בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/9/2020 23:21 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770
סתםבחור כתב:
גיל 24 ורישיון כמה שנים לפחות. בכל מקרה חשבתי שאת רק בת 21:) את יודעת שעם גג פתוח, תעופי יותר רחוקנשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דחחחחחאל דאגה אני אהיה שם כדי לתפוס אותה
אבל מה אם תצטרכו לעשות רוורס?נשלח מהאנדרואיד שלי
אני אדע לעשות רוורס יפה מאד  בא לי רכב בצבע תכלת-טורקיז... 

חחח אני מניח שעשית סקר שוק לפני שבחרת את הצבע הכחול ולא את האדום נגיד

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח למה אתה מניח ? אני בוחרת על פי טעמי האישי, ואדום זה של פרחות או ערסים.. אז ממש לא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 23:27 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

רציף כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

מגיע לי מזל טוב...
נחשו מה עשיתי היום לראשונה
.דבר שמתחילת הקורונה חששתי לעשות. ביטלתי ועכשיו סוף סוף אזרתי אומץ לעשות....

מה הוא?

תור לרופא שיניים ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחח יפה צל"ש לך...

אחרי התלבטויות קשות...ו..כאבי בטן מרוב לחץ. הלכתי למרות הכול

הייתי הראשונה.ישר בכניסה הם אומרים לי "אל תדאגי חיטאנו הכול עבורך.אף אחד לא נגע בכיסא היום לפנייך"

עד שהרופאה הגיעה, הספקתי כמובן להביט במראה,
שזה בעצם המקל ברזל הארוך הזה עם המראה העגולה הקטנה, (שהרופאים משתמשים כדי לראות את השן בדיוק...)

נכון שרואים רק חצי עין...אבל זה גם תעסוקה...הפדיחות שבדיוק רופא אחד עבר והביט בנעשה...

על הדרך בחזור פגשתי מתרים שניסה לשכנע אותי לעשות הוראת קבע והוא היה עם מסכה על הסנטר...כך שאני 
מנסה לקצר והוא מאריך בדיבור עוד ועוד... "רגע אבל את מעל 18או מתחת"?
אמרתי לו "תקשיב עכשיו מגיפה, אני לא יכולה לדבר איתך יותר מדי"...
הוא הבין את הרמז והחזיר את המסכהוהכי חשוב לא הצליח לשכנע אותי, דקות ארוכות הוא מנסה לשכנע ואני בשלי "אצלי זה המנהג לא להתחייב"
מה שכן קיבל תרומה הגונה.
קבצן רחוב מקבל שקל הוא קיבל שטר. אז היה שווה לו לחפור לי

אגב, כולם היו עם מסכות(לא כמו אצלכם...גייועלד!)
הגברים עם הזקן נראים הכי מצחיק עם מסכה, כאילו הדביקו להם מסמך לפה...בכלל 
כל הנשים כאלו צנועות בתקופה האחרונה, כמו רעלה המסכה הזו. יש כאן ממש חוקי איסלאם. זה הורס את כל הלוק המסכה הזו...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/09/2020 22:20:24

וואי לצחוק על אנשים עם מסיכה כל כך הגל הראשון

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחח אותי זה מצחיק כל פעם מחדש... העולם נראה כ"כ מוזר ככה... אני מרגישה שאני חיה בסרט הזוי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/9/2020 23:29 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770
סתםבחור כתב:
גיל 24 ורישיון כמה שנים לפחות. בכל מקרה חשבתי שאת רק בת 21:) את יודעת שעם גג פתוח, תעופי יותר רחוקנשלח מהאנדרואיד שלי

חחח אני מניח שעשית סקר שוק לפני שבחרת את הצבע הכחול ולא את האדום נגיד

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח למה אתה מניח ? אני בוחרת על פי טעמי האישי, ואדום זה של פרחות או ערסים.. אז ממש לא!

