בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/9/2020 01:42 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דאוקי... אם הוא היה אומר "לבשי פיג'מה חמה"- זה היה נשמע שהוא באמת דואג...אך לכתוב "לבשי פיג'מה כדי שלא תתקררי".... וכי הוא חשב שאת ישנה ללא בגדים ואם לא, מזה משנה אם זה פיג'מה או שמלת בית בצבע שחור עם נגיעות זהובות?!הפסק: מתוך ספק לכוונותיו ומחוסר ראיות נוספות, הוא יוצא זכאי מהטרדות על רקע "לא נקי" הייתי אומרת שגם הוא הוא יוצא "תמים"... יש לו הומור "קרצייתי"

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/09/2020 01:38:55

חחחח קורעת , האמת שהוא קצת תמים כי הוא צרפתי.. אותי זה הצחיק אז כנראה שההומור שלו כן שווה משהו...
בכללי אני נותנת לו ציון טוב בתור בן אדם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 01:43 לינק ישיר 

סטאטית כתב:
בס"דכן זו כוונתי שזה בין גבר לאישה, לא משנה הגיל....עוד בלי שידעתי שזה הראש צוות הבעייתי, הבנתי שזה רמז דק לשיחה שהולכת לחדירה לרשות הפרט וכו'...הסגנון של לדבר על הבגדים וכו' זה לרדת לפסים אישיים "לא ממש צנועים" וכמובן שיח לא ענייני וכו'...לדעתי, זה המשך להטרדות החובבניות שלו...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/09/2020 01:08:15

חחח זה לא הראש צוות שלי מהעבודה הקודמת, זה סתם אחד בעבודה הנוכחית, אני חושבת שזה שטויות כי הוא ממש לא בן אדם של הטרדות.. סתם הצחיק אותי בס"דאממממ לדעתי, במיוחד אם זה נשלח בלילה... יש לזה איזה רמיזה דקה למשהו "לא נקי"... זו דעתי...שוב זו דעתי. גברים לא מדברים סתם על פיג'מות וגרביים. במיוחד לא עם חרדיהאם הרגשת צורך באבחון כנראה שגם את מרגישה שיש כאן משהו "לא ממש תקין" בקשרי צוות ענייני...ואני עובדת עם גברים. אף גבר ענייני לא דיבר כך...גם לא בצחוק...חחחחחחח זה היה בשלש בצהריים, ולדעתי זה היה מדאגה, הוא שמע שלא הרגשתי טוב אז הוא חשב ישר שהתקררתי איך שאני מכירה את הבן אדם הוא לא הטיפוס... בס"דאוקי עכשיו נוספו עוד פרטים בחקירת החשוד: השעה והמוטיב שבו את משתפת אותו שאת לא חשה בטוב...תמתיני ואקרא שוב את הנאמר...

חח לקחת את זה קשה... 

בס"ד

חחחח מה אעשה? גם בתימן וגם סתם בחור ציפו לאבחוני... הרגשתי שכל כובד האחריות מוטלת על שכמי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/09/2020 01:45:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2020 01:45 לינק ישיר 

מילאת את תפקידך ברגישות ובאחריות....
כל הכבוד!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 01:46 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

אוקי... אם הוא היה אומר "לבשי פיג'מה חמה"- זה היה נשמע שהוא באמת דואג...
אך לכתוב "לבשי פיג'מה כדי שלא תתקררי".... וכי הוא חשב שאת ישנה ללא בגדים ואם כן מזה משנה אם זה פיג'מה או שמלת בית בצבע שחור עם נגיעות זהובות?

הפסק: מתוך ספק לכוונותיו ומחוסר ראיות נוספות, הוא יוצא זכאי מהטרדות על רקע "לא נקי" 

הייתי אומרת שגם הוא הוא יוצא "תמים"... יש לו הומור "קרצייתי"

העניין עם הפיג'מה צרם גם לאוזני ולכן אני חושב שבתתימן ענתה יפה כשהתעלמה באלגנטיות והוא זרם ועבר לגרביים

נשלח מהאנדרואיד שלי

אחרי כאלה מחמאות אני אביא לכם כל יום התכתבויות שלי  מי מעוניין ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 01:47 לינק ישיר 

אני!!! חחח....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 01:49 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"דעל כמה אתם מתערבים איתי שהוא עושה תענית דיבור עד אחרי יום כיפור?ואתם צריכים כמובן לנחש מי מכאן...טום, אדם, סתם בחור ?בס"דסתם בחור כבר מדבר...שכחתי להגיד ורווק...אז זה כנראה אדם_ה1.בס"דאכן...השנה הוא יעשה הכול כדי לזכות בדין ולזכות לאישור הנכסף להינשא לבחירת ליבונו על מה מתערבים?

