בס"ד
כשאתה טוען שדברי הן הזיה/לא שכל ישר,אתה צריך לחקור ולא ישר לתת לי להרגיש לא בסדר(;וברור שהם אנשים טובים ומתוקים.
אף אחד לא עושה בכוונה...כולם חייכנים וכאלה חמודים...
אבל בתמימות ועם חיוך תמים לפעמים אפשר גם להוביל בית,עם ניהול לא תקין,"ראש קטן" ובת יענה למקומות לא נעימים לפעמים...(בדיוק כמו מה שקורה כרגע,בגלל הניהול עם בני ברק..."בלי כוונה" עם חיוך ומתיקות...באמת שאין על מי לכעוס,כי כולם נראים כאלה טובים וחמודים.שרק בא לרחם!)
או גרוע מכך עם השתלטנים...שמחייכנים חיוך טוב והם כאלה חמודים...בדיוק כמו ערבי חמוד...עד שהבחורה נופלת ברישתו.מתחתנת ואז הופ.שליטה.איומים.הפחדות ואלימות...
כך גם כאן.פתאום אחרי החתונה יש כאלה הנותנים לבחורה הרגשה שהגוף שלה נשלט לגמרי בידי גבר זר-הקרוי רב.שלא תמיד מבין לליבה או מדבר אליה ברגישות...(או מדבר רק עם הגבר ושניהם מקבלים החלטות עליה)
או בידי בעלה שנותן לה להרגיש "לא כשרה" "מורדת" "מחטיאה" אם היא לא נשמעת לדבריו/רצונותיו...
וכמובן בשם הדת "פרו ורבו" הוא יכול להרצות לה יום שלם שמצווה להביא המון ילדים...ואסור למנוע...
אבל כשמגיעים לקטע של הפרנסה?
יש כאלו שבעיקר יגידו לה "תאמיני בה' "
ויעשו את המינימום הנדרש...
וזה בתקווה שלא יעשו גם חובות(שמעתי על חבדניקים שעוד פותחים בית חב"ד והאישה מממנת את החובות שלהם

)
אז שוב זלא כולם.אבל אסור לשקר ולהגיד שזה לא קיים.
זה קיים.
וחייבים לשוחח על זה.
שיבינו שזו לא דרכה של תורה.
מה הכוונה מסיתה?
הסתה זה לדבר נגד קבוצה מסויימת בפני קבוצה אחרת...
אני באתר חרדי.מי שקורא הוא חרדי רווק/נשוי.
כך שזכותי להביע את דעתי,בפורום חרדי,ולציין שלא זו דרכה של תורה.
זכותי להגיד שכשאני שומעת על סיפורים כאלו זלא מביא לי חשק להתחתן.
זכותי להגיד את האמת,שזה מה שקורה בחלק מהבתים.
גם כדי להוציא מליבי וגם שלדעתי דברי יכולים לעזור...ואולי בזכותי גבר אחד ידע ללמוד לכבד ולאהוב באמת את אישתו.
אישה אחת תדע ללמוד לאהוב את עצמה באמת ותביא ילדים בקצב שנכון לה ולרגשותיה ותעשה בדיקות כואבות,רק אם היא גם מעוניינת לקבל "היתר" ולא רק כי בעלה רוצה(וגם אז ניתן לחפש דרכים יצירתיות,של הרדמה,עם רופאה פרטית).ותפסיק לתת לגברים לשלוט בגופה כל ימי חייה.בשם התורה...למרות שזה ממש לא כך...