בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/9/2020 19:14 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

רציף כתב:

סתםבחור כתב:

רציף כתב:

רוצים לשדל המונים שיעשו
חיסון לשפעת...
גם לא נראה לי הדבר הזה...

יש קטע של אנשים שהקפידו על מסיכה
ושאר פירות וירקות
וחלו בקורונה, כנראה עקב
החרדות,
וגם חתונות ואירועים סגורים
זה מאוד מדבק,
גם מסעדות ובתי קפה זה קטע מדביק גדול מסתבר, כי מורידים מסיכה ואוכלים.

אני לא ממש מבין למה מחייבים מסיכה
במקום פתוח

מה הקשר מקום פתוח למסיכה? אם מישהו מדבר מולך הוא יורק עליך מבלי לשים לב בין במקום פתוח ובין במקום סגור.
בכל מקרה, אם יביאו חיסון אני בטוח לא יתחסן

טוענים שבמקום פתוח
אין צורך במסיכה.

לא תתחסן על קורונה ?
למה ???....

מחרטטים. אין רופא שיאמר לך את זה

לא מתחסן כי לדעתי זאת קונספירציה של השלטונות לשלוט על ההמונים עם מחלה מהונדסת שחייבים לקחת עבורה חיסון כל שנה

כתוצאה מהמצב
אנשים מושפעים בקלות
כאילו שיש כאן דיקטטורה
ושליטה באנשים,
מישהו בילבל לך במוח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2020 19:48 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
לא מתחסן כי לדעתי זאת קונספירציה של השלטונות לשלוט על ההמונים עם מחלה מהונדסת שחייבים לקחת עבורה חיסון כל שנה

אה, גם אתה מאלה שאומרים שקורונה בכלל לא קיימת והכל המצאה כדי להזריק לאנשים שבבים שיהפכו אותם לרובוטים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/9/2020 21:39 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:

אה, גם אתה מאלה שאומרים שקורונה בכלל לא קיימת והכל המצאה כדי להזריק לאנשים שבבים שיהפכו אותם לרובוטים?

בדיוק לזה התכוונתי. לכן יש לממשלה אינטרס ליצור אנדרלמוסיה עם מחלה מהונדסת שמתו ממנה בישראל פחות מעשירית האחוז (אני לא סופר את האלו שהיה להם קורונה ומתו מסיבה אחרת. יש מים כזה שאישה אומרת לבעל שמאז הקורונה היא השמינה והוא עונה לה שגם לפני כן היא לא הייתה רזה. דקה אחרי כן רואים אותו מת וסיבת המוות: קורונה)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2020 23:20 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:

בדיוק לזה התכוונתי. לכן יש לממשלה אינטרס ליצור אנדרלמוסיה עם מחלה מהונדסת שמתו ממנה בישראל פחות מעשירית האחוז (אני לא סופר את האלו שהיה להם קורונה ומתו מסיבה אחרת. יש מים כזה שאישה אומרת לבעל שמאז הקורונה היא השמינה והוא עונה לה שגם לפני כן היא לא הייתה רזה. דקה אחרי כן רואים אותו מת וסיבת המוות: קורונה)

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש לי פתרון לחידה האם הקורונה קיימת או לא :

חוקרים גילו שמהשעה שבע בערב בדיוק הקורונה קמה לתחייה ומתחילה להסתובב ברחובות לאורך כל הלילה .
בבוקר בבוקר עם ראשוני המשכימים היא מתה מוות חטוף וקמה בשנית בשעה שבע בערב,
על כן יצא חוק חדש, מהשעה שבע בערב היו ספונים בבתיכם למען שלום ובריאות הציבור! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2020 23:28 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחחח איזה גבר חסר זהירות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2020 02:40 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

עשירית האחוז מתושבי המדינה זה קרוב לעשרת אלפים מתים ועוד אלפי מונשמים וחולים במצב קשה, וזה בלי לספור את קריסת בתי החולים במידה ולא היתה שליטה.

אתה באמת מאמין למה שאתה אומר? מישהו בכנסת עושה רווח מכל מה שקורה כאן?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2020 02:54 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בתתימן כתב:
חייכנית770 כתבה:
בס"דמגיע לי מזל טוב... נחשו מה עשיתי היום לראשונה.דבר שמתחילת הקורונה חששתי לעשות. ביטלתי ועכשיו סוף סוף אזרתי אומץ לעשות....מה הוא?
יצאת לדייטים ??? אוווווווווווווווו תודה לאל בס"דחחחח עדיין לא...זה בהקפאה...עוד מעט סוגרת שנה ללא דייט עם גבר.אפשר לומר שאני סוג של נזירה...שנה בלי שיחה עם גבר בדייט?זה וואו

חחח גם אני מרגישה נזירה  אפילו שכן יצאתי לדייטים 
שנה זה המון, חייכנית... תעשי משהו

בס"ד

חחח כן יש בזה משהו... פעם פלטתי את זה במשרד בשיחה עם מישהי... ואיזה בחור מיליונר אחד, קרוב משפחה של המנהל...שישב
ליד,שמע זאת...הוא הביט בי כאילו נפלתי מהירח

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/09/2020 23:41:59

אולי הוא חשב עלייך בתור אופציה

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד חחחח יפה את בעל אינטואיציה טובה(;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2020 02:56 לינק ישיר 

*אתה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2020 02:58 לינק ישיר 

בס"ד בתימן? אל תשאלי...ישלי תקלת חיבור במחשב...וגם האפליקצייה לא עובדת לי(גם כשעושה תאריך אחורנית(...גיוועלד!מקווה שהמחשב יסתדר בקרוב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2020 03:05 לינק ישיר 

