בס"דעל כמה אתם מתערבים איתי שהוא עושה תענית דיבור עד אחרי יום כיפור?ואתם צריכים כמובן לנחש מי מכאן...טום, אדם, סתם בחור ?בס"דסתם בחור כבר מדבר...שכחתי להגיד ורווק...
אז זה כנראה אדם_ה1.
נשלח ב-23/9/2020 00:54
חייכנית770
בס"ד
לפני שאתן את דעתי המקצועית על ההתכתבות, תחושתי שזה בין בחור לבחורה נכון?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/09/2020 00:54:49
נשלח ב-23/9/2020 00:57
חייכנית770
בתתימן כתב:
בס"דעל כמה אתם מתערבים איתי שהוא עושה תענית דיבור עד אחרי יום כיפור?ואתם צריכים כמובן לנחש מי מכאן...טום, אדם, סתם בחור ?בס"דסתם בחור כבר מדבר...שכחתי להגיד ורווק...
אז זה כנראה אדם_ה1.
בס"ד
אכן...השנה הוא יעשה הכול כדי לזכות בדין ולזכות לאישור הנכסף להינשא לבחירת ליבו
נו על מה מתערבים?
נשלח ב-23/9/2020 01:01
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בס"דלפני שאתן את דעתי המקצועית על ההתכתבות, תחושתי שזה בין בחור לבחורה נכון?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/09/2020 00:54:49
לא, זה ביני לבין אחד בצוות שלי (50+) לא הבנתי מאיפה הוא מביא את העצה של ללבוש פיג'מה חחחח
נשלח ב-23/9/2020 01:02
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בס"דעל כמה אתם מתערבים איתי שהוא עושה תענית דיבור עד אחרי יום כיפור?ואתם צריכים כמובן לנחש מי מכאן...טום, אדם, סתם בחור ?בס"דסתם בחור כבר מדבר...שכחתי להגיד ורווק...אז זה כנראה אדם_ה1.בס"דאכן...השנה הוא יעשה הכול כדי לזכות בדין ולזכות לאישור הנכסף להינשא לבחירת ליבונו על מה מתערבים?
אני מתערבת איתך שהוא לא עושה תענית דיבור על 17.5 שקל
נשלח ב-23/9/2020 01:06
בס"ד
כן זו כוונתי שזה בין גבר לאישה, לא משנה הגיל....
עוד בלי שידעתי שזה הראש צוות הבעייתי, הבנתי שזה רמז דק לשיחה שהולכת לחדירה לרשות הפרט וכו'...
הסגנון של לדבר על הבגדים וכו' זה לרדת לפסים אישיים "לא ממש צנועים" וכמובן שיח לא ענייני וכו'...
לדעתי, זה המשך להטרדות החובבניות שלו...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/09/2020 01:08:15
נשלח ב-23/9/2020 01:07
בתתימן כתב:
בס"דעל כמה אתם מתערבים איתי שהוא עושה תענית דיבור עד אחרי יום כיפור?ואתם צריכים כמובן לנחש מי מכאן...טום, אדם, סתם בחור ?בס"דסתם בחור כבר מדבר...שכחתי להגיד ורווק...אז זה כנראה אדם_ה1.בס"דאכן...השנה הוא יעשה הכול כדי לזכות בדין ולזכות לאישור הנכסף להינשא לבחירת ליבונו על מה מתערבים?אני מתערבת איתך שהוא לא עושה תענית דיבור על 17.5 שקל
באנה.. התפרעת עם המחיר...
תוקן על ידי סטאטית ב- 23/09/2020 01:06:51
נשלח ב-23/9/2020 01:10
בס"ד
חחח לגמרי... במיוחד אהבתי את החצי...
בשבילי תעגלי ל20שקלים חדשים ונוצצים...
נשלח ב-23/9/2020 01:12
אני אשלים את הפער של שני השקלים וחצי...
נשלח ב-23/9/2020 01:13
חייכנית770
בתתימן כתב:
בס"דעל כמה אתם מתערבים איתי שהוא עושה תענית דיבור עד אחרי יום כיפור?ואתם צריכים כמובן לנחש מי מכאן...טום, אדם, סתם בחור ?בס"דסתם בחור כבר מדבר...שכחתי להגיד ורווק...אז זה כנראה אדם_ה1.בס"דאכן...השנה הוא יעשה הכול כדי לזכות בדין ולזכות לאישור הנכסף להינשא לבחירת ליבונו על מה מתערבים?
