| נשלח ב-5/12/2019 14:45 |
|
| |
תורת 'הדור החלש' מבית דגה"ת וככר השאבאב - על כף רגל אחת
<*>*><*>*>
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2019 14:52 |
|
| |
מישהו יכול להסביר לי מה האינטרס של הכותרת הראשית הזאת בככר השאבאב?
האם זה החוסן הרוחני שהם באים להעניק לנו, בכך שהם טורחים לצטט כל מיני התבטאויות אקראיות כאילו אין היום אמונה ואין כלום
מה בדיוק האינטרס פה, אם לא כדי להחליש את העמידה האיתנה על קדשי ישראל, ולהציג את עם ישראל בדורנו כחלש וחסר אמונה ח"ו?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2019 15:04 |
|
| |
ערל, תודה רבה על הלינק. לפחות הרווחנו כמה דקות בצפיה על צדיק יסוד עולם ומנהיג הדור.
ולגופו של דבר, את החורבן שאתם וכל הנוהרים בשיטת הזקן ממרא רוצים להמיט על היהדות החרדית לדבר ה' והנזק שאתם עושים ליהדות הנאמנה והצרופה, עולה פי כמה על הנזק שכיכר השבאב ושאר האתרים עושים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2019 15:56 |
|
| |
חאמינ. אתה אולי חדש כאן ואינך יודע שהציבור כבר יודע שלא מגיבים כלל לאותם רשעים ופלגנים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2019 18:39 |
|
| |
| ערלכער_ייד כתב: |  |
מישהו יכול להסביר לי מה האינטרס של הכותרת הראשית הזאת בככר השאבאב?
האם זה החוסן הרוחני שהם באים להעניק לנו, בכך שהם טורחים לצטט כל מיני התבטאויות אקראיות כאילו אין היום אמונה ואין כלום
מה בדיוק האינטרס פה, אם לא כדי להחליש את העמידה האיתנה על קדשי ישראל, ולהציג את עם ישראל בדורנו כחלש וחסר אמונה ח"ו?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2019 21:29 |
|
| |
| ערלכער_ייד כתב: |  | מישהו יכול להסביר לי מה האינטרס של הכותרת הראשית הזאת בככר השאבאב?
|
|
סרטון מדהים!!! התחזקתי
איזו הבנה מעמיקה, הדרכה, הכוונה, נעימות, אכפתיות... אוי לדור היתום שלנו
דרך אגב, לא מגיע לנו התנצלות על ההכפשות והשקרים לאור חשיפת נתוני הגיוס?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2019 22:38 |
|
| |
כל העצניקים להתחבא בחורים ובמערות לא גייסו אף חרדי לצהל. המוח שלכם מלא שטויות במקום ללמוד תורה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|