בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/9/2020 12:41 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
למה לא? זה לא שיש למשפחה לאן ללכת..זה מפחיד לחשוב להיות סגורה במקום שאת לא יודעת איזה תנאים יהיו שם... טוב, אחרי שאני אקבל תוצאות אני אחשוב מה לעשות.... בינתיים זה עוד לא בטוח.התכוונתי למה לא להיות בבידוד בבית? בכל מקרה בשבועיים הקרובים יש סגר..

אממ אין הרבה סיכוי שאני אשאר בבית בלי להדביק את המשפחה שלי... אבל בינתיים עד שאין לי תשובה אני לא חושבת על זה ברצינות.

אל תפחדי ממלונית. כל חוויה חדשה זה דבר טוב. מי יודע אולי תפגשי במלונית את הבאשערט שלך:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 12:50 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
למה לא? זה לא שיש למשפחה לאן ללכת..זה מפחיד לחשוב להיות סגורה במקום שאת לא יודעת איזה תנאים יהיו שם... טוב, אחרי שאני אקבל תוצאות אני אחשוב מה לעשות.... בינתיים זה עוד לא בטוח.התכוונתי למה לא להיות בבידוד בבית? בכל מקרה בשבועיים הקרובים יש סגר..
אממ אין הרבה סיכוי שאני אשאר בבית בלי להדביק את המשפחה שלי... אבל בינתיים עד שאין לי תשובה אני לא חושבת על זה ברצינות.

אל תפחדי ממלונית. כל חוויה חדשה זה דבר טוב. מי יודע אולי תפגשי במלונית את הבאשערט שלך:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח הלוואי  , תודה על העידוד 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 12:52 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
רציף כתב:

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"ד* בקשר לבחרוצ'יק ההוא...אכן הוא מאד חיבב את הסגנון שלי והעריך אותי...(הוא היה דתי לשעבר, כך שתכלס לא רצה להתחתן עם לא דתיה) לא יודעת אם אני שנונה...אבל גם אם כן עשיתי זאת עם חיוך וביישנות, כך שזה שונה מהישראליות ה"מחוספסות"... אז כנראה אהב את השילוב(;....את צודקת שעדיף לא להתחיל עם ה"לשוחח"...אך לדעתי זה מאד קשה עד בלתי אפשרי/ אנושי, כזה מישהו שעובד איתך בחדר אחד...אנחנו אחרי הכל לא רובוטים ואת לא יכולה נימוסית לא להגיב לאנשים סביבך...כך שעדיף מראש לעבוד רק במשרד נשי/ לפחות לא לשבת בחדר אחד עם גבר, זה יוצר קשר גם בלי שתרצי....את רוצה להגיד לי שהצלחת לא לשוחח עם עמיתים לעבודה, במשך יותר משנה?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/09/2020 03:08:36

זה באמת קשה עד בלתי אפשרי.. בעבודה הנוכחית שלי שמו אותי רק פעם אחת בחדר גדול שישבו שם עוד 2 דברים יחסית מבוגרים... אבל ממש לא עניין אותי לדבר איתם... הם גם לא חיפשו את זה, ככה שיצא סבבה לא אומרת שאני לא משוחחת בכלל.. אבל שיחות נורא שיטחיות כאלה, ואני גם בורחת למחשב שלי ממש מהר.. יש לכולם מלא עבודה בס"דיפה כל הכבוד לך...אני גם משתדלת להיות כך... אבל גם קשה לעבוד מול מחשב בלי שיח עם בני אנוש...החודשים היפים ביותר שלי היו כשעבדתי עם בנות בגילי באותו משרד... את לא יודעת כמה זה מביא חשק לעבוד, אפילו אם זה שיחה קצרה, אבל זה מביא אנרגיה טובהאגב, בקשר לבחורצ'יק ההוא(הוא באמת היה נראה בן 30 ומשו...) לפעמים אני תוהה לעצמי, האם לא הפסדתי חוויהמיוחדת...תארי לך הייתי אומרת "כן" ויוצאת איתו לטיול בחו"ל,(כמובן עם שמירה על ההלכה) זו בטח הייתה חוויה של פעם בחיים לטייל עם בחור כזה... אני יודעת שזלא מתאים לחרדיה...(ולא הייתי עושה זאת באמת...)אבל את מכירה אתזה, שיש סקרנות כזו, של לדעת מה היה קרה אם כן?זה כמו לחיות בסוג של סרטלא הפסדת שום חויה, תאמיני לי... אלא אם כן סיוט זה גם סוג של חוויה.אני יודעת מה ההבדל בין לעבוד עם חברות לבין בלי.. זה הבדל עצום, גם נורא כייף לעבוד ביחד ולחשוב ביחד, ואוו זה ממש עולם אחר, לקח לי המון זמן לעכל שעבודה זה לא חברות, אחרי שבעבודה הראשונה שלי עבדתי עם עוד מלא חרדיות בגילי ומעלה..

