בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/9/2020 09:37 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"ד* בקשר לבחרוצ'יק ההוא...אכן הוא מאד חיבב את הסגנון שלי והעריך אותי...(הוא היה דתי לשעבר, כך שתכלס לא רצה להתחתן עם לא דתיה) לא יודעת אם אני שנונה...אבל גם אם כן עשיתי זאת עם חיוך וביישנות, כך שזה שונה מהישראליות ה"מחוספסות"... אז כנראה אהב את השילוב(;....את צודקת שעדיף לא להתחיל עם ה"לשוחח"...אך לדעתי זה מאד קשה עד בלתי אפשרי/ אנושי, כזה מישהו שעובד איתך בחדר אחד...אנחנו אחרי הכל לא רובוטים ואת לא יכולה נימוסית לא להגיב לאנשים סביבך...כך שעדיף מראש לעבוד רק במשרד נשי/ לפחות לא לשבת בחדר אחד עם גבר, זה יוצר קשר גם בלי שתרצי....את רוצה להגיד לי שהצלחת לא לשוחח עם עמיתים לעבודה, במשך יותר משנה?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/09/2020 03:08:36

זה באמת קשה עד בלתי אפשרי.. בעבודה הנוכחית שלי שמו אותי רק פעם אחת בחדר גדול שישבו שם עוד 2 דברים יחסית מבוגרים... אבל ממש לא עניין אותי לדבר איתם... הם גם לא חיפשו את זה, ככה שיצא סבבה 
לא אומרת שאני לא משוחחת בכלל.. אבל שיחות נורא שיטחיות כאלה, ואני גם בורחת למחשב שלי ממש מהר.. יש לכולם מלא עבודה 

בס"ד

יפה כל הכבוד לך...
אני גם משתדלת להיות כך... אבל גם קשה לעבוד מול מחשב בלי שיח עם בני אנוש...החודשים היפים ביותר שלי היו כשעבדתי עם בנות בגילי באותו משרד... את לא יודעת כמה זה מביא חשק לעבוד, אפילו אם זה שיחה קצרה, אבל זה מביא אנרגיה טובה

אגב, בקשר לבחורצ'יק ההוא(הוא באמת היה נראה בן 30 ומשו...) לפעמים אני תוהה לעצמי, האם לא הפסדתי חוויה
מיוחדת...תארי לך הייתי אומרת "כן" ויוצאת איתו לטיול בחו"ל,(כמובן עם שמירה על ההלכה) זו בטח הייתה חוויה של פעם בחיים לטייל עם בחור כזה... 
אני יודעת שזלא מתאים לחרדיה...(ולא הייתי עושה זאת באמת...)
אבל את מכירה אתזה, שיש סקרנות כזו, של לדעת מה היה קרה אם כן?
זה כמו לחיות בסוג של סרט

אוי התמימות. נראה לך שהיית יכולה לשמור על ההלכה בטיול כזה? חחח.
בכל מקרה. אנחנו מצטערים יותר על דברים שלא עשינו מאשר על דברים שעשינו. כי המוח במקרה של אכזבה על דבר שעשינו, יכול למצוא כל מיני הצטדקויות למה זה עדיין לתועלת. אבל מה שלא עשינו, מבחינת המוח יש לזה פוטנציאל של עולם ומלואו והוא לא יכול לעכל את זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2020 11:12 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

רציף כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

מגיע לי מזל טוב...
נחשו מה עשיתי היום לראשונה
.דבר שמתחילת הקורונה חששתי לעשות. ביטלתי ועכשיו סוף סוף אזרתי אומץ לעשות....

מה הוא?

תור לרופא שיניים ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחח יפה צל"ש לך...

אחרי התלבטויות קשות...ו..כאבי בטן מרוב לחץ. הלכתי למרות הכול

הייתי הראשונה.ישר בכניסה הם אומרים לי "אל תדאגי חיטאנו הכול עבורך.אף אחד לא נגע בכיסא היום לפנייך"

עד שהרופאה הגיעה, הספקתי כמובן להביט במראה,
שזה בעצם המקל ברזל הארוך הזה עם המראה העגולה הקטנה, (שהרופאים משתמשים כדי לראות את השן בדיוק...)

נכון שרואים רק חצי עין...אבל זה גם תעסוקה...הפדיחות שבדיוק רופא אחד עבר והביט בנעשה...

