|
|
| נשלח ב-14/9/2020 01:09 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
חחח כן לפעמים זה כ"כ י]פה שחבל לאכול
אבל פרלינים זה גם אומנות...ועדיין את אוכלת אותם

ואגב, ניתן לצייר בשוקולד מה שתחפצי ובאיזה צבע שתרצי...
אבל כמובן שזלא אותו דבר כמו להכין תכשיט או לצייר/לצבוע, בקנבס/ ע"י שברי אבני זכוכית, (פסיפס)... זה ליגה אחרת
|
|
אני הרבה יותר אוהבת שזה נשאר.. ווואי חייכנית, איזה תחביבים נחמדים יש לך, את מזכירה לי את סבתא שלי איזה יצירות שהיא עושה (ציורים עם תלת מימד ועם אוביקטים קטנים כמו עצים קטנים שהיא מוצאת, גדרות שהיא בונה, מנורות רחוב קטנות, נהר מפוסל בספריי ששכחתי את שמו...), אני מצטערת שאין זמן בכלל לדברים האלה פסיפס זה מהמהם, אנשים עושים היום דברים מאד יפים ודי בקלות.. יש ביוטיוב דברים מדהימים 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 02:44 |
|
| |
| בתתימן כתב: |  | בס"דאז מה נשמע חברוסעי?מכירים אתזה שפתאום אתם מגלים משהו על משפחתכם וזה כאילו וואו בשבילכם? היום אני עוברת כזה ושומעת את אחותי הקטנה מתחקרת את אבי, יש לה עבודת שורשים...וחלק ממנה זה לחפור להורים ....פתאום אני מגלה שהסבא רבא מצד אימי, היה רב שנרצח ע"י הגרמנים במלחמת העולם הראשונה...ושסבא רבא מצד אבי, היה דיין... וסבתא רבתא מהצד השני, הגיעה ממשפחה עשירה מאד (עכשיו אני מבינה למה אני עשירה בנשמה ) והייתה צדקת גדולה, שזכתה להציל כמה יהודים מרעב ומוות...הם הידרו מאד במצוות הכנסת אורחים, תמיד הייתה מכינה סיר נוסף לאורחים ש"אולי יבואו" ...זה מגניב כזה לדעת שיש לנו איזה עבר נחמד כזה ...קרה לכם שגילתם משהו שלא ידעתם פתאום?נ.בלדעתכם, יתכן שבגלל זה ה' מקפיד יותר על "טעויות רוחניות" של מישהו, אם הוא נוצר במשפחה שהסבים הקדמוניים היו רבנים/ דיינים/כוהנים?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/09/2020 00:55:14
ואוו, חבל שגילית את כל זה רק עכשו, אני מאד אוהבת לשמוע סיפורים על הדורות הקודמים, זה תמיד ממש מעניין  וואו אין לדעת אם מי ה' מדקדק יותר, אולי זה בעיקר אצל כהנים, כמו בת כהן שזנתה וכו' אני חושבת שבתכלס כל אדם נידון בפני עצמו, וכל אחד מקבל לפי מעשיו, לפעמים יש זכות אבות אבל באמת לא צריך למלא את הראש בחששות אם ה' מקפיד עלינו יותר מאחרים, אולי ה' מרחם עלינו יותר מעל אחרים  |
|
בס"ד
חחח כן אהה? זהו שההורים שלי מאד "שקטים" לא אוהבים לדבר על העבר או סבים וכו' ... כך שרק בדרך אגב אני שומעת סיפורים...
צודקת...ואף נאמר ש"את אשר יאהב ה' יוכיח"... או כפי שאמרת שה' דווקא מרחם ומציל את בן האנוש מכל מיני מרעין בישין
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/09/2020 02:44:54
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 03:09 |
|
| |
| בתתימן כתב: |  | בס"ד
חחח כן לפעמים זה כ"כ י]פה שחבל לאכול
אבל פרלינים זה גם אומנות...ועדיין את אוכלת אותם

ואגב, ניתן לצייר בשוקולד מה שתחפצי ובאיזה צבע שתרצי...