אני מתערבת איתך שהוא לא עושה תענית דיבור  על 17.5 שקל 

בס"ד

לדעתי כן! הוא הרי הציע לי להיות כך... ובמחשבה עניתי "נראה אותך מקודם"...

ייתכן שהוא קורא מחשבות ואכן החליט להוות דוגמא אישית עבורי...

הוא לא עושה תענית דיבור לגמרי, אלא לדעתי ,תענית דיבור עם בחורות בעיקר

בחורות זה דבר טמא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

לא.... אבל נו... צריך לעשות "שמירת עיניים" כדי שזלא יבלבל אותו בתפילה

ובכלל בחורות כמונו יכולות להוביל למחשבות זרות...הנה תראה מדברות על פיג'מות... והוא צדיק ורגיש לשיחות כאלו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2020 02:11 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"דאוקי... אם הוא היה אומר "לבשי פיג'מה חמה"- זה היה נשמע שהוא באמת דואג...אך לכתוב "לבשי פיג'מה כדי שלא תתקררי".... וכי הוא חשב שאת ישנה ללא בגדים ואם לא, מזה משנה אם זה פיג'מה או שמלת בית בצבע שחור עם נגיעות זהובות?!הפסק: מתוך ספק לכוונותיו ומחוסר ראיות נוספות, הוא יוצא זכאי מהטרדות על רקע "לא נקי" הייתי אומרת שגם הוא הוא יוצא "תמים"... יש לו הומור "קרצייתי"

חחחח קורעת , האמת שהוא קצת תמים כי הוא צרפתי.. אותי זה הצחיק אז כנראה שההומור שלו כן שווה משהו...
בכללי אני נותנת לו ציון טוב בתור בן אדם.

בס"ד

חחח טאנקס
אההה למה לא אמרת? אם הייתי יודעת שהוא צרפתי, הייתי מזכה אותו מיד בדין, מכיוון שאנלא שופטת בעלי "אזרחות זרה"...
להם תמיד יש יציאות מצחיקות

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/09/2020 02:12:21

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2020 02:13 לינק ישיר 
חייכנית770

סטאטית כתב:
מילאת את תפקידך ברגישות ובאחריות....
כל הכבוד!!

בס"ד

חחח איזה כיף שיש מי ששם לב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2020 02:14 לינק ישיר 
חייכנית770

סטאטית כתב:
אני!!! חחח....

בס"ד

כולל אבחון אישי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2020 02:17 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:

חחחח קורעת , האמת שהוא קצת תמים כי הוא צרפתי.. אותי זה הצחיק אז כנראה שההומור שלו כן שווה משהו...בכללי אני נותנת לו ציון טוב בתור בן אדם.בס"דחחח טאנקסאההה למה לא אמרת? אם הייתי יודעת שהוא צרפתי, הייתי מזכה אותו מיד בדין, מכיוון שאנלא שופטת בעלי "אזרחות זרה"...להם תמיד יש יציאות מצחיקות

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/09/2020 02:12:21

חח טוב העיקר שהוא זכאי בדין, והלוואי שגם אנו נצא זכאיות בדין 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 02:17 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
אני!!! חחח....בס"דכולל אבחון אישי?

ברור!!! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 02:18 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:

בטח 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 02:19 לינק ישיר 

טוב...
לי יש מחר יום לימודים דרך הטלפון משמונה וחצי בבוקר...
אז איך חייכנית אומרת? "לילה קסום".... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 02:20 לינק ישיר 
בתתימן

סטאטית כתב:
טוב...לי יש מחר יום לימודים דרך הטלפון משמונה וחצי בבוקר...אז איך חייכנית אומרת? "לילה קסום".... 
שיהיה לך קסם של לילה  

תוקן על ידי בתתימן ב- 23/09/2020 02:32:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 02:22 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:

בטח 

בס"ד

חחחח אם כך אני בעד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 92 93 94 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.