על הדרך בחזור פגשתי מתרים שניסה לשכנע אותי לעשות הוראת קבע והוא היה עם מסכה על הסנטר...כך שאני 
מנסה לקצר והוא מאריך בדיבור עוד ועוד... "רגע אבל את מעל 18או מתחת"?
אמרתי לו "תקשיב עכשיו מגיפה, אני לא יכולה לדבר איתך יותר מדי"...
הוא הבין את הרמז והחזיר את המסכהוהכי חשוב לא הצליח לשכנע אותי, דקות ארוכות הוא מנסה לשכנע ואני בשלי "אצלי זה המנהג לא להתחייב"
מה שכן קיבל תרומה הגונה.
קבצן רחוב מקבל שקל הוא קיבל שטר. אז היה שווה לו לחפור לי

אגב, כולם היו עם מסכות(לא כמו אצלכם...גייועלד!)
הגברים עם הזקן נראים הכי מצחיק עם מסכה, כאילו הדביקו להם מסמך לפה...בכלל 
כל הנשים כאלו צנועות בתקופה האחרונה, כמו רעלה המסכה הזו. יש כאן ממש חוקי איסלאם. זה הורס את כל הלוק המסכה הזו...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/09/2020 22:20:24

וואוו את אכן מיוחדת,
אם מגיע אלי קבצן ללא מסכה
אני בקושי מתייחס אליו, ועוזב אותו במהירות.
או שאת תמיד אפופה במחשבות
מעמיקות
עד שאת זזה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2020 13:27 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד* בקשר לבחרוצ'יק ההוא...אכן הוא מאד חיבב את הסגנון שלי והעריך אותי...(הוא היה דתי לשעבר, כך שתכלס לא רצה להתחתן עם לא דתיה) לא יודעת אם אני שנונה...אבל גם אם כן עשיתי זאת עם חיוך וביישנות, כך שזה שונה מהישראליות ה"מחוספסות"... אז כנראה אהב את השילוב(;.... את צודקת שעדיף לא להתחיל עם ה"לשוחח"...אך לדעתי זה מאד קשה עד בלתי אפשרי/ אנושי, כזה מישהו שעובד איתך בחדר אחד...אנחנו אחרי הכל לא רובוטים ואת לא יכולה נימוסית לא להגיב לאנשים סביבך...כך שעדיף מראש לעבוד רק במשרד נשי/ לפחות לא לשבת בחדר אחד עם גבר, זה יוצר קשר גם בלי שתרצי.... את רוצה להגיד לי שהצלחת לא לשוחח עם עמיתים לעבודה, במשך יותר משנה?

זה באמת קשה עד בלתי אפשרי.. בעבודה הנוכחית שלי שמו אותי רק פעם אחת בחדר גדול שישבו שם עוד 2 דברים יחסית מבוגרים... אבל ממש לא עניין אותי לדבר איתם... הם גם לא חיפשו את זה, ככה שיצא סבבה לא אומרת שאני לא משוחחת בכלל.. אבל שיחות נורא שיטחיות כאלה, ואני גם בורחת למחשב שלי ממש מהר.. יש לכולם מלא עבודה בס"דיפה כל הכבוד לך...אני גם משתדלת להיות כך... אבל גם קשה לעבוד מול מחשב בלי שיח עם בני אנוש...החודשים היפים ביותר שלי היו כשעבדתי עם בנות בגילי באותו משרד... את לא יודעת כמה זה מביא חשק לעבוד, אפילו אם זה שיחה קצרה, אבל זה מביא אנרגיה טובהאגב, בקשר לבחורצ'יק ההוא(הוא באמת היה נראה בן 30 ומשו...) לפעמים אני תוהה לעצמי, האם לא הפסדתי חוויהמיוחדת...תארי לך הייתי אומרת "כן" ויוצאת איתו לטיול בחו"ל,(כמובן עם שמירה על ההלכה) זו בטח הייתה חוויה של פעם בחיים לטייל עם בחור כזה... אני יודעת שזלא מתאים לחרדיה...(ולא הייתי עושה זאת באמת...)אבל את מכירה אתזה, שיש סקרנות כזו, של לדעת מה היה קרה אם כן?זה כמו לחיות בסוג של סרטלא הפסדת שום חויה, תאמיני לי... אלא אם כן סיוט זה גם סוג של חוויה.אני יודעת מה ההבדל בין לעבוד עם חברות לבין בלי.. זה הבדל עצום, גם נורא כייף לעבוד ביחד ולחשוב ביחד, ואוו זה ממש עולם אחר, לקח לי המון זמן לעכל שעבודה זה לא חברות, אחרי שבעבודה הראשונה שלי עבדתי עם עוד מלא חרדיות בגילי ומעלה..

