|
|
| נשלח ב-17/9/2020 02:03 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | מעניין שאת מעורבת. התמימות שלך בהחלט לא אשכנזית:) אנחנו לא נכנסים לחשבונות שמיים ובחיים לא נוכל לדעת מה טוב באמת או מה רע באמת. כמו במשל הסיני היה היה איכר שהיה לו סוס חזק ובריא ויפה, כולם אמרו "איזה מזל יש לך" והוא תמיד ענה להם: "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע". יום אחד נעלם הסוס, כולם אמרו : "איזה חוסר מזל" והוא ענה:" "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע". אחרי שבוע חזר הסוס עם חמישה סייחים קטנים, כולם אמרו:" איזה מזל יש לך" והוא ענה:" "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע". אז עלה בנו הבכור על אחד הסייחים נפל ושבר את רגלו, כולם אמרו :"איזה חוסר מזל", והוא ענה:" "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע". ואז פרצה מלחמה קשה, שליחי הקיסר באו לגייס את כל הנערים הצעירים לקרב, המלחמה הייתה ארוכה, נערים צעירים רבים לא שבו ממנה, אך בנו הבכור של האיכר נשאר בכפר כי רגלו הייתה שבורה. מי יודע? "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע" נשלח מהאנדרואיד שלי |
| סיפור יפה, מדהים שאתה זוכר את הסיפור לפרטי פרטים  |
|
|
|
חחח חשבתי שהתחלת להשקיע בהוראת רציף 
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2020 11:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2020 11:38 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
תמימות בגישה של המערכת יחסים שלנו מול הקב''ה. לא שזה לא טוב. בסופו של דבר המערכת יחסים שלנו מול הקב''ה יכולה להתפרש בהרבה מאוד צורות כפי שרואים ביום הדין (אבא, מלך, אדון, אהוב וכו') אבל הגישה של עשיתי משהו רע וישר קיבלתי עונש היא קצת תמימה (וגם לא נכונה. כי זה חסר מטרה)
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2020 11:43 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
בס"ד
חחחח למה? כי תמיד אמרו לי להאמין שאני כמו בת יחידה, לפני ה'
אכן אני בטוחה שלכולן יש קשיים, מי יותר ומי פחות...
חחחח לא צרכים להיות צדיקים גדולים.... יש עניין של "מידה כנגד מידה" וכו' |
|
ה"חתם סופר" כותב שאמנם יש בזמננו הסתר פנים. ב"בין אדם לחברו" אפשר לראות גם בזמננו "מידה כנגד מידה" באופן מוחשי ! (אמנם לא תמיד זה קורה על המקום) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2020 12:10 |
|
| |
לא הייתי מנסה להבין חשבונות שמיים. יש על זה ספר שלם, איוב. וכמו שכתבתי, אנחנו אף פעם לא יכולים לדעת באמת מה טוב ומה לא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2020 00:16 |
|
| |
חייכנית, מה את אומרת על השמלה הזאת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2020 00:57 |
|
| |
היי חבר'ה... שתהיה לכולנו שנה טובה ומבורכת, שנה של בריאות, שמחה, אושר והצלחה בכל התחומים... כתיבה וחתימה טובה!!!

וכמובן, סליחה אם פגעתי או אמרתי משהו לא במקום.... אם מישהו נפגע ממני, אני מבקשת שיאמר לי ואנסה לתקן..
תוקן על ידי סטאטית ב- 18/09/2020 01:02:56
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2020 01:14 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
https://il.shein.com/3D-Applique-Mesh-Overlay-Dress-p-987105-cat-1727.html
הפרסומות שלהם קופצות לי לפעמים... אז נכנסתי מסקרנות...יש שם שמלות מהממות
אהבתי את נעלי העקב שלה, מיוחדות,ישלי משהו דומה לזה...
רוצה שאעשה מצעד שמלות 2020 בסגנון שלי, כהמלצה לחגים/ פגישות שידעך?
נ.ב
התמונה לבחורות בלבד (לא ממש צנועה)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/09/2020 01:27:34
|
|
|
|
|