בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/9/2020 22:02 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
הוא שמע בשיחה של המשגיח שצריך להתפלל בדביקות בימים הנוראים..

חחחחח חזק  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 22:56 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן,
מתי אמור להגיע תוצאות הבדיקה שלך ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

לפני הבדיקה אני שומעת בחור ישיבה אחד אומר לחבר שלו, תתפלל שנצא חיוביים... אחכ הוא אומר לבודק הייתי אצלך גם שבוע שעבר, אני כל הזמן נחשף לחולי קורונה אבל עוד לא נדבקתי, אני מקווה שאני אידבק בשביל שאני אוכל לצאת מהבידוד אחרי יום כיפור.... 

מה אתה אומר על זה?

אני לא מבין בזה.
יש מספר ישיבות שכולם נדבקים.
אולי הוא רוצה להדבק
כדי לדעת שהוא סיים עם הנגיף
והוא יכול להשתולל,
להיות בקשר עם כולם..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 23:31 לינק ישיר 

גם אם הוא "מחוסן" הוא עדיין יכול להעביר את הוירוס מפלוני לאלמוני..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2020 23:52 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

הלו חברוסעי... גם מי שנדבק הוא לא מחוסן! ארגון הבריאות העולמי טוען שניתן להדבק שוב...כך שזה
טיפשות לרצות להידבק! וכמובן להסתכן בנזק לכל החיים...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/09/2020 00:21:09

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2020 00:25 לינק ישיר 
חייכנית770

רציף כתב:
אגב, בתתימן,
לא נראה לי שאומרים לך מה לעשות..
גם, את יכולה לקבל חבילות מבחוץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

נכון... אם ח"ו נדבקת ותהי שם... אוכל לשלוח לך משהו טעים ואפילו ערכת יצירה אומנותית ומיוחדת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2020 00:31 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
אגב, בתתימן,לא נראה לי שאומרים לך מה לעשות..גם, את יכולה לקבל חבילות מבחוץ.נשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דנכון... אם ח"ו נדבקת ותהי שם... אוכל לשלוח לך משהו טעים ואפילו ערכת יצירה אומנותית ומיוחדת...

חח באמת? איזה ערכת יצירה ?
בוא נראה אם נדבקתי או לא, לי יש תחושה חזקה שכן 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 00:32 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דהלו חברוסעי... גם מי שנדבק הוא לא מחוסן! ארגון הבריאות העולמי טוען שניתן להדבק שוב...כך שזהטיפשות לרצות להידבק! וכמובן להסתכן בנזק לכל החיים...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/09/2020 00:21:09

יש בחורים שנכנסו לבידוד פעם אחר פעם, לכן הם מוכנים להידבק, לפעמים גם הם רואים את כל החברים שלהם לוקחים את זה בקלות, אז הם חושבים שגם אצלם זה יהיה ככה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 00:36 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
אגב, בתתימן,לא נראה לי שאומרים לך מה לעשות..גם, את יכולה לקבל חבילות מבחוץ.נשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דנכון... אם ח"ו נדבקת ותהי שם... אוכל לשלוח לך משהו טעים ואפילו ערכת יצירה אומנותית ומיוחדת...

או שפשוט ממש בא לך ערכת יצירה מיוחדת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2020 00:44 לינק ישיר 

בס"ד

אז מה נשמע חברוסעי?
מכירים אתזה שפתאום אתם מגלים משהו על משפחתכם וזה כאילו וואו בשבילכם?
היום אני עוברת כזה ושומעת את אחותי הקטנה מתחקרת את אבי, יש לה עבודת שורשים...וחלק ממנה 
זה לחפור להורים....
פתאום אני מגלה שהסבא רבא מצד אימי, היה רב שנרצח ע"י הגרמנים במלחמת העולם הראשונה...
ושסבא רבא  מצד אבי, היה דיין... וסבתא רבתא מהצד השני, הגיעה ממשפחה עשירה מאד (עכשיו אני מבינה למה אני עשירה בנשמה) והייתה צדקת גדולה, שזכתה להציל כמה יהודים מרעב ומוות...הם הידרו מאד במצוות הכנסת אורחים, תמיד הייתה מכינה סיר נוסף לאורחים ש"אולי יבואו" ...

זה מגניב כזה לדעת שיש לנו איזה עבר נחמד כזה...קרה לכם שגילתם משהו שלא ידעתם פתאום?