תוקן על ידי בתתימן ב- 11/09/2020 04:56:26

בס"דחחחח למה סיוט? הייתה לנו דווקא אינטרקציה טובה בשיחה.... אני חושבת שהיה מצחיק ומלא חוויות...ובכללהוא היה גברי וחכם כזה ושידר ביטחון עצמי בשמים...ברור שלא הייתי רוצה לטייל באתיופיה....אולי הייתי משכנעת אותו על טיול בשוויץ...כן זה ממש שונה עבודה עם צוות נשי לבין עבודה בסביבה גברית...לרוב עבדתי בסביבה גברית(כשאני במשרד משלי)... ממש משעמם כך.מרגישים כמו במנזר השתקנים...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/09/2020 05:34:45

מוזר שאת לא חושבת שהוא יכול לפתות אותך במהלך הטיול?? ואם תסרבי ? ה' ישמור מה יקרה 
חח מנזר השתקנים.. ממש מעצבן להיות במשרד שכולו גברים, אני לא הייתי מוכנה לזה, זה משעמם נורא... ואם את האישה היחידה במשרד אז בוודאות כולם באים לדבר איתך 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2020 13:31 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דבתימן מה אומרת על צימר כזה?https://www.rrr.co.il/showCabin.asp?site=2042

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/09/2020 04:19:14

נראה אחלה צימר  אבל מה עושים בצימר כל היום ???בס"דאווו יש הרבה מה לעשות...מקודם כל אוכלים...שזו פעולה מורכבת מאדולהשתזף בחצר...להיות בג'קוזי...לשים מוזיקה ולרקוד קצת עם החברות....ואולי איזה קומזיץ עם משחקי חברה...בכלל עצם הרוגע והמקום היפה...כיף פשוט להיות שם...וליהנות מהמקום...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/09/2020 05:31:52

באמת נשמע כייף לרקוד עם חברות, אני משתדלת לא להשתזף כי הבנתי שזה ממש לא טוב לעור, אבל בעיקרון אני גם לא צריכה שיזוף, יש לי מספיק צבע  אפילו פעם שעברה שהייתי בים שמתי התאמצתי ושמתי קרם הגנה (מה שאני לא עושה בדכ), כי אני לא רוצה מלא קמטים כשאתבגר, אבל למרות זאת השתזפתי קצת אבל זה יצא יפה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2020 23:21 לינק ישיר 

יש לי בדיקת קורונה מחר,
מה אתם אומרים, עדיף לצאת חיובית או שלילית ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 00:17 לינק ישיר 

זה משנה משהו? בכל מקרה נהיה "בבידוד" בשבועיים הקרובים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2020 00:30 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
זה משנה משהו? בכל מקרה נהיה "בבידוד" בשבועיים הקרובים...

כן, זה משנה. כי אני לא יכולה להיות בבידוד בבית, אז אני אצטרך ללכת למלונית, וזה לא מסתדר לי בכלל....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 00:37 לינק ישיר 

למה לא? זה לא שיש למשפחה לאן ללכת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2020 00:39 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:

זה מפחיד לחשוב להיות סגורה במקום שאת לא יודעת איזה תנאים יהיו שם... 
טוב, אחרי שאני אקבל תוצאות אני אחשוב מה לעשות.... בינתיים זה עוד לא בטוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 00:53 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

יש לי בדיקת קורונה מחר,

למה לך לעשות בדיקה ?
אומרים שהבדיקות לא ממש
אמינות

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 13/09/2020 00:54:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 00:56 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

אדם_ה1 כתב:

זה מפחיד לחשוב להיות סגורה במקום שאת לא יודעת איזה תנאים יהיו שם... 
טוב, אחרי שאני אקבל תוצאות אני אחשוב מה לעשות.... בינתיים זה עוד לא בטוח.

את יכולה לברר על מקום טוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 01:17 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
יש לי בדיקת קורונה מחר,

בס"ד

למה את לא מרגישה טוב? 

או שאת פשוט אומרת שאני צודקת שלא נבדקים סתם, אבל תכלס לא שומעת להמלצותיי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2020 02:01 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
יש לי בדיקת קורונה מחר,מה אתם אומרים, עדיף לצאת חיובית או שלילית ? בס"דלמה את לא מרגישה טוב? או שאת פשוט אומרת שאני צודקת שלא נבדקים סתם, אבל תכלס לא שומעת להמלצותיי?

