|
|
| נשלח ב-16/9/2020 01:23 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | |
|
אני גם מוטרדת מזה... אני ממש אוהבת את התפילות של ראש השנה בבית כנסת, אני מנסה לברר על בית כנסת ספרדי באיזור שלי עם עזרת נשים. מעניין אם אני אמצא...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 01:28 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
אם היה לך קורונה מן הסתם התסמינים היו אחרים. אפשר עדיין לבקש מחייכנית ערכה אומנותית לחג אם את מרגישה מקופחת.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחחח כן... שלא תחפש להידבק רק בשביל זה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 01:34 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
אם אנחנו ממשפחה מיוחסת אז יתכן שיש לנו נשמה אצילית יותר שמסוגלת ליותר, ואז אנחנו משיגים יותר, והנשמה שלנו מתעצמת. אם אנחנו משתדלים אז נקבל את התיקון שלנו כאן בעולם הזה. חושבני שיש הרבה דברים שאנחנו לא יודעים על עצמינו ועל ההורים שלנו, חשוב להתבונן על ההורים שלנו, כי אנחנו דומים להם, הם עיצבו אותנו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
צודק... אהבתי! תודה נשומל'ה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 01:44 |
|
| |
אם אנחנו ממשפחה מיוחסת אז יתכן שיש לנו נשמה אצילית יותר שמסוגלת ליותר, ואז אנחנו משיגים יותר, והנשמה שלנו מתעצמת. אם אנחנו משתדלים אז נקבל את התיקון שלנו כאן בעולם הזה. חושבני שיש הרבה דברים שאנחנו לא יודעים על עצמינו ועל ההורים שלנו, חשוב להתבונן על ההורים שלנו, כי אנחנו דומים להם, הם עיצבו אותנו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
צודק...אהבתי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 01:46 |
|
| |
לפי דעתי, מתבקש שחייכנית ובתתימן יפגשו, הן 2 בנות גזעיות וצדיקות שיכולות לתרום המון אחת לשניה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחחח תודה על המחמאות...
בעז"ה יום יבוא ומאמינה שזה יקרה.... 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 02:24 |
|
| |
היי חבר'ה... לילה טוב!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 11:15 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | קראתי עכשו מדריך חמוד לזוגיות... יש שם הרבה דברים חכמים. קוראים לזה "בואי כלה" להורדה:
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 11:24 |
|
| |
כולנו חוטפים לא מעט, וכולנו יכולים לייחס את זה בפגם של בין אדם לחברו, יש לזה עיצה, רבי נחמן מברסלב אומר שאם יש דין למטה אז אין דין למעלה, אז את עושה לעצמך חשבון נפש ; את משתפרת במשהו מסוים וזה יהווה תיקון על משהו מסוים דומה. זה אמור לעבוד, אין לי כמעט נסיון עם זה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 11:33 |
|
| |
אגב, חייכנית, זכורני שבתתימן אוהבת פסיפס, לא אכיל..
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 16/09/2020 11:33:38
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 13:18 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | קראתי עכשו מדריך חמוד לזוגיות... יש שם הרבה דברים חכמים. קוראים לזה "בואי כלה" להורדה:
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 13:21 |
|
| |
מעניין שאת מעורבת. התמימות שלך בהחלט לא אשכנזית:) אנחנו לא נכנסים לחשבונות שמיים ובחיים לא נוכל לדעת מה טוב באמת או מה רע באמת. כמו במשל הסיני היה היה איכר שהיה לו סוס חזק ובריא ויפה, כולם אמרו "איזה מזל יש לך" והוא תמיד ענה להם: "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע". יום אחד נעלם הסוס, כולם אמרו : "איזה חוסר מזל" והוא ענה:" "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע". אחרי שבוע חזר הסוס עם חמישה סייחים קטנים, כולם אמרו:" איזה מזל יש לך" והוא ענה:" "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע". אז עלה בנו הבכור על אחד הסייחים נפל ושבר את רגלו, כולם אמרו :"איזה חוסר מזל", והוא ענה:" "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע". ואז פרצה מלחמה קשה, שליחי הקיסר באו לגייס את כל הנערים הצעירים לקרב, המלחמה הייתה ארוכה, נערים צעירים רבים לא שבו ממנה, אך בנו הבכור של האיכר נשאר בכפר כי רגלו הייתה שבורה. מי יודע? "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|