בית פורומים שידוכי חרדים

מוקדש ל...(2)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/3/2020 04:52 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

https://youtu.be/m0RLlB5e1JE

בס"ד

ו...להקדושע היויימיס

כן אז "הבקרוב" שלי קצת רחוק...מלעשות יש אילוצים במשק

אז השיר מוקדש לרציף היקר,לכל חברי הפורם המתוקים,לחבר החדש שלנו סתםבחור ולכל מי שחי בעולמנו היפה

השיר הוא שיר מיוחד...מתאר אותנו,לכל אחד יש חלום שהוא רוצה להגשים,נכון שכל אחד הוא סוג של 1 ממליון...אבל כל אחד הוא יהלום נוצץ ובוהק
וכולנו נמצאים כרגע בזמן לא ברור.
מגפה שמשבשת את חיינו לגמרי.משהו שלא היה מקום המדינה,לדברי ביבי. וכמובן לא זכור לי מגפה בהיקף כזה בחיי...אנחנו מנסים להסתגל ולהאמין בה' ובטוב...
אך עדיין כל אחד חושש על עצמו.על משפחתו עלינו כאומה ועל כל בני האדם בעולם כיצירות של ה'
כל אחד רוצה לדעת שהוא יעבור אתזה.שהוא לא ילך לאדמה יחד עם חלומו...
השיר הזה מלא באופטמיות שבעז"ה נעבור אתזה ונזכה לחיות ולהגשים את חלומינו

מאחלת ליל שישי שמח לכולם,לילה טוב ומבורך והמון חלומות חסידיים קסומים

באהבה,

חייכנית

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/03/2020 05:01:47

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2020 22:36 לינק ישיר 

שבוע נפלא לכולם.בחרתי בשיר ; לך עמי בא בחדרך... שר ; הזמר הענק יעקב שוואקי שליט"א. השיר הוא שיר שנכתב איפשהוא בעת מלחמת המפרץ ומתאים מאוד לימינו אלה. השיר מביא תקוה עצומה ביטחון ושמחה שהכל לטובה, והנה הגאולה באה אולי, אפ אפ אפ.. מעניין שטראמפ הכריז עכשיו שהוא מצא תרופה לקרונה, והוא הורה לייצר מהם 2 מליון יחידות. נקווה לטוב . נבטח בבורא הטוב.https://youtu.be/GEt4LmuFNJo

תוקן על ידי רציף ב- 21/03/2020 22:38:31

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 21/03/2020 22:44:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2020 00:25 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

חייכנית770 כתבה:

https://youtu.be/m0RLlB5e1JE

בס"ד

ו...להקדושע היויימיס

כן אז "הבקרוב" שלי קצת רחוק...מלעשות יש אילוצים במשק

אז השיר מוקדש לרציף היקר,לכל חברי הפורם המתוקים,לחבר החדש שלנו סתםבחור ולכל מי שחי בעולמנו היפה

השיר הוא שיר מיוחד...מתאר אותנו,לכל אחד יש חלום שהוא רוצה להגשים,נכון שכל אחד הוא סוג של 1 ממליון...אבל כל אחד הוא יהלום נוצץ ובוהק
וכולנו נמצאים כרגע בזמן לא ברור.
מגפה שמשבשת את חיינו לגמרי.משהו שלא היה מקום המדינה,לדברי ביבי. וכמובן לא זכור לי מגפה בהיקף כזה בחיי...אנחנו מנסים להסתגל ולהאמין בה' ובטוב...
אך עדיין כל אחד חושש על עצמו.על משפחתו עלינו כאומה ועל כל בני האדם בעולם כיצירות של ה'
כל אחד רוצה לדעת שהוא יעבור אתזה.שהוא לא ילך לאדמה יחד עם חלומו...
השיר הזה מלא באופטמיות שבעז"ה נעבור אתזה ונזכה לחיות ולהגשים את חלומינו

מאחלת ליל שישי שמח לכולם,לילה טוב ומבורך והמון חלומות חסידיים קסומים

באהבה,

חייכנית

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/03/2020 05:01:47

יפה מאוד,
חייכנית המוכשרת שלנו,
שיר יפה,
כל מילה שלך פנינה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2020 11:18 לינק ישיר 