תוקן על ידי בתתימן ב- 11/09/2020 04:56:26

בס"דחחחח למה סיוט? הייתה לנו דווקא אינטרקציה טובה בשיחה.... אני חושבת שהיה מצחיק ומלא חוויות...ובכללהוא היה גברי וחכם כזה ושידר ביטחון עצמי בשמים...ברור שלא הייתי רוצה לטייל באתיופיה....אולי הייתי משכנעת אותו על טיול בשוויץ...כן זה ממש שונה עבודה עם צוות נשי לבין עבודה בסביבה גברית...לרוב עבדתי בסביבה גברית(כשאני במשרד משלי)... ממש משעמם כך.מרגישים כמו במנזר השתקנים...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/09/2020 05:34:45

מוזר שאת לא חושבת שהוא יכול לפתות אותך במהלך הטיול?? ואם תסרבי ? ה' ישמור מה יקרה חח מנזר השתקנים.. ממש מעצבן להיות במשרד שכולו גברים, אני לא הייתי מוכנה לזה, זה משעמם נורא... ואם את האישה היחידה במשרד אז בוודאות כולם באים לדבר איתך 
בס"דחחח הוא בחור מכובד...לא אחד שמתאים לו לעשות דברים בכפיהלפתות? יתכן שיש סיכון, במיוחד כגבר תימני...חחח לרוב היו גם מעט נשים, אך מבוגרות, לא דתיות ונשואות...כך שזה שונה ולא ממש אהבתי את הסגנון שלהן...בכל מקרה שידרתי ריחוק, כך שהגברים השתדלו לכבד אותי כחרדיה...היה פעם אחד שבאתי לבקש מאחד העובדים עזרה במחשב והוא נגע לשניה בכף ידי...איני יודעת אם זה בטעות/ בכוונה , אך מצחיק לראות איך הוא התרגש מכך, כאילו שנגע ביהלום נדיר

את יהלום נדיר באמת.

זה נעים כזה כשנוגעים באישה,
גם אם זה לזמן קצר ובטעות,
ככה זה בטבע

לא נעים ולא נעליים. אם בחורה הייתה נוגעת בי הייתי מגיש תלונה על הטרדה. תמיד כשהן נגעו בי בטעות הן ממש התרגשו וביקשו סליחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח מצחיק מעניין כמה מתייחסים לתלונות של גברים על הטרדות, בכל אופן אין כמעט אישה נורמלית שתעשה דבר כזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 13:18 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2020 15:05 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
רציף כתב:

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"ד* בקשר לבחרוצ'יק ההוא...אכן הוא מאד חיבב את הסגנון שלי והעריך אותי...(הוא היה דתי לשעבר, כך שתכלס לא רצה להתחתן עם לא דתיה) לא יודעת אם אני שנונה...אבל גם אם כן עשיתי זאת עם חיוך וביישנות, כך שזה שונה מהישראליות ה"מחוספסות"... אז כנראה אהב את השילוב(;....את צודקת שעדיף לא להתחיל עם ה"לשוחח"...אך לדעתי זה מאד קשה עד בלתי אפשרי/ אנושי, כזה מישהו שעובד איתך בחדר אחד...אנחנו אחרי הכל לא רובוטים ואת לא יכולה נימוסית לא להגיב לאנשים סביבך...כך שעדיף מראש לעבוד רק במשרד נשי/ לפחות לא לשבת בחדר אחד עם גבר, זה יוצר קשר גם בלי שתרצי....את רוצה להגיד לי שהצלחת לא לשוחח עם עמיתים לעבודה, במשך יותר משנה?