בס"ד

אולי נעשה פשרה? חצי הצבע שבחרת וחצי ורוד? או פרחים ורודים?
איך אפשרי רכב של בחורה בלי קצת ורוד?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/9/2020 23:31 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
חייכנית770 כתבה:
בס"דמגיע לי מזל טוב... נחשו מה עשיתי היום לראשונה.דבר שמתחילת הקורונה חששתי לעשות. ביטלתי ועכשיו סוף סוף אזרתי אומץ לעשות....מה הוא?
יצאת לדייטים ??? אוווווווווווווווו תודה לאל בס"דחחחח עדיין לא...זה בהקפאה...עוד מעט סוגרת שנה ללא דייט עם גבר.אפשר לומר שאני סוג של נזירה...שנה בלי שיחה עם גבר בדייט?זה וואו

חחח גם אני מרגישה נזירה  אפילו שכן יצאתי לדייטים 
שנה זה המון, חייכנית... תעשי משהו

בס"ד

חחח כן יש בזה משהו... פעם פלטתי את זה במשרד בשיחה עם מישהי... ואיזה בחור מיליונר אחד, קרוב משפחה של המנהל...שישב
ליד,שמע זאת...הוא הביט בי כאילו נפלתי מהירח

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/09/2020 23:41:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/9/2020 23:32 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
חייכנית770 כתבה:
בס"דמגיע לי מזל טוב... נחשו מה עשיתי היום לראשונה.דבר שמתחילת הקורונה חששתי לעשות. ביטלתי ועכשיו סוף סוף אזרתי אומץ לעשות....מה הוא?
יצאת לדייטים ??? אוווווווווווווווו תודה לאל בס"דחחחח עדיין לא...זה בהקפאה...עוד מעט סוגרת שנה ללא דייט עם גבר.אפשר לומר שאני סוג של נזירה...שנה בלי שיחה עם גבר בדייט?זה וואו

בס"ד

זהו שאני התפטרתי מתפקידי...אני צריכה פרוייקטור שיחליט עבורי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/9/2020 23:38 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
חייכנית770 כתבה:
תור לרופא שיניים ?נשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דחחחח יפה צל"ש לך...אחרי התלבטויות קשות...ו..כאבי בטן מרוב לחץ. הלכתי למרות הכולהייתי הראשונה.ישר בכניסה הם אומרים לי "אל תדאגי חיטאנו הכול עבורך.אף אחד לא נגע בכיסא היום לפנייך"עד שהרופאה הגיעה, הספקתי להביט במראה,שזה בעצם המקל ברזל הארוך עם המראה העגולה הקטנה, שהרופאים משתמשים כדי לראות את השן בדיוק...נכון שרואים רק חצי עין...אבל זה גם תעסוקה...הפדיחות שבדיוק רופא אחד עבר והביט בנעשה...על הדרך בחזור פגשתי מתרים שניסה לשכנע אותי לעשות הוראת קבע והוא היה עם מסכה על הסנטר...כך שאני מנסה לקצר והוא מאריך בדיבור עוד ועוד... "רגע אבל את מעל 18או מתחת"?אמרתי לו "תקשיב עכשיו מגיפה, אני לא יכולה לדבר איתך יותר מדי"...הוא הבין את הרמז והחזיר את המסכהוהכי חשוב לא הצליח לשכנע אותי, דקות ארוכות הוא מנסה לשכנע ואני בשלי "אצלי זה המנהג לא להתחייב"מה שכן קיבל תרומה הגונה.קבצן רחוב מקבל שקל הוא קיבל שטר. אז היה שווה לו לחפור ליאגב, כולם היו עם מסכות(לא כמו אצלכם...גייועלד!)הגברים עם הזקן נראים הכי מצחיק עם מסכה, כאילו הדביקו להם מסמך לפה...בכלל כל הנשים כאלו צנועות בתקופה האחרונה, כמו כאפיה המסכה הזו. יש כאן ממש חוקי איסלאם. זה הורס את כל הלוק המסכה הזו...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/09/2020 21:39:25

אני תורמת לכל קבצן בערך 5 שקל, אבל אני מקפידה לתרום לכל מי שאני רואה, שלא יקנאו אחד בשני 
זה באמת נורא צנוע המסכות.. אני דווקא שמחה שזה חוסך מבטים של אנשים 
אהבתי שאמרת לו "תקשיב עכשו מגיפה" חחח אני פעם אמרתי למישהו יואו אתה מתקרב יותר מדי... וזה היה נשמע קצת מלחיץ... אבל זה היה ממש בתחילת הקורונה, כשעוד לא שמנו מסיכות ופחדתי שהוא ירק עלי עם הצעקות שלו