אבישי רוזן שר לנו ; אלפי ילדים. מוקדש לכל הילדים בעולם. https://youtu.be/cRKF5xqHQdM

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2020 14:01 לינק ישיר 

בס"ד

תודה רציף

לא מוכשרת ולא נעליים

אחרי כל השיכנועים שלי בבית.כולם משתדלים לשמור על ההנחיות ומקפידים...
אך אבי?מזלזל בהנחיות.הלך להתפלל בשבת וישב להתוועדות צפופה בבית הכנסת..."כי חסידים זה משפחה".מה משפחה?וגם לפי ההנחיות אסור באמת לארח משפחות קרובות,שלא גרים בבית.אסור להכניס אורח זר.ואתזה?לא שומעים רבנים שמזהירים.הם עדיין לא קולטים את חומרת המצב.

אני מפחדת לצאת מהחדר ולעבור לידו.אני מאד כועסת על אבי,שלא מבין את חומרת המצב ועל מנהל בית חב"ד ומנסה להשיג אותו בטלפון אך הוא לא עונה.הוא מבחינתי סיכן את אבי ורוצח בשוגג/מזיד.ואם מישהו ידבק מזה ויקרה לו/למי שהדביק במעגלים הרחבים יותר משהו?אני לא סולחת לו.

גם למשטרה לא איכפת,התקשרתי למשטרה לדווח שהבית חב"ד הפר את ההנחיות,אך הם טוענים שהם מגיעים רק כשזה קורה.זה אומר שהם מפקירים את הציבור החרדי בשבת.כי לא ניתן להתקשר.
ביקשתי שלפחות יאיימו על השליח ויתקשרו אליו כדי לידע שהם עוקבים אחריו.אך הם סירבו והפנו אותי למוקד משרד הבריאות.
והם?לא עונים ופתאום השיחה מתנתקת.

אתה מבין איפה אני חיה?
מרגיש לי שהחרדים נבערים מדעת ולא מבינים שלמדינה לא ממש איכפת מהם.
וכשיהיה עומס ח"ו ולא יהיה מקום ומיטות?יעשו הסגר על עיר חרדית ואנשים עלולים למות בבתים כמו זבובים.
הרי הרפואה,בידיים לא דתיות.מאיפה להם הביטחון שהם יקבלו עדיפות או יחס שווה?
במיוחד כשהלא דתי רואים שהמון חרדים מזלזלים בהנחיות.זה יצור שנאה ,בנוסף לכל המלל שנאמר על החרדים בבחירות האחרונות+לא עושים צבא+ לא עובדים(כך הרבה לא דתיים חושבים)= לא מועיל לחברה = לא יקבל תיעדוף בבדיקות/טיפול רפואי בזמני עומס קשים!!!
ואת זה?החרדים לא מבינים.ולא מבינים שההנחיות הם הכשר הרבנות והמחמירים?צריכים לא לצאת מהבית לתפילה כדי לא לסכן את עצמם ומשפחתם.נקודה.

ואם כבר יוצאים?לפחות תפילה במקום פתוח.3 מטר מרחק ולא לשוחח עם אף אחד חוץ משלום רחוק.נקודה.כל מי שנוהג אחרת הוא לדעתי הרוצח של משפחתו.בזדון.

ואני שואלת את עצמי...מה אני עושה כבת לאבא שלא שומע להנחיות?שקורא למי ששומע להנחיות "פחדן וחסר אמונה בה'?"שלא מקפיד על כללי ההגיינה ורק נוטל ידיים לפני האוכל,בלי סבון?(וכך עלול להדבק ולהדביק את כל המשפחה ח"ו)האם להשאר או ללכת מהבית?
אולי הוא כבר נדבק שם?
ואם אלך..מי ידאג ליתר בני המשפחה לשמור על ההנחיות?ומה אעשה אם יקרה להם משהו בגלל שאבי מזלזל?
גם הרבנים עדיין לא התעוררו.אז את מי אשאל מה לעשות?

