בית פורומים בחדרי חרדים

בריונים אוהבים שתיקה (גור)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/12/2019 15:52 לינק ישיר 

תם_המיתמם כתב:

מי שונא?? כל מי שמחווה דעה שלא מתאימה לך הוא שונא? חסידים ספרדים חילונים מזרחי, איך הגעת לכל הרשימה הזו? ככה זה כשאין תשובות!

מי שונא ? הלודוואקעס חביבי.
את החסידים
את הספרדים (התקפות יתד על הרב עובדיה יוסף זצוק"ל בנושא הגיור ועוד ועוד)
את חבד כמובן ("אינם יהודים")
את החילונים (אוכלי השפנים והארנבות)
את החרדים לדבר ה' שמבקשים 'מהדרין'
וביניכם לבין עצמכם (פלג, פלס). 

לא לחינם אתם קוראים לעצמכם מחבלים ושונאים.
הפכתם את השנאה לדגל. והגאייוה שלכם מסריחה מהפתח האחורי של הפראק עד סוף כל העולם כולו.
היו שלום. כשם שמצוה לומר דבר הנשמע כך... אני רץ לטיש. עוד מעט נגמר הקיגעל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2019 16:18 לינק ישיר 
תם_המיתמם

המכיר כתב:

מי שונא?? כל מי שמחווה דעה שלא מתאימה לך הוא שונא? חסידים ספרדים חילונים מזרחי, איך הגעת לכל הרשימה הזו? ככה זה כשאין תשובות!

מי שונא ? הלודוואקעס חביבי.
את החסידים
את הספרדים (התקפות יתד על הרב עובדיה יוסף זצוק"ל בנושא הגיור ועוד ועוד)
את חבד כמובן ("אינם יהודים")
את החילונים (אוכלי השפנים והארנבות)
את החרדים לדבר ה' שמבקשים 'מהדרין'
וביניכם לבין עצמכם (פלג, פלס). 

לא לחינם אתם קוראים לעצמכם מחבלים ושונאים.
הפכתם את השנאה לדגל. והגאייוה שלכם מסריחה מהפתח האחורי של הפראק עד סוף כל העולם כולו.
היו שלום. כשם שמצוה לומר דבר הנשמע כך... אני רץ לטיש. עוד מעט נגמר הקיגעל.

אני לא יודע איפה ראית את כל המלל האנטישמי הזה אצלי. בכל אופן אצלך כבר ברור שאתה שונא.
רפואה שלמה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2019 16:38 לינק ישיר 

המכיר כתב:

אני רץ לטיש. עוד מעט נגמר הקיגעל.

רק אל תשכח לשמור חתיכה לאשתך. להראות לה שאתה מעריך אותה וחושב עליה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2019 16:54 לינק ישיר 

קיבלנו כאן סיפור כמות שהוא, מלא בטענות, מלא בשנאה ומייצג צד אחד, כרגיל, את הצד הכותב
האם נאמין לסיפור? נקבל אותו כמות שהוא?
תלוי, אם אתה דתי עם כזית כיפלה, אתה תוסיף נופך משלך עם כמה קללות עסיסיות
אם אתה חסיד גור, תפקפק בנכונות המעשה או בהגזמתו
וכרגיל, לכל מטבע יש 2 צדדים, והאמת איפשהו באמצע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2019 16:55 לינק ישיר 
אוטובוס ציבורי הם מנסים להפוך לאוטובוס פרטי

שחור_כתום כתב:
בריונים אוהבים שתיקה (גור)