אני מתערבת איתך שהוא לא עושה תענית דיבור על 17.5 שקל
בס"ד
לדעתי כן! הוא הרי הציע לי להיות כך... ובמחשבה עניתי "נראה אותך מקודם"...
ייתכן שהוא קורא מחשבות ואכן החליט להוות דוגמא אישית עבורי...
הוא לא עושה תענית דיבור לגמרי, אלא לדעתי ,תענית דיבור עם בחורות בעיקר
נשלח ב-23/9/2020 01:13
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בס"דכן זו כוונתי שזה בין גבר לאישה, לא משנה הגיל....עוד בלי שידעתי שזה הראש צוות הבעייתי, הבנתי שזה רמז דק לשיחה שהולכת לחדירה לרשות הפרט וכו'...הסגנון של לדבר על הבגדים וכו' זה לרדת לפסים אישיים "לא ממש צנועים" וכמובן שיח לא ענייני וכו'...לדעתי, זה המשך להטרדות החובבניות שלו...
חחח זה לא הראש צוות שלי מהעבודה הקודמת, זה סתם אחד בעבודה הנוכחית, אני חושבת שזה שטויות כי הוא ממש לא בן אדם של הטרדות.. סתם הצחיק אותי
נשלח ב-23/9/2020 01:15
חייכנית770
סטאטית כתב:
בס"ד
חחח אתן ממש נדיבות היום...זה יום המזל שלי...
נשלח ב-23/9/2020 01:17
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בס"דעל כמה אתם מתערבים איתי שהוא עושה תענית דיבור עד אחרי יום כיפור?ואתם צריכים כמובן לנחש מי מכאן...טום, אדם, סתם בחור ?בס"דסתם בחור כבר מדבר...שכחתי להגיד ורווק...אז זה כנראה אדם_ה1.בס"דאכן...השנה הוא יעשה הכול כדי לזכות בדין ולזכות לאישור הנכסף להינשא לבחירת ליבונו על מה מתערבים?אני מתערבת איתך שהוא לא עושה תענית דיבור על 17.5 שקל בס"דלדעתי כן! הוא הרי הציע לי להיות כך... ובמחשבה עניתי "נראה אותך מקודם"...ייתכן שהוא קורא מחשבות ואכן החליט להוות דוגמא אישית עבורי...הוא לא עושה תענית דיבור לגמרי, אלא לדעתי ,תענית דיבור עם בחורות בעיקר
מעניין, אני נותנת לזה סיכויים קלושים
נשלח ב-23/9/2020 01:18
בתתימן
סטאטית כתב:
חח תודה, בזכות זה יהיה לי כסף לחלב
נשלח ב-23/9/2020 01:21
חייכנית770
בתתימן כתב:
בס"דכן זו כוונתי שזה בין גבר לאישה, לא משנה הגיל....עוד בלי שידעתי שזה הראש צוות הבעייתי, הבנתי שזה רמז דק לשיחה שהולכת לחדירה לרשות הפרט וכו'...הסגנון של לדבר על הבגדים וכו' זה לרדת לפסים אישיים "לא ממש צנועים" וכמובן שיח לא ענייני וכו'...לדעתי, זה המשך להטרדות החובבניות שלו...
חחח זה לא הראש צוות שלי מהעבודה הקודמת, זה סתם אחד בעבודה הנוכחית, אני חושבת שזה שטויות כי הוא ממש לא בן אדם של הטרדות.. סתם הצחיק אותי
בס"ד
אממממ לדעתי, במיוחד אם זה נשלח בלילה... יש לזה איזה רמיזה דקה למשהו "לא נקי"... זו דעתי...
שוב זו דעתי. גברים לא מדברים סתם על פיג'מות וגרביים. במיוחד לא עם חרדיה
אם הרגשת צורך באבחון כנראה שגם את מרגישה שיש כאן משהו "לא ממש תקין" בקשרי צוות ענייני...ואני עובדת עם גברים. אף גבר ענייני לא דיבר כך...גם לא בצחוק...