*איפה הכסף?*
אם תגיעו היום לחתונה תגלו שאין אבטחה,
למרות שהובטח למשטרה שתהיה אבטחה.
הסיבה: אין כסף...
אתמול נשמעו חילופי צעקות בין יונתן לגוטמן כשיונתן אומר לו על כל דבר שיקצץ ויחתוך מחוסר תקציב.
גם המנות שהעוילם יקבל יהיו מנות קרב זולות מאותה סיבה.
לאן נעלם הכסף (שאגב, עם הסדרת ו"הלבנת" הכוללות הומצא במיוחד סעיף של "ארועים קהילתיים" בבימ"ד במטרה לאפשר את מימון החתונות) אתם שואלים?
תבדקו סעיפים אחרים: טיסות של אחמים לחו"ל, מימון הפעילות של מערבב השתן רוסט, היח"צ של דוד אור, תשלום לכיכר השבת.... יש הרבה צרכים חדשים לחצר לאחרונה אז אין כסף לחתונה....
אז מעניין, הרבי הפרנואיד שלא הסכים לישון בבימ"ד בלי שיאובטח מכל הכיוונים (ושלקח עמו את המאבטחים לבית חלקיה בפעם הקודמת ששהה שם!) הסכים פתאום לוותר על האבטחה בארוע המוני שבו אבטחה זה פיקוח נפש... אכן "אוהבכם".
עוז והדר וכבוד לתורה?
מנדי פומרנץ נשיא "ממלכת התורה עוז והדר" זרק שני אברכים מהכולל שלו בבית שמש לאחר שערקו והצטרפו לקהילת "גור תורה" של ראש הישיבה שליט"א.
מנדי פומרנץ שהקרובים אליו יודעים שמדובר באדם המאובחן בתסמונת אספרגר ברמה גבוהה שאינו מסוגל לתקשר עם סביבתו הקרובה, רחוק מלהיות חסיד ודעתו על הרבי ידועה. אך ב"ממלכת" מסבירים שהכל נועד בכדי לקבל מקום בספסל הרבנים שבבמת החתונה. לשם כך אפשר לזרוק מהכולל שני אברכים יגעים בתורה.
ואל דאגה, שני האברכים שובצו באותו היום בכולל שנפתח בשטיבל "גור תורה"....
והנה עוד מאמר
שטן יקר ככל שתמשיך לערבב עם שקרים הציבור יותר ויותר יבין היכן האמת נמצאת,
א. מה שאני יודע, זה שביארצייט של השפתי צדיק בישיבת שפתי צדיק ע"ש, בחרו לדרוש מ2 ת"ח מג"ש בישיבה יוסקוביץ ולב, לכתוב מכתב התנצלות בשטיבל, על כך שנתנו יד לגר"ש בחתונה שערך חותנם הרב יוסף לייזרוביץ, זה מה שבחרו לעשות בגור נדל"ן וטרור ביארצייט של השפתי צדיק!
ב. אני מבין שזה מוציא אתכם מדעתכם ששתי בנים למשפחת ביין הגיסים של הממשיך שלכם, התומך הראשי בטרור הרצחני כולל כלפי גיסיו, עברו לגר"ש, ולכן אתה בוחר להזכיר סיפור מהסבא ר' לוזער, אבל הייתי מציע לך לשאול את בנו ר' קלמן מה דעתו על הקדוש והיקר, ומה הוא חושב שאביו החסיד ר' לוזער היה עושה היום, אני שאלתי וקיבלתי תשובות, והוא גם סיפר מה הוא עשה ביום שיצא מכתב החרם ההזוי נגד ברלינר, לך תברר, (אתה יכול גם לשאול את ידידו ר' שרגא וויס הוא גם יודע).
ג. מה קרה שהחלטתם לצאת על איטשע ביין? עד היום נזהרתם כי לא התאים לכם, מה נשתנה?
ד. אתה ממשיך עם שקרים במילתא דעבידא לגלויי, עיין ערך האמא הקשישה של הרב אברהם שארר,
אז לידיעתך ב. מב"ש הוא לא בוגר שערי תורה, אחיו מי-ם הוא בוגר שערי תורה, הוא בוגר מאור ישראל, והאברך לא תמים ידע בדיוק לאן הוא הולך, ואתה יכול לבדוק גם אצל משפחת השווער שלו מה הם חושבים, נכון שאבא שלו מצטער, אבל זה כנראה עונשו על כך שצעק וביזה את הרב י.ש. פייגנבוים.
ה. ההודעה שיכול לחזור לגור כבר לא תועיל, ע"ע בני הרב וקסלשטיין וייטמאן מב"ש, אתם תמיד נזכרים שניה אחרי, אתם סבורים שכולם עובדים אצלכם, כי כך הורגלתם 23 שנה, ושאתם יכולים להתעלל באנשים וכשהם הולכים תגידו להם לחזור והם יחזרו, אז זהו, שלא עוד!
יש אלטרנטיבה הרבה יותר טובה (גם אם לא מושלמת), ואנשים הפסיקו לעבוד אצלכם, תפנימו את זה.
ו. אנחנו מבינים טוב את הדילמה שבה אתם נמצאים, מצד אחד אם תזרקו אתם תורמים לחצר הגר"ש אנשים, ומצד שני אם לא תגיבו אז אנשים לא יפחדו,
אנחנו מבינים טוב את הדילמה, אבל אין לנו מה לעזור לכם, תאכלו את הקדירה שבישלתם.
