|
|
| נשלח ב-25/9/2020 13:46 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | מן ההגינות לעדכן אתכם למי תרמתי בסוף, אחרי שעזרתם לי כל כך הרבה 
אז ככה, אתמול חברה כותבת לי:
יש שדכנית אחת צדיקה כזאת מנתיבות התקשרה לבת דודה שלי ובקשה תרומות עבור הבת שלה יש לבת 8 ילדים והם עם קורונה ובעלה אברך ואין להם כסף לחגים מה את מציעה כמה להביא להם ? תגידי לשדכנית הזאת שתציע לי שידוכים בתמורה חחחחחח
מפה לשם, קבלתי את המספר של השדכנית הזאת, התקשרתי אליה ואמרתי לה שהפנו אותי אליה שהיא מחפשת תרומה, היא ממש שמחה לשמוע וספרה לי כמה קשה לבת שלה שהיא גרה אצל חמותה ואין להם תנאים שמה ואין להם עבודה בגלל הקורונה וכו' וכו'... אחכ היא התעניינה אם אני רווקה או נשואה, ואמרה שהיא תעשה הכל למצוא לי שידוך... בוא נראה מה יצא מההבטחות שלה  |
|
יפה אהבתי. לי אישית היה מרגיש ממש לא נעים לבקש ממישהו טובה כאילו בתמורה לדבר שנתתי לו כשהוא היה צריך עזרה (לא אוהב להציב אנשים במקום של אי נעימות). זה אבל אני נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 13:51 |
|
| |
חבל שאתה חושב שנתתי לה לחוש חוסר נעימות....
בכלל כשהתקשרתי אליה אמרתי לה שאני מחפשת מישהו אברך שילמד לעילוי נשמת מישהו ויש לי סכום מסוים למטרה הזאת, היא ממש שמחה לשמוע אבל היא שאלה אם היא יכולה לחלק בין כמה ילדים שלה כי אין להם כסף והם אברכים וכו' רק אחכ היא שמעה שאני רווקה והחליטה שהיא תעזור לי למצוא שידוך.. בכל אופן אני לא חשתי שהיתה איזהשהיא חוסר נעימות מצידה, זה לא בשבילה הכסף זה בשביל הילדים שלה..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 14:22 |
|
| |
ח''ו לא חושב שבאמת אי נעימות. פשוט מצב שבו אדם חייב לך טובה ולכן מציע עזרה, יכול להוביל אנשים לאי נעימות ולכן אני מראש לא נכנס למצב הזה. בסופו של דבר זה תלוי אדם וסיטואציה. אני מאמין שהאינסטינקטים שלך חדים מספיק כדי שזה לא יקרה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 15:13 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | ח''ו לא חושב שבאמת אי נעימות. פשוט מצב שבו אדם חייב לך טובה ולכן מציע עזרה, יכול להוביל אנשים לאי נעימות ולכן אני מראש לא נכנס למצב הזה. בסופו של דבר זה תלוי אדם וסיטואציה. אני מאמין שהאינסטינקטים שלך חדים מספיק כדי שזה לא יקרה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני חושבת שהיא הציעה לי עזרה בעיקר בגלל שהיא בן אדם עם נשמה, מרוקאית כזאת, מהטיפוסים שעובדים באמת מכל הלב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 20:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 01:52 |
|
| |
בס"ד
שנה טובה ומתוקה לכולם... מה נשמע חבר'ה? איך עבר הצום? איפה התפללתם בסוף? ספרו חוויות...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 02:26 |
|
| |
לי ברוך ה' היה צום קל, לא ציפיתי שיעבור לי ככה... התפללתי בבית הכנסת שלנו (של המשפחה), היא צמודה לבית שלי ככה שלא היה לי קשה להגיע.... ב"ה..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 02:33 |
|
| |
| סטאטית כתב: |  | | לי ברוך ה' היה צום קל, לא ציפיתי שיעבור לי ככה... |
|
קשה באימונים (קורונה) קל בקרב..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 03:55 |
|
| |
בס"ד
אז איך עבר אצלי?
בלילה היה די נחמד וקצת חולשה... בבוקר? ממש קרקרה לי הבטן (עם רעש) הלכתי לנוח וקמתי בנס כמו חדשה... רגועה ונינוחה וכך עד סוף תפילת נעילה הרגשתי נעים...הייתי בהלם שכך היה ב"ה...
לאחר הצום? דווקא שהתחלתי לאכול...הפיוזים קצת נשרפו לי במוח מכל הרעש סביבי...כך ש"ברחתי" לאכול בחדרי הקט...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/09/2020 03:56:52
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 18:02 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"דאז איך עבר אצלי?בלילה היה די נחמד וקצת חולשה... בבוקר? ממש קרקרה לי הבטן (עם רעש) הלכתי לנוח וקמתי בנס כמו חדשה... רגועה ונינוחה וכך עד סוף תפילת נעילה הרגשתי נעים...הייתי בהלם שכך היה ב"ה... לאחר הצום? דווקא שהתחלתי לאכול...הפיוזים קצת נשרפו לי במוח מכל הרעש סביבי...כך ש"ברחתי" לאכול בחדרי הקט...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/09/2020 03:56:52 |
|
ב"ה...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 03:09 |
|
| |
03:09
|