נ.ב

לדעתכם, יתכן שבגלל זה ה' מקפיד יותר על "טעויות רוחניות" של מישהו, אם הוא נוצר במשפחה שהסבים הקדמוניים היו רבנים/ דיינים/כוהנים?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/09/2020 00:55:14

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2020 00:46 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:

בס"ד

מה שתחלמי ותחפצי..עד חצי המלכות בשבילך

השאלה מה את אוהבת? את תחום האומנות באוכל או אומנות שנשארת?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2020 00:49 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

או שפשוט ממש בא לך ערכת יצירה מיוחדת..

בס"ד

חחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2020 00:51 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
בס"דנכון... אם ח"ו נדבקת ותהי שם... אוכל לשלוח לך משהו טעים ואפילו ערכת יצירה אומנותית ומיוחדת...חח באמת? איזה ערכת יצירה ?בוא נראה אם נדבקתי או לא, לי יש תחושה חזקה שכן  או שפשוט ממש בא לך ערכת יצירה מיוחדת..

חחח ברור, רק בשביל זה הלכתי להיבדק 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 00:54 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דנכון... אם ח"ו נדבקת ותהי שם... אוכל לשלוח לך משהו טעים ואפילו ערכת יצירה אומנותית ומיוחדת...חח באמת? איזה ערכת יצירה ?בוא נראה אם נדבקתי או לא, לי יש תחושה חזקה שכן בס"דמה שתחלמי ותחפצי..עד חצי המלכות בשבילךהשאלה מה את אוהבת? את תחום האומנות באוכל או אומנות שנשארת?

אני אוהבת לצייר או לצבוע, לעשות תכשיטים זה גם נחמד  אממ אומנות באוכל אני לא אוהבת, כי אי אפשר כל כך לאכול את הדברים האלה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 01:00 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דאז מה נשמע חברוסעי?מכירים אתזה שפתאום אתם מגלים משהו על משפחתכם וזה כאילו וואו בשבילכם?היום אני עוברת כזה ושומעת את אחותי הקטנה מתחקרת את אבי, יש לה עבודת שורשים...וחלק ממנה זה לחפור להורים....פתאום אני מגלה שהסבא רבא מצד אימי, היה רב שנרצח ע"י הגרמנים במלחמת העולם הראשונה...ושסבא רבא  מצד אבי, היה דיין... וסבתא רבתא מהצד השני, הגיעה ממשפחה עשירה מאד (עכשיו אני מבינה למה אני עשירה בנשמה) והייתה צדקת גדולה, שזכתה להציל כמה יהודים מרעב ומוות...הם הידרו מאד במצוות הכנסת אורחים, תמיד הייתה מכינה סיר נוסף לאורחים ש"אולי יבואו" ...זה מגניב כזה לדעת שיש לנו איזה עבר נחמד כזה...קרה לכם שגילתם משהו שלא ידעתם פתאום?נ.בלדעתכם, יתכן שבגלל זה ה' מקפיד יותר על "טעויות רוחניות" של מישהו, אם הוא נוצר במשפחה שהסבים הקדמוניים היו רבנים/ דיינים/כוהנים?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/09/2020 00:55:14

ואוו, חבל שגילית את כל זה רק עכשו, אני מאד אוהבת לשמוע סיפורים על הדורות הקודמים, זה תמיד ממש מעניין 
וואו אין לדעת אם מי ה' מדקדק יותר, אולי זה בעיקר אצל כהנים, כמו בת כהן שזנתה וכו'
אני חושבת שבתכלס כל אדם נידון בפני עצמו, וכל אחד מקבל לפי מעשיו, לפעמים יש זכות אבות אבל באמת לא צריך למלא את הראש בחששות אם ה' מקפיד עלינו יותר מאחרים, אולי ה' מרחם עלינו יותר מעל אחרים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 01:02 לינק ישיר 

בס"ד

חחח כן לפעמים זה כ"כ יפה שחבל לאכול

אבל פרלינים זה גם אומנות...ועדיין את אוכלת אותם

ואגב, ניתן לצייר בשוקולד מה שתחפצי ובאיזה צבע שתרצי...

אבל כמובן שזלא אותו דבר כמו להכין תכשיט או לצייר/לצבוע, בקנבס/ ע"י שברי אבני זכוכית, (פסיפס)... זה ליגה אחרת

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/09/2020 01:10:46

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 68 69 70 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext