אגב, בקרוב אעשה כאן סדנת שוקולד.... להכין סינרים וחומרים....
אדם, כחובב שוקולד תרצה לבחור עוד נושא ללמידה חוץ ממה שבתימן בחרה?
יש לי עכשו בננות בשלות, אני חוששת אבל שהם יהפכו לרכות מדי בקרוב.. מה את מציעה?
בס"ד
משמח לשמוע.... תראי בחנות שקונים שייקים, שמתי לב שיש גם בננה קפואה... אז אולי זו הדרך לשמור על הטריות... פשוט לקלף ולהקפיא בקופסה/ שקית אטומה... מה אומרת על הרעיון?
נשלח ב-4/10/2020 03:05
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בס"דחחחחחאגב, בקרוב אעשה כאן סדנת שוקולד.... להכין סינרים וחומרים....אדם, כחובב שוקולד תרצה לבחור עוד נושא ללמידה חוץ ממה שבתימן בחרה?יש לי עכשו בננות בשלות, אני חוששת אבל שהם יהפכו לרכות מדי בקרוב..מה את מציעה?בס"דמשמח לשמוע....תראי בחנות שקונים שייקים, שמתי לב שיש גם בננה קפואה... אז אולי זו הדרך לשמור על הטריות...פשוט לקלף ולהקפיא בקופסה/ שקית אטומה... מה אומרת על הרעיון?
אם במתכון לא צריך בננות קפואות אז כנראה שזה לא טוב קפוא.
נשלח ב-4/10/2020 03:06
בתתימן כתב:
זוכרים שספרתי לכם על בחור שנפגשתי איתו ולא הבנתי למה הוא הוריד אותי?
קיצור, היום דפדפתי באתר שבע ברכות פתאום אני רואה שם מוכר.. אחרי כמה דקות אני מגלה שמדובר בבחור הזה..
הוא כתב על עצמו שהוא לומד 4-5 שעות ביום, כשהוא נפגש איתי הבנתי ממנו שהוא בחור ישיבה רציני הוא שם שם תמונה שלו בבגדים צבעוניים וכתב שהוא אוהב לטייל בעולם..
קיצור, כל כך שמחתי פתאום שהוא הוריד אותי
בס"ד
אכן... הוא כנראה לא מתאים לסגנון שלך...
אז כאילו לך סיפר שהוא לומד יום שלם?
תראי גם 4-5 שעות כל יום, זה המון... אם אני אשיג בחור שלומד אחרי עבודה שעה כל יום? אני ארקוד על הגג...
לטייל בעולם? זה טוב... אבל מקובל שבחור ישיבה מפרסם את עצמו בד"כ בבגדי שחור-לבן ולא עם "בגדי ספורט"...כנראה שהוא מחבב את עצמו דווקא בבגדים אלו/ שרצה להראות שהוא לא "חניוק"...
אבל זלא אומר לדעתי, שהוא לא איכותי... אלא לא מתאים לך...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 03:14:13
נשלח ב-4/10/2020 03:09
בתתימן כתב:
בס"דחחחחחאגב, בקרוב אעשה כאן סדנת שוקולד.... להכין סינרים וחומרים....אדם, כחובב שוקולד תרצה לבחור עוד נושא ללמידה חוץ ממה שבתימן בחרה?יש לי עכשו בננות בשלות, אני חוששת אבל שהם יהפכו לרכות מדי בקרוב..מה את מציעה?בס"דמשמח לשמוע....תראי בחנות שקונים שייקים, שמתי לב שיש גם בננה קפואה... אז אולי זו הדרך לשמור על הטריות...פשוט לקלף ולהקפיא בקופסה/ שקית אטומה... מה אומרת על הרעיון?
אם במתכון לא צריך בננות קפואות אז כנראה שזה לא טוב קפוא.
בס"ד
האמת שלא נסתי עם בננה קפואה...
אבל אנסה באמת ואראה איך התהליך והטעם...
בינתיים? שמרי אותן במקרר ויתכן שמחר נעשה את הסדנא... אכתוב את החומרים והכל בקרוב בעז"ה...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 03:11:05
נשלח ב-4/10/2020 03:21
בתתימן
חייכנית770 כתב:
זוכרים שספרתי לכם על בחור שנפגשתי איתו ולא הבנתי למה הוא הוריד אותי?קיצור, היום דפדפתי באתר שבע ברכות פתאום אני רואה שם מוכר.. אחרי כמה דקות אני מגלה שמדובר בבחור הזה..הוא כתב על עצמו שהוא לומד 4-5 שעות ביום, כשהוא נפגש איתי הבנתי ממנו שהוא בחור ישיבה רציני הוא שם שם תמונה שלו בבגדים צבעוניים וכתב שהוא אוהב לטייל בעולם.. קיצור, כל כך שמחתי פתאום שהוא הוריד אותי בס"דאכן... הוא כנראה לא מתאים לסגנון שלך...אז כאילו לך סיפר שהוא לומד יום שלם?תראי גם 4-5 שעות כל יום, זה המון...אם אני אשיג בחור שלומד אחרי עבודה שעה כל יום? אני ארקוד על הגג...לטייל בעולם? זה טוב... אבל מקובל שבחור ישיבה מפרסם את עצמו בבגדי שחור-לבן ולא עם "בגדי ספורט"...כנראה שהוא מחבב את עצמו דווקא בבגדים אלו/ שרצה להראות שהוא לא "חניוק"...