אם מישהו אחר היה מספר לי את הסיפור הזה הייתי משוכנע שזה פייק לחלוטין.
אבל נתחיל מהתחלה. אתמול אשתי לאה נסעה לירושלים.
היא עלתה על קו 402 בבני ברק.
בשלב כלשהו עולים לאוטובוס המלא לעייפה קבוצה של בחורים מישיבת גור, ומתחילים כמובן להזיז את הנשים "יש מקום מאחורה!" "אחורה! זה אוטובוס מהדרין!" כמובן אין פוצה פה.
לא היה מקום לכולם אז חלקם נעמדו במעבר.
ופה זה רק מתחיל.
זוג אחד נאלץ להיפרד, ובעוד האב נותר בקדמת האוטובוס אשתו והילדה בת ה3 ישבו מאחור.
בחורים עומדים ביניהם, הילדה עוברת בין האב לאם ובמעברה נגעה בטעות באחד הבחורים.
ובכל פעם שהיא עוברת הוא מסנן לעברה "שיקצע"(לילדה בת שלש, כן?)
בשלב מסויים נמאס לו והוא אומר לה, "זו הפעם האחרונה שאת עוברת, שיקצה"
הילדה עקב קומתה הנמוכה לא ממש שמעה אותו,מתישהו היא משתעממת ומתחילה לבכות, אבא שלה שמע אותה מקדימה קרא לה לבוא.
נאמן לדברו הבחור לא נותן לעבור.
בשלב הזה אשתי כבר לא יכלה להתאפק, היא אמרה לאמא אבל היא פחדה לעשות משהו.
אז לאה קמה ואמרה לו שיתן לה מיד לעבור, הבחור כמובן לא נותר חייב וכינה אף אותה בשלל כינויים נאים.
למזלה היה באוטובוס חייל והיא ביקשה ממנו להתערב, הוא איים על הבחור שיוריד אותו מהאוטובוס ותשקוט הארץ.
אז קודם כל, מיותר להרחיב על עומק הסטייה, אך יותר מכך זה מלמד על בריונות. כוחם של בריונים בשתיקה, בפחד, בחוסר הנעימות לעמוד מולם ולעשות סצינה.
אבל ברגע שמעזים להתמודד מולם הם מוכיחים את הטענה כי כלב נובח לא נושך.
אז תעשו טובה, אל תתנו להם.

דניאל פקטורוביץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

כת רשעי גור
אלימים וביריונים !!
שאני עולה לקו 402 אני משתדלת לעלות שהאוטובוס עדין ריק ואני יושבת בספסל הראשון ואם חסג מעיר לי
אני אומרת לו שזכותי לשבת בכל מקום ועוד מילה אני מתקשרת למשטרה כי הוא מטריד אותי!!
רק ככה צריך להתנהל מולם !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2019 16:57 לינק ישיר 

הראשון שהטריד שאמר לזוג להיפרד
ואז התוצאה שהילדה הסתובבה כל הזמן

אבל באם שיקצע בת 3 מפריעה לו

אז אסור לנסוע באוטובוס כלל וכלל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2019 18:21 לינק ישיר 

תם_המיתמם כתב:

מה הבהמיות הזו של בחורים להפריד משפחה??? זה שבכת של המסכנים האלו אין ערך למשפחה עוד לא אומר שכל כלל ישראל נפל בפח היקוש הזה!

תורתינו הקדושה לא מפרידה משפחה בזמנים מסויימים ?
אחר כתב "רק מי שהלב שלו פנוי מן החכמה עסוק בלחפש כל הזמן אם איזה משפחה יושבת יחדיו באוטובוס." 
אתה רוצה לחייב את כולם לעלות לאוטובוס עם גמרות ?
ומה יעשו החסידים ש"לא יודעים ללמוד" ???
ובכלל, לפי ההגיון הזה, בבית הכנסת ובכולל איפה שלומדים ומתפללים אין צורך במחיצה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2019 19:16 לינק ישיר 
תם_המיתמם

המכיר כתב:

מה הבהמיות הזו של בחורים להפריד משפחה??? זה שבכת של המסכנים האלו אין ערך למשפחה עוד לא אומר שכל כלל ישראל נפל בפח היקוש הזה!

תורתינו הקדושה לא מפרידה משפחה בזמנים מסויימים? בזמנים מסוימים לא באוטובוס!!
אחר כתב "רק מי שהלב שלו פנוי מן החכמה עסוק בלחפש כל הזמן אם איזה משפחה יושבת יחדיו באוטובוס." 
אתה רוצה לחייב את כולם לעלות לאוטובוס עם גמרות? התבלבלת בין לב פנוי מהחכמה לבין תלמוד תורה. לב חכם גם כשהוא מתבטל באוטובוס הוא עדיין לב מלא חכמה ולא מחפש לבלוש אחרי אנשים אחרים. לב פנוי מהחכמה מחפש רפש אצל אחרים!  
ומה יעשו החסידים ש"לא יודעים ללמוד" ??? ילמדו נועם אלימלך ועוד ספרים חשובים! שוב יכולים גם להגות בליבם בחכמה!
ובכלל, לפי ההגיון הזה, בבית הכנסת ובכולל איפה שלומדים ומתפללים אין צורך במחיצה? עיין בשורה הראשונה

ושיהיה ברור, הדבר הטבעי והנכון הוא שבני זוג יושבים יחד. מי שזה מציק לו בעיניים מוזמן לילך אצל חכם שיסביר לו מה הבעיה שלו. אבל הבעיה היא שלו בלבד! ואל לו לעמוד וללסטם את הציבור על כך!