בתחילת השבוע באמת לא היה לי כלום, לכן שאלתי האם להיבדק סתם, ביום רביעי התחילו לי כאבי ראש שנמשכו עד שבת, אז כתבתי לרופא והוא המליץ לעשות בדיקה, לכן אני עושה בדיקה מחר, אני לא רוצה להדביק אנשים מבוגרים, בלי זה לא הייתי עושה את הבדיקה וממשיכה בשגרת חיים שלי, שכוללת ביקורים אצל סבתא שלי, שהיא מעל שבעים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 02:02 לינק ישיר 
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
זה מפחיד לחשוב להיות סגורה במקום שאת לא יודעת איזה תנאים יהיו שם... טוב, אחרי שאני אקבל תוצאות אני אחשוב מה לעשות.... בינתיים זה עוד לא בטוח.

את יכולה לברר על מקום טוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם אני אצטרך ללכת למלונית אני אברר, אבל לא נראה לי שההחלטה תהיה בידיים שלי לאיזה בית מלון ללכת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 02:15 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"ד* בקשר לבחרוצ'יק ההוא...אכן הוא מאד חיבב את הסגנון שלי והעריך אותי...(הוא היה דתי לשעבר, כך שתכלס לא רצה להתחתן עם לא דתיה) לא יודעת אם אני שנונה...אבל גם אם כן עשיתי זאת עם חיוך וביישנות, כך שזה שונה מהישראליות ה"מחוספסות"... אז כנראה אהב את השילוב(;....את צודקת שעדיף לא להתחיל עם ה"לשוחח"...אך לדעתי זה מאד קשה עד בלתי אפשרי/ אנושי, כזה מישהו שעובד איתך בחדר אחד...אנחנו אחרי הכל לא רובוטים ואת לא יכולה נימוסית לא להגיב לאנשים סביבך...כך שעדיף מראש לעבוד רק במשרד נשי/ לפחות לא לשבת בחדר אחד עם גבר, זה יוצר קשר גם בלי שתרצי....את רוצה להגיד לי שהצלחת לא לשוחח עם עמיתים לעבודה, במשך יותר משנה?

זה באמת קשה עד בלתי אפשרי.. בעבודה הנוכחית שלי שמו אותי רק פעם אחת בחדר גדול שישבו שם עוד 2 דברים יחסית מבוגרים... אבל ממש לא עניין אותי לדבר איתם... הם גם לא חיפשו את זה, ככה שיצא סבבה 
לא אומרת שאני לא משוחחת בכלל.. אבל שיחות נורא שיטחיות כאלה, ואני גם בורחת למחשב שלי ממש מהר.. יש לכולם מלא עבודה 

בס"ד

יפה כל הכבוד לך...
אני גם משתדלת להיות כך... אבל גם קשה לעבוד מול מחשב בלי שיח עם בני אנוש...החודשים היפים ביותר שלי היו כשעבדתי עם בנות בגילי באותו משרד... את לא יודעת כמה זה מביא חשק לעבוד, אפילו אם זה שיחה קצרה, אבל זה מביא אנרגיה טובה

אגב, בקשר לבחורצ'יק ההוא(הוא באמת היה נראה בן 30 ומשו...) לפעמים אני תוהה לעצמי, האם לא הפסדתי חוויה
מיוחדת...תארי לך הייתי אומרת "כן" ויוצאת איתו לטיול בחו"ל,(כמובן עם שמירה על ההלכה) זו בטח הייתה חוויה של פעם בחיים לטייל עם בחור כזה... 
אני יודעת שזלא מתאים לחרדיה...(ולא הייתי עושה זאת באמת...)
אבל את מכירה אתזה, שיש סקרנות כזו, של לדעת מה היה קרה אם כן?
זה כמו לחיות בסוג של סרט

אוי התמימות. נראה לך שהיית יכולה לשמור על ההלכה בטיול כזה? חחח.
בכל מקרה. אנחנו מצטערים יותר על דברים שלא עשינו מאשר על דברים שעשינו. כי המוח במקרה של אכזבה על דבר שעשינו, יכול למצוא כל מיני הצטדקויות למה זה עדיין לתועלת. אבל מה שלא עשינו, מבחינת המוח יש לזה פוטנציאל של עולם ומלואו והוא לא יכול לעכל את זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחח כן ידוע שלפעמים תמימה אנוכי...

אבל תאורטית? זה ניתן...
אם הולכים בטיול קבוצתי, ניתן להימנע מיחוד...
ואם ישנים בחדרים נפרדים במלון? ורק אוכלים יחד בחדר אוכל? זה תקין עפ"י ההלכה
אך ברור שבשטח זה עלול לרדת לפסים אחרים שלא תוכננו קודם
מאידך נזכרתי שיש בעיה לצאת סתם עם גבר שלא למטרת נישואין...כך שמסתבר שנהגתי נכון...

אהבתי את ההסבר על המוח... אבל שום דבר לא מאוחר, בעז"ה אגשים אתזה עם בן זוגי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 64 65 66 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.