בס"ד

כל הכבוד שתורמת כך.צדיקה שאת

חחחח כן אבל זה יותר מדי צנוע, קשה לי ללכת כך ברחוב...אני אוהבת להיראות יפה

חחחחח הקורונה הזו מוציאה מאיתנו משפטים מוזרים...מלעשות...הוא ברסלבר יורק עלי באמצע שיחה
הצחוק שהוא הביא לי תפילה לזיווג וכו'..
 אמרתי לו" לא תודה אני לא מתפללת על זה"
הוא פער זוג עיניים "מה הכוונה?"
אני כזה גמגמתי " ברור שאני רוצה להתחתן אבל....אני אומרת תהילים אם צריך, לא תפילה מיוחדת"...
הוא נרגע.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/9/2020 23:57 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770
סתםבחור כתב:
חחח אני מניח שעשית סקר שוק לפני שבחרת את הצבע הכחול ולא את האדום נגידנשלח מהאנדרואיד שלי
חחח למה אתה מניח ? אני בוחרת על פי טעמי האישי, ואדום זה של פרחות או ערסים.. אז ממש לא!בס"ד

אולי נעשה פשרה? חצי הצבע שבחרת וחצי ורוד? או פרחים ורודים?איך אפשרי רכב של בחורה בלי קצת ורוד?

מכירה את זה ששואלים בגן איזה צבע את אוהבת ?? אני תמיד אמרתי תכלת.. רב הבנות אהבו ורוד והמקוריות אהבו כתום או ירוק או סגול.. 

אז אין סיכוי שאני אעשה ורוד כי זה ממש קיטשי בעיני, אפילו שבגדים ורודים אני כן לובשת מידי פעם, ויש לי הרבה בגוון תכלת/ טורקיז או סתם צבעוני... 

פרחים ורודים זה סבבה.. את זה אין לי בעיה לשים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2020 00:00 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
חייכנית770 כתבה:
תור לרופא שיניים ?נשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דחחחח יפה צל"ש לך...אחרי התלבטויות קשות...ו..כאבי בטן מרוב לחץ. הלכתי למרות הכולהייתי הראשונה.ישר בכניסה הם אומרים לי "אל תדאגי חיטאנו הכול עבורך.אף אחד לא נגע בכיסא היום לפנייך"עד שהרופאה הגיעה, הספקתי להביט במראה,שזה בעצם המקל ברזל הארוך עם המראה העגולה הקטנה, שהרופאים משתמשים כדי לראות את השן בדיוק...נכון שרואים רק חצי עין...אבל זה גם תעסוקה...הפדיחות שבדיוק רופא אחד עבר והביט בנעשה...על הדרך בחזור פגשתי מתרים שניסה לשכנע אותי לעשות הוראת קבע והוא היה עם מסכה על הסנטר...כך שאני מנסה לקצר והוא מאריך בדיבור עוד ועוד... "רגע אבל את מעל 18או מתחת"?אמרתי לו "תקשיב עכשיו מגיפה, אני לא יכולה לדבר איתך יותר מדי"...הוא הבין את הרמז והחזיר את המסכהוהכי חשוב לא הצליח לשכנע אותי, דקות ארוכות הוא מנסה לשכנע ואני בשלי "אצלי זה המנהג לא להתחייב"מה שכן קיבל תרומה הגונה.קבצן רחוב מקבל שקל הוא קיבל שטר. אז היה שווה לו לחפור ליאגב, כולם היו עם מסכות(לא כמו אצלכם...גייועלד!)הגברים עם הזקן נראים הכי מצחיק עם מסכה, כאילו הדביקו להם מסמך לפה...בכלל כל הנשים כאלו צנועות בתקופה האחרונה, כמו כאפיה המסכה הזו. יש כאן ממש חוקי איסלאם. זה הורס את כל הלוק המסכה הזו...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/09/2020 21:39:25

אני תורמת לכל קבצן בערך 5 שקל, אבל אני מקפידה לתרום לכל מי שאני רואה, שלא יקנאו אחד בשני זה באמת נורא צנוע המסכות.. אני דווקא שמחה שזה חוסך מבטים של אנשים אהבתי שאמרת לו "תקשיב עכשו מגיפה" חחח אני פעם אמרתי למישהו יואו אתה מתקרב יותר מדי... וזה היה נשמע קצת מלחיץ... אבל זה היה ממש בתחילת הקורונה, כשעוד לא שמנו מסיכות ופחדתי שהוא ירק עלי עם הצעקות שלובס"דכל הכבוד שתורמת כך.צדיקה שאתחחחח כן אבל זה יותר מדי צנוע, קשה לי ללכת כך ברחוב...אני אוהבת להיראות יפהחחחחח הקורונה הזו מוציאה מאיתנו משפטים מוזרים...מלעשות...הוא ברסלבר יורק עלי באמצע שיחההצחוק שהוא הביא לי תפילה לזיווג וכו'.. אמרתי לו" לא תודה אני לא מתפללת על זה"הוא פער זוג עיניים "מה הכוונה?"אני כזה גמגמתי " ברור שאני רוצה להתחתן אבל....אני אומרת תהילים אם צריך, לא תפילה מיוחדת"...הוא נרגע.