בס"ד* בקשר לבחרוצ'יק ההוא...אכן הוא מאד חיבב את הסגנון שלי והעריך אותי...(הוא היה דתי לשעבר, כך שתכלס לא רצה להתחתן עם לא דתיה) לא יודעת אם אני שנונה...אבל גם אם כן עשיתי זאת עם חיוך וביישנות, כך שזה שונה מהישראליות ה"מחוספסות"... אז כנראה אהב את השילוב(;.... את צודקת שעדיף לא להתחיל עם ה"לשוחח"...אך לדעתי זה מאד קשה עד בלתי אפשרי/ אנושי, כזה מישהו שעובד איתך בחדר אחד...אנחנו אחרי הכל לא רובוטים ואת לא יכולה נימוסית לא להגיב לאנשים סביבך...כך שעדיף מראש לעבוד רק במשרד נשי/ לפחות לא לשבת בחדר אחד עם גבר, זה יוצר קשר גם בלי שתרצי.... את רוצה להגיד לי שהצלחת לא לשוחח עם עמיתים לעבודה, במשך יותר משנה?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/09/2020 03:08:36

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2020 03:12 לינק ישיר 

בס"ד*...בקשר לרכב הקסום(; אין עלייך שבאה לקראתי...כשאת משיגה רכב כזה?תודיעי לי...אני יותר מאשמח ליהנות איתך(;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2020 12:56 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בתתימן כתב:
חייכנית770 כתבה:
בס"דמגיע לי מזל טוב... נחשו מה עשיתי היום לראשונה.דבר שמתחילת הקורונה חששתי לעשות. ביטלתי ועכשיו סוף סוף אזרתי אומץ לעשות....מה הוא?
יצאת לדייטים ??? אוווווווווווווווו תודה לאל בס"דחחחח עדיין לא...זה בהקפאה...עוד מעט סוגרת שנה ללא דייט עם גבר.אפשר לומר שאני סוג של נזירה...שנה בלי שיחה עם גבר בדייט?זה וואו

חחח גם אני מרגישה נזירה  אפילו שכן יצאתי לדייטים 
שנה זה המון, חייכנית... תעשי משהו

בס"ד

חחח כן יש בזה משהו... פעם פלטתי את זה במשרד בשיחה עם מישהי... ואיזה בחור מיליונר אחד, קרוב משפחה של המנהל...שישב
ליד,שמע זאת...הוא הביט בי כאילו נפלתי מהירח

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/09/2020 23:41:59

אולי הוא חשב עלייך בתור אופציה

בס"דחחחח יפה את בעל אינטואיציה טובה(;

לא צריך אינטואיציה. לדעתי כל מפגש בין שתי מינים, התת מודע בודק אופציה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2020 12:59 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:

אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:

עשירית האחוז מתושבי המדינה זה קרוב לעשרת אלפים מתים ועוד אלפי מונשמים וחולים במצב קשה, וזה בלי לספור את קריסת בתי החולים במידה ולא היתה שליטה.

אתה באמת מאמין למה שאתה אומר? מישהו בכנסת עושה רווח מכל מה שקורה כאן?

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה לא עשירית האחוז אלא הרבה פחות בגלל שתוך שלושים אחוז חולים יהיה חיסון עדר. אם לא יאמרו לאנשים לפחד מזה אז גם הטיפול בבית חולים יהיה יותר טוב כי עכשיו לפעמים הם לא מקבלים טיפול מפחד הידבקות. בפרט שאפשר להדביק את כל הצעירים. הנזק שנגרם מהסגרים יתכן שגדול מהתועלת. למה לממשלה יש עניין לנפח את מספר המתים? למה כשמישהו מת והיה לו קורונה ישר זה הסיבה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2020 13:00 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד* בקשר לבחרוצ'יק ההוא...אכן הוא מאד חיבב את הסגנון שלי והעריך אותי...(הוא היה דתי לשעבר, כך שתכלס לא רצה להתחתן עם לא דתיה) לא יודעת אם אני שנונה...אבל גם אם כן עשיתי זאת עם חיוך וביישנות, כך שזה שונה מהישראליות ה"מחוספסות"... אז כנראה אהב את השילוב(;....את צודקת שעדיף לא להתחיל עם ה"לשוחח"...אך לדעתי זה מאד קשה עד בלתי אפשרי/ אנושי, כזה מישהו שעובד איתך בחדר אחד...אנחנו אחרי הכל לא רובוטים ואת לא יכולה נימוסית לא להגיב לאנשים סביבך...כך שעדיף מראש לעבוד רק במשרד נשי/ לפחות לא לשבת בחדר אחד עם גבר, זה יוצר קשר גם בלי שתרצי....את רוצה להגיד לי שהצלחת לא לשוחח עם עמיתים לעבודה, במשך יותר משנה?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/09/2020 03:08:36

חייכנית ברור שזה קשה אבל אפשרי. אם מציבים גבולות ברורים ומשדרים סגירות אז אפשר לשבת באותו חדר וכמעט ולא לדבר. הכל תלוי בך בסופו של דבר. אבל באמת לדעתי עדיף סייגים כי הרוב לא חזקים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2020 13:12 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד בתימן? אל תשאלי...ישלי תקלת חיבור במחשב...וגם האפליקצייה לא עובדת לי(גם כשעושה תאריך אחורנית(...גיוועלד!מקווה שהמחשב יסתדר בקרוב...

כן, מרגישים שאת נעלמת, חשבתי כבר אולי נסעת לצימר..  
מה זה כל הבעיות האלה קורות ביחד ?? ממש חוק מרפי... מאיפה את כותבת עכשו ? מהמחשב ?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 62 63 64 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.