|
|
| נשלח ב-21/9/2020 04:52 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
לי אישית זה עוזר הספרים האלה, כי לפעמים היצר הרע מכניס לאדם נערווים של חרדות ולחץ... אבל באמת זה עניין אינדיבידואלי של כל אחד כמה הוא מסוגל לחיות במתח. |
|
אני מסכים איתך שזה אינדוודואלי. כבר כתוב על התשובה שזה קרוב אליך מאוד בפיך ובלבבך לעשותו וגם הרבינו יונה הולך עם זה רק הוא מוסיף שיש דרגות יותר קרובות שכשמגיעים אליהם נאמר במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם עומדים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2020 04:54 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2020 05:00 |
|
| |
חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  |
בצבע החום או השחור? לא נראה לי שזה מתאים לצורת הפנים שלי. משקף כחול זה מעניין. בדרך כלל אני הולך על חום כי זה מסתדר מאוד טוב עם זיפים ג'ינג'יים אבל כחול יכול להבליט לי את העיניים ולהוות ניגודיות לכתום נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
נו אתה רואה? אתה יודע מה עושה לך טוב ושמח בלב... אז תקנה מה שאתה חושב שמדגיש את החן שבך ...
אני חושבת שלפגישה? תלך עם המשקפיים שפרסמת בהתחלה...זה יפה ומשרה רוגע.... ולעבודה? עם המשקפיים של "ההייטקיסט המתוחכם"...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2020 05:04 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
חחח כן אבל יותר מדי חושב ושקול...ואני עוד מדמיינת אתזה עם "לוק" מחויט כשפניך מעוטרות בזיפים כתומים ועיניים כחולות שננעצות?
אווו הלב רועד...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/09/2020 05:06:27
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2020 11:15 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2020 12:32 |
|
| |
יש המוני מצוות שמהוות כפרה, אפילו יסורים קלים מהווה כפרה. יש גבול כמה אדם אמור לדאוג ולחזור בתשובה, על האדם לראות כמה הוא טוב ולהתחזק, ואז מתוך עוצמה להוסיף על הקיים, אנחנו טובים, אנחנו נפלאים, יש פה כאלה שסיימו פעמיים תהילים, איזו התמדה ! איזו אמונה ! אנחנו מתאמצים ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2020 12:59 |
|
| |
צריך לדעת כמה סוכר ומלח לשים בתפריט.. במיוחד בזמננו שאנחנו דורות רגישים וצריכים התחזקות, ופחות מוסר ודאגות. בכלל, זה מצווה מהתורה להיות בשמחה וטוב לבב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2020 14:11 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| סתםבחור כתב: |  | |
|
אני חושבת שכדאי למדוד משקפיים לפני שקונים, אבל אם אתה מתעקש אנחנו נעזור לך לבחור אני אישית חושבת לעשות עוד כמה חודשים לייזר בעיניים, ואז אני אסיים עם המשקפיים אחת ולתמיד.
דרך אגב, יש כמה דברים שצריך לדעת חוץ מהמידה כשמזמינים עדשות, אני יכולה לברר לך אם תצטרך... |
|
חחח תודה באמת. יש לי אף סולד אז המשקפיים מוסיפות מאוד למראה הפנים אז לא חושב שאעשה לייזר. נכון צריך ללמדוד את יחס הפנים מצאתי משהו מעניין כאןגוון חום מפוספס מאוד מתאים לפנים שלי אבל השאלה אם הצורה יפה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2020 14:16 |
|
| |
אממ זה מעניין, כי אני מאמינה שעל הרבה מהחטאים שלנו אנחנו מקבלים עונש כבר כאן.... ככה אישית אני מרגישה..(אני יודעת שזה לא טיעון אבל כבר הרבה זמן לא למדתי ספר בנושא אז שכחתי) אני בטוחה שזה מה שטוב בשבילי, לא רואה סיבה לחכות עוד, מקווה שהצלחתי בתפילות שלי להסיר את כל המניעות.. אני מאד מאמינה בכח של תפילה, במיוחד בראש השנה  |
|
אוולת אדם תסלף דרכו,,, לא פעם אנחנו סובלים כי לא התנהגנו נכון, לא ישנו טוב בלילה, לא נזהרנו וכו'. בכללי העולם הזה הוא נחמד ונעים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2020 14:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2020 14:26 |