בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/9/2020 02:26 לינק ישיר 

בס"ד

פשששש איזה מבחר... מעניין איך את מוצאת אתרים כאלו מעניינים

תיכף אגיד לך מה הייתי רוצה שיהיה לי....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/9/2020 02:30 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
לילה טוב 

תוקן על ידי בתתימן ב- 18/09/2020 02:12:50

בס"ד

מה לילה טוב? בתימן תעזרי לי!

מחר אני בעצם חותמת קבע של 3 שבועות בבית!
השאלה אם זה החלטה נכונה? אני שוקלת אולי להיות אצל אחי כ"חופשה" אבל יש להם מיליון ילדודעס קטנים בבית....

מאידך אם אשאר בבית,איני יודעת אם אהנה... הסגר הזה עלול להוביל את הוריי לחפירות בנושא שידוכים...מה אעשה?
אין לי כוחות לזה!גיוועלד!
ואם ארצה אח"כ להחליט אחרת? לא אוכל כבר לנסוע....

מה כדאי לי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/9/2020 02:31 לינק ישיר 

בס"ד

ישלי עד מחר בבוקר להחליט!

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/09/2020 02:35:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/9/2020 02:38 לינק ישיר 

בס"ד

אגב,
בקשר למתנה שהבטחתי לא שכחתי...הייתי קצת עמוסה,
כך שלא בטוח שזה יהיה בתקופת החגים...למרות שמאד רציתי...
אך חשבתי על רעיון של לעשות איתכם סדנא ביחד...כשאני מדריכה אתכם מכאן...
אמן שכולם כאן ירצו להשתתף...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/09/2020 02:40:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/9/2020 02:43 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
לילה טוב 

בס"דמה לילה טוב? בתימן תעזרי לי!מחר אני בעצם חותמת קבע של 3 שבועות בבית!השאלה אם זה החלטה נכונה? אני שוקלת אולי להיות אצל אחי כ"חופשה" אבל יש להם מיליון ילדודעס קטנים בבית....מאידך אם אשאר בבית,איני יודעת אם אהנה... הסגר הזה עלול להוביל את הוריי לחפירות בנושא שידוכים...מה אעשה?אין לי כוחות לזה!גיוועלד!ואם ארצה אח"כ להחליט אחרת? לא אוכל כבר לנסוע....מה כדאי לי?

אם תוכלי להתפלל אצלם כמו בן אדם, אז הכי טוב שתסעי, שלא יציקו לך בבית... את באמת צריכה  להחליט מהר, כי הסגר מתחיל בשתיים, אני רק מדמיינת כמה פקקים יהיה ואת האנשים שיתקעו פתאום במחסומים  הולך להיות בלגן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2020 02:44 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

פשששש איזה מבחר... מעניין איך את מוצאת אתרים כאלו מעניינים

תיכף אגיד לך מה הייתי רוצה שיהיה לי....

סתם עברתי על רשימה של אתרים צרפתיים, פתאום באחד ראיתי שמוכרים נעלי בלט וכל הדברים האלה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2020 02:45 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דאגב,בקשר למתנה שהבטחתי לא שכחתי...הייתי קצת עמוסה, כך שלא בטוח שזה יהיה בתקופת החגים...למרות שמאד רציתי...אך חשבתי על רעיון של לעשות איתכם סדנא ביחד...כשאני מדריכה אתכם מכאן...אמן שכולם כאן ירצו להשתתף...

מעניין מי ירצה, אני כבר רוצה...איזה סדנא אפשר לעשות מרחוק?

תוקן על ידי בתתימן ב- 18/09/2020 02:46:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2020 02:45 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
בס"דאז מה נשמע חברוסעי?מכירים אתזה שפתאום אתם מגלים משהו על משפחתכם וזה כאילו וואו בשבילכם?היום אני עוברת כזה ושומעת את אחותי הקטנה מתחקרת את אבי, יש לה עבודת שורשים...וחלק ממנה זה לחפור להורים....פתאום אני מגלה שהסבא רבא מצד אימי, היה רב שנרצח ע"י הגרמנים במלחמת העולם הראשונה...ושסבא רבא  מצד אבי, היה דיין... וסבתא רבתא מהצד השני, הגיעה ממשפחה עשירה מאד (עכשיו אני מבינה למה אני עשירה בנשמה) והייתה צדקת גדולה, שזכתה להציל כמה יהודים מרעב ומוות...הם הידרו מאד במצוות הכנסת אורחים, תמיד הייתה מכינה סיר נוסף לאורחים ש"אולי יבואו" ...זה מגניב כזה לדעת שיש לנו איזה עבר נחמד כזה...קרה לכם שגילתם משהו שלא ידעתם פתאום?נ.בלדעתכם, יתכן שבגלל זה ה' מקפיד יותר על "טעויות רוחניות" של מישהו, אם הוא נוצר במשפחה שהסבים הקדמוניים היו רבנים/ דיינים/כוהנים?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/09/2020 00:55:14

