|
|
| נשלח ב-22/9/2020 02:45 |
|
| |
בס"ד
יפה השמלה... אין עלייך סטאטית...בוחרת מהר דברים... נראה לי גם ככה תבחרי חתן
אגב, אני אישית יותר אוהבת בהיר, אז הייתי בוחרת משהו בסגנון של השמלה הוורודה שם עם הפרח היפה בזרוע, אבל ביותר עדין וכו'...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/09/2020 02:45:45
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2020 10:52 |
|
| |
נראה לי בת תימן יודעת הכל, שאלה ; מה זה חיסון עדר בנגיף הקורונה, והאם זה מוכח ? האם זה נעשה מעצמו ? אז למה עד עכשיו אין חיסון עדר ? זה לא בסדר.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2020 12:01 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  | נראה לי בת תימן יודעת הכל, שאלה ; מה זה חיסון עדר בנגיף הקורונה, והאם זה מוכח ? האם זה נעשה מעצמו ? אז למה עד עכשיו אין חיסון עדר ? זה לא בסדר.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נראה לי בקשר לקורונה, כולנו לא יודעים כלום, אולי סתםבחור יודע יותר, גם חייכנית תמיד מבינה, אבל על דרך השלילה.
חיסון העדר יתקבל, כאשר נדביק אחד את השני עם הנוגדנים שהשגנו, זה מה שאני הבנתי עד היום, מסתבר שלא בונים על זה ממש, כי זה בעצם הדבקה המונית, ויכול להיות שאחרי תקופה יצטרכו שוב חיסון עדר, מקווה שעזרתי .
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2020 14:01 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| רציף כתב: |  | נראה לי בת תימן יודעת הכל, שאלה ; מה זה חיסון עדר בנגיף הקורונה, והאם זה מוכח ? האם זה נעשה מעצמו ? אז למה עד עכשיו אין חיסון עדר ? זה לא בסדר.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נראה לי בקשר לקורונה, כולנו לא יודעים כלום, אולי סתםבחור יודע יותר, גם חייכנית תמיד מבינה, אבל על דרך השלילה.
חיסון העדר יתקבל, כאשר נדביק אחד את השני עם הנוגדנים שהשגנו, זה מה שאני הבנתי עד היום, מסתבר שלא בונים על זה ממש, כי זה בעצם הדבקה המונית, ויכול להיות שאחרי תקופה יצטרכו שוב חיסון עדר, מקווה שעזרתי .
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2020 14:29 |
|
| |
בס"ד*...זהו שהיא לא הצליחה והרבה שם מתו...(;
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2020 15:23 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | נראה לי בת תימן יודעת הכל, שאלה ; מה זה חיסון עדר בנגיף הקורונה, והאם זה מוכח ? האם זה נעשה מעצמו ? אז למה עד עכשיו אין חיסון עדר ? זה לא בסדר.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
בס"ד
חחח למה שלילה? יש גם חיובי ....
א)חיסון עדר, עוזר במקרה שהנגיף לא פוגע בצעירים... אך אם הנגיף עלול לגרום לנזקים ארוכי טווח ואף למוות?גם הצעירים צריכים להיזהר לא להידבק בנגיף!
ב)לפי ארגון הבריאות העולמי, גם מי שנדבק בנגיף עלול להידבק שוב! כך שזה לא ממש עוזר ה"חיסון עדר"...
