בס"ד
תודה רציף

לא מוכשרת ולא נעליים

אחרי כל השיכנועים שלי בבית.כולם משתדלים לשמור על ההנחיות ומקפידים...
אך אבי?מזלזל בהנחיות.הלך להתפלל בשבת וישב להתוועדות צפופה בבית הכנסת..."כי חסידים זה משפחה".מה משפחה?וגם לפי ההנחיות אסור באמת לארח משפחות קרובות,שלא גרים בבית.אסור להכניס אורח זר.ואתזה?לא שומעים רבנים שמזהירים.הם עדיין לא קולטים את חומרת המצב.
אני מפחדת לצאת מהחדר ולעבור לידו.אני מאד כועסת על אבי,שלא מבין את חומרת המצב ועל מנהל בית חב"ד ומנסה להשיג אותו בטלפון אך הוא לא עונה.הוא מבחינתי סיכן את אבי ורוצח בשוגג/מזיד.ואם מישהו ידבק מזה ויקרה לו/למי שהדביק במעגלים הרחבים יותר משהו?אני לא סולחת לו.
גם למשטרה לא איכפת,התקשרתי למשטרה לדווח שהבית חב"ד הפר את ההנחיות,אך הם טוענים שהם מגיעים רק כשזה קורה.זה אומר שהם מפקירים את הציבור החרדי בשבת.כי לא ניתן להתקשר.
ביקשתי שלפחות יאיימו על השליח ויתקשרו אליו כדי לידע שהם עוקבים אחריו.אך הם סירבו והפנו אותי למוקד משרד הבריאות.
והם?לא עונים ופתאום השיחה מתנתקת.
אתה מבין איפה אני חיה?
מרגיש לי שהחרדים נבערים מדעת ולא מבינים שלמדינה לא ממש איכפת מהם.
וכשיהיה עומס ח"ו ולא יהיה מקום ומיטות?יעשו הסגר על עיר חרדית ואנשים עלולים למות בבתים כמו זבובים.
הרי הרפואה,בידיים לא דתיות.מאיפה להם הביטחון שהם יקבלו עדיפות או יחס שווה?
במיוחד כשהלא דתי רואים שהמון חרדים מזלזלים בהנחיות.זה יצור שנאה ,בנוסף לכל המלל שנאמר על החרדים בבחירות האחרונות+לא עושים צבא+ לא עובדים(כך הרבה לא דתיים חושבים)= לא מועיל לחברה = לא יקבל תיעדוף בבדיקות/טיפול רפואי בזמני עומס קשים!!!
ואת זה?החרדים לא מבינים.ולא מבינים שההנחיות הם הכשר הרבנות והמחמירים?צריכים לא לצאת מהבית לתפילה כדי לא לסכן את עצמם ומשפחתם.נקודה.
ואם כבר יוצאים?לפחות תפילה במקום פתוח.3 מטר מרחק ולא לשוחח עם אף אחד חוץ משלום רחוק.נקודה.כל מי שנוהג אחרת הוא לדעתי הרוצח של משפחתו.בזדון.
ואני שואלת את עצמי...מה אני עושה כבת לאבא שלא שומע להנחיות?שקורא למי ששומע להנחיות "פחדן וחסר אמונה בה'?"שלא מקפיד על כללי ההגיינה ורק נוטל ידיים לפני האוכל,בלי סבון?(וכך עלול להדבק ולהדביק את כל המשפחה ח"ו)האם להשאר או ללכת מהבית?
אולי הוא כבר נדבק שם?
ואם אלך..מי ידאג ליתר בני המשפחה לשמור על ההנחיות?ומה אעשה אם יקרה להם משהו בגלל שאבי מזלזל?

גם הרבנים עדיין לא התעוררו.אז את מי אשאל מה לעשות?

פעם ראשונה בהיסטוריה שבו הגברים הם אלו שיתכן ויהרגו את משפחתם וילדיהם בגלל השאננות והזילזול שלהם.(ואולי בעיקר את עצמם ואת בת זוגם אם הם מעל גיל 50...)
וכשיתעוררו?זה לדעתי יהיה מאוחר מדי ח"ו.אחרי שהמונים ידבקו וישכבו חולים במיטות.כמו באיטליה ואמריקה שעכשיו רק אחרי שראשי קהילה נדבקו ורבים שוכבים חולים...ויש כבר מתים חרדיים,אז הרבנים התעוררו.וחבל