תוקן על ידי תם_המיתמם ב- 16/12/2019 17:17:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2019 20:58 לינק ישיר 

לה''ו.
המכיר כתב:

אני רץ לטיש. עוד מעט נגמר הקיגעל.

אל תשכח לדווח לקומודנט על הגלישה באינטרנט הטמא...
הזהרו מן הצבועין...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2019 23:03 לינק ישיר 
המכיר

hot_trend כתב:
לה''ו.
המכיר כתב:

אל תשכח לדווח לקומודנט על הגלישה באינטרנט הטמא...
הזהרו מן הצבועין...

לקיים מאחז"ל "כל אומן שונא את בני אומנותו"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2019 23:42 לינק ישיר 
בונדמן

תם_המיתמם כתב:

אתה רוצה לחייב את כולם לעלות לאוטובוס עם גמרות? התבלבלת בין לב פנוי מהחכמה לבין תלמוד תורה. לב חכם גם כשהוא מתבטל באוטובוס הוא עדיין לב מלא חכמה ולא מחפש לבלוש אחרי אנשים אחרים. לב פנוי מהחכמה מחפש רפש אצל אחרים!  
ומה יעשו החסידים ש"לא יודעים ללמוד" ??? ילמדו נועם אלימלך ועוד ספרים חשובים! שוב יכולים גם להגות בליבם בחכמה!
ובכלל, לפי ההגיון הזה, בבית הכנסת ובכולל איפה שלומדים ומתפללים אין צורך במחיצה? עיין בשורה הראשונה

ושיהיה ברור, הדבר הטבעי והנכון הוא שבני זוג יושבים יחד. מי שזה מציק לו בעיניים מוזמן לילך אצל חכם שיסביר לו מה הבעיה שלו. אבל הבעיה היא שלו בלבד! ואל לו לעמוד וללסטם את הציבור על כך!

מנין לך ש"לא באוטובוס" בסימן קריאה כפול בצבע אדום ?  בבית כנסת יש הפרדה ?  במוסדות חינוך יש ? באולם שמחות יש ? בהלויות יש ? בבית האבל רח"ל יש ? בעצרות וכינוסי רחוב יש ? בשירותים ציבוריים יש ? אז מאיפה אתה יודע שבדיוק באוטובוס מצוה לשבת במעורב ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2019 00:57 לינק ישיר 
דעת ההלכה של הרב משה פיינשטיין זצל

שו"ת אגרות משה, להגאון הגדול, רבן של כל בני הגולה, רבי משה פיינשטיין זצ"ל (אבן העזר ב, יד):

"בדבר הליכה ב''סאבוויי'' (רכבת תחתית) וב''באס'' (אוטובוס) בזמן שהולכים בני אדם לעבודתם, שנמצאים שם אנשים ונשים דחופים זה בזה, וקשה להיזהר מנגיעה ודחיפה בנשים, אם מותר לנסוע אז בשעות אלו (עד כאן הצגת השאלה).

הנה, מצד נגיעה ודחיפה בנשים, אין שום איסור, משום שאין זה דרך תאווה וחיבה. כל איסור נגיעה בעריות הוא - אף להרמב"ם, שסובר שהוא מן התורה - דווקא דרך תאווה, כמפורש בדבריו, ומשמע שבלא דרך תאווה אין אף איסור דרבנן, שהרי לא הזכיר איסור כזה... להלכה, בנשים אחרות, אף באשת איש, נידות ונכריות, אין איסור שלא בדרך תאווה לכל הדעות, ולכן לא שייך לחוש מלנסוע ב''סאבוויי'' בשעת הליכה לעבודה, אף שלא יכול להיזהר מנגיעה ודחיפה בנשים. שהנגיעה בלא מתכוון, מחמת שאי אפשר לו להיזהר, אין זה דרך תאווה וחיבה. כמו כן אין איסור מטעם זה גם לשבת אצל אשה, כשאין מקום אחר.