זה באמת קשה עד בלתי אפשרי.. בעבודה הנוכחית שלי שמו אותי רק פעם אחת בחדר גדול שישבו שם עוד 2 דברים יחסית מבוגרים... אבל ממש לא עניין אותי לדבר איתם... הם גם לא חיפשו את זה, ככה שיצא סבבה לא אומרת שאני לא משוחחת בכלל.. אבל שיחות נורא שיטחיות כאלה, ואני גם בורחת למחשב שלי ממש מהר.. יש לכולם מלא עבודה בס"דיפה כל הכבוד לך...אני גם משתדלת להיות כך... אבל גם קשה לעבוד מול מחשב בלי שיח עם בני אנוש...החודשים היפים ביותר שלי היו כשעבדתי עם בנות בגילי באותו משרד... את לא יודעת כמה זה מביא חשק לעבוד, אפילו אם זה שיחה קצרה, אבל זה מביא אנרגיה טובהאגב, בקשר לבחורצ'יק ההוא(הוא באמת היה נראה בן 30 ומשו...) לפעמים אני תוהה לעצמי, האם לא הפסדתי חוויהמיוחדת...תארי לך הייתי אומרת "כן" ויוצאת איתו לטיול בחו"ל,(כמובן עם שמירה על ההלכה) זו בטח הייתה חוויה של פעם בחיים לטייל עם בחור כזה... אני יודעת שזלא מתאים לחרדיה...(ולא הייתי עושה זאת באמת...)אבל את מכירה אתזה, שיש סקרנות כזו, של לדעת מה היה קרה אם כן?זה כמו לחיות בסוג של סרטלא הפסדת שום חויה, תאמיני לי... אלא אם כן סיוט זה גם סוג של חוויה.אני יודעת מה ההבדל בין לעבוד עם חברות לבין בלי.. זה הבדל עצום, גם נורא כייף לעבוד ביחד ולחשוב ביחד, ואוו זה ממש עולם אחר, לקח לי המון זמן לעכל שעבודה זה לא חברות, אחרי שבעבודה הראשונה שלי עבדתי עם עוד מלא חרדיות בגילי ומעלה..

בס"דחחחח למה סיוט? הייתה לנו דווקא אינטרקציה טובה בשיחה.... אני חושבת שהיה מצחיק ומלא חוויות...ובכללהוא היה גברי וחכם כזה ושידר ביטחון עצמי בשמים...ברור שלא הייתי רוצה לטייל באתיופיה....אולי הייתי משכנעת אותו על טיול בשוויץ...כן זה ממש שונה עבודה עם צוות נשי לבין עבודה בסביבה גברית...לרוב עבדתי בסביבה גברית(כשאני במשרד משלי)... ממש משעמם כך.מרגישים כמו במנזר השתקנים...

מוזר שאת לא חושבת שהוא יכול לפתות אותך במהלך הטיול?? ואם תסרבי ? ה' ישמור מה יקרה חח מנזר השתקנים.. ממש מעצבן להיות במשרד שכולו גברים, אני לא הייתי מוכנה לזה, זה משעמם נורא... ואם את האישה היחידה במשרד אז בוודאות כולם באים לדבר איתך 
בס"דחחח הוא בחור מכובד...לא אחד שמתאים לו לעשות דברים בכפיהלפתות? יתכן שיש סיכון, במיוחד כגבר תימני...חחח לרוב היו גם מעט נשים, אך מבוגרות, לא דתיות ונשואות...כך שזה שונה ולא ממש אהבתי את הסגנון שלהן...בכל מקרה שידרתי ריחוק, כך שהגברים השתדלו לכבד אותי כחרדיה...היה פעם אחד שבאתי לבקש מאחד העובדים עזרה במחשב והוא נגע לשניה בכף ידי...איני יודעת אם זה בטעות/ בכוונה , אך מצחיק לראות איך הוא התרגש מכך, כאילו שנגע ביהלום נדיר

את יהלום נדיר באמת.

ככה זה בטבע

לא נעים ולא נעליים. אם בחורה הייתה נוגעת בי הייתי מגיש תלונה על הטרדה. תמיד כשהן נגעו בי בטעות הן ממש התרגשו וביקשו סליחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח מצחיק מעניין כמה מתייחסים לתלונות של גברים על הטרדות, בכל אופן אין כמעט אישה נורמלית שתעשה דבר כזה.

