|
|
| נשלח ב-11/9/2020 11:12 |
|
| |
וואוו את אכן מיוחדת, אם מגיע אלי קבצן ללא מסכה אני בקושי מתייחס אליו, ועוזב אותו במהירות. או שאת תמיד אפופה במחשבות מעמיקות עד שאת זזה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 13:27 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | | בס"ד* בקשר לבחרוצ'יק ההוא...אכן הוא מאד חיבב את הסגנון שלי והעריך אותי...(הוא היה דתי לשעבר, כך שתכלס לא רצה להתחתן עם לא דתיה) לא יודעת אם אני שנונה...אבל גם אם כן עשיתי זאת עם חיוך וביישנות, כך שזה שונה מהישראליות ה"מחוספסות"... אז כנראה אהב את השילוב(;....
את צודקת שעדיף לא להתחיל עם ה"לשוחח"...אך לדעתי זה מאד קשה עד בלתי אפשרי/ אנושי, כזה מישהו שעובד איתך בחדר אחד...אנחנו אחרי הכל לא רובוטים ואת לא יכולה נימוסית לא להגיב לאנשים סביבך...כך שעדיף מראש לעבוד רק במשרד נשי/ לפחות לא לשבת בחדר אחד עם גבר, זה יוצר קשר גם בלי שתרצי....
את רוצה להגיד לי שהצלחת לא לשוחח עם עמיתים לעבודה, במשך יותר משנה? תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/09/2020 03:08:36 זה באמת קשה עד בלתי אפשרי.. בעבודה הנוכחית שלי שמו אותי רק פעם אחת בחדר גדול שישבו שם עוד 2 דברים יחסית מבוגרים... אבל ממש לא עניין אותי לדבר איתם... הם גם לא חיפשו את זה, ככה שיצא סבבה לא אומרת שאני לא משוחחת בכלל.. אבל שיחות נורא שיטחיות כאלה, ואני גם בורחת למחשב שלי ממש מהר.. יש לכולם מלא עבודה בס"דיפה כל הכבוד לך... אני גם משתדלת להיות כך... אבל גם קשה לעבוד מול מחשב בלי שיח עם בני אנוש...החודשים היפים ביותר שלי היו כשעבדתי עם בנות בגילי באותו משרד... את לא יודעת כמה זה מביא חשק לעבוד, אפילו אם זה שיחה קצרה, אבל זה מביא אנרגיה טובה אגב, בקשר לבחורצ'יק ההוא(הוא באמת היה נראה בן 30 ומשו...) לפעמים אני תוהה לעצמי, האם לא הפסדתי חוויהמיוחדת...תארי לך הייתי אומרת "כן" ויוצאת איתו לטיול בחו"ל,(כמובן עם שמירה על ההלכה) זו בטח הייתה חוויה של פעם בחיים לטייל עם בחור כזה... אני יודעת שזלא מתאים לחרדיה...(ולא הייתי עושה זאת באמת...)אבל את מכירה אתזה, שיש סקרנות כזו, של לדעת מה היה קרה אם כן?זה כמו לחיות בסוג של סרט לא הפסדת שום חויה, תאמיני לי... אלא אם כן סיוט זה גם סוג של חוויה.אני יודעת מה ההבדל בין לעבוד עם חברות לבין בלי.. זה הבדל עצום, גם נורא כייף לעבוד ביחד ולחשוב ביחד, ואוו זה ממש עולם אחר, לקח לי המון זמן לעכל שעבודה זה לא חברות, אחרי שבעבודה הראשונה שלי עבדתי עם עוד מלא חרדיות בגילי ומעלה..תוקן על ידי בתתימן ב- 11/09/2020 04:56:26
בס"דחחחח למה סיוט? הייתה לנו דווקא אינטרקציה טובה בשיחה.... אני חושבת שהיה מצחיק ומלא חוויות...ובכללהוא היה גברי וחכם כזה ושידר ביטחון עצמי בשמים...ברור שלא הייתי רוצה לטייל באתיופיה....אולי הייתי משכנעת אותו על טיול בשוויץ ...כן זה ממש שונה עבודה עם צוות נשי לבין עבודה בסביבה גברית...לרוב עבדתי בסביבה גברית(כשאני במשרד משלי)... ממש משעמם כך.מרגישים כמו במנזר השתקנים...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/09/2020 05:34:45 |
|
מוזר שאת לא חושבת שהוא יכול לפתות אותך במהלך הטיול?? ואם תסרבי ? ה' ישמור מה יקרה  חח מנזר השתקנים.. ממש מעצבן להיות במשרד שכולו גברים, אני לא הייתי מוכנה לזה, זה משעמם נורא... ואם את האישה היחידה במשרד אז בוודאות כולם באים לדבר איתך 
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2020 23:21 |
|
| |
יש לי בדיקת קורונה מחר, מה אתם אומרים, עדיף לצאת חיובית או שלילית ? 
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 00:17 |
|
| |
זה משנה משהו? בכל מקרה נהיה "בבידוד" בשבועיים הקרובים... 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 00:37 |
|
| |
למה לא? זה לא שיש למשפחה לאן ללכת..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 00:39 |
|
| |
בתתימן
| אדם_ה1 כתב: |  | | למה לא? זה לא שיש למשפחה לאן ללכת.. |
|
זה מפחיד לחשוב להיות סגורה במקום שאת לא יודעת איזה תנאים יהיו שם... טוב, אחרי שאני אקבל תוצאות אני אחשוב מה לעשות.... בינתיים זה עוד לא בטוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 00:53 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | יש לי בדיקת קורונה מחר, מה אתם אומרים, עדיף לצאת חיובית או שלילית ?  |
|
למה לך לעשות בדיקה ? אומרים שהבדיקות לא ממש אמינות
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 13/09/2020 00:54:10
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 02:01 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | יש לי בדיקת קורונה מחר,מה אתם אומרים, עדיף לצאת חיובית או שלילית ? בס"דלמה את לא מרגישה טוב? או שאת פשוט אומרת שאני צודקת שלא נבדקים סתם, אבל תכלס לא שומעת להמלצותיי? |
|
בתחילת השבוע באמת לא היה לי כלום, לכן שאלתי האם להיבדק סתם, ביום רביעי התחילו לי כאבי ראש שנמשכו עד שבת, אז כתבתי לרופא והוא המליץ לעשות בדיקה, לכן אני עושה בדיקה מחר, אני לא רוצה להדביק אנשים מבוגרים, בלי זה לא הייתי עושה את הבדיקה וממשיכה בשגרת חיים שלי, שכוללת ביקורים אצל סבתא שלי, שהיא מעל שבעים..
|
|
|
|
|