אם יודע שיבוא לידי הרהור, יש לו למנוע מלנסוע אז, אם אין נחוץ לו. ואם מוכרח להגיע לעבודתו, יתחזק להסיח דעתו ולהרהר בדברי תורה, כעצת הרמב"ם - אם יבוא לו הרהור, יסיע לבו מדברי הבאי לדברי תורה, שהיא ''אילת אהבים ויעלת חן'' (משלי, ה, יט).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2019 08:05 לינק ישיר 

לשרית היקרה
מתנצל במה שאני מעיר לך.....

אין ספק שהגאון רבי משה פיינשטיין זצ"ל 

לא דיבר על שיקצע ילדה בת 3 שנים
שגורמות זעזועים נוראים לגברים

כשהיא מסתובבת בין הגברים בגלל שהפרידו את ההורים

תוקן על ידי מוצש ב- 17/12/2019 06:05:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2019 11:02 לינק ישיר 
תם_המיתמם

בונדמן כתב:

מנין לך ש"לא באוטובוס" בסימן קריאה כפול בצבע אדום ?  בבית כנסת יש הפרדה ?  במוסדות חינוך יש ? באולם שמחות יש ? בהלויות יש ? בבית האבל רח"ל יש ? בעצרות וכינוסי רחוב יש ? בשירותים ציבוריים יש ? אז מאיפה אתה יודע שבדיוק באוטובוס מצוה לשבת במעורב ?

אל תכניס בפי מילים. אין מצוה לשבת מעורב. יש נורמליות לשבת בני זוג יחדיו!! ובקשר לכל המקומות שפירטת.... כשלא לומדים עיון לא יודעים לחלק אפילו חילוק גס שבגס... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2019 11:10 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

תם_המיתמם כתב:

תורתינו הקדושה לא מפרידה משפחה בזמנים מסויימים? בזמנים מסוימים לא באוטובוס!!

אתה ברצינות מביא ראיה ממקומות שמלכתחילה משפחה\בני זוג לא מגיעים לשם ביחד?
למוסד חינוך מגיעה כל המשפחה? 
לשרותים נכנסים כל המשפחה ביחד?
לבית הכנסת מגיעים כדי לשבת ביחד?
אתה רוצה שבבית הכנסת בני הזוג ישבו ביחד ויפטפטו כל התפילה?
בית הכנסת עיקרו לתפילה. תפילה צריכה להיות בכובד ראש ולכן שמים מחיצה. (ר"ן מגילה כו) וכן לעניין הספדים ושיעורי תורה.
בהלוויות פרטיות שיש רק משפחה הרבה פעמים אתה יכול לראות בפרט בסתימת הגולל שהמשפחות ביחד ללא הפרדה. 
אולם שמחות זה סיפור אחר בגלל שיש ריקודים ומחולות. כמו שבשמחת בית השואבה עשו תיקון גדול ובנו עזרת נשים.

בנוסף, אתה מפספס נקודה מרכזית. תבדיל בין אירוע ציבורי שמזמינים את כל הציבור להתקבץ יחדיו בדיבוק חברים. לבין מקומות שאין לאף אחד שום עניין להתקבץ. (אגרו"מ או"ח א לט). לאוטובוס מגיעות משפחות שאין להם שום עניין להתקבץ עם שאר הציבור. להפך! הם שמחים מאוד לשבת בנפרד משאר הציבור ולהיות אך ורק עם המשפחה שלהם. באוטובוס כל משפחה יושבת עם עצמה. ואין לה שום קשר עם השאר. זה לא אירוע ציבורי.

ושים לב אנחנו לא מדברים כאן על ערבוב מוחלט בין נשים לגברים.
מדברים על קטע לגברים, קטע לנשים, ובאמצע קטע למשפחות. וגם זה דוקר לך בעין?

יש לך מושג כמה בלאגן נגרם למשפחות בגלל ההפרדה הזאת?
ילד צורח אני רוצה מים. אבל המים אצל האמא מאחורה.
ילדה צורחת אני רוצה סנדוויץ' אבל הסנדוויצ'ים אצל האבא מקדימה.
וכמה מעצבן זה לבני זוג שמפרידים ביניהם והם צריכים לתקשר דרך הטלפון?
איזה זכות יש לך לגרום להם סבל ולהפריד ביניהם?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בריונים אוהבים שתיקה (גור)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.