|
|
| נשלח ב-24/9/2020 00:30 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | הצלם אנוש, הוא החלק האלוקי שבנו. דבר שגורם לכך שישר נעמיד את עצמנו במרכז היקום ונאמר בשבילי נברא העולם. יש אפילו תופעה פסיכולוגית שאנשים לא מסוגלים לתפוס שלאחרים יש גם תובנות משלהם.אני רוצה להיות עשיר. אחת הדרכים הכי טובות, זה לתרום מעשר ואפילו חומש. אני ממילא נותן את הכסף. עכשיו כל השיקול הוא איך לנהל את הכסף בצורה שתיטיב כמה שיותר עם הסובבים אותי. הרי אם הם היו מבקשים ממני, אז הייתי נותן גם מעבר למעשר. ככה שאני בכל מקרה יוצא מרוויח. ובכלל אני לא רואה בזה שהם חייבים לי טובה. אני ממלא את החובה שלי מול הקב''ה ממילא, בין אם הם מקבלים או מישהו אחר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נשמע כמו תופעה פסיכולוגית ממש מפחידה 
אני מסכימה עם מה שכתבת... לי בכל אופן יש קרובי משפחה שיותר קל לי לעזור להם וכאלה שפחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 00:35 |
|
| |
בס"ד
ואני לגמרי מבינה אותך... יש קרוב משפחה שלפעמים משדרים אנוכיות/ חסרי טאקט, אז יותר קשה לעזור להם...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 21:37 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | | לאיזה קופת צדקה אתם ממליצים לתרום את המעשרות ?איזה קופה הכי אמינה בעיניכם ? |
|
|
| לא נעים לשאול אנשים אם הם זקוקים לכסף.. לכל הדודים שלי יש בעיקר הוצאות של חתונות ילדים וזה.. לא מתחשק לי לתת להם למטרה הזאת.. גם אני עצבנית עליהם שהם שקועים בעצמם...
תוקן על ידי בתתימן ב- 23/09/2020 21:30:03
|
|
בת תימן, אולי הם עניים מסכנים, אולי אין להם מה לאכול ?... את יכולה למצוא את הדרך איך לשאול אותם, דרך מישהו, דרך האישה, דרך הבת, וכדומה, נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 01:37 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  |
בת תימן, אולי הם עניים מסכנים, אולי אין להם מה לאכול ?... את יכולה למצוא את הדרך איך לשאול אותם, דרך מישהו, דרך האישה, דרך הבת, וכדומה, נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם למישהו במשפחה שלי לא היה מה לאכול כולנו היינו יודעים מזה. לכן אמרתי שבעיקר אלה שצריכים עזרה הם אלה שמחתנים את הילדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 01:43 |
|
| |
מן ההגינות לעדכן אתכם למי תרמתי בסוף, אחרי שעזרתם לי כל כך הרבה 
אז ככה, אתמול חברה כותבת לי:
יש שדכנית אחת צדיקה כזאת מנתיבות התקשרה לבת דודה שלי ובקשה תרומות עבור הבת שלה יש לבת 8 ילדים והם עם קורונה ובעלה אברך ואין להם כסף לחגים מה את מציעה כמה להביא להם ? תגידי לשדכנית הזאת שתציע לי שידוכים בתמורה חחחחחח
מפה לשם, קבלתי את המספר של השדכנית הזאת, התקשרתי אליה ואמרתי לה שהפנו אותי אליה שהיא מחפשת תרומה, היא ממש שמחה לשמוע וספרה לי כמה קשה לבת שלה שהיא גרה אצל חמותה ואין להם תנאים שמה ואין להם עבודה בגלל הקורונה וכו' וכו'... אחכ היא התעניינה אם אני רווקה או נשואה, ואמרה שהיא תעשה הכל למצוא לי שידוך... בוא נראה מה יצא מההבטחות שלה 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 02:10 |
|
| |
מן הסתם כשהיא תספר לבחורים כמה כסף תרמת רק מהמעשרות ההצעות יזרמו.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 02:23 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | מן ההגינות לעדכן אתכם למי תרמתי בסוף, אחרי שעזרתם לי כל כך הרבה 
יש שדכנית אחת צדיקה כזאת מנתיבות התקשרה לבת דודה שלי ובקשה תרומות עבור הבת שלה יש לבת 8 ילדים והם עם קורונה ובעלה אברך ואין להם כסף לחגים מה את מציעה כמה להביא להם ? תגידי לשדכנית הזאת שתציע לי שידוכים בתמורה חחחחחח
מפה לשם, קבלתי את המספר של השדכנית הזאת, התקשרתי אליה ואמרתי לה שהפנו אותי אליה שהיא מחפשת תרומה, היא ממש שמחה לשמוע וספרה לי כמה קשה לבת שלה שהיא גרה אצל חמותה ואין להם תנאים שמה ואין להם עבודה בגלל הקורונה וכו' וכו'... אחכ היא התעניינה אם אני רווקה או נשואה, ואמרה שהיא תעשה הכל למצוא לי שידוך... בוא נראה מה יצא מההבטחות שלה  |
|
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/09/2020 02:26:06
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 02:24 |
|
| |
ברוכה הבאה לכדור הארץ 2.0
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 02:29 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
בתימן,לא יוצא לי התגובה כשמצטט אז אכתוב כאן ...
כיף לקבל עידכוניישן!כל הכבוד לך בהחלט יפה מצידך! איזה כיף זה להיות מהצד הנותן...אני חושבת שזה קרה בהשגחה פרטית וברור שהיא תעזור לך יותר...מי יודע אולי היא תמצא לך שידעך קסום...
בכל מקרה זה בטוח יביא לך המון זכויות בשמים....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/09/2020 02:34:39
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 09:46 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | מן ההגינות לעדכן אתכם למי תרמתי בסוף, אחרי שעזרתם לי כל כך הרבה 
מפה לשם, קבלתי את המספר של השדכנית הזאת, התקשרתי אליה ואמרתי לה שהפנו אותי אליה שהיא מחפשת תרומה, היא ממש שמחה לשמוע וספרה לי כמה קשה לבת שלה שהיא גרה אצל חמותה ואין להם תנאים שמה ואין להם עבודה בגלל הקורונה וכו' וכו'... אחכ היא התעניינה אם אני רווקה או נשואה, ואמרה שהיא תעשה הכל למצוא לי שידוך... בוא נראה מה יצא מההבטחות שלה  |
|
יפה אהבתי. לי אישית היה מרגיש ממש לא נעים לבקש ממישהו טובה כאילו בתמורה לדבר שנתתי לו כשהוא היה צריך עזרה (לא אוהב להציב אנשים במקום של אי נעימות). זה אבל אני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|