חחח איזה שוק הוא חטף  אני פשוט אומרת לא, תודה והולכת... מקסימום אני אומרת יש לי כבר... כל שבוע הרב שלהם כותב תפילה חדשה ואני צריכה לאחסן את זה בארון שלי ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2020 00:13 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח הוא פשוט היה נראה נואש... אז עצרתי רק כדי להקשיב מה הוא רוצה...
הוא נראה נמרץ כזה... ואני עומדת לי ברוגע וחושבת מה לענות, כמה לתת וכו'...

חחח אהבתי....כל שבוע תפילה חדשה...חחח גדול

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/9/2020 00:43 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
חייכנית770 כתבה:
יצאת לדייטים ??? אוווווווווווווווו תודה לאל בס"דחחחח עדיין לא...זה בהקפאה...עוד מעט סוגרת שנה ללא דייט עם גבר.אפשר לומר שאני סוג של נזירה...שנה בלי שיחה עם גבר בדייט?זה וואוחחח גם אני מרגישה נזירה  אפילו שכן יצאתי לדייטים שנה זה המון, חייכנית... תעשי משהובס"דחחח כן יש בזה משהו... פעם פלטתי את זה במשרד בשיחה עם מישהי... ואיזה בחור מיליונר אחד, קרוב משפחה של המנהל...שישבליד,שמע זאת...הוא הביט בי כאילו נפלתי מהירח

חחח הוא בטח לא הבין איך בחורה כמוך לא יוצאת לדייטים... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2020 01:01 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח זה היה לפני המגיפה...

היינו במשרד שאני והראש צוות הרוסיה, ישבנו ועבדנו יחד... אך היה עוד עמדת מחשב ריקה...הוא ניצל זאת
כשהיה בדיוק בתקופה של חופש...אז פשוט הגיע יום יום לשבת במשרד שלנו, כדי "לעבוד מהמחשב נייד" ועל הדרך לשוחח
איתי...(אח"כ קלטתי זאת...)

הוא כ"כ חש מעצמו שהוא היה בטוח שארצה אותו...אז הוא שאל "מה את חושבת על שליחות בתאילנד אם אחזור בתשובה?"

כאילו הוא בן 40. אבל היה בטוח שכולן ירצו אותו. רק השאלה האם הוא השייח ירצה

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/09/2020 01:20:16

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/9/2020 01:01 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בתתימן כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחח כן יש בזה משהו... פעם פלטתי את זה במשרד בשיחה עם מישהי... ואיזה בחור מיליונר אחד, קרוב משפחה של המנהל...שישב
ליד,שמע זאת...הוא הביט בי כאילו נפלתי מהירח

אולי הוא חשב עלייך בתור אופציה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2020 01:30 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דחחחח זה היה לפני המגיפה...היינו במשרד שאני והראש צוות הרוסיה, ישבנו ועבדנו יחד... אך היה עוד עמדת מחשב ריקה...הוא ניצל זאתכשהיה בדיוק בתקופה של חופש...אז פשוט הגיע יום יום לשבת במשרד שלנו, כדי "לעבוד מהמחשב נייד" ועל הדרך לשוחחאיתי...(אח"כ קלטתי זאת...)הוא כ"כ חש מעצמו שהוא היה בטוח שארצה אותו...אז הוא שאל "מה את חושבת על שליחות בתאילנד אם אחזור בתשובה?"כאילו הוא בן 40. אבל היה בטוח שכולן ירצו אותו. רק השאלה האם הוא השייח ירצה

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/09/2020 01:20:16

היית צריכה לקלוט מההתחלה למה הוא מתיישב מולך... גם במשרד שלי לא חסר את האלה שרק מחפשים סיבות לדבר.. צריך לסנן אותם מראש. אחרת אין לדבר סוף ואין דרך לשחרר אותם מעליך (מניסיון- אחרי כמה פעמים הם כבר ממש חשים בנח לבוא לדבר)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2020 01:48 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

חחח זהו שהוא היה מתוחכם...