וואלה את אשכנזיה? אל תתרגשי מהעושר. כל היהודים הגרמנים היו מיליונרים. למה נראה לך שהשם מקפיד עלייך יותר מכל אחרים?נשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דכבר אמרתי בעבר שאני מעורבתלמה אני מרגישה כך? כי ישלי הרגשה שאני "חוטפת" מהר, אם אני עושה טעות, נגיד בבין אדם לחברו ובכללאני רוצה לפעמים להגיש ערעור...אבל לא יודעת מה שעות קבלת קהל ולאן לגשת

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/09/2020 01:41:51

מעניין שאת מעורבת. התמימות שלך בהחלט לא אשכנזית:) אנחנו לא נכנסים לחשבונות שמיים ובחיים לא נוכל לדעת מה טוב באמת או מה רע באמת. כמו במשל הסיני

היה היה איכר שהיה לו סוס חזק ובריא ויפה, כולם אמרו "איזה מזל יש לך" והוא תמיד ענה להם: "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע". יום אחד נעלם הסוס, כולם אמרו : "איזה חוסר מזל" והוא ענה:" "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע". אחרי שבוע חזר הסוס עם חמישה סייחים קטנים, כולם אמרו:" איזה מזל יש לך" והוא ענה:" "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע". אז עלה בנו הבכור על אחד הסייחים נפל ושבר את רגלו, כולם אמרו :"איזה חוסר מזל", והוא ענה:" "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע". ואז פרצה מלחמה קשה, שליחי הקיסר באו לגייס את כל הנערים הצעירים לקרב, המלחמה הייתה ארוכה, נערים צעירים רבים לא שבו ממנה, אך בנו הבכור של האיכר נשאר בכפר כי רגלו הייתה שבורה. מי יודע? "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע"

נשלח מהאנדרואיד שלי

סיפור יפה, מדהים שאתה זוכר את הסיפור לפרטי פרטים 

בס"ד

אכן... סיפור מתוק...תודה רבה צודיק....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/9/2020 02:48 לינק ישיר 
חייכנית770

רציף כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

רציף כתב:
חייכנית,
מה עם ערכה מתנה
לבתתימן ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחח נראה לי גם אתה ואדם רוצים

לא בהכרח,
את לא חייבת לנו מתנות,
מרגיש לי שאם תפגשו
אז זה יכול להועיל לכן

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

אבל הייתי רוצה להגשים לעצמי חלום וכן לשלוח לכל אחד ואחת כאן מתנה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/9/2020 02:51 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
חחחחח אחרי כל הבילדאפ. אגב הגיוני שנדבקת במקום שעושים בדיקה אז כדאי שתיבדקי שובנשלח מהאנדרואיד שלי
חחח הבדיקה הזאת לא אמינה, אני בטוחה שהיה לי קורונה, אף פעם לא היו לי כאלה כאבי ראש... עכשו כולם בבית צוחקים עלי לא משנה העיקר שאני יכולה עכשו לצאת חופשי עד הסגר הבא ועד שבע בערב 
אם היה לך קורונה מן הסתם התסמינים היו אחרים.אפשר עדיין לבקש מחייכנית ערכה אומנותית לחג אם את מרגישה מקופחת.. נשלח מהאנדרואיד שלי
חחח צודק, חייכנית, אני עדיין רוצה את הערכה בס"דחחחחח זה בהחלט מגיע לך... רק על הלחץ שחווית עד שקיבלת את התוצאות...בעז"ה אכין לך משהו...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/09/2020 01:32:27

יששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!  תודה 
לילה טוב  חלומות פז 
הלכתי לישון ......

