|
|
| נשלח ב-13/9/2020 03:58 |
|
| |
בס"ד
תיקון טעות: פעם אחת
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 04:11 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | | בס"ד* בקשר לבחרוצ'יק ההוא...אכן הוא מאד חיבב את הסגנון שלי והעריך אותי...(הוא היה דתי לשעבר, כך שתכלס לא רצה להתחתן עם לא דתיה) לא יודעת אם אני שנונה...אבל גם אם כן עשיתי זאת עם חיוך וביישנות, כך שזה שונה מהישראליות ה"מחוספסות"... אז כנראה אהב את השילוב(;....
את צודקת שעדיף לא להתחיל עם ה"לשוחח"...אך לדעתי זה מאד קשה עד בלתי אפשרי/ אנושי, כזה מישהו שעובד איתך בחדר אחד...אנחנו אחרי הכל לא רובוטים ואת לא יכולה נימוסית לא להגיב לאנשים סביבך...כך שעדיף מראש לעבוד רק במשרד נשי/ לפחות לא לשבת בחדר אחד עם גבר, זה יוצר קשר גם בלי שתרצי....
את רוצה להגיד לי שהצלחת לא לשוחח עם עמיתים לעבודה, במשך יותר משנה? תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/09/2020 03:08:36 זה באמת קשה עד בלתי אפשרי.. בעבודה הנוכחית שלי שמו אותי רק פעם אחת בחדר גדול שישבו שם עוד 2 דברים יחסית מבוגרים... אבל ממש לא עניין אותי לדבר איתם... הם גם לא חיפשו את זה, ככה שיצא סבבה לא אומרת שאני לא משוחחת בכלל.. אבל שיחות נורא שיטחיות כאלה, ואני גם בורחת למחשב שלי ממש מהר.. יש לכולם מלא עבודה בס"דיפה כל הכבוד לך... אני גם משתדלת להיות כך... אבל גם קשה לעבוד מול מחשב בלי שיח עם בני אנוש...החודשים היפים ביותר שלי היו כשעבדתי עם בנות בגילי באותו משרד... את לא יודעת כמה זה מביא חשק לעבוד, אפילו אם זה שיחה קצרה, אבל זה מביא אנרגיה טובה אגב, בקשר לבחורצ'יק ההוא(הוא באמת היה נראה בן 30 ומשו...) לפעמים אני תוהה לעצמי, האם לא הפסדתי חוויהמיוחדת...תארי לך הייתי אומרת "כן" ויוצאת איתו לטיול בחו"ל,(כמובן עם שמירה על ההלכה) זו בטח הייתה חוויה של פעם בחיים לטייל עם בחור כזה... אני יודעת שזלא מתאים לחרדיה...(ולא הייתי עושה זאת באמת...)אבל את מכירה אתזה, שיש סקרנות כזו, של לדעת מה היה קרה אם כן?זה כמו לחיות בסוג של סרט לא הפסדת שום חויה, תאמיני לי... אלא אם כן סיוט זה גם סוג של חוויה.אני יודעת מה ההבדל בין לעבוד עם חברות לבין בלי.. זה הבדל עצום, גם נורא כייף לעבוד ביחד ולחשוב ביחד, ואוו זה ממש עולם אחר, לקח לי המון זמן לעכל שעבודה זה לא חברות, אחרי שבעבודה הראשונה שלי עבדתי עם עוד מלא חרדיות בגילי ומעלה..תוקן על ידי בתתימן ב- 11/09/2020 04:56:26
בס"דחחחח למה סיוט? הייתה לנו דווקא אינטרקציה טובה בשיחה.... אני חושבת שהיה מצחיק ומלא חוויות...ובכללהוא היה גברי וחכם כזה ושידר ביטחון עצמי בשמים...ברור שלא הייתי רוצה לטייל באתיופיה....אולי הייתי משכנעת אותו על טיול בשוויץ ...כן זה ממש שונה עבודה עם צוות נשי לבין עבודה בסביבה גברית...לרוב עבדתי בסביבה גברית(כשאני במשרד משלי)... ממש משעמם כך.מרגישים כמו במנזר השתקנים... תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/09/2020 05:34:45 מוזר שאת לא חושבת שהוא יכול לפתות אותך במהלך הטיול?? ואם תסרבי ? ה' ישמור מה יקרה חח מנזר השתקנים.. ממש מעצבן להיות במשרד שכולו גברים, אני לא הייתי מוכנה לזה, זה משעמם נורא... ואם את האישה היחידה במשרד אז בוודאות כולם באים לדבר איתך בס"דחחח הוא בחור מכובד...לא אחד שמתאים לו לעשות דברים בכפיה לפתות? יתכן שיש סיכון, במיוחד כגבר תימני ...חחח לרוב היו גם מעט נשים, אך מבוגרות, לא דתיות ונשואות...כך שזה שונה ולא ממש אהבתי את הסגנון שלהן...בכל מקרה שידרתי ריחוק, כך שהגברים השתדלו לכבד אותי כחרדיה...היה פעם אחד שבאתי לבקש מאחד העובדים עזרה במחשב והוא נגע לשניה בכף ידי...איני יודעת אם זה בטעות/ בכוונה , אך מצחיק לראות איך הוא התרגש מכך, כאילו שנגע ביהלום נדיר
