בס"דכן גמלי יש הרגשה בלתי מוסברת...מזל שזה נחתם רק ביום כיפור...יש עוד זמן לתקן....תגיד, זה נכון מה ששמעתי, שכשהנשמה של האדם נשפטת בשמיים, הוא חש עייפות ובא לו לישון?בערב ר"ה הרגשתי מין עייפות מוזרה כזו, עד שנרדמתי לאיזה שעת שינה קסומה כזו...כמה שקראו לי ,לא יכולתי להתעורר, הרגשתי שאיני יכולה לסרב לתנומה הזו...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/09/2020 01:33:31
בטח שהרגשת עייפות, אפילו אנחנו ראינו שבקושי ישנת... אני לא שמעתי שבן אדם מרגיש עייפות כשהוא נשפט בשמיים.. איפה שמעת את זה ?בס"דחחחחח יש בזה משהו...אבל זלא הרגיש עייפות סתם אלא משהו רוחני יותר...שמעתי אתזה בחסידות...נראה לי...מה זה אומר שמעתי את זה בחסידות, בהתוועדות ?בס"דבהתוועדות/ בספרי החסידות/ עלון חסידי...לא הרגשת תנומה קלה בשעות לא שגרתיות שקשה לך להתגבר עלזה ממש?
הרגשתי עייפות בעיקר אחרי הסעודות, וגם לא ישנתי הרבה בלילות אז אני לא יודעת במה להאשים את זה.. בכל אופן ממש התאמצתי לא לישון לפני חצות, אבל ביום הראשון נרדמתי בעל כורחי
נשלח ב-21/9/2020 03:08
בס"ד
נו עלזה אני מדברת שאת מרגישה שזה ממש "בעל כורחך", כך אני הרגשתי... יש מצב שבאותו רגע נשמתך עלתה לדיון למעלה
נשלח ב-21/9/2020 03:22
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בס"ד
נו עלזה אני מדברת שאת מרגישה שזה ממש "בעל כורחך", כך אני הרגשתי... יש מצב שבאותו רגע נשמתך עלתה לדיון למעלה
אמאלה שהם ישמור, אני באמת מתחילה לחשוש מה יהיה עם השנה הבאה, השתדלתי להתפלל כמו שצריך, אבל עדיין מפחיד ממש... כתבת דיון חחח הלוואי וזה היה רק "דיון"
נשלח ב-21/9/2020 03:26
חייכנית770 כתבה:
סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
בס"ד
גם אתם קצת במתח וסקרנות, מה נכתב עליכם לשנה הקרובה?
כן. אבל יש לי הרגשה גרועה. מזל שיש עד הושענה רבה לתקן
כן גמלי יש הרגשה בלתי מוסברת... מזל שזה נחתם רק ביום כיפור...יש עוד זמן לתקן....
תגיד, זה נכון מה ששמעתי, שכשהנשמה של האדם נשפטת בשמיים, הוא חש עייפות ובא לו לישון? בערב ר"ה הרגשתי מין עייפות מוזרה כזו, עד שנרדמתי לאיזה שעת שינה קסומה כזו...כמה שקראו לי ,לא יכולתי להתעורר, הרגשתי שאיני יכולה לסרב לתנומה הזו...
למיטב ידיעתי עיקר הדין זה מהנץ ועד שעה חמישית ביום ראש השנה
בס"דכן גמלי יש הרגשה בלתי מוסברת...מזל שזה נחתם רק ביום כיפור...יש עוד זמן לתקן....תגיד, זה נכון מה ששמעתי, שכשהנשמה של האדם נשפטת בשמיים, הוא חש עייפות ובא לו לישון?בערב ר"ה הרגשתי מין עייפות מוזרה כזו, עד שנרדמתי לאיזה שעת שינה קסומה כזו...כמה שקראו לי ,לא יכולתי להתעורר, הרגשתי שאיני יכולה לסרב לתנומה הזו...
בטח שהרגשת עייפות, אפילו אנחנו ראינו שבקושי ישנת... אני לא שמעתי שבן אדם מרגיש עייפות כשהוא נשפט בשמיים.. איפה שמעת את זה ?
בס"ד
חחחחח יש בזה משהו... אבל זלא הרגיש עייפות סתם אלא משהו רוחני יותר...
שמעתי אתזה בחסידות...נראה לי...