בס"ד

חחחח מאמי שאת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/9/2020 02:58 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
אולי לנשים זה חינם, כי בכל מקרה הן יודעות תמיד הכל...

בס"ד

חחח אכן...

פעם הבאתי את שמי לרב שמבין בשמות, הוא כתב עלי כל מיני דברים חיוביים וביניהם, שיש לי שאלות על הקב"ה וגם תשובות...ייתכן שיש לי את זה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/9/2020 03:00 לינק ישיר 
חייכנית770

סטאטית כתב:
היי חבר'ה...
שתהיה לכולנו שנה טובה ומבורכת, שנה של בריאות, שמחה, אושר והצלחה בכל התחומים...
כתיבה וחתימה טובה!!!

וכמובן, סליחה אם פגעתי או אמרתי משהו לא במקום....
אם מישהו נפגע ממני, אני מבקשת שיאמר לי ואנסה לתקן..

תוקן על ידי סטאטית ב- 18/09/2020 01:02:56

בס"ד

אווו נשמה טובה שאת

לא פגעת אפילו בזבוב...

תודה על האיחולים הלבביים...מאחלת גם לך שנה טובה ומתוקה כדבש ורק אושר ושמחה בחיים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/9/2020 03:07 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
בס"דאגב,בקשר למתנה שהבטחתי לא שכחתי...הייתי קצת עמוסה, כך שלא בטוח שזה יהיה בתקופת החגים...למרות שמאד רציתי...אך חשבתי על רעיון של לעשות איתכם סדנא ביחד...כשאני מדריכה אתכם מכאן...אמן שכולם כאן ירצו להשתתף...

מעניין מי ירצה, אני כבר רוצה...איזה סדנא אפשר לעשות מרחוק?

תוקן על ידי בתתימן ב- 18/09/2020 02:46:24

בס"ד

חחח המון דברים...
אני חשבתי על סדנת שוקולד מיוחדת... 

כל שתצטרכו זה רק לקנות שוקולד מריר(אעדכן לגבי כמות), כוס חד פעמית(עדיף קטנה של קידוש), וצלוחית חד פעמית...או צלחת חרסינה רגילה(עדיף צלוחית)

אני רוצה שנהנה ביחד מחוויה ייחודית שטרם הייתה בפורום

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/9/2020 03:10 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
לילה טוב 

בס"דמה לילה טוב? בתימן תעזרי לי!מחר אני בעצם חותמת קבע של 3 שבועות בבית!השאלה אם זה החלטה נכונה? אני שוקלת אולי להיות אצל אחי כ"חופשה" אבל יש להם מיליון ילדודעס קטנים בבית....מאידך אם אשאר בבית,איני יודעת אם אהנה... הסגר הזה עלול להוביל את הוריי לחפירות בנושא שידוכים...מה אעשה?אין לי כוחות לזה!גיוועלד!ואם ארצה אח"כ להחליט אחרת? לא אוכל כבר לנסוע....מה כדאי לי?

אם תוכלי להתפלל אצלם כמו בן אדם, אז הכי טוב שתסעי, שלא יציקו לך בבית... את באמת צריכה  להחליט מהר, כי הסגר מתחיל בשתיים, אני רק מדמיינת כמה פקקים יהיה ואת האנשים שיתקעו פתאום במחסומים  הולך להיות בלגן.

בס"ד

זהו שלא הבעיה התפילות...אלא הבין לבין... האווירה וכו'!
קשה לי לקבל החלטה בנושא...כי אם לא אהנה אצל אחי? גם לא אוכל לחזור....

אני חושבת שהמשטרה לא באמת תעמוד עם סטופר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/9/2020 08:35 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בתתימן כתב:
לילה טוב 

בס"ד

מה לילה טוב? בתימן תעזרי לי!

מחר אני בעצם חותמת קבע של 3 שבועות בבית!
השאלה אם זה החלטה נכונה? אני שוקלת אולי להיות אצל אחי כ"חופשה" אבל יש להם מיליון ילדודעס קטנים בבית....

מאידך אם אשאר בבית,איני יודעת אם אהנה... הסגר הזה עלול להוביל את הוריי לחפירות בנושא שידוכים...מה אעשה?
אין לי כוחות לזה!גיוועלד!
ואם ארצה אח"כ להחליט אחרת? לא אוכל כבר לנסוע....

מה כדאי לי?

אני ממליץ על אחיך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 76 77 78 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.