תלוי באיזה חברה. בצבא היו מתייחסים לזה ברצינות אני מניח. כשעובדים עם חילוניות שלא מכירות את הקונספט של שמירת נגיעה זה בקלות יכול לקרות. קרה לי כמה פעמים. אפילו אם רק צועדים זה לצד זה ובטעות היא נדחפת תוך כדי שיחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 15:08 לינק ישיר 

בתתימן,
הבנתי שבידוד בבית מלון
זה די נחמד, יש קצת רעש והרבה ילדים, הרבה משפחות באות לעשות נופש..
למי שיש מזל אז הוא מקבל חדר לבד, הקטע זה שדי משעמם, אז
תלוי אם את אחת שמסוגלת לחרוש ספרים ולמלא את היום שלך, השנה יש לך יומיים ראש השנה ויום כיפור אז היום מלא יותר.
ואולי סוכות.
וגם עד כמה את חברותית ויצירתית לפתח קשרים ולמצוא מה לעשות.
אנחנו נעזור לך ונתמוך בך מכאן.
נקוה שלא תצטרכי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 15:10 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
רציף כתב:

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בתתימן כתב:

את יהלום נדיר באמת.

ככה זה בטבע

נשלח מהאנדרואיד שלי

תלוי באיזה חברה. בצבא היו מתייחסים לזה ברצינות אני מניח. כשעובדים עם חילוניות שלא מכירות את הקונספט של שמירת נגיעה זה בקלות יכול לקרות. קרה לי כמה פעמים. אפילו אם רק צועדים זה לצד זה ובטעות היא נדחפת תוך כדי שיחה

ואף פעם לא שמת לב שזה נעים ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 15:48 לינק ישיר 
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן,
הבנתי שבידוד בבית מלון
זה די נחמד, יש קצת רעש והרבה ילדים, הרבה משפחות באות לעשות נופש..
למי שיש מזל אז הוא מקבל חדר לבד, הקטע זה שדי משעמם, אז
תלוי אם את אחת שמסוגלת לחרוש ספרים ולמלא את היום שלך, השנה יש לך יומיים ראש השנה ויום כיפור אז היום מלא יותר.
ואולי סוכות.
וגם עד כמה את חברותית ויצירתית לפתח קשרים ולמצוא מה לעשות.
אנחנו נעזור לך ונתמוך בך מכאן.
נקוה שלא תצטרכי

נשלח מהאנדרואיד שלי

אממ האמת שמפחיד אותי להיות תלויה בחסדי אחרים, אני תמיד מאורגנת עד הסוף.... קשה לי שפתאום אומרים לי מה לעשות וכל זה, אין לי בעיה להעסיק את עצמי עם המחשב/ספרים/ תפילות וכו' 
הבעיה שהלא נודע הזה די מלחיץ, מבחינתי אני כבר התחלתי להחלים, בכלל נורא התלבטתי אם לעשות בדיקה, רק שאחותי ממש לחצה עלי שעדיף לי לעשות... בקיצור מסובך... אני סהכ רוצה לוודא שאם אני רוצה לנסוע באוטובוס שאני לא אדביק את כולם... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 15:51 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

האמת שבנות פחות נזהרות נראה לי בנושא.. ממש מרגיז... כי בתור אישה איכשהוא יותר מכבדים את זה, גם מעצבן להיות החרדי היחיד בכל החברה... נשמע לא כייף 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 17:05 לינק ישיר 

אגב, בתתימן,
לא נראה לי שאומרים לך מה לעשות..
גם, את יכולה לקבל חבילות מבחוץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 17:09 לינק ישיר 
בתתימן

רציף כתב:
אגב, בתתימן,
לא נראה לי שאומרים לך מה לעשות..
גם, את יכולה לקבל חבילות מבחוץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

נכון, לא אומרים לי מה לעשות, אבל אני לא חושבת שמתאים שאני אצא ככה בינתיים, לא לוקחת סיכונים על חיים של אחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 20:45 לינק ישיר 

בתתימן,
מתי אמור להגיע תוצאות הבדיקה שלך ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 20:53 לינק ישיר 
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן,

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוך 72 שעות, אבל אני מאמינה שיגיע מחר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 21:21 לינק ישיר 
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן,

נשלח מהאנדרואיד שלי

לפני הבדיקה אני שומעת בחור ישיבה אחד אומר לחבר שלו, תתפלל שנצא חיוביים... אחכ הוא אומר לבודק הייתי אצלך גם שבוע שעבר, אני כל הזמן נחשף לחולי קורונה אבל עוד לא נדבקתי, אני מקווה שאני אידבק בשביל שאני אוכל לצאת מהבידוד אחרי יום כיפור.... 

מה אתה אומר על זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 21:49 לינק ישיר 

הוא שמע בשיחה של המשגיח שצריך להתפלל בדביקות בימים הנוראים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 67 68 69 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.