מתי למען ה' תבינו שזה לא שפעת אלא נגיף ביולוגי שפוזר בכל העולם בטעות/בכוונה? אם נשיא ארצות הברית אומר זאת ועוד.... צריך להתייחס לזה ברצינות ולהבין שזה שונה מיתר המחלות/הווירוסים שאנחנו מכירים! הרי צעירים בני 20+ מדווחים על קושי לנשום וחולשה נוראית גם אחרי ש"הבריאו"...ועוד בעיות...כך שזה לא משחק ילדים ועדיף לשמור על ההנחיות ולדעת עם מי יש להו "עסק"...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/09/2020 15:26:24
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2020 15:36 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | נראה לי בת תימן יודעת הכל,שאלה ; מה זה חיסון עדרבנגיף הקורונה,והאם זה מוכח ?האם זה נעשה מעצמו ?אז למה עד עכשיואין חיסון עדר ?זה לא בסדר.. נשלח מהאנדרואיד שלי נראה לי בקשר לקורונה,כולנו לא יודעים כלום,אולי סתםבחור יודע יותר,גם חייכנית תמיד מבינה,אבל על דרך השלילה.חיסון העדר יתקבל,כאשר נדביק אחד את השני עם הנוגדנים שהשגנו,זה מה שאני הבנתי עד היום,מסתבר שלא בונים על זה ממש,כי זה בעצם הדבקה המונית,ויכול להיות שאחרי תקופה יצטרכו שוב חיסון עדר,מקווה שעזרתי .בס"דחחח למה שלילה? יש גם חיובי ....א)חיסון עדר, עוזר במקרה שהנגיף לא פוגע בצעירים... אך אם הנגיף עלול לגרום לנזקים ארוכי טווח ואף למוות?גם הצעירים צריכים להיזהר לא להידבק בנגיף!ב)לפי ארגון הבריאות העולמי, גם מי שנדבק בנגיף עלול להידבק שוב! כך שזה לא ממש עוזר ה"חיסון עדר"...מתי למען ה' תבינו שזה לא שפעת אלא נגיף ביולוגי שפוזר בכל העולם בטעות/בכוונה? אם נשיא ארצות הברית אומר זאת ועוד....צריך להתייחס לזה ברצינות ולהבין שזה שונה מיתר המחלות/הווירוסים שאנחנו מכירים!הרי צעירים בני 20+ מדווחים על קושי לנשום וחולשה נוראית גם אחרי ש"הבריאו"...ועוד בעיות...כך שזה לא משחק ילדים ועדיף לשמור על ההנחיות ולדעת עם מי יש להו "עסק"...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/09/2020 15:26:24 |
|
לדעתי כשאומרים חיסון עדר מתכוונים שגם אם 80% ידבקו במחלה ויבריאו ה20% הנותרים יתחסנו על ידם, דברו על זה בהקשר של להדביק את כל הצעירים וכך יהיה חיסון גם למבוגרים.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2020 17:22 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
אה אוקי... נו שויין ניסו את השיטה בבריטניה בהתחלה וזלא עבד מכיוון שהנגיף מזיק גם לצעירים וגרם למקרי מוות אף לבני אדם מתחת לגיל 60...
בכל מקרה רב הנסתר על הנגלה בנושא, אפילו הרופאים מגלים כל יום נתונים חדשים כך שלדעתי עדיף לא לחקור יותר מדי, אלא להתעסק בחיינו ורק להיזהר ולהקפיד על ההנחיות וכו'.... |
|
מה זה הפרצוף הזה ששמת בסוף ? זה ידידינו לא סתם ? אני קראתי שהשיטה השבדית הצליחה יחסית, מה שנכון שעד היום הנגיף הזה לא ממש מכירים אותו, הוא פשוט שובב קטן.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2020 17:39 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2020 17:41 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
אז או שאתה לא מעודכן או שאני לא מעודכנת...אבל תהיה בטוח שאם זה היה כזה מוצלח? הישראלים היו לומדים מהם ...
הנגיף?הוא שובב לא קטן בכלל...אפשר לומר שהוא ממש משבש לאנשים את החיים...
חחח ללא סתם יש כובע ורוד? זו אני...
|
|
יש גישות שונות לנגיף לא מוכר. עד היום הוא לא מוכר ! זה לא יאומן ! כמו שחייכנית אמרה זה נגיף שיצרו אותו במעבדה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2020 23:46 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | בס"דיפה ב"ה...שמחה לשמוע איך עבר עליכם הצום?הכנתי היום לכבוד צאת הצום, את החטיפי בננה בציפוי שוקולד...יצא ממש טעים ומושלם ב"ה...ממש מזכיר את הבננית(למי שזוכר) אבל בעדין וטבעי... שילוב של טעם עדין עם מריר דומיננטי...זה מושלם בעיניי תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/09/2020 21:55:17 נשמע ממש ממש טעים...
תוקן על ידי בתתימן ב- 22/09/2020 01:12:51
|
|
בס"ד
תודה מתוקה...
ולמה מחקת את הדוגמא?
הרעיון שלי שונה ולא כולל מקלות... אלא זה בחיתוך לעיגולים, כך שזה יוצא כמו מטבעות שוקולד עם מילוי מיוחד....
|
|
|
|
|