| נשלח ב-22/12/2019 00:20 |
|
| |
בס"ד שבוע טוב ומבורך  היתה שבת מרוממת ומעניינת ב"ה  ו...השיר המוקדש לכולם  שיר מיוחד ויפה... מבטא את האמונה בבורא  כמובן...עם אנרגייה טובה  מאחלת לילה טוב ושמח מלא בחלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2019 00:09 |
|
| |
"אקאפעליע", של חסידי חב"ד, יש להם ביצועים שונים בשדה הזמר של חסידי חב"ד . והפעם ; חצי שעה של שירים חסידיים יפים ומנחמים למוצ"ש. וכן גם לקראת הסוף - הם שרים את השיר של האדמו"ר הזקן בעל התניא והשו"ע ; פדה בשלום נפשיhttps://youtu.be/E1BbvKKr3aw
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 22/12/2019 22:29:34
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2019 00:14 |
|
| |
בס"ד תודה רבה רבה  כיף לקבל הקדשות שלך  מחר אעמיק בזה(;
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/12/2019 22:31:41
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2019 00:44 |
|
| |
בס"ד חזרתי סוף סוף הביתה ב"ה  אין כמו לחזור לביתי וכמובן לחדרי הקט והמתוק... ואין כמו לקבל את חג החנוכה במחיאות כפיים סוערות...  מקדישה לכולם שיר מיוחד ומתוק עם הרבה אנרגייה טובה  וסרטון עם שיר מיוחד ומרגש, בציור באומנות בחול... נראה מדהים ואומנותי  מחר בעז"ה אקדיש משהו מקפיץ במיוחד... היום קצת עייפה אז כולם צריכים להיות עייפים ביחד איתי  מאחלת לכולם חג חנוכה שמח,מלא באור,אושר ורומנטיקה לאור הנרות...  לא לשכוח לבקש בקשות כשמביטים על אור הנרות...יש לזה השפעה רוחנית ושבעז"ה כל הבקשות יתקיימו בטוב הנראה והנגלה  מאחלת לילה טוב ושמח וחלומות חסידיים קסומים נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/12/2019 22:44:25
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2019 00:49 |
|
| |
בס"ד חחחח מרוב עייפות כתבתי בטעות את שמי,בסוף  העיקר תוקן(;ליל מנוחע  באהבה, חייכנית  כבר הקישורים...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/12/2019 22:54:38
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2019 00:03 |
|
| |
בס"ד ו...ההקדשה היומית  מוקדש לכולם,לרציף,קייט,גרושי,אדם,יפיפייה,נחשית,אלי, ישעיהו וכמובן החבר החדש לפורום...דניאל  מצרפת לכבוד חג החנוכה מחרוזת, משמחת במיוחד  רק למי שאוהב לרקוד  וסרטון מצחיק על...סופגניות,איך לא?!  מאחלת לכולם חג חנוכה שמח ומתוק... לילה טוב וקסום מלא בחלומות חסידיים שמחים  באהבה, חייכנית  כבר הקישורים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2019 11:38 |
|
| |
רציף
אני מנסה לחפש שירים של בית המקדש, ומאוד קשה למצוא, אנחנו בגלות, זכור לי ככה, שרבי שלמה קרליבך יש לו שיר של בית המקדש, ולהבדיל, יש לנוצרים שיר של בית המקדש, והיה מישהו שביצע את השיר, קוראים לשיר ; מזמור שיר חנוכת הבית, עדיין לא מצאתי את השיר,
בינתיים יש לנו את להקת הלב והמעיין, שממש נותן לנו תחושה של הדבר האמיתי, מוקדש לכולם, ובמיוחד לחייכנית המשקיענית. תודה רבה.
בבקשה https://youtu.be/Y-w_GKZTs_o
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2019 01:27 |
|
| |
בס"ד ו...ההקדשה היומית  מוקדש לרציף וכולם/ן כמובן  השיר הוא שיר מיוחד מבטא את הרצון שלנו להגשים חלומות,זמר קסום  והרבה אנרגייה טובה  מאחלת חג חנוכה שמח,לילה טוב וקסום ומלא חלומות חסידיים  באהבה, חייכנית  כבר הקישור...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/12/2019 01:49:15
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2019 01:47 |
|
| |
| רציף כתב: |  | רציף
אני מנסה לחפש שירים של בית המקדש, ומאוד קשה למצוא, אנחנו בגלות, זכור לי ככה, שרבי שלמה קרליבך יש לו שיר של בית המקדש, ולהבדיל, יש לנוצרים שיר של בית המקדש, והיה מישהו שביצע את השיר, קוראים לשיר ; מזמור שיר חנוכת הבית, עדיין לא מצאתי את השיר, בינתיים יש לנו את להקת הלב והמעיין, שממש נותן לנו תחושה של הדבר האמיתי, מוקדש לכולם, ובמיוחד לחייכנית המשקיענית. תודה רבה.בבקשה https://youtu.be/Y-w_GKZTs_o |
|
בס"ד תודה רבה  האזנתי היום לזה וגם להקדשה הקודמת...מאד נהנתי... הסגנון מאד עדין וקלאסי ונוגע ללב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|