פעם ראשונה בהיסטוריה שבו הגברים הם אלו שיתכן ויהרגו את משפחתם וילדיהם בגלל השאננות והזילזול שלהם.(ואולי בעיקר את עצמם ואת בת זוגם אם הם מעל גיל 50...)
וכשיתעוררו?זה לדעתי יהיה מאוחר מדי ח"ו.אחרי שהמונים ידבקו וישכבו חולים במיטות.כמו באיטליה ואמריקה שעכשיו רק אחרי שראשי קהילה נדבקו ורבים שוכבים חולים...ויש כבר מתים חרדיים,אז הרבנים התעוררו.וחבל

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/03/2020 14:59:15

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2020 14:16 לינק ישיר 

בס"ד

ה' יעזור...צריך רק ניסים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2020 14:43 לינק ישיר 

בס"ד

עוד עכשיו אני שומעת שכדי לקבל בדיקה אם יש קורונה/לא...צריך קשרים...אז מה יקרה כשיהיה מחסור במכונות הנשמה?
אותם רבנים,במחילה מכבודם שלא מזהירים מספיק וכל השדרנים ש"עושים שמח" לציבור השאנן,ראשי הקהילות שלא זועקים מספיק.יקבלו את הטיפולים בעזרת קשרים. כשהעם הרגיל,בלי "הקשרים"?ינזק מזה קשות ח"ו.ואז?לכו תחפשו למי לבכות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/03/2020 14:47:32

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2020 14:47 לינק ישיר 

רציף כתב:

שבוע נפלא לכולם.בחרתי בשיר ; לך עמי בא בחדרך... שר ; הזמר הענק יעקב שוואקי שליט"א. השיר הוא שיר שנכתב איפשהוא בעת מלחמת המפרץ ומתאים מאוד לימינו אלה. השיר מביא תקוה עצומה ביטחון ושמחה שהכל לטובה, והנה הגאולה באה אולי, אפ אפ אפ.. מעניין שטראמפ הכריז עכשיו שהוא מצא תרופה לקרונה, והוא הורה לייצר מהם 2 מליון יחידות. נקווה לטוב . נבטח בבורא הטוב.https://youtu.be/GEt4LmuFNJo

תוקן על ידי רציף ב- 21/03/2020 22:38:31

תוקן על ידי רציף ב- 21/03/2020 22:44:21

בס"ד

2 מליון יחידות לעם שלו.וצריך זמן של ניסוי כדי לראות עד כמה זה באמת אפקטיבי,מה גם שלא שומעים שביבי גם עושה כך.אז תפסיק לחיות בסרט טוב מדי ותיזהר ותזהיר את סביבתך.אתה עדיין לא חי באמריקה אלא בהודו

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/03/2020 15:09:08

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2020 18:17 לינק ישיר 

רבי שלמה קרליבך, עם שיר מרטיט ומשובב נפש ; מלך רחמן רחם עלינו, טוב ומיטיב הדרש לנו, שובה אלינו בהמון רחמך https://youtu.be/hCPwgfYJ1Bk מוקדש לעם ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2020 19:17 לינק ישיר 

בס"ד

זה ההודעה שאני מקבלת באמצע שאני שוקלת אם להישאר או ללכת:

"אני מחפש בחורה צדיקה עם יראת שמים שרוצה להתקדם רוחנית לא משנה לי העדה בכלל לא משנה לי בעלת תשובה שמורה הבחורה יכולה להיות קצת מלאה גמיש בכיסוי ראש או בפאה יכול לעבוד ולקבוע עיתים או להיות אברך אם האשה תירצה אני גמיש במנהגים שונים העיקר שהאשה תיהיה מאושרת ועדיפות לבחורה עם עיניים בהירות לא משנה הצבע עור והצבע שיער"

עם כאלה בחורים שנשמעים כמו כסילים כבר בהודעה?אולי באמת כדאי כבר למות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2020 20:02 לינק ישיר 

