| נשלח ב-15/12/2019 19:09 |
|
| |
גובה וההשפעה על החוויה בפגישה
שמתי לב שלמרות שאני לא פוסלת בחורים על סמך גובה , כשאני יוצאת לפגישה עם בחורים שנמוכים ממני , אני פחות נהנית מהפגישה , לדעתי הענין של הלדבר מלמעלה ללמטה משפיע באופן ישיר על התחושה לא חר הפגישה , מה אתם אומרים?
האם תצאו עם מישהי גבוהה מיכם, או אתן תצאו עם מישהו נמוך מיכן ולמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2019 21:45 |
|
| |
בס"ד אצלי זה לא מוריד מחווית הפגישה...כי בפגישה יושבים... והיו כאלה שממש זרם לי איתם והרבה מהם חמודים מאד  הפריע לי בעיקר כשאני צועדת לצידם,לא הרגשתי שהם גברים כאלה עוצמתיים...  מאידך אם יש להם אנרגיות גבריות/אישיות מיוחדת אם הם ממש בגובה שלי עם נעלי עקב,זה בסדר  אני לפעמים לא מודעת לגובה,כי השדכניות עובדות עלי  אך מלכתחילה?לא אצא עם מישהו בגובה שלי ללא נעלי עקב וק"ו שלא נמוך ממני,לפעמים יוצא שהוא נמוך כשאני על נעלי עקב,וזה עדיין מפריע לי;) אני רוצה מישהו שגבוה ממני לפחות ב10 ס"מ...  וכל המרבה הרי זה משובח 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/12/2019 19:54:45
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2019 22:09 |
|
| |
בס"ד נ.ב border='0'> אגב,לאחר הפגישה זה בהחלט משפיע מאד. גבר תמיד צריך להיות יותר מהבחורה. יותר חכם. יותר גבוה. יותר מצלחן. יותר שנון. יותר שמח. יותר יפה?לא זה דווקא לא 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/12/2019 20:14:50
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2019 22:21 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד נ.ב border='0'> אגב,לאחר הפגישה זה בהחלט משפיע מאד. גבר תמיד צריך להיות יותר מהבחורה. יותר חכם. יותר גבוה. יותר מצלחן. יותר שנון. יותר שמח. יותר יפה?לא זה דווקא לא 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/12/2019 20:14:50 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2019 22:27 |
|
| |
אני גבוה, משהו כמו 1.80, לא זוכר שנפגשתי עם גבוהות ממני, נמוכות ממני, גם כשהן די נמוכות, אני לא שם לב לזה שהן נמוכות, לא זה מה שמשנה אני לא יוצא עם נמוכות מדי.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2019 22:30 |
|
| |
בס"ד חחחח זה חיסרון עבורי. ואם הוא משוויץ על זה,זה בכלל חיסרון,הוא צריך לא להיות מודע לעצמו בכלל  ואם הוא ממש לא מודע לעצמו וענו,אולי אסכים להינשא לגבר ש"יותר יפה ממני", למרות שאין מדד ל"יותר". יופי זה גם בעיני המתבונן,נגיד?פעם גבר עם עיניים כחולות ובלונד היה נראה לי יפה,אח"כ הטעם השתנה,זה נראה בעיניי מראה נשי ולא הכי יפה,בדיעבד אתחתן איתו אם הוא ישדר גבריות...בעבר,נפגשתי עם בחור בלונדיני עם עיניים כחולות,(בתור ספרדי,בכלל הוא הרגיש מלך היופי;) )שחצן ומצליחן,היה נראה שהוא משוויץ מעצמו ולא הבין למה אני לא מתלהבת ומתרגשת ממנו,הוא התקרב אלי יותר,ונעץ את עיניו הכחולות בעיניי,כדי שבטוח אראה כמה הוא "יפה" היה בא לי להגיד לו "כן אני רואה את העיניים הכחולות שלך,וזה לא מזיז לי מלימטר בלב":) בסוף הוא נרגע קצת.... בכללית אם גבר חושב שהוא יפה יותר ממני?לא אנשא לו  הכל תלוי איזה הרגשה הוא נותן בפגישה... אם הוא נותן לי הרגשה שאני יותר והוא מתרגש ממני,אז מבחינתי אני יותר  רק לאישה יפה להשוויץ מיופי,גבר צריך להשוויץ מכח ועוצמה...וכמובן,לשמור על מראה צעיר ושהאף שלא יהיה זיגזג מדי והכרס לא תקרוס...זהו:) יופי זה משהו נקבי 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/12/2019 21:08:46
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2019 22:32 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
אני גבוה, משהו כמו 1.80, לא זוכר שנפגשתי עם גבוהות ממני, נמוכות ממני, גם כשהן די נמוכות, אני לא שם לב לזה שהן נמוכות, לא זה מה שמשנה
אני לא יוצא עם נמוכות מדי..
