בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/9/2020 20:37 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דמצד אחד כתוב עניי עירך קודמים... אז לדעתי לפחות מחצית כדאי לתרום לעניי עירך/ חברות /משפחה עם קושי כלכלי...אך בכללית? ל"וועד הארצי לענייני צדקה", יש שם טוב...או "כולל חב"ד", בצפת, שזה ארגון , עם שם טוב מאד שדואג לאנשים נזקקים ולאו דווקא לאברכים...בעיר שהפרנסה מאד קשה! והאנשים שם? עם לב זהב והכנסת אורחים מדהימה! כך שהייתי ממליצה מאד לעזור להם!הבנתי שהם עוזרים גם למשפחות מחוץ לצפת...וכמובן אם בא לך לעזור לחולים אז "זיכרון מנחם", יש להם שם טוב...ו"יד לאחים"...כל הכבוד לך על הרצון לסייע...

פשוט הצטבר לי סכום של מעשרות ואני רוצה לתרום דווקא לפני יום כיפור. תודה על ההמלצות:) 
הכי חשוב לי ארגון שעוזר לעניים אמיתיים, לא אחד שמבזבז כסף על פרסומות וכל זה, את מבינה ?

תוקן על ידי בתתימן ב- 23/09/2020 20:38:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 20:39 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

לאיזה קופת צדקה אתם ממליצים לתרום את המעשרות ?
איזה קופה הכי אמינה בעיניכם ?

תתני בבקשה לאירגון הידברות,
היות והם עושים גדולות ונצורות,
והם הקימו את "שבע ברכות".
לפני כן תשאלי רב,
אולי יש עניין לתת "מעשר כספים"
לעניים בדווקא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 20:41 לינק ישיר 
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן כתבה:

תתני בבקשה לאירגון הידברות,
היות והם עושים גדולות ונצורות,
והם הקימו את "שבע ברכות".
לפני כן תשאלי רב,
אולי יש עניין לתת "מעשר כספים"
לעניים בדווקא

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש לי הוראת קבע שם, אבל אני מקווה שהכסף שלי לא הולך עבור האתר של שבע ברכות. אני לא ממש אוחזת מהאתר הזה.
אני לא צריכה לשאול רב, אני רוצה למצוא ארגון שעוזר לעניים באוכל ובבגדים ולא עוסק בפרסום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 20:43 לינק ישיר 

בס"ד

סליחה תיקון טעות...
"ועד הרבנים"...  טל' 1800-22-36-36....

את צודקת, אך חשוב לזכור שבעבר פרנסי העיר עברו דלת דלת כדי להתרים, כיום הדרכים לבקש צדקה מהקהילה, עברו לפרסום מודעות, טלפניות וכו' כך שעדיין צריך להביט עליהם בעין טובה ולהבין שאין דרך אחרת לגייס תרומות בצורה מכובדת...ולפעמים בדרך הזו ניתן להשיג יותר תרומות מאנשים בכל חלקי הארץ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2020 20:49 לינק ישיר 

בס"ד

ובקשר להידברות, הם עוזרים במגוון תחומים וגם אם את אישית לא נהנית מהאתר, זה עדיין עוזר להמון חוזרים/ות בתשובה ובחורים/רות בסגנון אחר 

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/09/2020 20:50:07

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2020 20:56 לינק ישיר 

בס"ד

אבל אם ממש בא לך ארגון שלא מבזבז כסף על פרסומות? זה כולל חב"ד צפת... ארגון פשוט שעוזר מכל הלב ולא ראיתי מודעה שלהם בשום מקום, רק SMS ששלחו לי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2020 21:01 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

לאנשים בסביבתך שצריכים. גיסים דודים וכדו'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 21:03 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דמצד אחד כתוב עניי עירך קודמים... אז לדעתי לפחות מחצית כדאי לתרום לעניי עירך/ חברות /משפחה עם קושי כלכלי...אך בכללית? ל"וועד הארצי לענייני צדקה", יש שם טוב...או "כולל חב"ד", בצפת, שזה ארגון , עם שם טוב מאד שדואג לאנשים נזקקים ולאו דווקא לאברכים...בעיר שהפרנסה מאד קשה! והאנשים שם? עם לב זהב והכנסת אורחים מדהימה! כך שהייתי ממליצה מאד לעזור להם!הבנתי שהם עוזרים גם למשפחות מחוץ לצפת...וכמובן אם בא לך לעזור לחולים אז "זיכרון מנחם", יש להם שם טוב...ו"יד לאחים"...כל הכבוד לך על הרצון לסייע...

פשוט הצטבר לי סכום של מעשרות ואני רוצה לתרום דווקא לפני יום כיפור. תודה על ההמלצות:) 
הכי חשוב לי ארגון שעוזר לעניים אמיתיים, לא אחד שמבזבז כסף על פרסומות וכל זה, את מבינה ?

וואו זה קשה לתת סכום מעשרות של כמה חודשים. זה יוצא סכום ענק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 21:21 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
לאיזה קופת צדקה אתם ממליצים לתרום את המעשרות ?איזה קופה הכי אמינה בעיניכם ?
לאנשים בסביבתך שצריכים. גיסים דודים וכדו'נשלח מהאנדרואיד שלי
לא נעים לשאול אנשים אם הם זקוקים לכסף.. לכל הדודים שלי יש בעיקר הוצאות של חתונות ילדים וזה..  לא מתחשק לי לתת להם למטרה הזאת.. גם אני עצבנית עליהם שהם שקועים בעצמם... 