חחחח אכן התימנים למדו מהערבים איך לפתות בחורה  חחח איזה סתום שהוא התרגש פעם הראש צוות שלי נגע לי בחוסר זהירות ביד כשהוא לקח את העכבר, אני אמרתי סליחה כזה מההרגל, והוא הבליע חיוך, לא יודעת אם זה הצחיק אותו או שהוא היה מאושר... בכל אופן עצבן אותי לפחות איזה שלש פעמיים הוא לקח לי את העכבר ונגע לי על "בטעות" ביד קיצור שנאתי אותו ממש.. |
|
בס"ד
חחחח לגמרי... תימנים זה זן מיוחד איתם צריך כללי הלכה מחמירים יותר באמת מעצבן מה שחווית... לכן אני משתדלת כשבאים לעזור לי לקום מהשולחן לגמרי ורק צופה מהצד...
פעם אחת לא הספקתי לעשות כך, זה היה עם המנהל .... אז הוא עמד מאחורי גבי ורכן למסך, כשהראשו קרוב לכתפי וביד אחת נשען על השולחן, קרוב לידי והסביר לי מה לעשות, הלחיץ אותי שהוא יותר מדי קרוב אלי...אז לא התרכזתי והיד עם העכבר ברחה למעלה והכל במסך התבלגן עוד יותר...
אז הוא שאל "מה קרה את מבולבלת היום?" אמרתי לו "זה בגלל שאתה כאן"... הוא ברח לחדר שלו תוך כדי שהוא ממלמל "אני מקווה שזה מהתרגשות"...
איך התפדחתי 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/09/2020 04:22:01
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 04:18 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
וואוו את אכן מיוחדת, אם מגיע אלי קבצן ללא מסכה אני בקושי מתייחס אליו, ועוזב אותו במהירות. או שאת תמיד אפופה במחשבות מעמיקות עד שאת זזה.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחחח תודה ...האמת שריחמתי עליו ושכחתי לרגע שיש מגיפה
חח איך אפשר לא להיות אפופים במחשבות? אני צריכה זמן להירגע מכל תזוזות הידיים שלו...
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 04:35 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
זהו זה אני סחוטה מעייפות...לילה טוב ומבורך חברוסעי והרבה חלומות חסידיים קסומים...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/09/2020 04:36:11
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 09:43 |
|
| |
בתתימן
| אדם_ה1 כתב: |  | | למה לא? זה לא שיש למשפחה לאן ללכת..זה מפחיד לחשוב להיות סגורה במקום שאת לא יודעת איזה תנאים יהיו שם... טוב, אחרי שאני אקבל תוצאות אני אחשוב מה לעשות.... בינתיים זה עוד לא בטוח.התכוונתי למה לא להיות בבידוד בבית? בכל מקרה בשבועיים הקרובים יש סגר.. |
|
אממ אין הרבה סיכוי שאני אשאר בבית בלי להדביק את המשפחה שלי... אבל בינתיים עד שאין לי תשובה אני לא חושבת על זה ברצינות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 09:44 |
|
| |
בתתימן
| אדם_ה1 כתב: |  | יש לי בדיקת קורונה מחר,מה אתם אומרים, עדיף לצאת חיובית או שלילית ? בס"דלמה את לא מרגישה טוב? או שאת פשוט אומרת שאני צודקת שלא נבדקים סתם, אבל תכלס לא שומעת להמלצותיי? בתחילת השבוע באמת לא היה לי כלום, לכן שאלתי האם להיבדק סתם, ביום רביעי התחילו לי כאבי ראש שנמשכו עד שבת, אז כתבתי לרופא והוא המליץ לעשות בדיקה, לכן אני עושה בדיקה מחר, אני לא רוצה להדביק אנשים מבוגרים, בלי זה לא הייתי עושה את הבדיקה וממשיכה בשגרת חיים שלי, שכוללת ביקורים אצל סבתא שלי, שהיא מעל שבעים..לא יודע, לא נשמע לי כמו קורונה, כאב ראש הוא לא תסמין נפוץ, אולי התייבשת בגל חום האחרון.. |
|
לא, שתיתי יחסית הרבה... וזה לא כאבי ראש שהכרתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 09:49 |
|
| |
בתתימן חחח את לא אמיתית... גם הראש צוות שלי היה אלוף בדברים האלה, הייתי צריכה להצטמק כל פעם לכיוון הקיר.. או שהייתי אומרת לו שניה וקמה, אם לא קמתי כבר מראש ונתתי לו לשבת, פעם אחת הוא התקרב יותר מדי לאחת החרדיות, והיא התחילה לצרוח עליו צרחות חחח היא צעקה עליו שהיא תתלונן עליו ולא זוכרת מה עוד, לא הייתי שם.