|
|
בס"ד חחח למה?תוכל לגדל אותה כמו ילדה קטנה חחח  יהיה לך בובה קטנה לישון איתה ולספר לה סיפורי אגדה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2019 15:13 |
|
| |
בס"ד חחחח זה חיסרון עבורי. ואם הוא משוויץ על זה,זה בכלל חיסרון,הוא צריך לא להיות מודע לעצמו בכלל  ואם הוא ממש לא מודע לעצמו וענו,אולי אסכים להינשא לגבר ש"יותר יפה ממני", למרות שאין מדד ל"יותר". יופי זה גם בעיני המתבונן,נגיד?פעם גבר עם עיניים כחולות ובלונד היה נראה לי יפה,אח"כ הטעם השתנה,זה נראה בעיניי מראה נשי ולא הכי יפה,בדיעבד אתחתן איתו אם הוא ישדר גבריות...בעבר,נפגשתי עם בחור בלונדיני עם עיניים כחולות,(בתור ספרדי,בכלל הוא הרגיש מלך היופי;) )שחצן ומצליחן,היה נראה שהוא משוויץ מעצמו ולא הבין למה אני לא מתלהבת ומתרגשת ממנו,הוא התקרב אלי יותר,ונעץ את עיניו הכחולות בעיניי,כדי שבטוח אראה כמה הוא "יפה" היה בא לי להגיד לו "כן אני רואה את העיניים הכחולות שלך,וזה לא מזיז לי מלימטר בלב":) בסוף הוא נרגע קצת.... בכללית אם גבר חושב שהוא יפה יותר ממני?לא אנשא לו  הכל תלוי איזה הרגשה הוא נותן בפגישה... אם הוא נותן לי הרגשה שאני יותר והוא מתרגש ממני,אז מבחינתי אני יותר  רק לאישה יפה להשוויץ מיופי,גבר צריך להשוויץ מכח ועוצמה...וכמובן,לשמור על מראה צעיר ושהאף שלא יהיה זיגזג מדי והכרס לא תקרוס...זהו:) יופי זה משהו נקבי 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/12/2019 21:08:46 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2019 15:16 |
|
| |
אני גבוה, משהו כמו 1.80, לא זוכר שנפגשתי עם גבוהות ממני, נמוכות ממני, גם כשהן די נמוכות, אני לא שם לב לזה שהן נמוכות, לא זה מה שמשנה
אני לא יוצא עם נמוכות מדי..
|
|
בס"ד חחח למה?תוכל לגדל אותה כמו ילדה קטנה חחח  יהיה לך בובה קטנה לישון איתה ולספר לה סיפורי אגדה  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2019 19:12 |
|
| |
|
לענווים יתן חן, יהיה לך ענווה שלימה אז לא יפריע לך הגאווה של מישהו אחר
|
|
בס"ד חחחח  מסופר על בחור אחד שהיה גאוותן ולא מצא את זיווגו...הוא הגיע לרב... הרב ייעץ לו שיעבוד על מידת הענווה וכך יוכל להתחתן... הבחור עמל על מידותיו והגיע סוף סוף למידת הענווה. אך עדיין לא מצא את זיווגו... כשנשאל על כך אמר:"כרגע אני מושלם לגמרי,שהרי יש לי את מידת הענווה"  כך שמוטב שאהיה מעט שחצנית,וכך ארגיש שאני לא מושלמת לגמרי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2019 11:16 |
|
| |
|
לענווים יתן חן, יהיה לך ענווה שלימה אז לא יפריע לך הגאווה של מישהו אחר
|
|
בס"ד חחחח  מסופר על בחור אחד שהיה גאוותן ולא מצא את זיווגו...הוא הגיע לרב... הרב ייעץ לו שיעבוד על מידת הענווה וכך יוכל להתחתן... הבחור עמל על מידותיו והגיע סוף סוף למידת הענווה. אך עדיין לא מצא את זיווגו... כשנשאל על כך אמר:"כרגע אני מושלם לגמרי,שהרי יש לי את מידת הענווה"  כך שמוטב שאהיה מעט שחצנית,וכך ארגיש שאני לא מושלמת לגמרי  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2019 14:16 |
|
| |
בס"ד חחחח  הבעיה שאני מנסה להיות ענווה והם מחזירים אותי אחורה חחח  אני צריכה בחור ענו כדי שיהיה לי ממי ללמוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2019 14:23 |
|
| |
יש חסמים מסויימים בדייטים ובחיים בכלל שאם נותנים להם זמן וצאנס הם מתפוררים ונעלמים ייתכן שגובה יהיה אישיו מאוד גדול בדייט הראשון אבל בדייט השלישי כבר תשכחי ממנו, שווה לנסות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2019 16:18 |
|
| |
כן הקטע של הגובה ממש ממשששש חשוב .. היו בחורים שניפגשתי איתם בלי עקב והרגשתי כזה ואוו כשהיו גבוהים ממני ואחרי ששמתי פתאום הרגשתי שזה פוגע לי במשיכה ולא ממש מתעוררת .. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2019 16:20 |
|
| |
ורוב הנמוכים דיברו בהתלהבות כשתיארו מישהי גבוהה יעני מישהי עם גובה ממוצע לא תהנה מעוצמה כשתעמוד לידם ועוד תצטרך לסבול מהבעיות הפסיכולוגיות שלהם שלא מרוצים מעצמם ומחפשים מישהי שתייצג אותם ושיהיה לה את מה שחסר להם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2019 16:26 |
|
| |
והעיזו לשדר זילזול בעוד דברים לגבי הצלחות כסף או דיברו על הפנטזיה על הבלונדה עזבי שבצחוק לא היתה מסתכלת לכיוון שלהם .. כדי שאשה תרגיש משיכה למישהו נמוך או עם גובה ממוצע חייב לעשות רוח עם הרגש והאינטלקט לשדר עוצמה פנימית להצחיק אותה בקיצור להעסיק אותה שלא יהיה לה זמן לחשוב על זה ..לשדר עוצמה כוח ביטחון ובטח שלא לדבר על כסף.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|