חחח גדול. לא משנה בן או בת העיקר שיהיה ברית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2020 20:05 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח לגמרי.....
לא משנה כבש או אישה העיקר שיהיה עיניים כחולות לשילדה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2020 20:11 לינק ישיר 

בס"ד

מה להחליט?קשה לי

כ"כ רציתי להעביר את התקופה של הנגיף בביתי עם משפחתי...
מה אהיה לבד?בלי משפחה?כל היום בתוך בית...למרות שיש לי המון רעיונות לתעסוקה אבל זה קשה להיות לבד.וגם לא לצאת

למה לא נולדתי להורים אחרים?שמחמירים בהנחיות?גיוועלד

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/03/2020 20:14:23

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2020 22:10 לינק ישיר 

היי מבין את הדילמה ואת הדאגה, לא פשוט להיות המבוגר האחראי וזה תמיד מקום מאוד בודד יחסית:)

ממליץ לך להראות לאביך מכתבים מגדולי הרבנים (מאמין שגם של חב''ד) שאומרים שחובה לשמור על הכללים או מכתבים מההיסטוריה שמראים איך התנהגו במקרה של מגיפה. אפשר גם להשתמש כדוגמה הץבשליח חב''ד בצרפת שנפטר בשבת זצ''ל למרות שהיה שליח לדבר מצווה

בכל מקרה לגבייך אין באמת סיבה להיות בפאניקה כי את לא בגיל הסיכון כך שהיסוכיים לגבייך הם אפסיים. לא שזה מוריד את הדאגה להורים...

עכשיו בואי ננתח שנייה את טיב ההוראות של משרד הבריאות. לפי ההוראות אסור מפגש של יותר מעשר, למה? מה מיוחד במספר עשר? למה באוטובוסים אפשר יותר? או בסופרמרקטים? לא נראה שמספר עשר הוא העיקר. ההיגיון מאחורי המספר הוא בצורך לשלוט בתפוצת הנגיף במקרה של הידבקות, זה מתחלק לשתיים: סיבה ראשונה שנניח כל חולה לא ידביק יותר מעשר אנשים (נכון חלקי כי הוא יכול להיפגש עם הרבה קבוצות של רק עשר) וסיבה שנייה כדי שיוכלו לעקוב בקלות אחרי מגע של חולה כי נניח בקבוצה של אלף שהתברר שהיה שם חולה אז להכניס את כולם לבידוד יהווה נזק אדיר כי לא סביר שהוא הדביק כמות גדולה.
בכל מקרה אני מניח שלהיות בקבוצות של עד מאה זה בסדר גם אם המשרד לא מאשר אבל זה לא טיפשי ויש מאחורי זה הגיון.

לגבי שטיפת ידיים בסבון, נניח שאת ובני משפחתך נמצאים כל היום בבית יש באמת צורך לשטוף ידיים כל שעה עם סבון? הרי אם אחד מבני המשפחה נשא אז סביר להניח שזה יעבור לכולם ממילא. ההנחיה הזאת שייכת רק כשנמצאים בציבור או משתמשים בחפץ שציבור גדול השתמש בו כמו כפתור מעלית

בכל מקרה עד כאן בירברתי שטויות והדאגה שלך בפועל עדיין קיימת. את יכולה לבחור בידוד מחוץ למשפחה ולהיות לבד בתקופה הזו כדי להימנע מלהידבק או להישאר בבית למרות הסיכון, מכיוון שהסיכון הוא בעיקר לאביך ולא לך והוא ממילא לא יקשיב לך אז לא רואה תועלת גדולה ביציאה מהבית. תשאי תפילה שאביך יתחיל להיזהר כי לפעמים זה כמו ילד שעד שהוא לא נכווה הוא לא יודע מה זה אש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2020 22:22 לינק ישיר 

עכשיו לגבי בדיקות קורונה. כל מה שנחוץ זה קצת שקר:(
תתקשרי למד''א ותאמרי שבאת במגע עם חולה קורונה ויש לך חום ותוך יום כנראה יישלחו לך סמס לקבוע תור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מוקדש ל...(2)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 36 37 38 ... 49 50 51 לדף הבא סך הכל 51 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.