תוקן על ידי בתתימן ב- 13/09/2020 10:12:09
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 10:41 |
|
| |
אממ מה חוגגים לכבוד ההודעה ה-1000 של האשכול? 
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 10:54 |
|
| |
בתתימן
| אדם_ה1 כתב: |  | אממ מה חוגגים לכבוד ההודעה ה-1000 של האשכול?  |
|
חח מספר יפה, חבל שהרסתי אותו, בכלאופן לא הצלחתי להדביק פה את התמונה שצילמתי...
תוקן על ידי בתתימן ב- 13/09/2020 10:54:00
תוקן על ידי בתתימן ב- 13/09/2020 10:55:04
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 11:35 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | | בס"ד* בקשר לבחרוצ'יק ההוא...אכן הוא מאד חיבב את הסגנון שלי והעריך אותי...(הוא היה דתי לשעבר, כך שתכלס לא רצה להתחתן עם לא דתיה) לא יודעת אם אני שנונה...אבל גם אם כן עשיתי זאת עם חיוך וביישנות, כך שזה שונה מהישראליות ה"מחוספסות"... אז כנראה אהב את השילוב(;....את צודקת שעדיף לא להתחיל עם ה"לשוחח"...אך לדעתי זה מאד קשה עד בלתי אפשרי/ אנושי, כזה מישהו שעובד איתך בחדר אחד...אנחנו אחרי הכל לא רובוטים ואת לא יכולה נימוסית לא להגיב לאנשים סביבך...כך שעדיף מראש לעבוד רק במשרד נשי/ לפחות לא לשבת בחדר אחד עם גבר, זה יוצר קשר גם בלי שתרצי....את רוצה להגיד לי שהצלחת לא לשוחח עם עמיתים לעבודה, במשך יותר משנה? תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/09/2020 03:08:36 זה באמת קשה עד בלתי אפשרי.. בעבודה הנוכחית שלי שמו אותי רק פעם אחת בחדר גדול שישבו שם עוד 2 דברים יחסית מבוגרים... אבל ממש לא עניין אותי לדבר איתם... הם גם לא חיפשו את זה, ככה שיצא סבבה לא אומרת שאני לא משוחחת בכלל.. אבל שיחות נורא שיטחיות כאלה, ואני גם בורחת למחשב שלי ממש מהר.. יש לכולם מלא עבודה בס"דיפה כל הכבוד לך... אני גם משתדלת להיות כך... אבל גם קשה לעבוד מול מחשב בלי שיח עם בני אנוש...החודשים היפים ביותר שלי היו כשעבדתי עם בנות בגילי באותו משרד... את לא יודעת כמה זה מביא חשק לעבוד, אפילו אם זה שיחה קצרה, אבל זה מביא אנרגיה טובה אגב, בקשר לבחורצ'יק ההוא(הוא באמת היה נראה בן 30 ומשו...) לפעמים אני תוהה לעצמי, האם לא הפסדתי חוויהמיוחדת...תארי לך הייתי אומרת "כן" ויוצאת איתו לטיול בחו"ל,(כמובן עם שמירה על ההלכה) זו בטח הייתה חוויה של פעם בחיים לטייל עם בחור כזה... אני יודעת שזלא מתאים לחרדיה...(ולא הייתי עושה זאת באמת...)אבל את מכירה אתזה, שיש סקרנות כזו, של לדעת מה היה קרה אם כן?זה כמו לחיות בסוג של סרט לא הפסדת שום חויה, תאמיני לי... אלא אם כן סיוט זה גם סוג של חוויה.אני יודעת מה ההבדל בין לעבוד עם חברות לבין בלי.. זה הבדל עצום, גם נורא כייף לעבוד ביחד ולחשוב ביחד, ואוו זה ממש עולם אחר, לקח לי המון זמן לעכל שעבודה זה לא חברות, אחרי שבעבודה הראשונה שלי עבדתי עם עוד מלא חרדיות בגילי ומעלה..תוקן על ידי בתתימן ב- 11/09/2020 04:56:26 בס"דחחחח למה סיוט? הייתה לנו דווקא אינטרקציה טובה בשיחה.... אני חושבת שהיה מצחיק ומלא חוויות...ובכללהוא היה גברי וחכם כזה ושידר ביטחון עצמי בשמים...ברור שלא הייתי רוצה לטייל באתיופיה....אולי הייתי משכנעת אותו על טיול בשוויץ ...כן זה ממש שונה עבודה עם צוות נשי לבין עבודה בסביבה גברית...לרוב עבדתי בסביבה גברית(כשאני במשרד משלי)... ממש משעמם כך.מרגישים כמו במנזר השתקנים...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/09/2020 05:34:45
מוזר שאת לא חושבת שהוא יכול לפתות אותך במהלך הטיול?? ואם תסרבי ? ה' ישמור מה יקרה  חח מנזר השתקנים.. ממש מעצבן להיות במשרד שכולו גברים, אני לא הייתי מוכנה לזה, זה משעמם נורא... ואם את האישה היחידה במשרד אז בוודאות כולם באים לדבר איתך  |
|
בס"ד
חחח הוא בחור מכובד...לא אחד שמתאים לו לעשות דברים בכפיה לפתות? יתכן שיש סיכון, במיוחד כגבר תימני ...
חחח לרוב היו גם מעט נשים, אך מבוגרות, לא דתיות ונשואות...כך שזה שונה ולא ממש אהבתי את הסגנון שלהן... בכל מקרה שידרתי ריחוק, כך שהגברים השתדלו לכבד אותי כחרדיה... היה פעם אחד שבאתי לבקש מאחד העובדים עזרה במחשב והוא נגע לשניה בכף ידי...איני יודעת אם זה בטעות/ בכוונה , אך מצחיק לראות איך הוא התרגש מכך, כאילו שנגע ביהלום נדיר
|
|
את יהלום נדיר באמת. זה נעים כזה כשנוגעים באישה, גם אם זה לזמן קצר ובטעות, ככה זה בטבע נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחחח תודה על המחמאה
אמממ אצלו זה הרגיש שהוא מתרגש גם בגלל היותי חרדיה... יתכן שאצלו זה מתפרש כאילו הוא נוגע ב"נזירה" |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 11:39 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
וואוו את אכן מיוחדת, אם מגיע אלי קבצן ללא מסכה אני בקושי מתייחס אליו, ועוזב אותו במהירות. או שאת תמיד אפופה במחשבות מעמיקות עד שאת זזה.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חח איך אפשר לא להיות אפופים במחשבות? אני צריכה זמן להירגע מכל תזוזות הידיים שלו... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 11:40 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
|
בס"ד
חח איך אפשר לא להיות אפופים במחשבות? אני צריכה זמן להירגע מכל תזוזות הידיים שלו... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 12:37 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | | בס"ד* בקשר לבחרוצ'יק ההוא...אכן הוא מאד חיבב את הסגנון שלי והעריך אותי...(הוא היה דתי לשעבר, כך שתכלס לא רצה להתחתן עם לא דתיה) לא יודעת אם אני שנונה...אבל גם אם כן עשיתי זאת עם חיוך וביישנות, כך שזה שונה מהישראליות ה"מחוספסות"... אז כנראה אהב את השילוב(;....את צודקת שעדיף לא להתחיל עם ה"לשוחח"...אך לדעתי זה מאד קשה עד בלתי אפשרי/ אנושי, כזה מישהו שעובד איתך בחדר אחד...אנחנו אחרי הכל לא רובוטים ואת לא יכולה נימוסית לא להגיב לאנשים סביבך...כך שעדיף מראש לעבוד רק במשרד נשי/ לפחות לא לשבת בחדר אחד עם גבר, זה יוצר קשר גם בלי שתרצי....את רוצה להגיד לי שהצלחת לא לשוחח עם עמיתים לעבודה, במשך יותר משנה? תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/09/2020 03:08:36 זה באמת קשה עד בלתי אפשרי.. בעבודה הנוכחית שלי שמו אותי רק פעם אחת בחדר גדול שישבו שם עוד 2 דברים יחסית מבוגרים... אבל ממש לא עניין אותי לדבר איתם... הם גם לא חיפשו את זה, ככה שיצא סבבה לא אומרת שאני לא משוחחת בכלל.. אבל שיחות נורא שיטחיות כאלה, ואני גם בורחת למחשב שלי ממש מהר.. יש לכולם מלא עבודה בס"דיפה כל הכבוד לך... אני גם משתדלת להיות כך... אבל גם קשה לעבוד מול מחשב בלי שיח עם בני אנוש...החודשים היפים ביותר שלי היו כשעבדתי עם בנות בגילי באותו משרד... את לא יודעת כמה זה מביא חשק לעבוד, אפילו אם זה שיחה קצרה, אבל זה מביא אנרגיה טובה אגב, בקשר לבחורצ'יק ההוא(הוא באמת היה נראה בן 30 ומשו...) לפעמים אני תוהה לעצמי, האם לא הפסדתי חוויהמיוחדת...תארי לך הייתי אומרת "כן" ויוצאת איתו לטיול בחו"ל,(כמובן עם שמירה על ההלכה) זו בטח הייתה חוויה של פעם בחיים לטייל עם בחור כזה... אני יודעת שזלא מתאים לחרדיה...(ולא הייתי עושה זאת באמת...)אבל את מכירה אתזה, שיש סקרנות כזו, של לדעת מה היה קרה אם כן?זה כמו לחיות בסוג של סרט לא הפסדת שום חויה, תאמיני לי... אלא אם כן סיוט זה גם סוג של חוויה.אני יודעת מה ההבדל בין לעבוד עם חברות לבין בלי.. זה הבדל עצום, גם נורא כייף לעבוד ביחד ולחשוב ביחד, ואוו זה ממש עולם אחר, לקח לי המון זמן לעכל שעבודה זה לא חברות, אחרי שבעבודה הראשונה שלי עבדתי עם עוד מלא חרדיות בגילי ומעלה..תוקן על ידי בתתימן ב- 11/09/2020 04:56:26 בס"דחחחח למה סיוט? הייתה לנו דווקא אינטרקציה טובה בשיחה.... אני חושבת שהיה מצחיק ומלא חוויות...ובכללהוא היה גברי וחכם כזה ושידר ביטחון עצמי בשמים...ברור שלא הייתי רוצה לטייל באתיופיה....אולי הייתי משכנעת אותו על טיול בשוויץ ...כן זה ממש שונה עבודה עם צוות נשי לבין עבודה בסביבה גברית...לרוב עבדתי בסביבה גברית(כשאני במשרד משלי)... ממש משעמם כך.מרגישים כמו במנזר השתקנים...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/09/2020 05:34:45
מוזר שאת לא חושבת שהוא יכול לפתות אותך במהלך הטיול?? ואם תסרבי ? ה' ישמור מה יקרה  חח מנזר השתקנים.. ממש מעצבן להיות במשרד שכולו גברים, אני לא הייתי מוכנה לזה, זה משעמם נורא... ואם את האישה היחידה במשרד אז בוודאות כולם באים לדבר איתך  |
|
בס"ד
חחח הוא בחור מכובד...לא אחד שמתאים לו לעשות דברים בכפיה לפתות? יתכן שיש סיכון, במיוחד כגבר תימני ...
חחח לרוב היו גם מעט נשים, אך מבוגרות, לא דתיות ונשואות...כך שזה שונה ולא ממש אהבתי את הסגנון שלהן... בכל מקרה שידרתי ריחוק, כך שהגברים השתדלו לכבד אותי כחרדיה... היה פעם אחד שבאתי לבקש מאחד העובדים עזרה במחשב והוא נגע לשניה בכף ידי...איני יודעת אם זה בטעות/ בכוונה , אך מצחיק לראות איך הוא התרגש מכך, כאילו שנגע ביהלום נדיר
|
|
את יהלום נדיר באמת.
זה נעים כזה כשנוגעים באישה, גם אם זה לזמן קצר ובטעות, ככה זה בטבע
|
|
לא נעים ולא נעליים. אם בחורה הייתה נוגעת בי הייתי מגיש תלונה על הטרדה. תמיד כשהן נגעו בי בטעות הן ממש התרגשו וביקשו סליחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|