אבל כמובן שזלא אותו דבר כמו להכין תכשיט או לצייר/לצבוע, בקנבס/ ע"י שברי אבני זכוכית, (פסיפס)... זה ליגה אחרת
אני הרבה יותר אוהבת שזה נשאר.. ווואי חייכנית, איזה תחביבים נחמדים יש לך, את מזכירה לי את סבתא שלי איזה יצירות שהיא עושה (ציורים עם תלת מימד ועם אוביקטים קטנים כמו עצים קטנים שהיא מוצאת, גדרות שהיא בונה, מנורות רחוב קטנות, נהר מפוסל בספריי ששכחתי את שמו...), אני מצטערת שאין זמן בכלל לדברים האלה פסיפס זה מהמהם, אנשים עושים היום דברים מאד יפים ודי בקלות.. יש ביוטיוב דברים מדהימים  |
|
בס"ד
חחח כן מבינה אותך... אל דאגה אמצא לך בעז"ה משהו יפה
אגב, גם אני פעם הייתי כמוך... לא הבנתי למה משקיעים במשהו ש"לא נשאר"
אבל כשהתחלתי ליצור ולהבין אף בתחום הזה? גילתי שיש משהו כיפי בליצור משהו אכיל ואומנותי, אפילו שזה "לא נשאר"... ולמה? כי את זוכה "לאכול אומנות".... פעם אחת זכית לאכול ציור פרח קסום/ כל דבר אחר אומנותי? אבל כשזה למשל פרח שושנה, בגוון עדין ויפה שנוצר מקצפת, זה גם יפה לעיניים וגם טעים, כך שחווית האכילה זה מעין גן עדן קטן 
כך שיש כיף בלאכול משהו מעוצב ואומנותי... במיוחד למי שחובב יופי ואומנות (אבל מבינה לגמרי שמבאס להשקיע המון עבור משהו "מתכלה" )
ותודה על המחמאה...היה מעניין לראות את העבודות של סבתך...ואל דאגה יבוא יום שתוכלי למצוא זמן גם לזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 03:16 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
אגב,בהחלט שיש ביוטיוב כל מיני רעיונות מיוחדים...
ואכן פסיפס זה מהמם...אבל לא ממש קל
במיוחד כשצריך לשבור אריחים לחלקיקים קטנים...ולבחור גוונים ותתי גוונים, זה עבודה שדורשת המון סבלנות ודיוק...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/09/2020 03:17:43
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 11:14 |
|
| |
אם אנחנו ממשפחה מיוחסת אז יתכן שיש לנו נשמה אצילית יותר שמסוגלת ליותר, ואז אנחנו משיגים יותר, והנשמה שלנו מתעצמת. אם אנחנו משתדלים אז נקבל את התיקון שלנו כאן בעולם הזה. חושבני שיש הרבה דברים שאנחנו לא יודעים על עצמינו ועל ההורים שלנו, חשוב להתבונן על ההורים שלנו, כי אנחנו דומים להם, הם עיצבו אותנו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 12:15 |
|
| |
וואלה את אשכנזיה? אל תתרגשי מהעושר. כל היהודים הגרמנים היו מיליונרים. למה נראה לך שהשם מקפיד עלייך יותר מכל אחרים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 15:16 |
|
| |
קבלתי עכשו את התוצאה של הבדיקה ויצאתי שלילית... אני קצת המומה. 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 15:32 |
|
| |
חחחחח אחרי כל הבילדאפ. אגב הגיוני שנדבקת במקום שעושים בדיקה אז כדאי שתיבדקי שוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 16:00 |
|
| |
בתתימן, יופי, מזל טוב ! טוב שאת בריאה, יהי רצון שגם כל המשפחה שלך יצאו נקיים ובריאים בקרוב ממש, אמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 16:08 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  | בתתימן, יופי, מזל טוב ! טוב שאת בריאה, יהי רצון שגם כל המשפחה שלך יצאו נקיים ובריאים בקרוב ממש, אמן נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תודה, אני דווקא מאמינה שהבדיקה שגויה, אבל סבבה. הם לא יעשו עכשו בדיקה, והם מרגישים טוב 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 17:02 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| רציף כתב: |  | בתתימן, יופי, מזל טוב ! טוב שאת בריאה, יהי רצון שגם כל המשפחה שלך יצאו נקיים ובריאים בקרוב ממש, אמן נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תודה, אני דווקא מאמינה שהבדיקה שגויה, אבל סבבה. הם לא יעשו עכשו בדיקה, והם מרגישים טוב  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 17:20 |
|
| |
אם היה לך קורונה מן הסתם התסמינים היו אחרים. אפשר עדיין לבקש מחייכנית ערכה אומנותית לחג אם את מרגישה מקופחת.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 17:30 |
|
| |
בתתימן
| אדם_ה1 כתב: |  |
אם היה לך קורונה מן הסתם התסמינים היו אחרים. אפשר עדיין לבקש מחייכנית ערכה אומנותית לחג אם את מרגישה מקופחת.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח צודק, חייכנית, אני עדיין רוצה את הערכה 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 20:48 |
|
| |
לפי דעתי, מתבקש שחייכנית ובתתימן יפגשו, הן 2 בנות גזעיות וצדיקות שיכולות לתרום המון אחת לשניה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|