|
|
| נשלח ב-22/9/2020 23:49 |
|
| |
בתתימן
הלינק ארוך וזה שבש את התצוגה, נשמע ממש מיוחד בתור מטבעות, מתחשק לי לנסות ... 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 00:00 |
|
| |
בס"ד
חחח גם אני מחכה יחד איתך...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 00:21 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | נראה לי בת תימן יודעת הכל,שאלה ; מה זה חיסון עדרבנגיף הקורונה,והאם זה מוכח ?האם זה נעשה מעצמו ?אז למה עד עכשיואין חיסון עדר ?זה לא בסדר.. נשלח מהאנדרואיד שלי נראה לי בקשר לקורונה,כולנו לא יודעים כלום,אולי סתםבחור יודע יותר,גם חייכנית תמיד מבינה,אבל על דרך השלילה.חיסון העדר יתקבל,כאשר נדביק אחד את השני עם הנוגדנים שהשגנו,זה מה שאני הבנתי עד היום,מסתבר שלא בונים על זה ממש,כי זה בעצם הדבקה המונית,ויכול להיות שאחרי תקופה יצטרכו שוב חיסון עדר,מקווה שעזרתי .בס"דחחח למה שלילה? יש גם חיובי ....א)חיסון עדר, עוזר במקרה שהנגיף לא פוגע בצעירים... אך אם הנגיף עלול לגרום לנזקים ארוכי טווח ואף למוות?גם הצעירים צריכים להיזהר לא להידבק בנגיף!ב)לפי ארגון הבריאות העולמי, גם מי שנדבק בנגיף עלול להידבק שוב! כך שזה לא ממש עוזר ה"חיסון עדר"...מתי למען ה' תבינו שזה לא שפעת אלא נגיף ביולוגי שפוזר בכל העולם בטעות/בכוונה? אם נשיא ארצות הברית אומר זאת ועוד....צריך להתייחס לזה ברצינות ולהבין שזה שונה מיתר המחלות/הווירוסים שאנחנו מכירים!הרי צעירים בני 20+ מדווחים על קושי לנשום וחולשה נוראית גם אחרי ש"הבריאו"...ועוד בעיות...כך שזה לא משחק ילדים ועדיף לשמור על ההנחיות ולדעת עם מי יש להו "עסק"...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/09/2020 15:26:24 |
|
לדעתי כשאומרים חיסון עדר מתכוונים שגם אם 80% ידבקו במחלה ויבריאו ה20% הנותרים יתחסנו על ידם, דברו על זה בהקשר של להדביק את כל הצעירים וכך יהיה חיסון גם למבוגרים.
|
|
הכוונה היא שמכיוון שקורונה עוברת מאדם לאדם אז אם לרוב העדר יש נוגדנים אז יש פחות אנשים שהקורונה יכולה לעבור דרכם וממילא יש פחות סיכויים להידבק ולזה קוראים חיסון עדר. מתוך מאה איש אם 98 מחוסנים אז לשתיים הנותרים אין כמעט סיכוי להידבק. אם יהיה ארבעים אחוז מהאוכלוסיה עם נוגדנים אז יהיה חיסון עדר אבל אנחנו ממש רחוקים מכך. חולים ידועים יש רק אחוז וחצי וחולים לא ידועים לפי בדיקות סרולוגיות יש בערך ארבע אחוז. זה כלום. לא מעודדים חיסון עדר כי הרבה מתים בגלל עומס על הבתי חולים וגם כי לא יודעים באמת מה ההשלכות של המגפה (אם היא נועדה להקטין את אוכלוסיית העולם המבוגרים, הגיוני שהיא מדללת את איכות הזרע אצל הצעירים וכו') נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 00:22 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
יש לי עוד שאלה. האם ניתן להלבין שיניים מלאכותיות ?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 00:23 |
|
| |
|
|
|