תוקן על ידי בתתימן ב- 23/09/2020 21:30:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 21:23 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
פשוט הצטבר לי סכום של מעשרות ואני רוצה לתרום דווקא לפני יום כיפור. תודה על ההמלצות:) הכי חשוב לי ארגון שעוזר לעניים אמיתיים, לא אחד שמבזבז כסף על פרסומות וכל זה, את מבינה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

כן נכון זה קצת קשה, לכן מתחשק לי לעזור לאנשים שנפגעו בגלל הקורונה...זה מרגיש לי שאני שותפה במאמץ הלאומי:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 21:31 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:

לאנשים בסביבתך שצריכים. גיסים דודים וכדו'

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא נעים לשאול אנשים אם הם זקוקים לכסף.. לכל הדודים שלי יש בעיקר הוצאות של חתונות ילדים וזה..  לא מתחשק לי לתת להם למטרה הזאת..

צדקה זאת צדקה לא משנה מה הם עושים איתה. במקום לקנות לילד בגד הם צריכים לשלם חוב. תיזכרי שהעיקר הכוונה שלך! גם לי קצת מפריע שאני נותן רק בתוך המשפחה אז אני משתדל לתת קצת בחוץ אבל בוודאות בתוך המשפחה עדיף (גם הלכתית). אל תשאלי מישהו אם הוא צריך. תשאלי את ההורים שלך מי לדעתם צריך ופשוט תעבירי. אפשר אפילו אנונימי:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 21:36 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
פשוט הצטבר לי סכום של מעשרות ואני רוצה לתרום דווקא לפני יום כיפור. תודה על ההמלצות:) הכי חשוב לי ארגון שעוזר לעניים אמיתיים, לא אחד שמבזבז כסף על פרסומות וכל זה, את מבינה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

כן נכון זה קצת קשה, לכן מתחשק לי לעזור לאנשים שנפגעו בגלל הקורונה...זה מרגיש לי שאני שותפה במאמץ הלאומי:)

כתבתי את התגובה הקודמת לפני העריכה. כולנו שקועים בעצמנו. זה חלק מהצלם אנוש שלנו(!). ותתפלאי, כולם נפגעו מהקורונה. יש לי גיסים אברכים בלי גרוש שהקורונה ממש קשה עבורם כי התורמים נתקלו בקשיים ואני שמח ברוך השם לעזור להם קצת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 21:52 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
חייכנית770 כתב:

וואו זה קשה לתת סכום מעשרות של כמה חודשים. זה יוצא סכום ענקנשלח מהאנדרואיד שלי

כתבתי את התגובה הקודמת לפני העריכה. כולנו שקועים בעצמנו. זה חלק מהצלם אנוש שלנו(!). ותתפלאי, כולם נפגעו מהקורונה. יש לי גיסים אברכים בלי גרוש שהקורונה ממש קשה עבורם כי התורמים נתקלו בקשיים ואני שמח ברוך השם לעזור להם קצת

נשלח מהאנדרואיד שלי

למה זה חלק מהצלם אנוש שלנו להיות שקועים בעצמינו ?
לא כולם נפגעו מהקורונה. כספית אני מתכוונת.
לעזור למשפחה זה לא תמיד קל, לפעמים אתה טעון על אנשים מסוימים, ולפעמים אתה מצפה לתמורה. לפעמים גם אתה מאשים אותם במצב שלהם כשאתה יודע למה הם ככה.

כמה חשק למשל יש לך לתרום למישהו כשאתה יודע שהוא ישלם עם זה משכנתא כשאתה עוד לא שם ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 22:09 לינק ישיר 

בס"ד

מזה משנה אם זה משכנתא או שכירות? הרי אם לא ישלם יגרשו אותו מהבית...כשהם עם ילדים קטנים...

אז לדעתי צריך להיות עם עין טובה ולא לחשוב מה יש להם... קורת גג, זה דבר בסיסי ומי שמתקשה לשלם שכירות/ משכנתא זה בדיוק כמו אחד שמתקשה לקנות אוכל.
כך את מצילה את הזוגיות ואת היציבות הנפשית של הילדים וכו'...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2020 22:12 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
חייכנית770 כתב:

וואו זה קשה לתת סכום מעשרות של כמה חודשים. זה יוצא סכום ענקנשלח מהאנדרואיד שלי

נשלח מהאנדרואיד שלי

למה זה חלק מהצלם אנוש שלנו להיות שקועים בעצמינו ?
לא כולם נפגעו מהקורונה. כספית אני מתכוונת.
לעזור למשפחה זה לא תמיד קל, לפעמים אתה טעון על אנשים מסוימים, ולפעמים אתה מצפה לתמורה. לפעמים גם אתה מאשים אותם במצב שלהם כשאתה יודע למה הם ככה.

כמה חשק למשל יש לך לתרום למישהו כשאתה יודע שהוא ישלם עם זה משכנתא כשאתה עוד לא שם ?

הצלם אנוש, הוא החלק האלוקי שבנו. דבר שגורם לכך שישר נעמיד את עצמנו במרכז היקום ונאמר בשבילי נברא העולם. יש אפילו תופעה פסיכולוגית שאנשים לא מסוגלים לתפוס שלאחרים יש גם תובנות משלהם.

אני רוצה להיות עשיר. אחת הדרכים הכי טובות, זה לתרום מעשר ואפילו חומש. אני ממילא נותן את הכסף. עכשיו כל השיקול הוא איך לנהל את הכסף בצורה שתיטיב כמה שיותר עם הסובבים אותי. הרי אם הם היו מבקשים ממני, אז הייתי נותן גם מעבר למעשר. ככה שאני בכל מקרה יוצא מרוויח. ובכלל אני לא רואה בזה שהם חייבים לי טובה. אני ממלא את החובה שלי מול הקב''ה ממילא, בין אם הם מקבלים או מישהו אחר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 94 95 96 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.