ז. הגר"ש לא פנה לאיש שיבוא אליו! לא לו ולא לבני ביתו ולא לילדיו הקטנים!
גם אם תחזור על זה שוב ושוב.
ח. מה שאני יודע זה, שבחורים מישיבת חצור הטרידו אנשים מהמספר של הישיבה, וחנוך אייזנברג המנהל בניסיון להציל הו"ק ותרומות שבוטלו מספר לכולם שהוא אישית זרק את הבחור שהטריד מהישיבה!
ט. זושא שמחה הרס את אחיו ח.מ. נפשית ורוחנית??? חחח...
זושא שמחה זו המתנה הכי טובה שירמיהו נתנה לגר"ש, אברך ת"ח שלא היה לו איתו כלום, ורק בגלל שהעביר את בנו לשערי תורה ברוב טיפשותכם רדפתם אותו, והעברתם אותו במו ידיכם לחצר הגר"ש, כשלא היה מלווה להסעה לחיידר בימים הראשונים, מי התנדב ללוות? זושא שמחה, אני מבין שאתם מבינים את הטעות שלכם, אבל אין צורך להאשים אותו בהאשמות שווא.
י. אשתו של איצה ביין נאלצה לפנות למשרד החינוך על פי היתר מרב, (השם שמור במערכת מחשש מהטרור של גור ירמיהו) וזאת היות ובגור בוחרים ללכת נגד ההלכה ולא לתת לעובדת את הזכויות המגיעות לה על פי תורה ועל פי החוק, שוב אתם ממשיכים בגישה שלכם מותר הכול ולאחרים אסור כלום, אבל זהו שנגמרו הימים האלו, אנשים יעמדו על זכויותיהם.
י"א. אני מזמין אותך לשאול את ר' מרדכי דרוק (מי שכותב מוטל מראה כמה בור וע"ה הוא), מה דעתו על גור נדל"ן ומאידך מה דעתו על גור תורה, אני שאלתי, וקיבלתי תשובות, והתשובה שקיבלתי מדוע לא עובר זה מפני שהוא פשוט לא יכול לעזוב את שטיבל בר אילן (שבסוכות שעוד לא ידעתם שצריך לחבק אותו ביטלתם לו את שמחת בית השואבה שנערכת מידי שנה, עקב העוון הגדול שמי ששר שם זה ר' ישראל מנלה, כן כן, הבחורים מחידוה"ר קיבלו הוראה שלא להגיע, והרב זנדר! אמר שאסור לפגוע במנלה לכן ביטלו כליל את שמחת בית השואבה)
לכן נשאר לעת עתה.
ואגב, מעניין מדוע הוא לא נזרק? הרי הוא השתתף באירוע של כת עוקרי הדת ביחד עם הגר"ש בש"ב של חתנו גלוזמן, וכי יש איפה ואיפה? לא מאמין, אצלכם הרי הכול אמת.
י"ב. ומשכך כל הסיפור על המשכורת וה15 אלף הוא שקר כמו כל השקרים שלך.
י"ג. אפרופו גמילה מטיטול, היית מציע לך לבדוק מתי מו' דוד נגמל מטיטול (כלומר תבדוק עם החברים שלו עד איזה גיל עוד הרטיב בחיידר).
י"ד.כנ"ל הסיפור עם מ.ד. קורניק שכביכול איטשע ביין לא רוצה לקבל אותו הוא שקר מוחלט.
ט"ו. הוועדה שהוקמה לניהול המוסדות בארה"ב לא הולכת להתכנס אפילו לא עוד פעם אחת, תבדוק עם החברים בה, הכול זה בכאילו כמו כל הביקור של "ויתרוצצו הבנים".
ט"ז. אנחנו מבינים שאתם חייבים לתת קצת גיבוי לחיים פומרנץ שהתלכלך בשביל המערכת ובסוף קיבל אגרוף לפרצוף, אז אנחנו מקבלים בהבנה את זה שהיה בקו"פ זמן רב, ובלה בלה בלה... זה לגיטימי לחלוטין, מגיע לו!
י"ז. אתה ממשיך בשקרים, ה" ממורמרים" לא החרימו את השיעור ולא את השל"ס עם הגרי"ד, הם הגיעו בהמוניהם, מי שבא ועורר גיחוך זה הממורמרים האמיתיים מוטי וויץ ינקי קליין דזלובסקי ש.ח. רוטנברג ועוד, שמעניין שבפעם הקודמת שהגרי"ד היה בארה"ב ומסר שיעור הם לא טרחו לבוא!
כנראה הפעם קיבלו הוראה לבוא ולתת לו חיבוק דוב, ו/או לשדר עסקים כרגיל ושכאילו יש שלום, (כמו שי.ד. הוזמן לכנס של האיחוד בב"ב ועוד לשאת דברים, מה שלא קרה ב15 שנה האחרונות, צבועים!)
ומעניין מאוד שגם לא הפריע להם שברלינר המוחרם היה שם.
י"ח. אשמח שתסביר לנו מדוע הפעם הש"ב של נרקיס זה לרבנים ודיינים ולא לזקנים?
מה קרה שעד היום לא ראו צורך לייקר ולכבד את פני המזרח בעדת הקודש???
צבועים כבר אמרנו!
י"ט. יתכן ופיספסתי אי אלו מהשקרים שלך, אבל אני מאמין שרוב הפרטים מעידים על הכלל כולו, שכולו שקר, עזות פנים, טרור והפחדה.
המשך יבוא.