|
|
| נשלח ב-11/2/2020 02:05 |
|
| |
בס"ד ו...ההקדשה היומית  מוקדש לכולם,לרציף היקר,רוסליה,אדם,גרושי,אלי,יפיפייה ועוד ועוד  השיר הוא שיר חנון  אבל מרגיע מאד לשעת לילה זו... מילים עם מסר ואנרגייה משוחררת  מאחלת לילה טוב ושמח מלא בחלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2020 02:06 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2020 14:41 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד ו...ההקדשה היומית  מוקדש לכולם,לרציף היקר,רוסליה,אדם,גרושי,אלי,יפיפייה ועוד ועוד  השיר הוא שיר חנון  אבל מרגיע מאד לשעת לילה זו... מילים עם מסר ואנרגייה משוחררת  מאחלת לילה טוב ושמח מלא בחלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 02:28 |
|
| |
בס"ד ו...להקדויישע היוימיס  לא להרדם  השיר מוקדש מקודם כל לגשם הדופק בחלונינו  לכולם...לרציף היקר,לכל חברי הפורום וכמובן לחבר החדש 'אנו'...ברוך הבא  השיר הוא שיא הפתעה  תכף נדע  מאחלת לילה טוב ושמח ומלא בחלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית  כבר הקישור... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 22:26 |
|
| |
משה צבי הגדול, זמר מוכשר, שר לנו ; זה שיר געגועים. על רבי נחמן מברסלב. שוה להקשיב
https://youtu.be/oJWssVeJpPc
מוקדש לחייכנית היקרה, ולכל הצדיקים והצדיקות
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 02:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 02:35 |
|
| |
בס"ד ו....להקדשה היוימיס  האמת?שחיפשתי שיר,אך מצאתי שיר עם זמר יפה אך השיר?לא יפה  ו...בהשגחה פרטית נפלתי על הסרטון המיוחד הזה  מוגש לכולם לכבוד יום האהבה שחל השבוע  ו...השיר המוקדש להיום לכולם,לרציף היקר וכל חברי הפורום הנכבד... הוא שוב... שיר הפתעה  תכף נדע  מאחלת לילה טוב ושמח ורק חלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית  כבר הקישור....
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/02/2020 02:35:53
|
|
|
|
|