בס"ד
תודה על התשובה הארוכה

אמממ נכון ברברת שטויות

אבל שטויות עם שכל לפחות

10 בחדר,צריך במרחק של 2 מטר.
התחבורה צומצמה מאד.ויש הנחיות מחמירות על עסקים ונראה לי גם סופרמרקטים על כמות הנכנסים וחייבים ליישם את החוק של 2 מטר מרחק.מעסיק שיעבור על החוק?עלול להיות במאסר.כך קראתי.
העיקרון של 10-זה כפי שאמרת שכמה שפחות ידבקו.
אך המרחק הוא החשוב.
בקשר להגיינה,חשוב לשמור על כך מכיוון שהמוצרים אולי נגועים ויש תמיד את אלו שיוצאים וחוזרים מקניות/תפילה ושוכחים לשטוף ידיים.כך שזה חובה לשמור על הגיינה לפני האוכל כדי לא להדבק/להדביק.
אבי לא מעוניין לשמוע הרצאות כלל.
ולא יתעורר עד שיקרה לו משהו ח"ו

וצודק...שום הסבר שכלי לא יכול להרגיע אותי כשאני דואגת בתכלס על חיי(; הבעיה שהוא גם מסכן את אמי...וזלא בטוח שזלא מזיק לילדים ולצעירים.הכל תלוי במערכת החיסונית.
מאיפה לי לדעת אם המערכת החיסונית שלי חזקה אם אני מצטננת די בקלות?

וגם אין ביטוח שלא יקרה לי כלום...מכיוון שצעירים באיטליה גם מתים.(וילדים באירן מתים)
וילדים באמריקה?גם מתים ומונשמים.
הרבה טועים וחושבים שזה פוגע רק במבוגרים...

כך שאם אבי עושה חור בספינה בהתנהגותו?כל הבית יכול לטבוע.
יתכן שבסוף הנגיף אם לא יהיה נס אני אהיה ח"ו יתומה מאבא ואמא ומקווה שהאחים ישרדו...
איך אפשר לחיות לבד כשיש סכנה כזו למשפחתי?ובכלל איפה אחגוג שבת ואת חג הפסח?כשאני נגד שימוש בתחבורה עכשיו.וצריכה למצוא משפחה שמהדרת בהנחיות והגבר מתפלל בבית ושהזוג יוצא רק עם מסכה לרחוב.איך אמצא משפחה כזו בציבור החרדי?...ולבד?זה קצת עצוב...ובכלל עפ"י ההנחיות גם אסור למשפחה אחרת להכניס אורחים.כך שהמשמעות זה שבת לבד.חג לבד.
ולי?קשה לחיות לבד,כשאין לי גם יכולת להפגש עם חברות/לצאת להרצאות.אני גם לא יודעת כמה זמן הנגיף יהיה ומתי אבי יתעורר

קשה לי רגשית כל המצב הזה...נראה לי ירדתי איזה קילו מרוב מאמץ לשכנע ולדאוג לכל משפחתי שישמרו על ההנחיות...ועד שהצלחתי...התגלה לי אתמול מאוחר, שאבי הורס את הכל