יכול להיות שהנשמה עייפה מכובד העברות. כמו שכתוב שעשיו בא מהשדה והוא עייף
למיטב ידיעתי עיקר הדין זה מהנץ ועד שעה חמישית ביום ראש השנה
בטח שהרגשת עייפות, אפילו אנחנו ראינו שבקושי ישנת... אני לא שמעתי שבן אדם מרגיש עייפות כשהוא נשפט בשמיים.. איפה שמעת את זה ?בס"דחחחחח יש בזה משהו...אבל זלא הרגיש עייפות סתם אלא משהו רוחני יותר...שמעתי אתזה בחסידות...נראה לי...
מה זה אומר שמעתי את זה בחסידות, בהתוועדות ?
בס"ד
בהתוועדות/ בספרי החסידות/ עלון חסידי...
לא הרגשת תנומה קלה בשעות לא שגרתיות שקשה לך להתגבר עלזה ממש?
בין שתיים לארבע המוח שלנו עייף במיוחד גם אם ישנת בלילה שתים עשרה שעות. לכן הגרמנים היו קוראים לזה שלאפ גזון
אמאלה שהם ישמור, אני באמת מתחילה לחשוש מה יהיה עם השנה הבאה, השתדלתי להתפלל כמו שצריך, אבל עדיין מפחיד ממש... כתבת דיון חחח הלוואי וזה היה רק "דיון"
בס"ד
חחחח גם אני מפחדת... לפחות צרת רבים חצי נחמה...מקווה בשבילך ובשבילי שכתבו לנו דברים טובים ומשמחים
חחח אצלך זה רק "זימון" כדי לצאת לידי חובה, מרוב שאת כזו צדיקה ישר מקבלת "שנה טובה ומתוקה"
נשלח ב-21/9/2020 03:33
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בס"דנו עלזה אני מדברת שאת מרגישה שזה ממש "בעל כורחך", כך אני הרגשתי... יש מצב שבאותו רגע נשמתך עלתה לדיון למעלהאמאלה שהם ישמור, אני באמת מתחילה לחשוש מה יהיה עם השנה הבאה, השתדלתי להתפלל כמו שצריך, אבל עדיין מפחיד ממש... כתבת דיון חחח הלוואי וזה היה רק "דיון" בס"דחחחח גם אני מפחדת... לפחות צרת רבים חצי נחמה...מקווה בשבילך ובשבילי שכתבו לנו דברים טובים ומשמחיםחחח אצלך זה רק "זימון" כדי לצאת לידי חובה, מרוב שאת כזו צדיקה ישר מקבלת "שנה טובה ומתוקה"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמן ואמן, לצערי אני לא כזאת צדיקה
נשלח ב-21/9/2020 03:34
חייכנית770
סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770
בתתימן כתב:
חייכנית770 כתבה:
בס"דגם אתם קצת במתח וסקרנות, מה נכתב עליכם לשנה הקרובה?
בטח שהרגשת עייפות, אפילו אנחנו ראינו שבקושי ישנת... אני לא שמעתי שבן אדם מרגיש עייפות כשהוא נשפט בשמיים.. איפה שמעת את זה ?
בס"ד
חחחחח יש בזה משהו... אבל זלא הרגיש עייפות סתם אלא משהו רוחני יותר...
שמעתי אתזה בחסידות...נראה לי...
יכול להיות שהנשמה עייפה מכובד העברות. כמו שכתוב שעשיו בא מהשדה והוא עייף
בטח שהרגשת עייפות, אפילו אנחנו ראינו שבקושי ישנת... אני לא שמעתי שבן אדם מרגיש עייפות כשהוא נשפט בשמיים.. איפה שמעת את זה ?בס"דחחחחח יש בזה משהו...אבל זלא הרגיש עייפות סתם אלא משהו רוחני יותר...שמעתי אתזה בחסידות...נראה לי...מה זה אומר שמעתי את זה בחסידות, בהתוועדות ?
בס"דבהתוועדות/ בספרי החסידות/ עלון חסידי...לא הרגשת תנומה קלה בשעות לא שגרתיות שקשה לך להתגבר עלזה ממש?
בין שתיים לארבע המוח שלנו עייף במיוחד גם אם ישנת בלילה שתים עשרה שעות. לכן הגרמנים היו קוראים לזה שלאפ גזון