לא ישב ממש מולי. העמדה הייתה מרוחקת.מול הרוסיה...

והוא בהתחלה ישב בשקט "ועבד" במחשב שלו ודיבר רק עם הרוסיה...(אישה מבוגרת)

כך שזה קצת עיצבן אותי ורציתי לשוחח על כך עם הבוס, שהרי הגעתי לשם במטרה של לעבוד במשרד
שיש בו נשים בלבד (ולא יושבים במעורב בחדר אחד)....

אך הוא שידר שבא "רק היום" ו"במקרה"...(ולכן דחיתי את השיחה עם הבוס) אך בסוף הגיע במשך שבועיים ויותר...

ורק אחרי ש"הכרתי" אותו. הבנתי למה הרבנים נגד ישיבה מעורבת...
בהתחלה? טיפת רגש לא היה לי כלפיו ואפילו לא אהבתי לשוחח איתו ורק חיכתי שילך...

אבל לאט לאט? היו שיחות על דת וכו' ופתאום הרגשתי ממש כיף לשוחח איתו...עד שחיכתי שיבוא כדי שיהיה מעניין...

היו קטעים מצחיקים איתו...

למשל,יום אחד הוא שכח את הארנק בשולחני... אז אמרתי לו "תזהר...ארנק ליד בחורה זה מסוכן" 

יום אחר הוא סיפר שהוא רוצה לטוס לטייל באתיופיה ושחברו ביטל הגעה ברגע האחרון...

שאלתי "מה קרה נוסע דווקא לשם? חוזר לשורשים"?(הוא היה תימני)
הוא התפקע מצחוק. היה בהלם ממני.(ואני באמת לא יודעת איך העזתי להגיד לו כך..)

כמובן שאח"כ הוא הציע לי לטוס איתו לשם...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/09/2020 02:19:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/9/2020 02:03 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דחחח זהו שהוא היה מתוחכם...לא ישב ממש מולי. העמדה הייתה מרוחקת.מול הרוסיה...והוא בהתחלה ישב בשקט "ועבד" במחשב שלו ודיבר רק עם הרוסיה...(אישה מבוגרת)כך שזה קצת עיצבן אותי ורציתי לשוחח על כך עם הבוס, שהרי הגעתי לשם במטרה של לעבוד במשרדשיש בו נשים בלבד (ולא יושבים במעורב בחדר אחד)....אך הוא שידר שבא "רק היום" ו"במקרה"...(ולכן דחיתי את השיחה עם הבוס) אך בסוף זה הגיע במשך שבועיים ויותר...ורק אחרי שהכרתי אותו. הבנתי למה הרבנים נגד ישיבה מעורבת...בהתחלה? טיפת רגש לא הייתה לי כלפיו ואפילו לא אהבתי לשוחח איתו ורק חיכתי שילך...אבל לאט לאט? היו שיחות על דת וכו' ופתאום הרגשתי ממש כיף לשוחח איתו...עד שחיכתי שיבוא כדי שיהיה מעניין...היו קטעים מצחיקים איתו...יום אחד הוא שכח את הארנק בשולחני... אז אמרתי לו "תזהר...ארנק ליד בחורה זה מסוכן" יום אחר הוא סיפר שהוא רוצה לטוס לטייל באתיופיה, סיפר שחברו ביטל הגעה ברגע האחרון...שאלתי "מה קרה נוסע דווקא לשם? חוזר לשורשים"?(הוא היה תימני)הוא התפקע מצחוק. היה בהלם על העוז שלי.(ואני באמת לא יודעת איך העזתי להגיד לו כך..)כמובן שאח"כ הוא הציע לי לטוס איתו לשם...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/09/2020 01:54:40

חחח היית שנונה איתו, לא פלא שהוא רצה שתטוסי איתו... גם אני נאלצתי לפעמים לשבת בישיבה מעורבת... היה לי מאד מאד מסובך לא להיכנס איתם לשיחות, אבל זה מסוג הדברים שאת יודעת איך שהם מתחילים ואת לא יודעת איך שזה נגמר... בכללי אני לא רוצה שאם הם יתרגלו לדבר איתי ומהיום והלאה הם יבואו לשולחן שלי ויתחילו לשפוך את כל מה שעובר עליהם ....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 61 62 63 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.