתה יודע כמה פעמים אמרתי לך ספצפית בת כמה אני ?? לא נורא עוד שבוע נזכיר לך שוב... |
|
בס"ד
חחחח זה כי הוא התלמיד הכי טוב שלי כאן אומנם הוא היה צריך להגיד 20 אבל בשבילך הוא עיגל כלפי מעלה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 19:08 |
|
| |
חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  | גיל 24 ורישיון כמה שנים לפחות. בכל מקרה חשבתי שאת רק בת 21:) את יודעת שעם גג פתוח, תעופי יותר רחוק נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחחחח אל דאגה אני אהיה שם כדי לתפוס אותה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 19:09 |
|
| |
חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  | | רציף כתב: |  |
|
|
מה הקשר מקום פתוח למסיכה? אם מישהו מדבר מולך הוא יורק עליך מבלי לשים לב בין במקום פתוח ובין במקום סגור. בכל מקרה, אם יביאו חיסון אני בטוח לא יתחסן נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
יפה... סוף סוף מבין את דבריי
בשבילך ממציאים גם חיסון שהוא תרסיס אף, מבינים שיש החוששים מהדקירה וממה שאולי מסתתר שם
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 19:16 |
|
| |
בס"ד
מגיע לי מזל טוב... נחשו מה עשיתי היום לראשונה .דבר שמתחילת הקורונה חששתי לעשות. ביטלתי ועכשיו סוף סוף אזרתי אומץ לעשות....
מה הוא?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 19:40 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
|
|
מה הקשר מקום פתוח למסיכה? אם מישהו מדבר מולך הוא יורק עליך מבלי לשים לב בין במקום פתוח ובין במקום סגור. בכל מקרה, אם יביאו חיסון אני בטוח לא יתחסן
|
|
טוענים שבמקום פתוח אין צורך במסיכה.
לא תתחסן על קורונה ? למה ???....
|
|
מחרטטים. אין רופא שיאמר לך את זה לא מתחסן כי לדעתי זאת קונספירציה של השלטונות לשלוט על ההמונים עם מחלה מהונדסת שחייבים לקחת עבורה חיסון כל שנה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|