הוא שם תמונה בשחור לבן ואחת צבעוני בטיול..
יכול להיות שהוא בחר 4-5 שעות כי האופציה הנוספת היא כל היום.. אבל אני בטוחה שהוא בחור ישיבה רק מוזר לי קצת הסיפור.. סתם מוזר לי לראות שיש בחורים בישיבה שפותחים שם כרטיס..
נשלח ב-4/10/2020 03:26
בס"ד
כן זלא ממש מקובל...בן כמה הוא?
נשלח ב-4/10/2020 03:29
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בס"ד
כן זלא ממש מקובל...בן כמה הוא?
25
נשלח ב-4/10/2020 03:38
בס"ד
אהה זה גיל שיש גברים המתחילים "לחשוב מחוץ לקופסה", במידה והשדכניות מאכזבות אותם...
או שאין להם הורים שממש אוהבים לעבוד בשיווק שידוכי...וזו עבודה לא קלה בכלל...
נשלח ב-4/10/2020 03:41
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בס"ד
אהה זה גיל שיש גברים המתחילים "לחשוב מחוץ לקופסה", במידה והשדכניות מאכזבות אותם...
או שאין להם הורים שממש אוהבים לעבוד בשיווק שידוכי...וזו עבודה לא קלה בכלל...
כן, זה הגיוני...
נשלח ב-4/10/2020 04:13
בס"ד
כן... אבל נכון זה מצחיק לפגוש פנים מוכרות באתר? זה תמיד מכניס לסוג של הלם לכמה רגעים... נכון?
נשלח ב-4/10/2020 04:16
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בס"ד
כן... אבל נכון זה מצחיק לפגוש פנים מוכרות באתר? זה תמיד מכניס לסוג של הלם לכמה רגעים... נכון?
חחח זה היה ממש מצחיק... בכלל הוא העלה את התמונה הכי גרועה שהוא הצליח למצוא.. לא האמנתי שהוא נראה ככה... אני מאמינה שלא הולך לו עם התמונה הזו
נשלח ב-4/10/2020 04:47
בס"ד
אגיב מחר... עייפה אנוכי עד מאד...
לילה טוב וחלומות חסידיים לך ולכולם...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 04:49:13
נשלח ב-4/10/2020 06:58
בתתימן כתבה:
זוכרים שספרתי לכם על בחור שנפגשתי איתו ולא הבנתי למה הוא הוריד אותי?
קיצור, היום דפדפתי באתר שבע ברכות פתאום אני רואה שם מוכר.. אחרי כמה דקות אני מגלה שמדובר בבחור הזה..
הוא כתב על עצמו שהוא לומד 4-5 שעות ביום, כשהוא נפגש איתי הבנתי ממנו שהוא בחור ישיבה רציני הוא שם שם תמונה שלו בבגדים צבעוניים וכתב שהוא אוהב לטייל בעולם..
(מעניין, כמדומני שבתתימן אמרה שהיא לא נרשמת לאתרים כאלה, אבל אולי אני מתבלבל עם מישהי אחרת)
נשלח ב-4/10/2020 15:14
בתתימן כתבה:
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בס"דבתימן,לא יוצא לי התגובה כשמצטט אז אכתוב כאן...כיף לקבל עידכוניישן!כל הכבוד לך בהחלט יפה מצידך! איזה כיף זה להיות מהצד הנותן...אני חושבת שזה קרה בהשגחה פרטית וברור שהיא תעזור לך יותר...מי יודע אולי היא תמצא לך שידעך קסום...בכל מקרה זה בטוח יביא לך המון זכויות בשמים....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/09/2020 02:34:39
אולי באמת, נשמע שהיא מתעסקת עם אוכלוסיה שמתאימה לי, וסתם בכללי היא אישה נחמדה
אל תסמכי עליה שהיא תיצור אתך קשר שנאמר ; ארור הגבר אשר יבטח באדם. אנשים נוטים לשכוח את מי שעשה להם טובה. את שואלת אותה מתי להתקשר, פעם בכמה זמן, ומתקשרת